WPEngine Review

8.5 Samlet bedømmelse
WPEngine

WPEngine er en førende administreret WordPress-hostingudbyder med forskellige hostingplaner rettet mod en bred vifte af brugere fra personlige blogs til missionskritiske websteder. Som et styret hostingmiljø understøttes engagementer omkring WPEngine udelukkende af deres 24/7 kundesupport.

PROS
 • Hjemmesikkerhed
 • E-handel og e-mail-marketing
 • Fremragende oppetid
 • Kunde service
 • Pengene tilbage garanti
ULEMPER
 • Besøgshætter
 • Relativt dyre
 • Ingen telefonsupport til personlig plan
 • Mangel på e-mail-hosting
9.2 Blogvurdering

Pris
$ 35

Når du søger at være vært for din blog eller dit websted, giver det meget mening at samarbejde med et firma, der har betjent over 60.000 kunder, og hvis fodaftryk er i mere end 136 lande. WPEngine har udviklet deres teknologi til administreret WordPress-hosting, som langt fra er en af ​​de overlegne bloghostingsplatforme. Deres teknologi er enestående, og dette har gjort, at deres platforme er skalerbare, hurtige og sikre.

Blog Hosting Planer

Uanset dine hostingbehov finder du en plan, der passer dig hos WPEngine. De 5 planer, de tilbyder, er:

Personlig plan – Dette er til små websteder og startups. Det leveres med 24/7 live support og 10 GB lokal opbevaring. Det går for $ 29 om måneden.

Professionel plan – Dette accepterer op til 10 installationer og tilbyder 20 GB lokal opbevaring. Den trafikmængde, den kan håndtere, er 100.000 besøg om måneden og koster $ 99 om måneden.

Forretningsplan – Hvis du har en klynge websteder, der i alt op til 400.000 besøg om måneden, er dette planen at gå til. Du får 25 installationer og 30 GB lokal opbevaring til $ 249 om måneden.

Premium Plan – Dette er en dedikeret arkitektur, der giver dig høj ydelse og administreret onboarding. Det har plads til over 1 million besøg pr. Måned og giver dig 150 installationer med en lokal opbevaring på op til 300 GB.

Enterprise Grade Plan – Dette er den ultimative plan med en kapacitet til at håndtere over 5 millioner besøg pr. Måned i et dedikeret miljø. Lokal opbevaring strækker sig til 1 TB, og du får 24/7 billetsupport, applikationsydelse og strategisk kontostyring.

Hvad der gør WPEngine Blog Hosting Special

Nå, mange faktorer kommer ind, når man overvejer det unikke ved WPEngine-bloghosting. Følgende er en hurtig fremhævning af, hvad det betyder at være vært for din hjemmeside her:

 • Fast websikkerhed med SSL-certifikater, malware-scanninger og en firewall
 • Fremragende oppetid
 • Enestående kundeservice, der inkluderer gratis telefonsupport 24 timer i døgnet til alle planer undtagen Personlige, der drager fordel af 24/7 live chat.
 • Money back-garanti – Du får op til 60 dages prøveperiode bare for at få adgang til planernes egnethed for dig.

Ulempen med WPEngine Blog Hosting

Følgende faktorer undergraver WPEngines vurdering:

 • Besøgshætter specielt til personlige og professionelle planer
 • Dyrt i forhold til nogle af deres konkurrenter
 • Manglende telefonstøtte i den personlige plan

Alt i alt, med en vægt af fordele og ulemper, tilbyder WPEngine stadig fremragende bloghostingstjenester, som enhver virksomhed måske vil overveje.

 • Fast websikkerhed
 • Fremragende oppetid
 • Enestående kundeservice
 • Money back-garanti

.


Money-Back-garanti
60 dage
Diskplads
10 GB – 400 GB
Domænenavn
N / A

Vi har endnu ikke gennemgået en dedikeret hosting-mulighed for WPEngine, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.

Vi har endnu ikke gennemgået en VPS Hosting-mulighed for WPEngine, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.

9.4 WordPress-vurdering

Pris
$ 35

Næsten 30% af websteder online kører på WordPress, og dette er en nøglestatistik for at måle populariteten af ​​webhostingsplatforme. WPEngine tilbyder en hurtigere og mere sikker måde at vokse dit brand på via et antal administrerede WordPress-platforme. Udvalget af virksomheder, der tages højde for i disse planer, er stort fra personlige blogsider i den nedre ende til missionskritiske websteder i den højere ende.

WPEngine WordPress Hosting-planer

De hostingplaner, der tilbydes af WPEngine, blev rost for at have den bedste klassekunst og skalerbarhed.

Personlig plan

Med en 60-dages risikofri prøveperiode er den personlige plan bedst egnet til kunder med enkle websteder og minimale budgetter. Denne plan leveres med kraftfuld teknologi og en solid kundeservice tilgængelig 24/7 på live chat. Det er en delt plan, som betyder, at dit websted er på en platform, hvor mange andre deler ressourcer. Af denne grund kan det rumme op til 25.000 besøg pr. Måned, og den lokale lagerplads er 10 GB. Du får også et gratis SSL-certifikat pr. Abonnement. Omkostningerne ved denne plan er $ 29 pr. Måned.

Professionel plan

Denne plan er rettet mod virksomheder med konstant trafik eller et stort antal mindre steder. Du kan være vært for op til 10 websteder, så længe dine samlede besøg pr. Måned ikke overstiger 100.000. Den lokale opbevaring er 20 GB, og du får også et gratis SSL-certifikat ved abonnement. Omkostningerne til den professionelle plan er $ 99 pr. Måned, men der er en prøveperiode i 60 dage til at måle planens egnethed.

Forretningsplan

Ligesom de to ovenfor er dette også på en delt platform, men rummer et meget højere trafikniveau, 400.000 besøg pr. Måned. Der er lokal opbevaring på op til 30 GB og kan rumme op til 25 installationer. Med et gratis SSL-certifikat kan du garantere dine kunder sikkerhed for deres data og information, når de interagerer med dit websted. Omkostningerne er $ 249 pr. Måned, og igen får du 60 dages risikofri prøveperiode.

Premium plan

Dette er en administreret WordPress-hostingplan for virksomheder, der vokser aktivt, og som prioriterer optimal ydelse. Du får et dedikeret miljø, hvor dit websted er vært på en enkelt server, som et skræddersyet kundeserviceteam overværes til. De maksimale installationer er op til 150 og de besøg pr. Måned, der tages højde for, er over 1 million.

Enterprise Grade Plan

Hvis du har en trafik på over 5 millioner pr. Måned og ønsker et dedikeret miljø med lokal opbevaring på op til 1 TB, er dette planen at gå til. Det er kun Enterprise Grade Plan og Premium Plan, der ikke har en prøveperiode, fordi alt forhandles og tilpasses.

Fordele ved WPEngine WordPress Hosting

Blandt fordelene ved denne hosting inkluderer:

 • Avanceret teknologi, der kan rumme høj trafik
 • Et globalt netværk med datacentre spredt i EMEA, USA og Asien og Stillehavsområdet.
 • Forskellige webhosteplaner til at imødekomme dine behov
 • Fremragende kundeservice
 • Malware-scanning og daglige sikkerhedskopier
 • Enestående oppetid

Hvorfor WPEngine WordPress Hosting muligvis ikke er for dig

 • Relativt dyre
 • Ingen telefonsupport til abonnenter i den personlige plan
 • De sælger hverken domæner eller leverer e-mail-hosting
 • Der er ikke et vinduesbaseret servermiljø
 • Besøgshætter

Alle, der leder efter en mellemstor administreret WordPress-hostingtjenesteudbyder, WPEngine står højt i denne niche.

 • Avanceret teknologi
 • Et globalt netværk med strategisk placerede datacentre
 • Forskellige webhosteplaner Fremragende kundeservice
 • Malware-scanning og daglige sikkerhedskopier
 • Enestående oppetid

.


Money-Back-garanti
60 dage
Diskplads
10 GB – 400 GB
Domænenavn
N / A

I verden i dag er mærker langt vigtigere end de var for hundrede år siden. Mærker samler videnskaben og psykologien i det, din virksomhed tilbyder med hensyn til produkter og endda servicelevering. Hvis du ønsker, at dit brand skal overleve dine produkter og formidle troværdighed, kvalitet og oplevelse, skal du pleje dets digitale komponent. Dette er, hvad WPEngine handler om. Som en administreret WordPress-hostingudbyder hjælper dette firma mærker med at styrke deres digitale oplevelse gennem en række forskellige planer.

Vidste du, at hvert sekund med forsinkelse i dit websteds indlæsningstid kan forårsage over 7% af tabet i konverteringer? Og en forsinkelse på 2 sekunder kan resultere i 87% afskedigelse? Hvis du ikke gjorde det, ved du det nu. Derfor er det bydende nødvendigt at vælge en platform, der giver dig den rigtige blanding af teknologier og service til at brænde din virksomheds ydeevne.

En oversigt over WPEngine

WordPress er langt den mest pålidelige rygrad, der understøtter millioner af websteder rundt om i verden. Dette er netop grunden til, at nogle webhostingtjenester såsom WPEngine har besluttet at udelukkende fokusere på hosting på dette indholdsstyringssystem. WPEngine er blevet vurderet af flere aktører på markedet, herunder store mærker som en mere end kompetent hostingtjenesteudbyder på grund af deres fremragende oppetidspost, ubegrænset månedlig dataoverførsel, WordPress-fokuseret sikkerhed blandt andre fremragende funktioner.

At være et administreret hostingmiljø understøttes engagementer omkring WPEngine udelukkende af deres 24/7 kundesupport. Miljøet er specifikt designet med WordPress-installationer og plug-ins i tankerne. Faktisk behøver du ikke med WPEngine at installere WordPress, som du ville gøre med andre webhosts. Hver WPEngine-plan, du køber, leveres forudinstalleret med indholdsstyringssystemet. Forestil dig at åbne din indledende e-mail for at se dine loginoplysninger og opdage, at du ikke har brug for nogen ekstra opsætning for at komme i gang.

Når det kommer til indholdsoprettelse, fremmer WPEngine fordelene ved WordPress-hosting for at give dig et kundevenligt miljø, hvor du kan oprette sider, indlæg og gallerier med meget lethed. Ikke hvert WordPress-plug-in, du kommer over, er automatisk kompatibelt med WPEngine. Dette skyldes, at virksomheden evaluerer plug-ins, før de integreres i deres platform. Negative udførende plug-ins og dem, der kopierer, hvad WPEngine allerede har, er udelukket.

WPEngine Administreret WordPress Hosting Planer

Hvis du leder efter et firma med en række hostingpakker, finder du ikke en i WPEngine. Dette skyldes, at dette selskab har dedikeret sin forskning, innovation og produktoprettelse omkring WordPress-hosting. For nogle mennesker kan dette lyde som en ulempe, men på flipsiden har det hjulpet WPEngine til at være en autoritet i denne niche.

Derfor, hvis du søger at opsætte en personlig blog eller endda et komplekst og kompliceret websted til dit brand, er WordPress en af ​​de platforme, du måske ønsker at overveje og ved forlængelse WPEngine som din hosting partner. Uanset dine krav har denne webhotelleverandør en plan, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Nedenfor er en kort oversigt over, hvad hver af planerne tilbyder.

Personlig plan

Hvis du har et enkelt sted, du vil køre, f.eks. En personlig blog eller en simpel butikswebsted, passer denne pakke dig. Folk, der gerne vil rulle ud af et større projekt, men af ​​en eller anden grund ønsker at starte i det små og teste oplevelsen fra flere webhostingfirmaer og -planer, før de sætter sig sammen med et, er dette også en god entry-platform. En af de ting, der er enestående med en personlig plan, er at den drives af innovativ teknologi og 24/7 kundeservice.

Med hensyn til lokal opbevaring giver denne plan dig op til 10 GB plads, som teknisk set skal være i stand til at rumme dine uploads og webstedsfunktioner uden at bremse dem. Skønheden med rigelig lokal opbevaringsplads er, at det giver dig mulighed for at gemme på en sikker måde store mængder data, der kun er relevante for dit domæne og din protokol. Du deler ikke denne lagerplads med nogen.

Denne plan giver dig også gratis SSL-certifikater til at sikre forbindelser fra din webbrowser til din server. Hvis du kører et lille e-handelswebsted, er dette helt sikkert en ekstra fordel, fordi dine kunder let overlader dig deres information ved at vide, at det er sikkert, og ingen kan manipulere med det. Denne plan har typisk plads til websteder, der gennemsnitligt har 25.000 besøg pr. Måned.

Professionel plan

Denne administrerede WordPress-hostingplan af WPEngine er at tage højde for kunder, der administrerer websteder, der har en konstant trafik, såsom store e-handelswebsteder, hjælpepladser og endda mellemstore nyhedswebsteder. Den reelle aftale i professionelle planer er deres fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at installere op til 10 websteder, hvilket betyder, at du kan have alle dine domæner på den samme platform for nem styring.

De professionelle planer for trafikniveau, der imødekommer, tilhører et flertal af kunderne. De kan håndtere op til 100.000 besøg om måneden, hvilket er enormt for enhver virksomhed, der har en ordentlig konverteringsplan. Med hensyn til lokal opbevaring har denne plan dobbelt så stor som den personlige plan, 20 GB. Der er også fordelen ved et gratis SSL-certifikat, der oversættes til webstedets sikkerhed.

Forretningsplan

Denne plan giver dig mulighed for at have op til 25 installationer. Dette kan synes meget, men hvis du er en virksomhed, der har forskellige websteder til dine forskellige produkter, eller du opererer i mere end en region, vil du finde dette nyttigt. Trafikgrænsen for denne plan er 4 gange større end den professionelle plan ved 400.000 besøg pr. Måned. Dette betyder, at gennemsnittet pr. Dag er omkring 13.000, hvilket er et godt antal for enhver travl webside. Den lokale opbevaring giver dig op til 30 GB ud over gratis SSL-certifikater.

Et fremragende træk ved denne plan er GeoIP. Dette er dybest set en avanceret teknologi, der hjælper med at identificere den geografiske placering af en computerterminal ved hjælp af dens IP-adresse. Når du genererer indhold, og du ønsker at målrette eller skræddersy det til et specifikt sted, kommer denne teknologi godt. Også målrettet reklame, spamforebyggelse og begrænset adgang baseret på placering kan udføres godt ved hjælp af GeoIP.

Premium plan

Der er organisationer, hvis prioritering er at optimere deres hjemmesider optimalt. Kort sagt, du kan ikke tillade, at et websted endnu ikke går langsommere eller gå under. Hvis du er sådan en kunde, er premiumplanen det, du nøjagtigt har brug for. Det, der er så specielt med denne plan, er, at den kombinerer de unikke funktioner i et enkelt servermiljø. Faktisk giver denne plan dig dit eget dedikerede miljø komplet med målrettet kundeservice og masser af innovationer, så du får oplevelser med høj ydeevne.

Af denne grund er denne plan stærkt tilpasset og kan arrangeres, når WPEngine forstår dine unikke behov. I modsætning til de andre, der har et fast beløb pr. Måned, har denne plan ikke et eksplicit tal. Med administreret onboarding, som en af ​​nøglefunktionerne i premiumplanen, kan du nemt flytte dine websteder uden at opleve nedetid.

Enterprise Grade Plan

Dette er den ultimative plan med hensyn til oppetid, ydeevne og skalerbarhed, som WPEngine har. Dette er en plan, der er forbeholdt missionskritiske websteder og dem, der oplever ekstrem høj trafik. Der er et dedikeret grupperet miljø, hvor dine websteder er sikret. Kundeservicen dedikeret til denne plan er af højeste kvalitet.

Ligesom præmieplanen har virksomhedsklasseplanen formået onboarding for let at bevæge websteder. Dog noget, der virkelig er unikt for denne plan, er belastningsbalancerende teknologi. Teknisk er belastningsbalancering en teknologi, der giver dig mulighed for at distribuere arbejdsbelastninger på tværs af en række ressourcer, såsom en computerklynge. Fordelen ved dette er, at din ressourceforbrug er stærkt optimeret, og at din kapacitet maksimeres. Hver kunde, der besøger dit websted, vil sætte pris på den minimerede responstid og webstedshastighed. Det er også den eneste plan, der har strategisk kontostyring, billetstøtte døgnet rundt og applikationsydelse.

WPEngine Advantage

Ifølge statistikker indsamlet fra WPEngine har virksomheden erfaring med at være vært for over 60.000 kunder spredt over 136 lande over hele verden. Deres datacentre er i EMEA, USA og Asien-Stillehavet. Dette sikrer, at kundesidens hastighed altid er høj uanset deres placering. For at bygge videre på denne oplevelse har WPEngine følgende vigtige fordele.

Hjemmesikkerhed

Hvis du er en virksomhed, der sigter mod at sælge produkter gennem dit websted, er en af ​​de ting, du skal kigge efter og have en garanti for, et SSL-certifikat (Secure Socket Layer). Fordelen ved dette certifikat er, at det sikrer informationsstrømmen fra din kunde til dine servere. Den tillid, dette bringer, hjælper dig med at få et ry, der let kan oversættes til konverteringer. Til fordel for WPEngine-kunder er der et gratis SSL-certifikat til rådighed for ethvert hostingabonnement fra personlig til virksomhedsgrad.

Derudover udfører WPEngine malware-scanninger dagligt og har en stærk firewall designet til at blokere enhver trussel. De har et løfte om, at ethvert websted, der bliver hacket, bliver repareret gratis af deres team.

E-handel og e-mail-marketing

Specialiseringen af ​​WPEngine inden for WordPress-hosting-pladsen er kommet med mange andre fordele, som kunderne nemt kan benytte sig af for at udvide deres online forretninger. En af disse skatte er det enorme bibliotek til plug-ins til indholdsstyringssystemer designet specielt til e-handel. Nogle af plug-ins inkluderer WooCommerce og Shopify.

For at tilføje til dette er der adskillige e-mail-marketingteknologier som Mailflow, Drip og DirectIQ. Selv med det lille gebyr, der opkræves af e-mail-marketing og e-handelsvirksomheder, har du det bedre med at operere inden for dette rum.

Fremragende oppetid

Enhver hostingtjeneste, der er værd at være salt, skal prioritere oppetid på webstedet. Dette skyldes udelukkende, at websteder, der har uforudsigelige oppetider, frustrerer kunderne og stort set undergraver tilgængeligheden af ​​de tilbudte produkter og tjenester. Du kan bogstaveligt teste WPEngines oppetid ved hjælp af et webstedets overvågningsværktøj og bevise deres utrolige stabilitet. Uptime bidrager i større grad til kundernes weboplevelse.

Kunde service

Det betyder ikke noget, hvor godt et produkt er eller markedsføres, hvis der ikke er et bundsolid kundeserviceteam til at tage backup af det, vil bundlinjen ikke være betydelig. Da WPEngine opdagede, at ikke alle er en guru online, opstod en af ​​de mest nyttige kundesupporter til at imødekomme de forskellige spørgsmål fra hele verden. De har en dedikeret telefonlinje, der er åben 24 timer i døgnet og gratis.

Derudover har de en online live chat-platform, som igen er åben døgnet rundt for kunder at dele deres oplevelse, stille spørgsmål og søge afklaring. Denne platform er især fordelagtig for personlige plan-abonnenter, fordi der ikke tages hensyn til den gratis telefonstøtte.

Pengene tilbage garanti

En web-hosting-tjenesteudbyder, der er sikker på de produkter, de tilbyder, kan ikke undgå at give deres kunder et udsnit af cirklen, før de indgår en købsforpligtelse. WPEngine overgår langt hvad de fleste af deres konkurrenter tilbyder som prøvevinduet. De giver en 60-dages pengene-tilbage-garanti for den personlige plan, den professionelle plan og forretningsplanen. Dette gælder dog ikke Premium- og Enterprise Grade-webhosteplaner.

Ulempen med WPEngine

De fremragende funktioner og den innovative teknologi til side, nogle kunder føler sig ude af WPEngine på grund af visse faktorer blandt dem:

 • Besøgshætter – Begrænsningen for antallet af besøgende, som et websted kan rumme, er en hindring især for forretningsstarter, der ønsker at drage fordel af de lave priser.
 • Relativt dyre – Selv med deres personlige plan til $ 29 pr. Måned er WPEngine stadig dyre sammenlignet med nogle af deres konkurrenter. I løbet af et år betaler kunder på denne plan $ 348, hvilket er et enormt beløb for bare at have en blog i gang.
 • Ingen telefonsupport til personlig plan – Dette er en af ​​de største svigt for abonnenter i denne kategori, fordi de ville forvente mere til den pris. Dette overlader abonnenterne til at være afhængige af kun live chat support.
 • Manglende e-mail-hosting – Kunder forventer at have e-mail-hosting som en del af de pakker, der tilbydes af WPEngine. Dette er dog ikke tilfældet, og til en vis grad har det frustreret nogle abonnenter, der er nødt til at kigge efter hosting andetsteds.

Bundlinie

Ser man på både fordele og ulemper, tilbyder WPEngine nøglefunktioner fyldt med nyttige funktioner, der kan give dig en blød landing, når du søger at etablere dit fodaftryk online. De WordPress-venlige funktioner gør din oplevelse værd, især ved hjælp af kundeservicemedlemmer, der altid er online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map