Versió de WordPress 4.3 i novetats

Feliç 18 d’agost! Estic segur que no sabíeu que avui seria un dia tan emocionant quan us vareu despertar (tret que sigueu una brossa de WordPress, per descomptat). Avui s’ha retirat la versió 4.3 de WordPress, el codi anomenat “Billie” i inclou un conjunt de funcions noves sobrealimentades. Donem-hi un cop d’ull!


Noves funcions i opcions del personalitzador

Estic segur que tots coneixeu i us encanten el personalitzador de temes en directe que WordPress va introduir de nou a la versió 3.4. Hi ha funcions noves i algunes opcions antigues que s’han traslladat al personalitzador fàcil d’utilitzar.

Opció de la icona del lloc al personalitzador de WordPress

site-icon-customizer

Les icones del lloc (o favicons com alguns podreu anomenar) s’han afegit a la fitxa “Identitat del lloc” amb el personalitzador. Simplement pengeu la vostra imatge (512 × 512 píxels si us plau) per utilitzar-la com a icona del lloc web a les pestanyes i quan la deseu a les pantalles de la llar del telèfon mòbil. Oh, i el títol i el marcador de lloc es poden trobar aquí també per a una gestió fàcil de la marca de peasy.

Menús i ubicacions de menús al personalitzador de WordPress

personalitzador de menús

Els menús són una part clau de qualsevol lloc web: literalment són la manera com els hostes naveguen pel vostre lloc. Bé, ara també podeu gestionar els del personalitzador. Funcionen igual que la secció de menús antics. Només cal fer clic als botons “Afegeix articles” per seleccionar publicacions, pàgines, categories, enllaços personalitzats i molt més per afegir al vostre menú. Encara podeu arrossegar i deixar anar els elements per tornar-los a ordenar i nidificar a la llista desplegable.

Contrasenyes més fortes (per defecte)

contrasenyes més fortes

Les contrasenyes fortes són una necessitat clau de seguretat. Ens va cridar l’atenció quan WordPress 3.7 va fer més fàcil veure si utilitzaves una contrasenya forta, però ara amb la creació de la contrasenya boja encara és més fàcil. Simplement aneu al vostre perfil d’usuari, desplaceu-vos cap a la secció de contrasenya i feu clic al botó per generar una nova contrasenya. Ta-dah! Una contrasenya que tu (i els hackers) no recordarà mai ��

Dreceres d’edició ràpida recentment millorades

De vegades us heu retret amb el temps … o potser és tot el temps. Per ajudar-vos, WordPress ha integrat algunes dreceres estel·lars molt fàcils per accelerar la creació de contingut. Per exemple, si precediu una línia de text amb ## així:

quickedits-1

A continuació, feu clic a Enter, passa alguna cosa màgica. El vostre ## transforma aquesta línia de text en una capçalera H2!

quickedits-2

De debò, pura màgia. A continuació, us detallem algunes de les dreceres noves que us ajudaran a convertir-vos en usuari de WordPress:

 • ## per a títols H2
 • ### per a títols d’H3
 • #### per a encapçalaments H4
 • ##### per a encapçalaments H5
 • ###### per a encapçalaments H6
 • * o – per a llistes amb vinyetes
 • 1. o 1) per a llistes numerades
 • > per blockquotes

Comentaris a les pàgines desactivades

comentaris desactivats

D’acord, siguem sincers, quantes de les vostres pàgines voleu comentar? Probablement no n’hi ha molts, més aviat la gent comenta les teves publicacions del teu bloc. Ara bé, no us haureu de preocupar d’això: els comentaris i els trackbacks / pingbacks es desactivaran automàticament a les pàgines noves. Si voleu activar-los, simplement marqueu la casella i deseu la pàgina.

habilitar-discussió

Nota: Si per algun motiu no veieu el metabolisme de “Discussió” per sota del contingut, activeu-lo fent clic a la pestanya “Opcions de pantalla” de la part superior dreta de la pantalla i marqueu la casella de discussió..

Nou enllaç d’edició en publicacions i pàgines

útil-editar-enllaçar

WordPress és molt senzill, per la qual cosa s’han avançat i han afegit un enllaç “Edita” a les publicacions i a les pàgines perquè us sigui més fàcil gestionar el vostre temps. D’aquesta manera, si un lector t’envia un enllaç a un text no haureu de fer una cerca a totes les publicacions per trobar el que necessiteu. Feu clic a l’enllaç “Edita” per ser transportat instantàniament a l’editor de fons de la publicació específic.

Més coses noves per estimar

No sona com un infomercial, però espera – n’hi ha més! Altres millores inclouen retocs a l’aparença d’administració (per exemple, es van actualitzar les etiquetes de l’encapçalament), Singular.php es va introduir com una nova plantilla de pàgina, hi va haver un bon grapat d’actualitzacions a multisitu, es va fer una mica de neteja (codi antic per a versions anteriors de Es va eliminar el tema anterior i la redacció sense distraccions) i altres canvis per als desenvolupadors (com la desaprofitació de constructors a l’estil PHP4, les restriccions get_transient (), els canvis d’API, etc.).

Embalatge

Estic segur que he perdut alguna cosa, així que comproveu-ho llançament oficial de WordPress post i el WordPress 4.3 Core pàgina per veure què s’ha afegit més. Feu-nos saber quines són les funcions per a les quals us heu escollit o quines no. Simplement deixeu un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map