Versió de WordPress 4.9: Noves funcions que us encantarà

WordPress 4.9 Release: Noves funcions

És a mitjan novembre i anem acumulant el que només podria ser una de les setmanes més grans de la venda de ciberació de la història de WordPress (les vendes de Black Friday i Cyber ​​Monday ja estan començant). I com si això no fos suficient per emocionar-se, WordPress només va caure un 4,9 i no vam poder esperar per mostrar-vos com era quan vam actualitzar-nos. Així, sense més complir amb WordPress 4.9, més afectuosament anomenat “Tipton”.


Esborranys i programació de personalitzadors

Esborranys i planificació del personalitzador de WordPress 4.9

Una de les funcions que ens fa il·lusió és utilitzar les noves opcions d’esborranys i planificació del personalitzador. Ara, quan utilitzeu el personalitzador en viu, podeu desar els canvis com a esborrany, molt útil quan es treballa en un redisseny de llocs web. D’aquesta manera podeu provar diferents colors, tipus de lletra, dissenys o qualsevol altra configuració de personalitzadors inclosa amb el tema al vostre lloc en directe sense haver de comprometre’s amb el canvi de manera immediata. Només heu de guardar i tornar a revisar el vostre disseny més endavant. No us preocupeu si us oblideu de guardar: WordPress desarà automàticament els esborranys de manera que si tanqueu accidentalment la finestra, hauríeu de poder fer-ho

Igual d’utilitat que els esborranys és l’opció horari un canvi de disseny. Aquesta és una manera excel·lent de planificar i afegir actius promocionals, pancartes de venda o anuncis de temporada al vostre lloc. Feu que les vostres modificacions siguin senzilles i programeu el dia i l’hora perquè el vostre nou disseny tingui en directe.

Actualitzacions de col·laboració de personalitzadors

Bones notícies per als equips de disseny, WordPress 4.9 també afegeix noves funcions per facilitar el treball conjunt. El primer és bloqueig del personalitzador mentre feu canvis. D’aquesta manera, un altre membre de l’equip no pot interferir en el vostre procés creatiu.

El segon és fàcil de compartir enllaç de visualització prèvia del personalitzador opció quan deseu el projecte. N’hi ha prou amb copiar i enganxar l’enllaç al correu electrònic de Slack o de grup per obtenir entrada.

Temes mitjançant el personalitzador

Una altra característica que volíem tocar era que ara podeu previsualitzar i instal·lar més de 2.600 temes gratuïts des del dipòsit de WordPress.org des del personalitzador. Aquesta és una característica excel·lent, concretament en configurar el lloc web o blog amb WordPress.

Ginys nous i actualitzats

Giny Galeria WordPress 4.9

Aquesta actualització de WordPress afegeix un widget Galeria nou podeu utilitzar en barres laterals, peus de peu i altres àrees preparades per a widgets. Aquesta és una manera excel·lent de mostrar les imatges del projecte, les fotos del personal o qualsevol altra cosa.

Configuració de widget de la galeria de WordPress 4.9

El giny funciona igual que les galeries de WordPress habituals. Només heu de fer clic per seleccionar les imatges a les quals voleu afegir més opcions de connexió per enllaçar, columnes, ordenar i mida. No oblideu guardar després d’haver inserit la galeria per veure-la en directe al vostre lloc.

Giny de text de WordPress 4.9

Es van fer tots els altres canvis notables realçar el giny de text, que ara és compatible amb els mitjans de comunicació oEmbed i analitza els dreceres. Què significa això per a vosaltres? Bé, podeu afegir ràpidament vídeos de YouTube, podcasts de SoundCloud, enquestes de Polldaddy, publicacions de Tumblr, música Spotify o qualsevol altre suport de WordPress oEmbornada multimèdia a una àrea de widget enganxant l’enllaç en un widget de text (podeu fer servir aquesta opció útil d’inserció de suports si voleu). O si el vostre tema (o qualsevol complement) inclou codis curts, ara podreu utilitzar-los amb èxit als vostres widgets.

Millores en el canvi de temes

Heu perdut mai els vostres widgets o teniu els menús sense assignar-vos de les ubicacions quan vàreu canviar temes? Aquest era un problema freqüent que els usuaris es van trobar quan van actualitzar el disseny del seu lloc web, però amb el WordPress 4.9 que ara és una cosa del passat!

WordPress ara farà el millor de mantenir les ubicacions del menú i les àrees de widget basades en identificadors i noms similars. De manera ideal, les vostres ubicacions del menú “Top” i “Main” es mantindran quan canvieu d’un tema a un altre. Això suposa que els dos temes utilitzen ubicacions del menú similars o el mateix nombre d’ubicacions del menú (ja que WordPress intentarà assignar el menú des de la primera ubicació d’acord amb el vostre tema anterior a la primera ubicació del menú del nou tema). De la mateixa manera, els ginys de la barra lateral haurien de romandre a les widgets de la barra lateral i del peu de pàgina (de nou, suposant que existeixen ubicacions similars).

Millors d’editor

La versió més recent de WordPress també inclou actualitzacions noves i millorades per a l’editor de codis (tot i que personalment recomanem NO utilitzar l’editor, ja que realment tots els canvis haurien de fer-se a través d’un tema infantil personalitzat per assegurar-se que les vostres modificacions quedin actualitzades els vostres temes. i complements).

Millora de l'editor de WordPress 4.9

Si feu servir l’Editor per fer canvis, podreu saber que ara és compatible CodeMirror que formata el codi com la majoria d’editors de codis principals. Aquesta actualització integra una millora de la notificació d’errors de format, completació automàtica i notificació de error. Aquesta nova funcionalitat també inclou la possibilitat que els desenvolupadors puguin habilitar CodeMirror en plugins.

Més per a desenvolupadors

Com sempre, es van produir més canvis sota la caputxa per dir-ho. Això inclou el personalitzador Millores de l’API JS, a Actualització de MediaElement.js a 4.2.6, Actualitzacions de l’API REST tant per a objectes com per a marques nous rols i capacitats. Per obtenir un termini complet, assegureu-vos de llegir el funcionari notes de dev des del trac Make WordPress Core.

Més a Tú

Amb el que hem jugat a WordPress 4.9. Sens dubte estem molt emocionats d’utilitzar la programació del personalitzador, sobretot amb vendes de vacances i promocions de vacances a la volta de la cantonada. Però, què passa amb tu? Quines funcions t’agraden en 4.9? Feu-nos-ho saber a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map