Feliç aniversari WordPress: raons per les quals us estimem

Feliç 11è aniversari WordPress! Cada any, WordPress millora cada cop més malament, tant el codi com la vida de tots aquells que utilitzen aquest CMS impressionant. Així, en honor de l’aniversari de WordPress (i per curiositat) vaig preguntar-me per què la gent creu que WordPress és tan fantàstic. Continua llegint per veure què en pensen els professionals de WordPress i per què els agrada WordPress.


Per què ens encanta WordPress

Carrie Dils
Com m’encanta WordPress … deixeu-me explicar les maneres! �� En resum, m’encanta que puc guanyar-me la vida amb WordPress. Hi ha un ecosistema tan ampli d’usuaris, productes i serveis que qualsevol persona amb inclinació pot crear un bon negoci a WordPress.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki
WordPress facilita la creació de llocs web. Al final del dia podeu tenir un lloc web completament funcional. A banda d’això, la plataforma és força extensible, ja que podeu obtenir un plugin per a gairebé qualsevol funció que es pugui imaginar. A més, WordPress està dissenyat amb molt d’encant, cosa que ens proporciona una plataforma CMS que és bonica, súper ràpida i que respecta SEO. WordPress és senzillament impressionant! Hi ha tantes coses fantàstiques a dir sobre WordPress que podria acabar escrivint una publicació sencera, així que només m’aturaré.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma
He estat utilitzant WordPress durant 3 anys més o menys, i sempre m’ha agradat fer-lo servir. He provat altres sistemes de gestió de continguts en el passat, però em va encantar WordPress per la seva senzillesa, interfície fàcil d’utilitzar, facilitat de personalització i forta comunitat. Mai he estat testimoni de cap altra plataforma amb una comunitat tan forta.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom
El que més m’agrada de WordPress és l’obertura de la comunitat i el fet que tothom estigui encantat d’aprendre els uns dels altres i contribuir de nou al projecte de WordPress. WordPress ha aconseguit emprar l’etos de “codi obert” al màxim del seu potencial i a una gran escala, cosa que no és una petita tasca.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson
WordPress és ràpid d’instal·lar, fàcil d’utilitzar i empodera seriosament: WordPress és una eina absolutament fantàstica, i sense oblidar-nos de bonica, que ofereix als milions un mitjà fàcilment accessible per entrar al món de la publicació en línia amb un mínim encert. En definitiva, WordPress revoluciona la publicació en línia, però és tan senzill!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez
Doncs m’encanta WordPress, perquè és molt fàcil d’utilitzar tant per a bloggers com per a desenvolupadors. Amb tones de plugins i temes disponibles per a modificar WordPress i utilitzar-lo per realitzar qualsevol tipus de lloc web. També una comunitat en creixement dedicada a WordPress segur que ens ajuda a fer nous amics de tot el món amb qui puguem compartir els nostres coneixements i demanar ajuda. Estic impressionat amb el progrés de WordPress fins ara i preveig que WordPress vagi encara més lluny.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling
A HelpForWP.com desenvolupem plugins per a WordPress, el nostre equip també ha estat construint llocs basats en WordPress des de fa gairebé 5 anys.
Per què ens encanta? Bé, des de la perspectiva dels desenvolupadors, és perquè és tan accessible. Les API són clares i senzilles d’utilitzar, armades amb el Codex que un nou desenvolupador pot iniciar en molt poc temps. Però no és només la base de codis, també “apropable” sona a la comunitat. M’encanta el fet que puc contactar a twitter al desenvolupador d’un plugin o d’un tema, fer una pregunta o fer-los comentaris, és fantàstic!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas
Per a mi, WordPress excel·leix en com facilita i fomenta una personalització àmplia. Permet als desenvolupadors de complements utilitzar fàcilment els seus poders creatius i crear ràpidament algunes coses força potents. Podeu veure-ho a través del gran nombre de complements de WordPress que hi ha i el desenvolupament no és exclusivament per a professionals. Per contra, alguns dels aficionats han creat alguns dels complements més útils de WordPress. Això permet que la comunitat de WordPress sigui una de les més generoses i amb talent del món actual; aquest ambient acollidor de la comunitat ha ajudat realment a fer WordPress atractiu per als desenvolupadors i desitjable utilitzar per als bloggers. Per damunt d’això, WordPress no és només un CMS per als desenvolupadors; ha estat minuciosament dissenyat per ser fàcil d’utilitzar per a persones de tots els àmbits de la vida, tant si saben el codi com si no. Aquesta és la raó per la qual, segons la meva opinió, s’ha convertit merescudament en la plataforma de blocs preferida del món. El lema de WordPress, “Codi és poesia”, demostra com WordPress es nodreix de passió i desig d’excel·lència; el projecte de WordPress no té com a objectiu cap objectiu monetari ni corporatiu, sinó que té per objectiu la perfecció. Això és extraordinari, demostrant per què WordPress és realment una meravella d’Internet.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer
Per on començo? No estic segur de poder donar una resposta senzilla. Tot i així, estic segur que obtindreu respostes de la gent sobre totes les coses més evidents: l’enorme nombre de temes i complements disponibles, la facilitat d’ús, una comunitat fantàstica, etc. Per tant, provaré una cosa diferent: m’encanta WordPress, perquè ofereix tantes oportunitats per a persones que volen guanyar diners en línia. Personalment parlant, he desenvolupat una carrera com a blogger de WordPress (entre altres coses) i tots els meus llocs funcionen amb WordPress. Hi ha tantes oportunitats: com a escriptor, dissenyador, desenvolupador, programador … la llista continua. WordPress és una economia en si mateixa!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos
Al 2007 vaig haver de triar un CMS petit per als llocs web dels meus clients. WordPress, aleshores, només suposava suport als blocs, però fins i tot aleshores això estava lluny de la veritat. Molts clients estan satisfets amb el seu sistema de gestió de continguts i encara avui en dia la majoria actualitzen els seus llocs web per si mateixos. Avanceu ràpidament al 2014 i, com a proveïdor de temes de WordPress premium, he de dir que WordPress ha canviat completament la meva vida. Sembla que també ha canviat la vida dels nostres 16.000+ clients. Com és possible NO estimar WordPress?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon
M’encanta WordPress per la seva versatilitat. Segur, és fàcil d’instal·lar i d’utilitzar, tot i que hi ha molts altres sistemes de gestió de contingut. El gran volum de complements i temes disponibles per a la plataforma WordPress se situa per sobre de la competència. És la raó per la qual WordPress és tan popular. Hi ha molt poc que no es pot fer. Per això, l’utilitzo en tants projectes.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston
Per a mi, WordPress és per als llocs web el que seria el descobriment de la velocitat d’ordit per als viatges espacials. Propulsa els llocs web més ràpidament, més ràpidament, amb un equip mundial de desenvolupadors que busquen seguretat i usabilitat; i està disponible de forma gratuïta per a tothom. WordPress funciona per tantes coses a tants nivells d’usuaris diferents: llocs web, aplicacions, membres, botigues en línia. Com a desenvolupador, m’encanta crear aplicacions i projectes amb WordPress perquè té una gran varietat d’eines ben pensades que accelereixen la producció i em donen una forma de passar del punt A (una idea) al punt B (execució d’aquesta idea. ). El sistema d’acció i ganxo de filtres és realment sorprenent i permet tanta innovació sense interferir en el que altres desenvolupadors estan construint al vostre costat.
~ Phil Johnston
Chris Robinson
Hi ha algunes raons principals per les quals ENCANTO WordPress, el seu codi obert, la fantàstica comunitat i el biggie; m’han permès deixar de treballar per a l’home i tallar el meu propi camí..
~ Chris Robinson
Kylo Glover
WordPress és una excel·lent plataforma per a qualsevol nivell d’usuari, i el que m’encanta és com és d’apoderar-lo. Qualsevol pot crear un lloc web amb WordPress. I, a més a més, qualsevol pot iniciar un negoci amb WordPress. Funciona per a tots els pressupostos. És infinitament flexible (només cal que instal·leu uns quants complements). I sempre millora amb cada actualització. Així que realment no hi ha cap raó per no iniciar un lloc web quan WordPress ho faci tan sense esforç.
~ Kylo Glover
AJ Clarke
És difícil: hi ha tantes raons! És gratuït, de manera que és fantàstic començar, millora sempre i, com a desenvolupador, és molt més ràpid crear llocs web amb WordPress com a marc. A més, està en constant evolució: va començar com una plataforma de blocs, però ara podeu executar llocs web de comerç electrònic complet, fòrums i fer molt més amb WordPress..
~ AJ Clarke

El teu torn

Llavors, per què t’encanta WordPress? Deixeu una nota ràpida als comentaris que hi ha a continuació. M’agradaria conèixer les vostres raons!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map