WebHostingHub og dens dedikation til at hjælpe med at redde Moder Jord

Hvad er Green Hosting?

Blandt de største energiforbrugere i dag er webhostingbranchen. Man skal simpelthen forestille sig den energi, der er nødvendig til at tænde store servere, der er nødvendige for at holde websteder oppe og køre dagligt. Denne overvejelse har ikke engang taget hensyn til den energi, der er nødvendig til at drive computere, der bruges af slutbrugerne. Når man tager denne overvejelse på verdensplan, kan man bare forestille sig den mængde brændstof, der er nødvendig for at levere den energi, der kræves af værtsindustrien alene. Med stigningen i mængden af ​​brændstof, der forbrændes dagligt, øges mængden af ​​gasser og andre former for biprodukter og forurenende stoffer også forholdsmæssigt. Dette bringer spørgsmålet om, hvor skadelig det kan være virkningen af ​​hostingindustrien for miljøet.


Med den verdensomspændende bekymring for at beskytte miljøet samt bevare den svindende forsyning af vores fossile brændstoffer og andre energikilder, er tænkere hårdt pressede til at finde mulige løsninger på problemet. Blandt de løsninger, der findes for at mindske virkningen, er Green Hosting. Grønt hosting defineres dybest set som hosting gennem måder, der betragtes som miljøvenlige. Generelt er der to måder til Green Hosting. Den ene er for hostingfirmaet at bruge vedvarende energikilder til at tænde for sine servere. Blandt den almindeligt anvendte teknologi er brugen af ​​solcellepaneler, der udnytter solens kraft til at producere energi, brugen af ​​vindmøller, der er afhængige af vindens kraft til at producere energien og brugen af ​​geotermisk energi til at producere den nødvendige energi at holde deres servere i gang og sørge for virksomhedens andre tilknyttede behov. En anden måde at være Green Hosting på er, at hostingfirmaet køber certifikater til vedvarende energi. Når man har købt en, betyder det, at virksomheden investerer penge i at producere miljøvenlig strøm enten gennem sol- eller vindenergi. Selvom de muligvis ikke har produceret den vedvarende kraft selv, hjælper de faktisk med at producere grøn, vedvarende energi gennem køb af certifikatet.

Er WebHostingHub et grønt firma?

Det betyder ikke nødvendigvis, at når en virksomhed allerede har købt et certifikat for vedvarende energi, at det virkelig er et Green Hosting Company. Green Hosting handler ikke om certifikater, men om virksomhedens kerneværdier. WebHostingHub er blandt dem, der har udstedt Green Hosting-certificering for sin indsats for at hjælpe med at reducere deres selskabs kulstofaftryk. Selvom de muligvis ikke har produceret den vedvarende energi i sig selv, gør virksomheden en seriøs koncentreret indsats for at reducere kulstofaftrykket i deres datacentre. Et af de vigtigste skridt, de tog, er ved at samarbejde med Trees For the Future, hvor virksomheden planter træer for at kompensere for den magt, de brugte til at køre deres servere. De implementerede også en politik om at reducere deres affald og samtidig fremme genanvendelse af deres brugte produkter. Virksomheden har også implementeret en politik om ikke at bruge papirprodukter, når det er muligt, og at genbruge brugen af ​​sådanne når det er muligt.

Gennem disse handlinger får WebHostingHub-hostingfirmaet Green Hosting Certification.

Hvorfor skulle jeg vælge Green Hosting?

Med dagens bekymring over virkningen af ​​global opvarmning, der muligvis er forårsaget af menneskehedens brug af forurenende stoffer og andre former for gasser, er det meget vigtigt for websteder at vælge Green Hosting-virksomheder. At vælge et Green Hosting-firma giver dig chancen for at:

 •  Hjælp med at reducere det kulstofaftryk, som hostingindustrien producerer.
 •  Vis, at du er en ansvarlig virksomhed og har til hensigt at hjælpe med at redde miljøet.
 •  Server som et eksempel for folk, at det at drive en virksomhed eller en industri ikke kun handler om penge og overskud; og det
 •  Det hjælper dig med at opbygge klientloyalitet for de handlinger, du har gjort for miljøet.

Hvad er fordelene ved at vælge et Green Hosting-firma?

At vælge et Green Hosting-selskab medfører en række fordele. Blandt disse er følgende:

 •  Du vil gøre din del i at hjælpe med at redde miljøet fra yderligere nedbrydning og hjælpe med at forhindre eller nedbringe den globale opvarmning. Dette skyldes, at du hjælper med at reducere emissionen af ​​skadelige gasser og andre former for forurenende stoffer i miljøet.
 •  Når offentligheden er opmærksom på din indsats for at hjælpe med at redde miljøet, tiltrækker du meget flere kunder, der også er bevidste om at redde miljøet. Dette skyldes, at du ikke kun tilbyder dem service af høj kvalitet, men samtidig fremmer miljøpleje og -beskyttelse. Dette hjælper med at opbygge din virksomheds omdømme som en virksomhed, der holder mere på miljøet snarere end lige efter noget overskud.
 •   Du vil være i stand til at spare penge på dine driftsomkostninger som et resultat af de besparelser, du får ved at betale mindre for strømbehovet.Dette kan til sidst omsætte til lavere månedlige omkostninger fra hostingudbyderen på grund af den magt, de genererer selv. Mens det oprindelige beløb kunne være en smule højt, kan de besparelser, du får på lang sigt, i høj grad opveje de høje omkostninger ved forhåndsregningen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map