WebHostingHub-gennemgang

“Definitivt målrettet mod nybegynderne. Rapporter viser, at hosting er hurtig, men kundesupport kan være langsomt. ”

WebHostingHub er ret nyt i scenen med webhostingtjeneste. Denne udbyder har kun været i drift i omkring tolv år. Men ligesom ældre hostingfirmaer har WebHostingHub allerede lavet et navn for sig selv.

Det er kendt som en solid tjenesteudbyder til personlige og små virksomhedswebsteder. De er specialiserede i hosting af websteder for blog, så deres funktioner er målrettet mod denne bestemte branche. Dette firma kan prale af, at enhver person kan oprette et websted og sætte det online i løbet af få minutter efter tilmelding til deres plan. Deres eneste fælles hostingplan tilbyder ubegrænsede ressourcer og andre fælles funktioner. En af grundene til, at mange kunder vælger WebHostingHub, er fordi virksomheden tilbyder et valg mellem to datacentre. Som mange ved, kan nærhed til et datacenter påvirke webstedets ydelse. Ved at give deres kunder mulighed for at vælge det nærmere datacenter, får deres abonnenter en større effektivitet. For en speciel pris på $ 3,99 om måneden er dette allerede en god nok aftale for dem, der leder efter hosting med grundlæggende funktioner.

Det er vigtigt at oplyse, at dette er en salgsfremmende pris. Den ordinære sats for planen er $ 4,95. Dette er stadig meget billigere end salgsfremmende priser for andre virksomheder.

[lagerskyder-id = ”5 ″]

PRIS pr. MÅNED$ 4,99OPTID & HASTIGHED85%
DISKPLADSUNLIDIN DOMAINGRATIS
BANDWIDTHUNLISAMLET BEDØMMELSE8/10

Funktioner & brugervenlighed

Det er nu så almindeligt, at hostingudbydere har planer med ubegrænsede funktioner som diskplads, ftp-konti, båndbredde, databaser og e-mail-adresser. Dette er, hvad du får, når du tilmelder dig webhostinghub. Oven på disse får du også:

• Adgang til avancerede sikkerhedssystemer med suphp
Fred i sindet for webmaster kommer fra den viden, at hans websted er sikkert mod ethvert angreb. Dette er en funktion, som whh eller WebHostingHub er stolte af.

• Freebies til webannoncer
Dit websted overlever ikke, medmindre du får mange besøgende. At placere annoncer på strategiske placeringer kan hjælpe dig med at gøre dette. Whh giver deres kunder op til $ 75 værdipapirer til brug på yahoo !, bing og google annonceord.

• Gratis domæneoverførsel eller registrering
Hvis du har et eksisterende registreret domænenavn, kan du gratis flytte det til din WebHostingHub-konto. Virksomheden vil også overføre registreringsudgifterne til dit første domænenavn, hvis du nogensinde har registreret et.

• Adgang til en premium webstedsbygger
I de fleste virksomheder, når de giver dig adgang til en webstedsbygger, får du kun den grundlæggende version. Hvis du vil oprette et mere komplekst websted, skal du betale ekstra.

Med webhostinghub får du brug af premiumversionen uden ekstra omkostninger. Med webhostinghub får du brug af premiumversionen uden ekstra omkostninger. Dette betyder, at du får adgang til flere skabeloner, temaer og værktøjer, der gør dit websted visuelt tiltalende og meget funktionelt.

Pålidelighed

Ligesom andre virksomheder lover whh, at deres oppetid forbliver over 99%. De opgraderer konstant deres systemer og bruger kun de nyeste og hurtigste servere og anden hardware for at sikre god ydelse. Deres system er under konstant overvågning, så ethvert problem let kan opdages og løses uden at forårsage serviceafbrydelse.

Kunde og teknisk support

Hvis du ønsker at kontakte supportpersonalet på webhostinghub, kan du bruge de typiske indstillinger: telefon, e-mail eller live chat. Hvis du begynder og ikke ved, hvor du skal begynde, kan du gå til deres officielle hjemmeside og læse gennem deres hosting-guide for at få dine kugler. Deres vidensbase indeholder også adskillige artikler og videotutorials for at hjælpe dig med almindelige problemer.

Den endelige dom

Den eneste ulempe, der kan opfattes, når du tilmelder dig med WebHostingHub, er at de kun tilbyder delt hosting via linux. Dette er ikke et problem, hvis du planlægger at oprette et lille websted. Hvis du ønsker en dedikeret server eller vps, eller hvis din webstedsudvikler kræver brug af en Windows-baseret server, skal du muligvis kigge efter et andet hostingfirma.

AKTIVER $ 3,99 COUPON
PLUS: FÅ $ 200 AD KREDIETER FRA GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Aktivér kupon og åbent sted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map