WebHostingHub Privat WHOIS-guide

Et stort antal besøgende ønsker måske at tjekke ejeren af ​​det websted, de besøger. En primær årsag hertil er, at potentielle købere vil vide, om de vil være i stand til at modtage en vare eller to, som de planlægger at købe. Dette skyldes, at der er en masse falske forretningswebsteder, der lover hurtig og pålidelig forsendelse, men nogle gange er nogle købere tilbage med intet en uge eller to senere. Dette forværres yderligere, når der ikke er noget svar på klager over forsendelseslevering, der er sendt af køberne. Disse problemer gør det sværere for legitime forretningswebs at fungere.


Registrering af websteddomæner 

Hvad de fleste potentielle købere og besøgende på webstedet ikke ved, er, at forretningswebdomæner strengt skal registreres. Regeringen krævede, at virksomhedsejerejere registrerede deres websteder, som om disse var mursten og mørtelvirksomheder. Årsagen til dette er den
Ved registrering skal webstedsejeren give nogle grundlæggende personlige oplysninger såsom:

 •  Navn
 •  Kontakt information
 •  Hjemme adresse 

Desværre kan nogle af de personlige oplysninger, der kræves fra den nye ejer af webstedet, blive vist offentligt. Dette opfattes som potentielt farligt for webstedsejeren på grund af den høje forekomst af identitetstyveri. Identitetstyveri er et af de mest vanskelige problemer for webstedsejeren, da ondsindede personer kan bruge oplysningerne til at oprette et andet forretningswebsted med det formål at svindle potentielle købere af deres kreditkortoplysninger. Det er her forretningswebregulatorer kommer ind, da de afslører forretningswebsteder, der er behørigt registreret i deres stat og dem, der ikke er.

Regulatorer for forretningswebsteder 

Webstedsregulatorer som International Corporation for Tildelte navne og numre (ICANN) kræver nu webstedsejere at registrere deres domæner for at blive inkluderet i Whois-databasen. Formålet med dette er at give potentielle købere mulighed for at bestemme webstedets læsbarhed, da de nu let kan kommunikere med webstedsejeren for potentielle problemer. 

Webstedsejere kan registrere deres forretningswebsteder i deres boligområde, hvis de er hjemmebaseret, på det virtuelle område, eller i det område, hvor de har en egentlig mur- og mørtelforretning. Icann kræver, at webstedsejeren leverer de fire vigtigste informationsfelter, såsom:

 •  Registrantens navn
 •  Postadresse
 •  Email adresse
 • Telefonnummer

Hvad er der?? 

Whois-forespørgselsprotokollen bruges til at få nogle grundlæggende oplysninger om webstedet og dets registrerede ejer. Dette gøres let ved hjælp af gratis søgemaskiner fra Whois Lookup såsom www.domaintools.com. På grund af brugervenligheden af ​​denne applikation kan de personlige oplysninger fra webstedsejeren let indsamles. Dette er grunden til, at de fleste virksomhedsejere foretrækker at benytte sig af den service til beskyttelse af personlige oplysninger, der tilbydes af deres webhost-udbyder.

WebHostingHub Privatlivsindstillinger 

Whois, der bruges på egen hånd, er gavnligt for potentielle købere fra forretningswebsteder, men desværre kan det bruges til at erhverve de personlige oplysninger fra etablerede webstedsejere. De fleste nye webstedsejere kan ikke lide, at deres personlige oplysninger let kan ses, da de er sårbare over for ondsindede handlinger fra ukendte personer. Denne information kan bruges af hjemmeside og online marketingfolk til at sende dem produkttilbud bortset fra spam-mailen.
For at minimere denne sikkerhed vedrører nogle webhost-udbydere en Domain Privacy-funktion, så webstedsejernes personlige oplysninger holdes private. Tjenesten er ikke inkluderet i de grundlæggende pakker, der tilbydes eksisterende og nye webstedsejere og kan bruges mod et ekstra gebyr. Domænenavne har typisk ikke en standard domænesikkerhedsindstilling.

Fordele ved funktionen til privatlivets fred 

Fordelen ved at bruge Privacy Option-funktionen til WebHostingHub er, at webhost-udbyderen er den, der oprindeligt modtager alle de mails, der er sendt til webstedsejeren. Dette betyder, at

 •  email adresse
 •  Kontakt information
 •  postadresse
 • Telefonnummer

Fra webhostudbyderen placeres som den personlige information fra den registrerede ejer af forretningswebstedet. Kun navnet på den registrerede ejer vil faktisk være de rigtige oplysninger, der gives til offentligheden af ​​webhost-udbyderen.

En ekstra service, der tilbydes af webhost-udbyderen, er, at e-mails, der sendes til webstedsejeren, vil blive filtreret ud. Alle e-mails eller de filtrerede e-mails sendes derefter til en privat e-mail-adresseopsætning af WebHostingHub for webstedsejeren. Afhængig af pakken kan WebHostingHub filtrere salgskald, uønskede anmodninger, spam og endda domænerelaterede uønskede mails. Dette er gavnligt for virksomhedsejeren på lang sigt, da den tid, der bruges til at fjerne junk mail fra e-mail-indbakken, vil blive minimeret. Den ekstra fordel ved at betale for privatlivets indstilling er, at webstedsejeren har en lavere risiko for svig, chikane og identitetstyveri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map