20+ dones a WordPress que hauríeu de seguir

20+ dones a WordPress que hauríeu de seguir

Després de publicar deu personalitats a WordPress, vaig rebre diversos comentaris i correus electrònics per preguntar-los per què no hi havia dones a la llista.


No hi havia cap raó conscient per què jo no ho va fer incloure qualsevol dona, però jo seria la primera a admetre que era de mala forma per part meva. Al món de WordPress hi ha moltes dones dignes de menció. Tenint en compte això, em vaig proposar donar un seguiment a la meva publicació de les deu personalitats i presentar-vos a sota de 11 dones a WordPress que hauríeu de seguir. Gaudeix!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah va ser una de les primeres gent Em vaig trobar a la comunitat de WordPress, i molt menys a la primera dona. Vam treballar junts a WPMU.org que va ser el meu primer concert en línia.

En aquell moment, Sarah es va presentar amb orgull a la blog com a escriptora guardonada i amb una bona raó. Ha estat escrivint sobre WordPress més de temps que molts de nosaltres l’hem utilitzat. No només això, ella és parella Untame, una empresa boutique de màrqueting digital especialitzada en sistemes de gestió de contingut de codi obert i arquitectura de xarxes socials (per agafar en préstec directament de la seva pàgina de perfil de WPMU.org.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownSiobhan, un altre membre de l’equip meu de WPMU.org, va seguir a prop dels talons de Sarah. Quan vaig començar a escriure per al lloc em va sorprendre l’èxit d’un article que Siobhan havia escrit: Per què mai no hauríeu de buscar temes gratuïts de WordPress. Per cert, el missatge inclòs en aquesta publicació és tan important avui com mai.

Siobhan ha passat des de WPMU.org, però segueix treballant amb WordPress i assistint a WordCamps, per descomptat.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiConegui Helen Hou-Sandi, la definició mateixa de multitasker. De dia treballa a especialistes en implementació de WordPress 10 punts com a directora de l’enginyeria d’interfícies d’usuari, però la seva implicació a WordPress va molt més. Ha participat en el recent cicle de desenvolupament de 3.6 com a responsable convidat i principal de funcions per a la interfície d’interès de la interfície d’interès, i ajuda regularment amb Trac entrades. A més, és autora de diversos plugins.

No és sorprenent, Helen també en guarda bloc, on recentment ha confessat el seu amor (i odi!) pel sistema de gestió de continguts preferit del món:

M’encanta WordPress. El desenvolupo utilitzant per a la meva feina i per als meus propis projectes, escric (de tant en tant) utilitzant-lo i ho suggereixo com una eina per a llocs web basats en contingut tot el temps. També l’odi. Si pensés que WordPress era perfecte tal i com és, no treballaria de manera bàsica.

Fora de la comunitat, Helen és una pianista col·laborativa amb talent, que actua a molts esdeveniments a la zona de Nova York.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo és una de les dones més conegudes de la llista, en part pel seu treball a UX Automàtica, però més recentment va assumir el paper de fomentar més dones i diversitat a la comunitat de WordPress.

“Quan Matt em va convèncer per ocupar la feina a Automattic, una de les coses que em va implicar va ser que va dir que podia treballar en programes per portar dones i nenes a la comunitat de WordPress, especialment al voltant de la programació”, diu Mylo.

Va llançar una sèrie de tallers per a dones només, però no sempre creu que la manera de seguir és la discriminació positiva, com ho demostren els comentaris del seu bloc sobre el nou doctor Who:

La reacció negativa i amarga dels activistes de la diversitat (i els no activistes que majoritàriament simplement retuiten les coses) quan es va anunciar que Peter Capaldi, un noi blanc de 50 anys, prenia el paper era bastant ximple. No tenim dret a determinar les decisions creatives dels artistes en funció de les nostres pròpies agendes sociopolítiques. Són artistes per una raó … tenen idees que volen expressar.

Llista de Tammie (@Karmatosed)

Tammie Lister

Amb el pas del temps, més persones experimenten amb plugins de la comunitat com BuddyPress. Tammie Lister (un altre graduat de WPMU.org) és conegut com a especialista de BuddyPress. El seu mantra és “disseny per a humans”, amb un focus especial en proporcionar rutes lògiques a través de llocs web. El seu focus en l’experiència d’usuari fa de Tammie un altaveu popular a WordCamps, inclòs el BuddyCamp esgotat a Miami.

“Sóc un ferm creient en fer les coses que t’agraden i demostra. M’apassionen els comunicats, el contingut i els usuaris. Estic lleugerament obsessionat amb el fet de posar un toc humà als llocs web i crear experiències digitals emocionals i personals. No crec que una mida encaixi a tothom ”, diu.

A principis d’aquest any, va llançar Buddy Design Labs, un blog que explorava què es pot fer amb la BuddyPress UI, com un tauler de comandament d’estadístiques i un cronograma d’activitats. Haureu de marcar-lo si sou fins i tot del més interessat a veure què es pot fer amb BuddyPress.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonLisa Sabin-Wilson, resident a Wisconsin, és una noia del cartell del somni autònom. Va deixar els seus deu anys de carrera com a infermera registrada per llançar un negoci de disseny i desenvolupament web. Vuit anys després va acceptar un acord de fusió WebDevStudios, on ara és co-propietària i parella.

Al llarg del camí, Lisa va ser signada per Wiley Publishing com a autora de la primera edició de WordPress per a maniquins, i cinc edicions més després. El llibre va tenir un èxit enorme i la va portar a escriure BuddyPress Per als maniquins, WordPress tot en un per als maniquins i Disseny web de WordPress per a maniquins.

Coneix la seva volta a Multisite i va parlar a WordCamp Las Vegas l’any passat sobre el tema. Va ser una xerrada popular, sobretot en els primers 30 segons. Per saber per què, consulta el vídeo al seu bloc.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuMés coneguda com Ipstenu, Mika Ariela Epstein és la canalla de suport de mig elf. Treballa per a DreamHost com a especialista en suport de WordPress, però com tantes altres persones que participen a la comunitat, el seu treball va molt més enllà de la seva feina diària. Ell és un capaç de solucionar problemes habitualment WordPress.org fòrums, i és una mica habitual en el desenvolupament de complements.

El seu àmbit d’interès especial és Multisite, un tema sobre el qual ha estat autor de dos llibres electrònics.

Mika és locutor habitual a WordCamps. Destaca especialment la seva presentació a Portland, on va combinar el seu amor per suport de WordPress amb el seu evident amor als jocs de rol a “Rolling Your WordPress Support Character”. Tu pots veure les seves diapositives aquí.

Suzette Franck (@suzette_franck)

Suzette Franck

Suzette treballa a especialistes en allotjament web Media Temple, on educa i defensa de WordPress. La línia entre el seu temps de treball i el seu temps lliure és difuminada, ja que assisteix a un nombre sorprenent de trobades de WordPress i WordCamps..

Ella bloc és un lloc fantàstic per consultar tot allò en què participa, però també per donar-vos a conèixer el que realment és la comunitat de WordPress, amb comptes de primera mà de Suzette en el cas que assisteixi. Per últim, però no per això menys important, també és una convidada habitual a la web WPWatercooler podcast de vídeo.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien és una autoproclamada socorrista de llocs de WordPress “abandonats, lletjos, orfes, trencats i no productius”. La seva atenció es centra en ensenyar a la gent el divertit (i rendible) WordPress que pot ser. Va estar involucrada en la comunitat durant un cert temps, inclòs el fet de servir en l’equip organitzador WordCamp d’Atlanta durant set anys, la tutoria de nous organitzadors de WordCamp i l’assumiment d’una gran varietat d’altres funcions de voluntariat..

A través el seu lloc web, Kathy ofereix serveis personalitzats relacionats amb el desenvolupament, l’educació, la formació i molt més. També inspira constantment els usuaris de WordCamps. També podeu conèixer els propers esdeveniments en els quals participarà, llegir contingut d’esdeveniments passats i posar-se en contacte amb la mateixa Kathy.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils és una desenvolupadora i consultora autònoma de WordPress, que activa a la comunitat de diverses maneres i fa servir els seus coneixements per inspirar a altres a invertir en la creació dels seus propis negocis.. A través del seu blog, ofereix consells valuosos sobre freelance, WordPress i diversos temes relacionats. Tant si ets un principiant com un desenvolupador experimentat, Carrie té la saviesa de compartir que pots aprofitar.

A més del seu compte de blog i Twitter, hi ha diverses maneres de seguir Carrie i aprendre d’ella. Podeu escoltar el seu podcast setmanal, OfficeHours.FM, i fes un cop d’ull el seu llibre electrònic relacionat. Ella també ha creat un curs dedicat per a nous autònoms, per ajudar-los a començar al peu dret. Recomanem que exploris completament el lloc web de Carrie, ja que hi ha moltes ofertes.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal executa un lloc titulat centrat en el màrqueting de contingut i en estratègies comercials. Entre altres coses, és assistent de podcaster, entrenador i general de WordPress. Dedica el seu temps a ensenyar a altres a construir i ampliar els seus negocis seus termes, o com ella ho diu, sense “atrevir-te resplendor”. La seva experiència prové de molts anys en la gestió dels seus propis negocis, treballant en disseny web, coaching i molt més.

Si us interessa escoltar Kim, hi ha diverses maneres de fer-ho. Tu pots fes un cop d’ull al seu podcast, que es centra en ajudar a aprendre a generar més avantatges i a fer créixer el vostre negoci mitjançant WordPress. Ella també manté un bloc actiu, incloent diversos temes relacionats amb el negoci, el WordPress, el desenvolupament, etc. A més, ofereix serveis personalitzats per a qualsevol persona que busqui un entrenament sòlid en tot tipus de negocis en línia.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau és una desenvolupadora i temàtica de WordPress, que ha estat involucrada amb la plataforma d’una manera o altra des del 2004. S’especialitza en el desenvolupament front-end i fins i tot va impartir classes sobre WordPress durant diversos anys. El seu negoci, Bluelime Media, està centrat en ajudar les persones a crear llocs web fantàstics, ja siguin principalment creadors de contingut o dissenyadors gràfics. Reuneix persones amb diferents habilitats perquè puguin treballar junts per fer realitat les seves visions.

A part de Twitter, Christine dirigeix ​​un blog al seu lloc web que val la pena llegir-lo. Comparteix consells i recursos valuosos i escriu sobre els darrers temes i eines de desenvolupament. Finalment, sol ser voluntària del grup Codi d’aprenentatge del Canadà (abans conegut com a Ladies Learning Code), que ensenya les habilitats tècniques necessàries per aprendre codificació i se centra en ajudar a grups desfavorits.

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoCom a directora de màrqueting de Automàtica, coneix WordPress per fora i per fora. Ha treballat per a diverses empreses tecnològiques des de 1996, incloses Hewlett-Packard i Ogilvy, i té un ampli coneixement de les estratègies comercials i de màrqueting digital. Publica contingut a moltes publicacions web i imprimeix sobre una gran varietat de temes i parla sovint sobre tecnologia, WordPress, marca personal, escriptura i molt més..

Resulta complicat resumir tots els projectes en què ha participat Sara, dins de la comunitat de WordPress i en altres llocs. És una de les fundadores de Sopars Girl Geek, per exemple, que és una organització que promou les dones a la indústria de la tecnologia que té 23 capítols en el moment de la redacció. Fins i tot va fundar una Dia Mundial de la Nutella, que va lliurar a la corporació Ferrero el 2015. Si us interessa aprendre de Sara i escoltar les seves moltes aventures, escriu periòdicament sobre negocis, WordPress i altres temes. al seu bloc.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaL’Ana sempre l’havia apassionat pel disseny, però després d’una mica d’ànims del seu marit s’ensenyava HTML / CSS i es va convertir en desenvolupadora. El 2012 va trobar WordPress i va començar a cuidar una col·lecció de bells temes de WordPress al seu propi lloc web Anariel Design, i quan no ha tuitejat sobre temes o WordCamps, hi participa, comparteix imatges delicioses de les seves receptes vegetals a la seva altra palanca. @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa WorkLisa és una experta experta en WordPress que no només treballa amb WordPress, sinó que també l’ensenya! Lisa corre la Be Bright Studio on es dedica a fer possible que qualsevol (no importa el nivell d’habilitat) construeixi la seva increïble pàgina web amb WordPress. Es connecta directament amb els usuaris de WordPress mitjançant els seus cursos i tallers, però també retorna a la comunitat amb kits descarregables i guies de recursos gratuïtes per ajudar els bricoladors.

També el recomanem El bloc de Lisa on comparteix consells sobre marques, disseny web, màrqueting i molt més per ajudar-vos a funcionar i funcionar.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire és una desenvolupadora web autònoma que va començar a treballar amb WordPress el 2012. Actualment ofereix disseny de pàgines web, retocs, manteniment i formació individual. Però, a més del seu treball amb WP, és defensor de l’accessibilitat web.

De fet Claire està especialitzada en la resposta i # a11y disseny web amable Per obtenir més informació sobre l’accessibilitat, el disseny web i la resta de notícies de WordPress al blog de Claire Un web clar clar.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan és un amant del cafè autònom que viu a Brighton, que també coneix molt de WordPress. Ha utilitzat aquest coneixement per convertir-se en una autora amb talent que, per tant, escriu a WPExplorer (vegeu el seu treball al nostre bloc), així com a diversos blocs de bona reputació com PremiumWP, Temes Elegants, WPLift i molt més. Ella fa tweets sovint sobre totes les coses amb WordPress

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda s’ha creat un nom per a ella mateixa escrivint per a Envato, Torque, WPMU i per descomptat per a WPExplorer (consulteu les seves últimes publicacions al nostre blog). Acostuma a tuitar consells sobre negocis (amb molts productes relacionats amb WordPress) i comparteix el seu Digital Inkwell Digest, que és un programa o esdeveniments mundials interessants. Per obtenir més informació, assegureu-vos de Blog de Brenda on comparteix guies freelance, consells sobre xarxes socials, infografies, consells generals per a empreses i molt més.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea es va endinsar per primera vegada en WordPress fent un blog sobre la seva vida quotidiana i els seus pensaments (que encara podeu consultar el seu bloc). Ara és enginyera de la felicitat a Automattic, cosa que significa que passa un munt del seu temps ajudant a altres a utilitzar WordPress.

Andrea ha realitzat presentacions a diversos WordCamps sobre habilitats d’escriptura, més recentment a WordCamp Europe el 2016 sobre com publicar en 10 minuts al dia (podeu veure el vídeo de la seva presentació més endavant WordPressTV). Però també és molt activa a Twitter compartint informació personal, però, bones lectures i, per descomptat, una mica de notícies de WordPress.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha és Community Wrangler a Automattic, cosa que vol dir que treballa amb WordPress i reunions de reunions a tot el món.

Primera vegada va trobar WordPress des del 2010 a través de la seva mare, que va tenir un bitllet addicional per a un WordCamp local. Per a Josepha va ser amor al primer encontre, i ara la seva passió per la plataforma desborda el seu treball, la divulgació comunitària i, per descomptat, a les xarxes socials.

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalA Leslie els encanta els cadells, els espectacles de visualització de binge, la cansalada i el WordPress (duh!). Té un BFA en disseny gràfic, un ull per a UX i un ampli coneixement del tema Divi. De fet, desenvolupa temes infantils de Divi a Una noia i el seu Mac . Si hi ha alguna pregunta sobre Divi o WordPress Leslie, hi ha possibilitat de respondre. A més del seu dia a dia amb WordPress, també dedica temps a participar-hi assistint a WordCamps i compartint excel·lents consells i eines a Twitter.

Voleu veure més informació sobre Leslie? Configura els dimarts de Xat divi on Leslie i un grup d’altres professionals xerren sobre temes de WordPress.

Qui més?

Les dones són a tot arreu en tecnologia. Tot i que hi ha tantes vies a seguir dins del nínxol de WordPress, però, pot ser difícil trobar-les i les seves veus úniques. Per sort, continuen treballant la seva màgia de totes maneres, fent més difícil passar-los per alt cada dia.

En aquesta publicació, us hem presentat 21 dones sorprenents que treballen a WordPress. Hem parlat del que fan per la plataforma i la comunitat i us hem fet saber com els podeu seguir en línia. Tots ells tenen un coneixement, una experiència i una informació inestimables per compartir, i us animem a seguir-los a Twitter i consultar els seus llocs web, blogs i podcasts..

Hi ha alguna veu femenina a WordPress que creieu que s’hauria d’afegir a aquesta llista? Explica’ns el seu treball a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me