WebHostingHub FTP-guide

File Transfer Protocol, eller FTP, er den foretrukne metode af mange webdesignere, når de uploader, downloader filer fra din hostingkonto og administrerer dit websted.


Hvad er det grundlæggende i FTP?

 •  FTP-vært – det er lageret til dine filer
 •  Påmindelse: Hvis dit Web Hosting Hub-domæne blev peget mod deres navneservere, skal det være din FTP-vært.
 •  FTP-brugernavn – det består af dit cPanel-brugernavn eller ethvert andet brugernavn fra en anden konto
 • FTP-adgangskode – det kan være en bestemt adgangskode, der udelukkende er oprettet til din FTP-konto eller din cPanel-adgangskode, hvis din FTP-adgangskode ikke er behandlet endnu.

Der er også alternative indstillinger, og disse er:

 • Passiv tilstand: Hvis du har problemer eller problemer med at oprette forbindelse via FTP, skal du aktivere passiv tilstand. Dette er en sikkerhedsrelateret indstilling, og hvis du står bag en firewall, skal du muligvis bruge den.
 • Port: Der er en standardport til FTP-trafik. I de fleste FTP-programmer er port 21 standardindstillingen, og du behøver ikke at specificere den. Under alle omstændigheder bliver du bedt om et portnummer, skal du indtaste 21.
 • Hvordan kan man forbinde sit websted til FTP?
 • FTP-software – eksempler er FileZilla, iWeb, SmartFTP og Dreamweaver
 • FTP-klienter – eksempler er FTPclient og CuteFTP

Hvor går en uploadet fil?

Når du har din filoverførselsprotokol, er du klar til at uploade dit websted og alle dine filer. Men hvor går dine uploadede filer hen?

 • Til hoveddomænet – hvis du kun har et enkelt domæne, vil filerne gå eller uploade direkte til dokumentroten på det hoveddomæne. Det er nødvendigt med en root-dokument, hvorfor alle domæner har et. Men hvis du har flere domæner, uploades dine filer til dit standardhoveddomæne. Det første uploadede billede vil være din hjemmesides indeksside, som erstatter WebHostingHubs standardbillede “Hej der”.
 • Til tilføjelses- og underdomænerne – når der vil være nyligt tilføjede domæner, oprettes der automatisk mapper til det domæne. Navnene på mapperne på disse nye domæner vil være nøjagtigt de samme som for det sidste domæne. Du har dog lov til at ændre navnet på mappen for at lette en lettere, en mere bekvem og mere organiseret filoverførsel.

Trin i oprettelse af en FTP-konto

Der er kun 3 enkle trin til at oprette din egen filoverførselsprotokollkonto:

 • Først: Log ind på cPanel, gå derefter til “Filer” og klik på “FTP-konti”.
 • Næste: Du bliver derefter knyttet til din FTP-konto. Gå til “Directory” -indstillingen, og skriv derefter et enkelt skråstreg for at give nogen fuld adgang til din FTP-konto. Men hvis du kun ønsker at give adgang til specifikke filer eller domæner, skal du bruge “public_html” som mappen.
 • Sidste: Klik på “Opret FTP-konto”.

Når du allerede har oprettet din FTP-konto, og har den afsluttet, vil dine uploadede filer først gå gennem dokumentindekset som dokumentroden, der modtager uploadede filer. Katalogindekset skal ændres eller ændres til en standardindstilling for dig for at aktivere indlæsning af filer til forskellige websteder.

Giver FTP-adgang til andre brugere

Der kan være et behov for dig at dele din FTP-konto eller give andre brugere adgang til den. For eksempel har du en webstedsdesigner, der har brug for FTP-adgang for at uploade filer eller din konto, eller en klient, der muligvis har brug for FTP-adgang for at uploade store dokumenter eller data. Det anbefales dog ikke og aldrig klogt at give dit cPanel brugernavn og adgangskode, fordi du gør det, det giver dem fuld adgang til din FTP-konto og giver dem mulighed for at bekræfte det med Web Hosting Hub og foregive som om han eller hun er kontoejeren . I stedet kan du oprette en anden FTP-konto, der kun har adgang til den mappe, der er specificeret af klienten eller webdesigneren.
Oprettelse af ekstra FTP-konti er en god idé, fordi det er nyttigt at holde din konto sikker. Med den nyligt tilføjede FTP-konto kan kun visse eller anmodede mapper få adgang til af dine klienter eller andre brugere, uden at risikere dine andre vigtige filer og dokumenter eller endda hele din hoved FTP-konto. F.eks. Ønsker du måske at give din webdesigner adgang til din public_html (hvor alle dine webstedsfiler er placeret eller gemt), men du vil ikke have ham eller hende fuld adgang til hele din konto eller dit websted. Dine klienter sletter muligvis fejlagtigt vigtige dokumenter, eller de kan muligvis finde private konfigurationsfiler, som de ikke burde. I stedet kan du give disse andre brugere CompanyX adgang til din public_html / CompanyX, hvor de kan uploade deres filer og dokumenter uden at få adgang til din konto og forhindre skade på dit eksisterende websted.
Du kan også se, udføre ændringer eller endda slette alle FTP-konti, der allerede er oprettet. Dette er nyttigt, hvis du ikke længere husker brugernavnet, har brug for at ændre adgangskoden eller slette en FTP-konto, hvis det ikke er nødvendigt mere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map