Quin aspecte tindrà el futur de WordPress?

El futur de WordPress

El futur de WordPress és brillant com mil sols per no tenir un símil millor. Una vegada que s’executa la plataforma de blocs de milles, WordPress s’està transformant de manera efectiva en un marc d’aplicacions que s’acosta als pundits i als nouvinguts a tot el web..


Fa un temps, es va exposar com va ser WordPress i com es va convertir en un sistema de gestió de continguts (CMS) que gestiona més de 75 milions de llocs web, incloses marques de grans noms com CNN, Jay-Z i molt més..

En el moment d’escriure, WordPress és la plataforma força robusta que, amb l’arribada de les noves tecnologies, semblem que provenen de pel·lícules de ciència ficció. Si us pregunteu, deixem un parell de termes que podrien fregar-vos els cervells, però no us escapem.

En canvi, ateneu-vos perquè allò que hem dissenyat avui significa tot tipus de coses fantàstiques per al vostre negoci basat en WordPress. Si mireu al vostre voltant, trobareu discussions acalorades sobre bèsties com l’API de WordPress Rest, la WP-CLI, la Calypso i la compatibilitat cap enrere..

El futur de WordPress més enllà del 2017

Bé, aquest és el tipus de coses que tenen sentit només per als desenvolupadors. Heck, temes com l’API REST de WordPress confonen la merda de molts desenvolupadors també, de manera que us estalviarem aquest tipus de tortures. El que compartim avui és com aquestes tecnologies poden ajudar-vos a obtenir més coses amb WordPress.

Aquesta premissa obre les portes a un futur de WordPress mai vist abans. Ara, si us plau, agafeu-me la mà i feu-nos una crida Ahn Wee, el clarivident xinès hipster que viu dins de cada bola de cristall. Bromes a part, acabem amb això.

1. Millores de la interfície d’usuari d’administració de WordPress

No fa gaire, l’administrador de WordPress era un punt de mira. Això ho sabem de primera mà perquè vam saltar a la maleïda màquina del temps i vam descobrir com ha evolucionat la interfície d’usuari d’administració de WordPress. I, tot i que la interfície d’usuari (interfície d’usuari) no té res en una eina com Ghost, millora molt.

Però, quin futur té WordPress per a nosaltres en termes de la interfície d’usuari d’administració? Heu encertat si voleu que l’administrador de WordPress canviï per a millor. Si Calypso no té prou evidència, no sé què és.

Als meus amics jamaicans els agradaria: “L’infern és un home de Calypso?” Si no heu visitat WordPress.com durant un temps, us faltarà la nova interfície de Calypso. No teniu cap bloc de WordPress.com? Bé, Calypso va donar als blocs de WordPress un extremat canvi en termes de interfície d’usuari d’administració.

futur del wordpress calypso

És molt bonic i súper ràpid per dir-ne el mínim (de nou al fantasma) i podeu utilitzar fàcilment i lliurement Calypso per gestionar els vostres blocs que s’allotgen des d’una ubicació central. L’únic requisit és que heu d’activar Jetpack i l’aplicació d’escriptori WordPress.com. Aleshores, podeu gestionar els vostres llocs allotjats des del vostre compte de WordPress.com.

Amb Matt angling per obtenir una experiència més fàcil d’utilitzar, Calypso és probable que es converteixi en un WordPress que s’allotgi en el futur. Això o l’equip de disseny de WordPress obtindran una interfície d’interès millor, però per què reinventem la roda quan ja la tinguis Carreres americanes?

En qualsevol cas, esperem un administrador de WordPress millorat que sigui més fresc i ràpid que el que tenim actualment. Això només pot significar coses fantàstiques per al vostre negoci de WordPress simplement perquè la velocitat és bona. També hi ha una diferent possibilitat de veure taulers de comandament personalitzats gràcies a l’API REST.

2. WordPress com a Framework Application

API de descans de WordPress

Crec força que les interfícies basades en JavaScript i API són el futur no només de WordPress, sinó de la web. – Matt Mullenweg

Això va dir Matt a l’Estat de la paraula el 2015. Avui és una realitat, més encara amb l’API REST que es fusiona al nucli de WordPress. Què passa amb aquestes dures paraules home? Què és l’API REST? I, com és que, prega, digui, és important?

Doncs bé, en la seva forma més bàsica l’API REST és simplement un codi que permet enviar i recuperar dades de WordPress independentment de l’aplicació que tinguis. Això significa que podeu utilitzar WordPress com a marc per gestionar el contingut de qualsevol aplicació web que hi hagi.

Saluda a tot tipus de grans possibilitats per al desenvolupador de WordPress del futur. Podeu crear aplicacions mòbils a WordPress tan fàcilment com si creeu llocs web. Podeu tenir aplicacions natives per a iPhone o Android amb WordPress, ja que – API REST.

Si no en teníeu ni idea, aquell animal de Calypso que acabem de mencionar és simplement una interfície personalitzada que es comunica amb WordPress a través d’esperar-ho – l’API REST!

3. Compatibilitat multiplataforma

WordPress i Javascript

Això també significa que podeu crear temes de WordPress molt personalitzats i molt més. En poques paraules, l’API REST aporta moltes possibilitats a la taula, cosa que significa que el futur de WordPress es va tornar encara més brillant. Imagineu que creeu aplicacions en qualsevol llenguatge de programació i utilitzeu el potent backend de WordPress per conduir tot. Sona molt bé, oi?

L’únic inconvenient és que, com a desenvolupador de WordPress, heu d’aprofitar les vostres habilitats de JavaScript per aprofitar al màxim l’API REST. Sí, WordPress encara funcionarà a PHP en el futur, però gran part del desenvolupament front-end dependrà de JavaScript.

Nois, WordPress ja no és només un CMS, ara és un marc d’aplicació complet que pot fer pràcticament tot. Matt, a Reddit AMA, dit:

Crec que (WordPress) és un marc fantàstic per a qualsevol tipus de contingut. Per a coses com la missatgeria que no s’adapta bé al model de dades del WP, podeu fer-ho només per crear algunes taules noves i no tractar de mostrar-les en les normes.

Al final del dia, l’API REST és una incorporació increïble al nucli de WordPress que significa que no anireu a cap lloc aviat.

Avançant ràpidament …

4. Una peça més gran de la base de l’usuari

Llocs web viral de WordPress

WordPress pot adquirir una quantitat considerable de llocs web. És el marc d’aplicació més popular (sí, això sembla millor que el CMS) des d’aquí a Mart i més enllà. Moltes altres solucions necessitaran dècades de desenvolupament per posar-se al dia.

I amb totes aquestes noves actualitzacions caient tot el temps, podeu esperar que cada vegada més persones saltin al vagó de banda de WordPress. Per descomptat, el futur de WordPress significa una plataforma més amiga per als principiants que atrau a tothom a través de la taula. El resultat? S’uneixen més principiants.

Els principiants no es dividiran els pèls a l’abordatge i els desenvolupadors de la web ja no pensaran que WordPress sigui només una plataforma de blocs. Gràcies a l’API REST, tots els desenvolupadors sabran que el poder desacomplexat de WordPress està al seu abast i trucaran sempre que. El resultat? S’hi uneixen desenvolupadors de tots els àmbits.

Els especuladors esperen que WordPress potenciarà el 35% de la xarxa per a l’any 2020. Aquesta és una xifra enorme tenint en compte que WordPress ja va publicar 1 de cada cinc llocs web el 2017. Necessiteu que us expliquem quina base d’usuaris d’aquesta proporció. mitjans per al vostre negoci relacionat amb WordPress?

Si necessiteu que ens agafem de les mans per a això, significa moltes oportunitats de negoci, una comunitat més gran i millor i molt més. La comunitat és un dels vestits més intensos de WordPress i el fil conductor de la majoria de productes WordPress (si no tots).

L’enorme mida del mercat i la comunitat de desenvolupament a tot WordPress són dues raons per les quals és fantàstic basar el vostre negoci al voltant de WordPress. – Muhammad Haris

5. Disseny de contingut front-end

Editor de frontend de Visual Composer

Amb l’arribada i la popularitat dels creadors de pàgines de WordPress com ara Beaver Builder, Visual Composer i aquestes eines de construcció de llocs (via Website Builder Insider), és evident que hi ha una facció d’usuaris de WordPress que integren el disseny de contingut frontal. La tendència ha migrat cap a temes de WordPress amb el millor enviament amb creadors de pàgines complets.

Ara, no coneixeu cap línia de codi que permeti projectar bells dissenys com un cap. Què diu això del futur de WordPress? Podem esperar veure entrar més al mercat de constructors front-end. Poden ser plugins independents o creadors integrats en temes.

A part, és difícil dissenyar pàgines dins de l’editor de WordPress nadiu. Això no canvia si feu servir l’editor visual o canvieu a l’editor de text, mentre que aquest exigeix ​​algunes habilitats de codificació. Amb l’aspecte de les coses i per evitar que la majoria dels principiants siguin sanejades, WordPress pot incloure un futur creador de pàgines integrat.

Doncs no creuràs un os per crear pàgines increïbles des de WordPress. A mesura que més desenvolupadors adapten l’API REST i prenen consciència de totes les coses fantàstiques que significa JavaScript per al front-end, gran part del treball de disseny canviarà del backend..

Això vol dir que no passareu hores a l’hora d’entrenar als clients com canvien un tipus de lletra aquí i una mica de color. Està bé sempre que ens conformem als millors estàndards i fem que el codi fos una cosa del passat. La creació de contingut per arrossegar i deixar anar no és una moda, és aquí per romandre.

6. Centrem-nos en el rendiment i la resposta mòbils

WordPress per a mòbils

Quan se li va preguntar sobre el major repte a què s’enfronta WordPress, Matt va dir que fer que WordPress sigui més mòbil amigable és d’importància. Les seves paraules exactes eren:

Crec que el mòbil és molt difícil perquè es basa fonamentalment en plataformes tancades.

Fa un parell d’anys es va fer un disseny web senzill i receptiu per a mòbils. En un món on la majoria de la gent navega per dispositius mòbils, no et pots permetre el luxe de fer servir un lloc rígid. No obstant això, hi ha empreses amb llocs web tan rígids com rígids.

Els desenvolupadors de WordPress desprenen productes sensibles avui dia i els resultats són impressionants. L’accés a l’administrador de WordPress des d’un telèfon mòbil no és exactament bo. Es pot fer molt poc en un dispositiu mòbil.

Es necessita més feina en aquest àmbit i, quan més WordPress sigui més sensible (sobretot en les àrees que realment importen), més alta serà la taxa d’adopció entre els usuaris mòbils. Podem esperar que WordPress tingui una resposta més en el futur.

7. Actuació

Velocitat de WordPress

En matèria de rendiment, l’equip de WordPress té un gran focus d’estabilitat, usabilitat i velocitat. O com ho diu Matt:

En primer lloc, les coses més importants per a una plataforma són l’estabilitat, la velocitat i la seguretat. Per fer-ho bé, necessiteu empènyer actualitzacions i solucions el més properes possibles en temps real. I cal treballar en tots els idiomes. Autenticació, dades i abstracció de la memòria cau.

També té alguns consells per als desenvolupadors de temes i complements aspirants:

El disseny i la usabilitat són més importants que mai. Mireu que un amic o membre de la família tracti d’utilitzar el vostre complement des del principi fins al final i us donarà un munt d’idees sobre com millorar-lo.

A més, WordPress utilitza un desenvolupament basat en complements en el sentit que les noves funcions es proven com a plugins primer per obtenir comentaris dels usuaris. Això ofereix molt marge per a les actualitzacions de rendiment que només suposen grans coses per al futur de WordPress.

Quan tot això està dit i fet, el principal objectiu de WordPress és fer que la plataforma sigui útil per a la mitjana de Joe, alhora que ofereix als usuaris de poder les eines que necessiten per doblar el marc que desitgin. És difícil, així que si us plau, feu la vostra aportació.

8. WordPress suportarà més idiomes

Traduccions de WordPress

Els políglots de WordPress treballen molt per traduir la plataforma a tants idiomes com sigui possible i això continua en el futur. Hi ha més temes i plugins disponibles en el futur de WordPress Ahn Wee veu ��

Si us agradaria utilitzar WordPress en el vostre idioma, aquesta podria ser la vostra oportunitat de crear el WordPress, que estareu orgullosos de mostrar als vostres fills. Nosaltres hem tractat la traducció de WordPress sobre com contribuir a WordPress, així que no us enveguem.

9. Més Accessibilitat

Accessibilitat WP

No podem deixar fora els nostres germans i germanes amb problemes sensorials, ja que també configuren el futur de WordPress. Gràcies a les interfícies basades en API, els desenvolupadors tenen més llibertat per crear un WordPress que funcioni per als usuaris “… Amb deficiències sensorials, amb l’opció d’activar i desactivar funcions d’accessibilitat específiques mitjançant JavaScript”- wpmudev.

WordPress ha publicat el propi Manual d’accessibilitat però hi ha centenars d’altres recursos de codi obert per a desenvolupadors a la xarxa (com el gratuït Plugin d’accessibilitat WP). Amb aquestes eines, els desenvolupadors poden perfilar els seus productes per assegurar-se que els seus temes i complements poden ser utilitzats per tothom. Un bon exemple si el tema Total WordPress, que integra noves funcions d’accessibilitat amb cada actualització (un dels principals motius pels quals Universitat de Hawaii decideix utilitzar Total).

Què voldrien veure els usuaris de WordPress a versions futures?

Vam mirar al nostre voltant i vam trobar algunes converses interessants sobre el futur de WordPress. Tots els usuaris que vam trobar són força optimistes sobre el futur de WordPress. Aquí en teniu un parell:

Crec que wordpress és fantàstic, però el que cal per assegurar la supervivència és un editor de disseny integrat similar a alguns dels plugins (com vc) ​​per formar part de la plataforma. El vagó wix / ss és un negoci altament rendible i wp amenaça la seva existència bàsica. – raybees

Després hem …

Molta millor experiència d’usuari, principalment per als principiants i una interoperabilitat molt millor entre plugins / temes / WordPress en si mateix, de manera que no experimentem aturades de llocs freqüents després de les actualitzacions dels llocs. – Ivica Delic

I finalment…

Les habilitats de desenvolupament de WordPress s’estan convertint ràpidament en una d’aquestes habilitats amb una gran demanda, no només dels clients, sinó també dels possibles empresaris. Cada vegada més, la gent està veient la gran oportunitat d’utilitzar WordPress com un veritable sistema de gestió de continguts. – Ed Nailor

Sobre el futur de WordPress, Matt diu:

Ja ho sabeu, a la qual segueixo tornant, i és una mica cursi i una mica abstracte, però WordPress realment pot ser un sistema operatiu, no només per la web, sinó per la web oberta. Una de les coses que més m’agrada a mesura que creixem, i a mesura que guanyem més èxit i guanyem més d’aquesta quota de mercat, és que canviem la web a una obertura més exclusiva de les coses integrades a WordPress. Les API, de la manera de fer-ho tot, es nodreixen. – Matt, WCEU, 2016

Alguna cosa que cal tenir en compte

Només heu de llançar això per aquí …

Mentre investigava aquesta publicació, em vaig adonar que hi ha molt per aprendre sobre el funcionament de WordPress. Això vol dir que necessito aprofundir en les meves habilitats de codificació i us aconsello que feu el mateix si voleu aprofundir en WordPress.

Si encara no ho heu fet, apreneu HTML i CSS bàsics. A més, busqueu un curs de JavaScript i feu-ho. Ei, no us oblideu també de PHP, perquè això és el que impulsa WordPress. Si només necessiteu un tema de WordPress per configurar un lloc web d’empresa, us recomanem el nostre tema total de WordPress.

Over To You …

Aquests són només els meus dos cèntims. Ens agradaria escoltar els vostres pensaments sobre el futur de WordPress. On veus WordPress els propers 5 anys? Encara millor, què t’agradaria veure a la propera versió de WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map