10 mites més importants de WordPress

10 mites més importants de WordPress

Avui fem caure el martell Thor a 10 dels mites més destacats sobre el nostre CMS favorit, el bon ol WordPress. Després d’haver experimentat aquesta obra benvolent de programari de primera mà, puc dir que amb WordPress podreu assolir l’impossible. Teniu dubtes? Consulteu aquestes 20 grans marques que doblen WordPress per fer les seves ofertes.


És per això que em torna a caure a l’infern i quan trobo gent que llança “fets divertits” mal interpretats, per exemple, mentides sobre el meu estimat WordPress. Molt bona gana, Faré un pas enrere. vaig voler dir la nostra estimat WordPress.

Avui aquí destruïm 10 mites més importants de WordPress, alguns dels quals potser no us han impedit submergir-vos i experimentar una plataforma com cap altra, només de manera que podreu veure WordPress amb la seva glòria absoluta. Molt bé doncs, deixem ja aquest nadó en cinquè equip.

WordPress és (només) una plataforma de blocs

WordPress és molt més que una plataforma de blocs

No refutaré el fet que WordPress hagi nascut com a plataforma de blocs. Tanmateix, ha evolucionat i s’ha convertit en un sistema de gestió de continguts (CMS) molt poderós al llarg dels anys, i ara pot gestionar el 25% d’Internet.

Segurament, aquests llocs web no poden ser només diaris / blocs personals. Sens dubte, hem de tenir diferents llocs web basats en WordPress, especialment amb totes les funcions dolces per les quals és popular la CMS.

Amb tipus de publicacions personalitzades, pàgines, widgets, complements i complements entre altres funcions, podeu ampliar la instal·lació de WordPress per potenciar alguns dels grans hits d’internet com ViralNova, Time, CNN, TechCrunch, Harvard Law School, Mozilla Firefox, eBay, SONY i Microsoft entre d’altres. Aquests nois només funcionen blocs personals? Aposto que no; alguns d’aquests noms són propietaris de llocs web de gran prestatge que atrauen molt trànsit, cosa que ens genera el següent mite.

WordPress no és escalable

WordPress és una plataforma escalable

No sabem si això és perquè WordPress és “gratuït” o simplement “un projecte de comunitat” que va sortir del cel, però sovint veuràs comentaris que posin en dubte l’escalabilitat de la plataforma. Com funciona el meu lloc quan creixi el trànsit? Quines funcions patiran en cas d’alçada de trànsit? WordPress arribarà a caure quan es faci popular?

Potser és la idea que WordPress fos una vegada una plataforma de blocs evolucionat en un sistema de gestió de comandes, però sovint trobareu que un client que estigui preocupat per WordPress s’esmicolarà amb una càrrega més gran. No és cert. Des de bloggers de petita escala fins a tot grans corporacions multinacionals, tothom està buscant un tros del pastís de WordPress.

Si el vostre lloc baixa a causa dels pics de trànsit, això té tot a veure amb el vostre host web, no amb WordPress. Sempre que tingueu els recursos del servidor adequats, com ara les piles que ofereix WPEngine, WordPress donarà suport al vostre lloc independentment de la mida o quantitat de trànsit que genereu.

WordPress és insegur

WordPress Security

Però, un altre cop, quin programari és 100% insensible? Els pirates informàtics intentaran explotar la menor de les vulnerabilitats de qualsevol programari, no només de WordPress. Ara bé, WordPress és la plataforma més popular i, com a tal, atrau atacs després d’atacs, només a causa del volum important, no perquè és propens a incompliments de seguretat..

Si no fos per les actualitzacions bàsiques i de seguretat que la plataforma rep de forma habitual, Internet seria un punt de mira just en aquest moment. La gent perdria els llocs a l’esquerra, a la dreta i al centre cada dos dies. Les pèrdues serien massives, la web es trencaria i WordPress aniria el camí del dodo.

Però han passat més de deu anys des que WordPress va arribar a les xarxes i cada vegada és més gran, millor i més segur. Les contribucions de l’enorme comunitat de WordPress reforcen la nostra estimada CMS una actualització alhora.

Cada actualització aporta millors funcions i mesures de seguretat més dures, com ara la funció de seguretat de contrasenya millorada que es va introduir a WordPress 4.3 “Billie”. A més, podeu reforçar la seguretat del vostre lloc de WordPress mitjançant plugins com Seguretat de iThemes entre altres.

Quan tot ho heu dit i fet, comença la seguretat del vostre lloc de WordPress (i més que del vostre contingut valuós). Heu de mantenir la vostra instal·lació, temes i complements de WordPress en tot moment. A més, té l’hàbit de crear còpies de seguretat regulars i completes del lloc, en cas que els pirates informàtics facin vaga.

El secret per mantenir WordPress sempre segur per implementar pràctiques bàsiques de seguretat i després mantenir la plataforma pegada a mesura que es publiquen les actualitzacions. Segur, els forats de seguretat es descobreixen de tant en tant, però la naturalesa de codi obert de WordPress significa que els forats també es tanquen ràpidament. – Mike Wallagher, HostingFacts.com

WordPress és GRATU (T (per tant, Inapt per a ús comercial)

WordPress és gratuït però potent

Per als nois que els agraden les coses gratuïtes, i això vol dir que cadascun de nosaltres, que WordPress és un producte gratuït és en realitat una gran notícia. Però el que fa gratis significa exactament el que fa a WordPress?

Per començar, WordPress és gratuït en termes de llibertat (llegir drets d’ús). El que significa és poder treure WordPress, enderrocar-lo, modificar-lo, fer còpies i / o crear la seva pròpia versió única sense sol·licitar permís de cap autoritat.

És de codi obert; el programari creat per una comunitat de col·laboradors, és a dir, no pertany a cap empresa o persona en concret. En segon lloc, no pagueu per utilitzar WordPress, el CMS; només heu de descarregar el script des de WordPress.org, instal·lar-lo allà on sigui bo..

Un servei com WordPress.com us permetrà utilitzar WordPress de forma gratuïta a la seva plataforma. Us proporcionen un subdomini gratuït, p. el vostre nom.wordpress.com i allotjament gratuït. Altres serveis similars, coneguts com amfitrions de WordPress gestionats, permeten essencialment utilitzar WordPress en les seves plataformes per un cost (a diferència del que ofereix allotjament web estàndard, on podeu triar entre diverses opcions d’instal·lació fàcil).

La diferència? El sabor gratuït de WordPress que es fa a WordPress.com està molt limitat quant a funcions i flexibilitat. També pagareu un preu excel·lent per oferir un allotjament personalitzat complet amb el vostre propi nom de domini. El cost pot augmentar ràpidament fins a 3000 dòlars al mes.

Els amfitrions de WordPress, d’altra banda, us permetran experimentar WordPress en tota la glòria a una fracció del cost. A més, els allotjaments web tradicionals com Dreamhost i Bluehost també us permetran gaudir de WordPress en tot el seu esplendor, tot i que obteniu un menor poder que si aneu amb un host gestionat de WordPress..

Seguint endavant, la majoria d’empreses empresarials evitaran la solució gratuïta, de codi obert i fora de la plataforma, a favor d’un CMS personalitzat per a les seves necessitats específiques..

Potser és la burocràcia, els grans pressupostos o algú que intenta tallar les cantonades, però algú ha de dir a aquests nois (i els seus vestits grisos) que, evidentment, els falta una oportunitat d’estalviar diners i aconseguir una plataforma extremadament versàtil o “com sense forma tan aigua ”com la meva ex es descrivia a si mateixa. TMI? Obteniu més, WordPress és gratuït i just per a llocs web comercials.

WordPress no ofereix suport

Suport de WordPress

Ara que acabeu de dir que WordPress és una plataforma gratuïta possible a través de les contribucions valorades de la comunitat, a on em dirigiré en cas que tingui problemes? Bona pregunta.

Una empresa de programari típica funciona de la manera següent. Tens necessitat. Cerqueu una empresa de bona reputació, que al vostre torn us ofereix un programari que pagueu. Si teniu problemes amb el seu programari, contacteu amb el seu equip d’assistència i us el resoldreu.

Quan es tracta de WordPress, cap empresa o persona és propietària de la plataforma, ningú paga per utilitzar-la i quan us quedeu enganxats … bé … us quedeu enganxats. Mal.

WordPress compta amb una gran comunitat de desenvolupadors, dissenyadors, traductors, bloggers, representants de suport, etc. Còdex de WordPress; una documentació d’última generació que mai no heu vist. No tot això, WordPress té una actitud molt activa fòrum de suport freqüentats per membres de la comunitat.

Amb aquests recursos i una gran quantitat d’empreses de serveis independents, proveïdors de serveis de manteniment de WordPress i tones d’autònoms llestos i disponibles, us sorprendran la rapidesa que és per obtenir respostes als vostres problemes..

WordPress no és adequat per al comerç electrònic

WordPress per a comerç electrònic

He de seguir deixant anar “CMS” a tot arreu per cridar l’atenció sobre la versatilitat de WordPress? Als primers dies de WordPress, era difícil imaginar que podríeu utilitzar WordPress per construir una botiga de comerç electrònic.

Mai més; la comunitat de WordPress ha vist l’afluència d’innombrables marcs i plugins de comerç electrònic que faciliten la creació d’una botiga electrònica tan fàcil com la de tacte. Avui en dia, podeu crear un lloc de comerç electrònic completament funcional basat en WordPress utilitzant plugins com Woocommerce, e-commerce WP i Easy Digital Downloads, entre d’altres..

La part divertida és que WordPress és fàcil de configurar i utilitzar com a botiga en línia. De fet, la majoria de CMS personalitzats, creats específicament per al comerç electrònic, no poden competir amb WordPress tal com està. WordPress: el creador de llocs de comerç electrònic? Qui ho hauria endevinat?

Els llocs de WordPress són lents

Velocitat del lloc de WordPress

Ja van passar els dies en què els llocs web eren només una sèrie de pàgines HTML, gràfics i CSS en cadena. Amb el naixement de les noves tecnologies, els llocs web han augmentat en mida i funcionalitat. La idea d’instal·lar programari per començar a crear llocs web pot obligar a creure que WordPress pugui alentir el servidor. Fals.

WordPress utilitza els millors estàndards web i XHTML semàntic per assegurar-se que és ràpid i ràpid de configurar i utilitzar. Les millors pràctiques de codificació també garanteixen que WordPress sigui SEO-friendly des de la paraula.

La velocitat dels llocs lents s’acostuma a associar amb proveïdors d’allotjament barats i / o complements poc codificats. Els proveïdors d’allotjament barats solen acollir el vostre lloc i un milió i un altre lloc al mateix servidor, la qual cosa només convida a un baix rendiment entre altres problemes.

Els plugins amb codificacions incorrectes afegeixen “codi brossa” als fitxers vitals com el header.php, alentint la velocitat a mesura que es carreguen objectes innecessaris abans del contingut. Els plugins Buggy també representen una amenaça per a la seguretat del vostre lloc de WordPress.

Només heu d’escollir el millor allotjament de WordPress i els complements de bona reputació i us convé celebrar la festa.

Els complements de WordPress són Dodgy

Plugins de WordPress

I també ho és si instal·leu plugins ombrívols des de qualsevol lloc i feu plorar quan la merda colpeja el ventilador. No importa la quantitat de fe que tinguis en la humanitat, simplement no pots assumir que tots els plugins (gratuïts o premium) siguin impecables. Seria un disservici per a tu, ara no ho seria?

És precisament per això que heu de defugir els complements dels venedors en els quals no podeu confiar. Per evitar plugins que s’envien amb bugs, codi obsolet i ineficient, problemes de seguretat i suport deficient, sempre cal buscar un gran nombre de descàrregues, excel·lents qualificacions i ressenyes, així com un excel·lent suport..

Com a nota lateral, els plugins amplien la funcionalitat del vostre lloc de WordPress de maneres inimaginables permetent aprofitar tant potencial, cosa que seria molt difícil o costós d’aconseguir sense els dits plugins..

Simplement, no afegiu els plugins a cegues, perquè és així com es resolen els problemes en termes de baixes prestacions i augment dels riscos de seguretat. Feu la vostra diligència amic meu. Deguda diligència.

És difícil gestionar llocs web de WordPress

Gestió de llocs de WordPress

Administrar gairebé qualsevol lloc, no només llocs WordPress, pot semblar desconcertant per al principiant. Instal·lar els vostres llocs de WordPress és una altra cosa, gestionar els llocs web és una altra cosa.

Heu de mantenir les pestanyes de tantes coses, incloses l’aprovació de comentaris, el seguiment de la seguretat, el seguiment del trànsit i l’actualització de temes, complements i el nucli de WordPress. Si teniu un parell de llocs de WordPress per tot el lloc, es pot aconseguir ràpidament desordenat.

Però això només passaria si no teníeu previst prèviament, cosa que us permetrà saber, per exemple, que hi ha un extens plugin conegut com a ManageWP que us ajuda a fer un seguiment de totes les instal·lacions de WordPress des d’un quadre de comandament central..

Amb ManageWP al seu lloc, les tasques de manteniment del vostre lloc es redueixen a fer clic en uns quants botons i el vostre treball finalitzat. Voleu obtenir més informació sobre la gestió de llocs de WordPress? Tenim l’esquena tapada.

WordPress no respon (ni tan sols la prova futura)

Resposta de WordPress

Li preocupa la vostra instal·lació de WordPress que no funcionarà bé amb una funcionalitat web avançada? Tecnologies futures? Bé, suposa que, no us preocupeu ni un cop si WordPress és la prova del futur perquè … bé … així és! Amb actualitzacions periòdiques i els millors estàndards web, WordPress sempre està preparat per al futur.

Què passa amb la resposta? Com encaixarà el vostre lloc de WordPress en diverses amplades de pantalla? Bé, sempre que el vostre tema de WordPress respongui, el vostre lloc respondrà automàticament. És tan fàcil trobar temes sensibles de WordPress a WordPress.org i botigues temàtiques / mercats com ara Temàtica forestal, Temes elegants, Temes i Botiga temàtica només per esmentar-ne alguns. Per estalviar temps, considereu la possibilitat de revisar el nostre propi tema polivalent Total responsive.

Si el vostre tema de WordPress no respon per raons només conegudes per tu, sempre podeu utilitzar complements per a mòbils de WordPress o crear una versió adaptada per al mòbil del vostre lloc..

WordPress adopta la tecnologia després de la tecnologia a mesura que arriba, cosa que significa que teniu un potent CMS que conduirà el vostre lloc durant els propers dies, mesos i anys. Podeu divertir-vos amb els gustos de jQuery, backbone.js, Flash, CSS3, diverses API i altres tecnologies que us permeten convertir el vostre lloc de WordPress de la manera que desitgeu..

Embalatge

En poques paraules, WordPress és exactament el CMS que vau cercar. Però si necessiteu més persuasió, feu-nos saber quins mites heu trobat. Estarem encantats de eliminar-los. Què és el que més t’agrada de WordPress? Poseu les preguntes sobre potència per mantenir-vos en reflexió fins a la propera vegada. Mentrestant, compartiu els vostres comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map