Com és que el tema total de WordPress ha sigut encara més impressionant!

Si seguiu WPExplorer, probablement ja haureu sentit a parlar del nostre tema total de WordPress i, en realitat, ja podreu ser un comprador. I si no ho fa, potser és un bon moment per comprovar-ho i veure què t’ha faltat. Theme Aquest tema es troba des de finals de l’any passat i des del llançament, he esborrat moltes actualitzacions no només amb solucions, sinó noves millores / funcions. A la darrera versió 1.5, he renovat les coses i, per tant, vaig pensar que redactaria una publicació perquè els clients actuals puguin fer una ullada a totes les novetats (els canvis de canvis poden ser una mica coixos) i, per descomptat, per a aquells que es plantegin comprar. el tema, tant de bo puc convèncer-vos per acabar de fer-vos!


Edició front-end

Probablement l’actualització més esperada és l’addició de suport per a l’editor frontal de Visual Composer. L’editor frontal és impressionant, però incloure suport per al tema que té mòduls personalitzats (Total inclou més de 20 mòduls personalitzats per a Visual Composer: graella de portafoli, graella de personal, flexslider, barres d’habilitat, carrusel, graella d’imatges … etc) pot ser un una mica complicat i molt de temps. Alguns temes (com el tema DT7) tenen mòduls integrats, però simplement es mostren una mica “quadrat” a l’editor front-end per als seus mòduls personalitzats (desagradables). Si voleu ampliar un editor de front-end, heu de fer-ho de la manera correcta. Tots els mòduls personalitzats del tema Total poden ser visibles al compositor front-end amb exactitud de la forma en què apareixeran al lloc en viu, de manera que realment pugueu crear el vostre lloc mitjançant arrossegar i deixar anar.

Exemple de vídeo

A continuació, es mostra una ràpida introducció de vídeo a la funció d’edició de front-end al tema Total proporcionat pel complement Visual Composer. No és en cap cas un vídeo increïble (em faig xuclar en pantalla), però crec que proporciona almenys una comprensió del funcionament de les coses i us mostra com de fàcil és afegir contingut al vostre lloc..

Opcions d’optimització

A la versió 1.5 he afegit una fitxa nova al tauler d’opcions del tema per poder fer algunes optimitzacions addicionals al tema sense haver d’afegir funcions / complements addicionals al vostre lloc. De moment no hi ha moltes opcions, però afegiré més opcions de tant en tant.

Scripts reduïts

Segur que hi ha una gran quantitat de complements per minimitzar els scripts del vostre tema, però a vegades aquests complements trenquen el codi quan ho feu automàticament. De vegades, el servidor ja és prou ràpid perquè no calgui afegir plugins addicionals, però reduir els scripts del tema pot afegir una mica de velocitat al lloc i a la puntuació de la pàgina de Google. A la darrera actualització he afegit un fitxer style-min.css que inclou tots els CSS (style.css, responsive.css i woocommerce.css) en format minificat i un fitxer total-min.js que inclou tots els plugins js (flexslider, caroufredsel, isòtop … etc) i les funcions init per a aquests scripts en format reduït.

Si teniu l’opció integrada, podeu eliminar fàcilment els scripts minificats i carregar els scripts estàndard per a proves o si preferiu utilitzar un complement de tercers..

optimitzacions totals

Més ràpid panell d’administració

El plafó total d’opcions de tema es crea mitjançant el botó Redux Framework, que és, al meu parer, el millor marc per crear panells d’administració. Inclou tones de diferents tipus d’opcions (colorpicker, text, select, radio, caixa de selecció, selecció d’imatges … etc), però també és molt fàcil d’estendre i modificar. Tot i que el marc és impressionant, solia ser extremadament lent (5-7 segons de càrrega). Treballant juntament amb els desenvolupadors del marc han aconseguit augmentar MOLT la velocitat del tauler d’administració, de manera que es carregarà en menys de 3 segons. Fins i tot amb les tones d’opcions disponibles al Tema total. Així, ara podeu fer les edicions al vostre tema molt més ràpidament!

Si abans no heu sentit a parlar de Redux, heu de revisar-les (feu clic a la imatge següent). És un marc molt potent i amb el suport dels desenvolupadors. I no us oblideu de fer la donació si esteu utilitzant actualment o utilitzant el Framework en els vostres projectes!

redux-framework

Tipus de publicació Mòdul compositor de quadrícula

El tema Total inclou molts mòduls personalitzats avançats que no s’inclouen amb Visual Composer com ara carrusels, lliscants, quadrícules, caixes d’icones, avisos, botons … etc. En aquesta darrera actualització, incloc un nou mòdul de graella de tipus de publicació que ha estat molt sol·licitat per poder visualitzar fàcilment una graella de qualsevol o diversos tipus de missatges personalitzats. Això és molt útil per a les persones que vulguin combinar les seves publicacions de blocs i portafolis o mostrar una senzilla graella de productes de WooCommerce o mostrar una graella de publicacions d’un tipus de publicació personalitzada que s’ha afegit a través d’un complement o tema infantil..

total-post-type-grid

Què voldríeu veure en futures actualitzacions?

Sempre estic buscant formes de millorar i ampliar el tema Total, és el tema més venut i preferit fins a la data. Realment guardo una llista de pròximes edicions per a la propera versió del total de Changelog perquè els usuaris puguin veure que sempre estic treballant per millorar-ho i solucionar errors. Si teniu suggeriments per a futures actualitzacions, m’agradaria escoltar-los, només deixeu-me un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map