55 marques de grans noms que utilitzen WordPress (i per què)

La gent dirà qualsevol cosa per evitar que el seu ritme continuï, i WordPress, igual que qualsevol altre projecte elaborat per humans, ha rebut una bona part dels seus maldecaps. Les persones (que no saben tant de WordPress ni el seu potencial) diuen tot tipus de coses contra la plataforma. Per exemple, no és tan difícil trobar comentaris com ara:


 • WordPress és GRATU ,T, de manera que pot ser de bé qualsevol projecte comercial?
 • WordPress no es pot escalar
 • WordPress no és segur i així

Bé, demano permís per trucar a la bossa de totes aquestes al·legacions infundades. Vull dir, si WordPress no era el que volem saber tots, per què les grans marques optarien per executar no una, no dues, sinó diversos dels seus llocs web (i aplicacions) a la plataforma.?

Per reposar aquests i altres mites de WordPress, esmentaré algunes (aproximadament deu) raons per les quals les marques populars estimen i utilitzen WordPress. Al llarg de l’article us apuntaré a no menys de 55 grans marques que utilitzen WordPress només per augmentar el meu argument. Mireu què acabo de fer allà? Augmenta el meu argument?

Motius pels quals les grans marques estimen i utilitzen WordPress

Entrem, doncs, hi ha deu raons per les quals les grans marques de nom adoraran i utilitzen WordPress per impulsar els seus llocs web.

1. WordPress és fàcil d’utilitzar

Necessito explicar això? Des de la instal·lació fins que inicieu el vostre blog / lloc web, WordPress s’acompanya a la facilitat d’ús. Ni cal llegir manuals per utilitzar WordPress ni assistir a classes especials per convertir-se en un desenvolupador de WordPress aka col·laborador. Facilitat, facilitat i més facilitat és la forma de WordPress.

Una enquesta recent de WordPress que va implicar @kaiserfamfound va mostrar que tothom a qui “… van parlar, va dir que WordPress era la millor opció per a la facilitat d’ús, la intuïció i un flux de treball més senzill.” #Word.

BBC America va dir: “Hem pogut obtenir les mateixes eines d’edició i interfície fàcil d’utilitzar a les mans de tots els nostres editors ”.

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: NASA

2. NASA

La NASA va afegir: “Permet que el personal no tècnic contribueixi al bloc del nostre equip i, realment, poden fer-ho Esbrina-ho a WordPress. “

Necessiteu més proves? Espereu, no? No utilitzeu WordPress? Haha.

2. WordPress és Bonic

No va bé? Alguns dels llocs web més bonics (i intuïtius) existents en aquest moment funcionen amb WordPress. Permeteu-vos mostrar-vos alguns exemples:

007: Inside the World of James Bond manté actualitzats els aficionats de tot el món sobre la història d’un dels agents més notoris del món, darrere de les funcions, les promocions actuals i properes, etc..

Enterprise Magazine UK comparteix consells i guies de viatges rellevants per a clients de lloguer de vehicles. Com que utilitzen WordPress, és fàcil per a ells personalitzar el seu disseny web mantenint-lo fàcil per a mòbils (ja que els seus clients / lectors estan ocupats).

Els Rolling Stones promouen el seu merch, la seva nova gira, música, cinema, exposició a Las Vegas i novetats actuals amb el seu lloc de WordPress i cal admetre-ho: els colors negres i el disseny són impressionants..

Jay Z dirigeix ​​el seu lloc web Life + Times a WordPress, on comparteix allò que li interessa incloent estil, art, tecnologia, esports i per descomptat música.

Usain Bolt (sí, l’home més ràpid del planeta corre també a WordPress) va construir el seu lloc web amb WordPress. Utilitza un tema personalitzat “Bolt” per compartir notícies, aparicions i altres mitjans de comunicació.

WordPress té un aspecte fantàstic a tots els llocs web, i qui millor que Van Heusen (una de les marques més importants de samarretes de vestir) per mostrar-vos què hi ha de moda al web?

3. WordPress és escalable

Executo un lloc web molt petit a WordPress i això és un fet. No es pot dir el mateix sobre CNN. Oh sí, Xarxa de notícies per cable executa la seva xarxa de “blocs” mamuts a WordPress i sense el rècord.

Vull dir: podeu imaginar el nombre de pàgines vistes que obté CNN en un sol dia? Si WordPress no fos escalable, la CNN tindria problemes.

La CNN no és un cas aïllat aquí, tenim altres grans llocs web com CBS New York …

… la Universitat de Hawaii (que també pot estar alimentada pel tema Total WordPress) …

… i la Universitat Estatal de Boise per esmentar-ne algunes.

4. WordPress és absolutament gratuït

Això hauria d’haver estat primer, però no seria tan evident? WordPress és absolutament lliure d’utilitzar o en les seves pròpies paraules:

WordPress és un projecte de codi obert, cosa que significa que hi ha centenars de persones a tot el món que hi treballen. (Més que la majoria de plataformes comercials.) També vol dir que podeu utilitzar-lo per a qualsevol cosa des de la pàgina d’inici del vostre gat fins a un lloc web de Fortune 500 sense pagar a ningú una quota de llicència i altres llibertats importants..

– WordPress.org

5. WordPress us permet tenir les vostres dades

Les grans marques com SONY Playstation generen tones de dades, algunes de les quals poden ser sensibles. També genereu les vostres dades i no necessiteu que ningú tingui més problemes amb els vostres bytes. Però, a banda, la integritat és un aspecte important per a les grans marques, i l’única manera d’assegurar la integritat de les dades és posseir-ho tot.

WordPress és només una plataforma de publicació, una plataforma de publicació segura, que permet crear llocs web sorprenents. És propietari de les dades: cada byte i ningú, fins i tot els empleats de WordPress tindran una mà al contingut, és per això que una marca com Microsoft tria WordPress.

6. WordPress us permet llançar ràpidament

WordPress té cura de la base de codis subjacent (o estructural), de manera que no cal que escriviu codi des de zero quan voleu llançar noves aplicacions. Amb el lloc web que funciona a WordPress, només necessiteu plugins o algunes línies de codi addicionals per posar en marxa qualsevol aplicació. No haureu de dedicar-vos hores per acabar creant noves aplicacions, perquè les probabilitats són altes, només hi hagi plugins.

Imagineu-vos la quantitat de temps que trigareu a crear i provar una nova aplicació per a un lloc web estàtic HTML + CSS? La possibilitat de llançar-se ràpidament és el motiu pel qual grans marques com la revista Time han trigat a crear la major part del seu contingut web a WordPress.

“Gairebé la totalitat del nostre contingut web nou ara està creat a WordPress”, segons Time Magazine. Però no s’acaba aquí; altres exemples de grans marques que creen nous continguts (i aplicacions) nous mitjançant WordPress inclouen:

TechCrunch: un dels recursos més importants per a la tecnologia, els mitjans de comunicació i la cultura de nerd al web.

Seguint la mateixa línia, The Next Web és un bloc de tecnologia avançada que inclou els darrers i majors desenvolupaments en ciències, informàtica, enginyeria i molt més. Saben les seves coses i trien WordPress.

7. WordPress és fàcil d’integrar amb els mitjans socials i altres serveis

WordPress pot ser una plataforma de blocs (CMS), però la seva capacitat d’integrar-se i jugar bé amb altres serveis la situa molt per sobre de les plegues. Amb l’ajuda d’uns quants complements de xarxes socials, podeu difondre el vostre missatge a les xarxes socials de manera fàcil i ràpida.

No és el final. Les grans marques com AMC’s Walking Dead han integrat un servei conegut com a StorySync que reuneix a fans de tot el món. Gràcies a aquest enginyós servei, els aficionats a la famosa sèrie de televisió Walking Dead poden compartir “… rodatges ràpids, trivies fantàstiques, vídeo exclusiu i veure episodis en directe”. Digueu-me, no està bé?

Si la il·lustració de Walking Dead anterior no la talla per a tu, aquí hi ha un altre exemple.

Angry Birds també desenvolupa les seves pròpies promocions socials i utilitzen (ja ho heu imaginat) WordPress. Us sorprendrà fins a quin punt WordPress pugui arribar fins a la integració amb altres serveis!

8. WordPress és 100% sensible i és agradable per a mòbils

Un cop hàgiu col·locat el lloc web a WordPress, no haureu de trencar-vos cap enrere per intentar que s’ajusti a les pantalles mòbils. La plataforma està basada en els darrers estàndards web, cosa que significa que podeu crear llocs web completament responsius en qüestió de minuts.

wptouch-free-wordpress-pluign

Si la resta falla, sempre podeu confiar en plugins com ara WPtouch per mostrar el vostre lloc web en pantalles més petites (llegeix el dispositiu mòbil). Posem a prova el disseny sensible de WordPress. Activeu una fitxa nova ara mateix i aneu a qualsevol dels llocs següents:

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: quars

20. Quars

Quartz és una presa de notícies digital centrada en proporcionar notícies mòbils (dissenyades per a la vostra electrònica de mà) sobre negocis i economia global.

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: de moda

21. Vogue

Vogue és un dels noms més coneguts de la moda, i podeu apostar perquè el seu lloc sigui pràcticament mòbil (i creat a WordPress),

Metro UK és una revista de notícies famoses i d’entreteniment que també té un lloc de WordPress llest per a mòbils.

Harvard Gazette comparteix totes les notícies oficials de Harvard i de diverses escoles. A més de contingut avantguardista, Harvard sap que WordPress és simplement el millor a l’hora de crear un bloc de qualitat.

Heu obert algun dels llocs anteriors en una pestanya nova? Bé. Ara, obriu el mateix lloc web al vostre dispositiu mòbil i experimenteu un disseny amb resposta al millor moment. WordPress = resposta.

9. WordPress és dinàmic, WordPress és viu

WordPress és força flexible i no hi ha absolutament cap límit al que podeu aconseguir amb la plataforma. El que és millor encara és que un equip de col·laboradors a tot el món millora constantment WordPress. Amb cada nova actualització, se’ns tracta de noves funcions i el dinamisme de la plataforma no s’atura mai. Cerqueu exemples més excel·lents? Consulteu els llocs següents:

Target comparteix els esdeveniments, promocions i històries personals diàries al bloc de WordPress Target Pulse.

La revista de la gent es troba a tots els estands de notícies, però accedir a les novetats i notícies de celebritat és encara més fàcil a través del seu lloc de WordPress sobrealimentat..

Mercedes Benz és coneguda a tot el món pels seus automòbils de qualitat, per la qual cosa només té sentit que el seu lloc web estigui alimentat per una configuració de WordPress més destacada.

10. WordPress és més que un programari, és un comunicati

Començaré citant el Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: interactiu

27. Interactiu

“És el poder de la comunitat de codi obert el que fa que WordPress sigui tan bo com sigui.” – Interactiu

“Se sent molt bé quan podem oferir solucions que poden ajudar a tota la comunitat”. – BBC Amèrica

“Tenir tot aquest codi disponible i compartit per la resta de la comunitat de WordPress, ens facilita la feina al lloc.” – NASA

Necessito dir-ne més?

Encara més grans marques de nom que utilitzen WordPress

Ara que hem tractat el motiu pel qual les grans marques estimen WordPress i hem compartit 27 companyies fantàstiques que trien WordPress per als seus llocs web, pensàvem que no podríem continuar. Per què parar ara? Així que aquí hi ha MÉS grans marques que utilitzen WordPress.

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: Obama

29. Obama

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: repte de 60 dies per a tota la vida

37. Desafiament vital de 60 dies (que és un altre usuari total del tema)

Marques amb grans noms que utilitzen WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (fundador de WordPress, per descomptat)

Conclusió

Vaig pensar que si només proporcionés un resum de 55 grans marques que utilitzen WordPress, no hi hauria prou material per a fer-ho. Ara que ja sabeu el perquè d’aquestes marques populars els encanta i utilitzen WordPress, potser us inclinarà a executar el vostre proper projecte web a WordPress. Si escolliu aquest camí, us prometo que mai us decebrà. Ens veiem pels voltants ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map