Осъществено безплатно теглене на WordPress тема

Цена:Безплатен (Лицензиран под GPL)
документация:Тематични документи
Видео:Видео ръководство
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Сегашна версия: 1.1.2


Искате по-добър блог? Powered е напълно безплатна тема на WordPress в блог стил, която кодирахме точно тук в WPExplorer. Искахме да създадем практична тема, която може да се използва от всеки тип блог – бизнес, технологии, красота, начин на живот, пътувания, foodie и други. Чистото и минимално оформление на тази тема улеснява навигацията и четенето. Да, има много приятни теми за безплатни блогове, но Powered е добре кодирана тема, използваща стандарти за кодиране на WordPress, предлага някои функции, подобни на премиум (избирайте между стотици шрифтове на Google, персонализирайте вашите ширини, изберете цветовете на менюто си) не имат всякакви спам връзки или криптиран код, е изключително бърз, лесен за използване и предназначен за модерната епоха.

Минимален, отзивчив и бърз дизайн

Темата Powered е кодирана с минимален дизайн в стил решетка, който ви позволява да покажете последните си публикации по много лесна за навигация мода и много като много популярни блогове. Просто отидете на WordPress Customizer за да изберете между 1, 2, 3 или 4 колони за вашата мрежа. Също така можете да избирате независимо от странична лента, лява странична лента или дясна странична лента за вашите архиви, публикации и страници независимо. По избор „Featured Post“ показва първата публикация на вашата мрежа в голям формат, което добавя към дизайна на темата, но също така ще увеличи експозицията на последните ви статии. И незадължителният раздел „Популярни публикации“ преди вашия widgetized footer ще ви позволи да покажете някои от най-гледаните си публикации.

Настройки на персонализатора и размери на изображението

Powered включва много полезни настройки за персонализатор, така че можете да промените ширините на сайта по подразбиране, точката на прекъсване на менюто, да добавите персонализирано лого, да промените дължината на откъса си, да активирате / деактивирате различни части от темата, да изберете колоните на мрежата си (1,2,3 или 4), изберете вашите оформления (дясна странична лента, лява странична лента, без странична лента), променете вашето запитване за свързаните публикации и изберете колко да се показват, изберете предпочитания брой колони на джаджата на долния колонтитул, въведете вашия персонализиран текст за авторското право, изберете вашия шрифт по подразбиране, семейство (изберете от стотици Google Шрифтове), въведете вашите персонализирани размери за изрязване на изображения и други!

Размери „Препоръчителни“ изображения:

Следните всъщност не са „препоръчителни“ размери на изображенията, но са тези, използвани в демонстрацията на живо, ако искате да ги използвате или нещо подобно:

 • Представен вход: 1100 x 480 x център-център
 • влизане: 760 x 460 x център-център
 • Единична публикация: 760 x 460 x център-център
 • Свързани: 760 x 460 x център-център
 • Страници: 760 x 460 x център-център
 • Популярен: 760 x 460 x център-център

Поддръжка на преводи и RTL

Темата Powered WordPress е напълно локализирана за превод и включва Powered.pot файл в папката езици. Той също така включва 2 функции за добавяне на поддръжка за WPML и Polylang за превод на някои настройки на персонализатора, като например вашето персонализирано лого, ако искате различно лого за всеки език на сайта.

Включен е и RTL CSS файл за предоставяне на поддръжка отдясно на ляво, без да се налага да правите нищо! Просто изберете вашия RTL език в настройките на WordPress и файлът ще бъде автоматично зареден, движейки автоматично различни елементи на тема.

Няма повече конфликти!

Забравете за конфликтите с плъгини на трети страни! Powered се кодира с всяка отделна PHP функция, клас и HTML Id и класове, уникално префиксирани, за да се избегнат евентуални конфликти с други плъгини. Плюс това ние използваме само основна функционалност на WordPress, не използваме какъвто и да е тематични панели на трети страни или скриптове за преоразмеряване на изображения, които биха могли да забавят или разрушат нещата.

Интеграция на социалните медии

Само защото дизайнът е прост, което не означава, че тази безплатна тема не е пълна с красиви премиум функции. Powered включва вградено споделяне на социални медии във всичките ви публикации за Facebook, Twitter и Google+. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутон, за да споделите вашите статии (просто не забравяйте да настроите Отваряне на графика правилно на вашия сайт чрез приставка).

Темата включва и персонализирана джаджа за социални медии, която можете да използвате в страничната си лента или в долния си край. Просто добавете джаджата в зоната на джаджата на страничната си лента, поставете в своите връзки в социалните медии и запишете. Можете лесно да плъзнете и пуснете, за да поръчате отново социалните връзки, както и да изберете да отворите връзките в същия или нов раздел.

Мощен блог

Най-важното Powered прави блоговете лесно. Няма никакви трикове, просто публикувайте публикациите си както обикновено в WordPress и ако искате можете да вмъкнете съвместим oEmbed видео или аудио URL адрес. Вашите публикации автоматично ще показват представеното изображение в горната част (или видео / аудио) и съдържанието ви отдолу. Публикациите показват също и незадължително авторско поле с био и социални връзки (въведете социалните си връзки чрез потребителските си настройки), следващи и предишни връзки към статии, както и свързан раздел с статии, който показва други публикации от същата категория или произволно (въз основа на вашите настройки за персонализиране).

Powered е чудесна опция за всеки блог и наистина се надяваме да го опитате! Можете да видите още функции на темата по-долу или просто изтеглете темата, за да направите блога си страхотен днес!

Работи с тематични функции на WordPress

 • Напълно БЕЗПЛАТНА тема на GPL!
 • Адаптивен дизайн
 • 1-4 Графи за колони за вашите записи
 • Опции за лява, дясна или без странична лента
 • Чиста и минимална решетка – изберете между зидария или приспособления
 • Качване на лого на персонализирано изображение
 • Някои настройки за стайлинг и типография
 • Персонализирана джаджа за социални медии
 • Персонализирани последните публикации с джаджа за миниатюри
 • Стил авторска кутия със социални връзки
 • Стандартни, аудио и видео публикации
 • Подобни публикации
 • Секция с популярни публикации
 • Резбовани коментари
 • Номериране на страници
 • Персонализиран текст за авторското право на подножника
 • Назад към стрелката нагоре
 • Чист и валиден код
 • И още!

Работи с WordPress Документация за теми

Първите стъпки с темата Powered WordPress трябва да са доста лесни, но ето няколко съвета за използване на темата.

Инсталация: Инсталирайте тази тема точно както бихте направили всяка друга тема на WordPress. Просто изтеглете zip файла. След това използвайте вносителя на WordPress, за да инсталирате и активирате темата.

Персонализиране на варианти: Опции за вашето персонално лого, ширина на сайта, колони, персонализирани цветове и други могат да бъдат намерени в LivePress Customizer на живо. Навигирайте до Външен вид> Персонализиране> Общи настройки на темата за промяна на настройките по подразбиране на темите. Има и някои опции за вграждане в стил / цвят, до които можете да получите достъп Външен вид> Персонализиране> оформление.

задвижвани стил

Размери на изображението: По подразбиране темата Powered не изрязва и не оразмерява изображения, но можете да определите персонализираното си изрязване при Външен вид> Персонализирайте> Размери на изображението. Тук можете да въведете ширината, височината и местоположението на изрязване за различните изображения на сайта. След като сте готови, не забравяйте да стартирате a регенерира плъгин за миниатюри.

задвижвани от изображения размери

Публикации в блога: Създавайте публикации в блога, както обикновено, като изберете Публикации> Добавяне на нови. Тази тема поддържа също и изображения, видео и аудио стилове. Просто въведете съвместимите си връзки oEmbed в текущите метаполета, показани в редактора на публикации.

Секция с популярни публикации: Незадължителната секция с популярни публикации се показва точно преди областта на долния колонтитул и може да бъде деактивирана в Персонализатора в раздела „Футър“. По подразбиране той ще се показва в ред на повечето коментирани публикации, но можете също да инсталирате Плъгин за броячи на мнения за публикации вместо това да се показват най-гледаните ви публикации.

актуализации: Актуализациите се предоставят автоматично. Ако има актуализация на темата, тя трябва да се покаже на таблото ви за WordPress. Ако забележите, че има налична актуализация, но не виждате известието за актуализация, винаги можете да изтеглите отново темата и да я актуализирате чрез FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map