Vultr Review

Vi har endnu ikke gennemgået en Blog Hosting-mulighed, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.


5 Dedikeret vurdering

Pris
$

Bare metal forenklet

Hvis du udvikler ressourceintensive websteder eller applikationer, er Bare Metal Simplified-planen passende for dig. Det giver dig dedikerede serverressourcer, du kan bruge til at implementere rundt om i verden inden for få minutter. Imidlertid er Bare Metal Simplified i øjeblikket kun tilgængelig i Asien, Nordamerika og Europa.

I øjeblikket har denne løsning kun en underplan, der koster $ 120 / måned. Dette giver dig:

 • To SSD på 240 GB
 • 8 CPU’er med en urhastighed på 3,8 GHz
 • E3-1270v6 processor
 • 32768MB hukommelse
 • 5000 GB båndbredde

Fakturering sker på timebasis, og når du har brug for yderligere ressourcer, kan du altid opskalere.

 • Nul støjende naboer – Du får 100% af serverhardwaren. Dette betyder ingen delte ressourcer, ingen input / output operationer pr. Sekund (IOPS) ressourcebegrænsninger og målte CPU’er. Dette er, hvad det virkelig betyder at leve som en lejer i et servermiljø.
 • Direkte adgang til hardware – Der er ikke noget visualiseringslag i Vultr Bare Metal. Dette betyder, at du har direkte adgang til alle serverressourcer, en perfekt mulighed for at fremskynde ressourceintensive applikationer.
 • 10GbE-forbindelse – Med alle dedikerede serverforekomster får du en sprængbar 10GbE-netværksforbindelse. Dette bringer høj hastighed og lav latenstid gennemstrømning meget tættere på dine slutbrugere.

Money-Back-garanti
N / A
Diskplads
Ubegrænset
Domænenavn
GRATIS (1 år)
Se planer
5 VPS-vurdering

Pris
$

Dedikerede tilfælde

Denne plan er en hybrid mellem Cloud Compute (VC2) og Bare Metal Simplified. Det giver dig dedikerede ressourcer snoede med skyfleksibilitet. Ligesom Bare Metal Simplified deler du ikke ressourcer med nogen anden bruger.

Forskellen, som dedikerede tilfælde bringer ind i hostingpladsen, er, at du kan leje specificerede procentdele af dedikerede serverpladser og nyde fakturering hver gang og hurtig levering.

Der er 4 delplaner under dedikerede tilfælde. Den laveste plan koster $ 60 per måned og giver dig 120 GB SSD. Den højeste plan giver dig i alt 480 GB SSD for $ 240 pr. Måned.

 • Dedikerede vCPU’er – Dedikerede tilfælde giver dig op til 8 vCPU’er at vælge imellem. Der er overhovedet ingen CPU-deling.
 • Netværksforbindelse – Hver forekomst har adgang til 1GbE uplink og op til 40 TB båndbredde til dataoverførsel.
 • DDOS-beskyttelse (Free Distribed Denial of Service) i Nordamerika – DDOS-beskyttelsen overvåger al indkommende trafik for eventuelle afvigelser. Dette giver dig ro i sindet til at koncentrere dig om din virksomhed for at øge produktiviteten.

Money-Back-garanti
N / A
Diskplads
Ubegrænset
Domænenavn
GRATIS (1 år)
Se planer

Vi har endnu ikke gennemgået en WordPress Hosting-mulighed, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.

Skyen er en teknologispiludveksler og har potentiale til at drive forretningsinnovation. En af grundene til, at virksomheder endnu ikke har gearet på skyens magt at skifte deres konkurrencedygtige landskaber skyldes delvis dets kompleksitet. Vultr er ude på at forenkle dette gennem tilpassede, højtydende skybaserede hostingløsninger.

Oversigt

Vultr blev lanceret i februar 2014, og i årenes løb har de gjort en prisværdige fremgang både med at udvide sin datacenters dækning og tekniske infrastruktur. For eksempel introducerede de i maj 2015 høje CPU-planer, og i marts 2016 lancerede de deres bloklagringsløsning.

Til dags dato har virksomheden haft over 17 millioner tilfælde installeret og betjent mere end 100.000 kunder spredt over hele verden. Derfor, hvis du leder efter cloud-servere til beregne tilfælde eller dedikerede servere, der får dig i gang på få minutter, har Vultr nogle af de mest innovative hostingløsninger i branchen.

Vultr Hosting Services

Som udbyder af højtydende SSD-skyservere sigter Vultr løbende at forbedre pålideligheden og effektiviteten af ​​deres hostingtjenester. Uanset om du er en udvikler, en lille virksomhed eller en multinationel, vil du finde Vultrs standardiserede platform en af ​​de mest fleksible og konkurrencedygtige priser.

På grund af de stigende og differentierede krav fra de forskellige kategorier af klienter Vultr-mål, har de udviklet sig forskellige typer af hostingsmuligheder. Hver indstilling har funktioner, der svarer til det markedssegment, der serveres. Når det er sagt, kan du også skalere dine serverressourcer baseret på dine unikke behov. Følgende er hostingindstillingerne:

Vultr Cloud Compute (VC2)

Hvis du leder efter skybaseret hosting, men ikke er forberedt på et langsigtet engagement, kan cloud compute (VC2) tjene dig godt. Dette er en kraftig computer, der giver dig mulighed for at implementere over hele verden gennem Vultrs 100% SSD-lager på knap 60 sekunder.

Blandt andre fordele giver denne hosting mulighed dig:

 • Avanceret netværksforbindelse – Via Cloud Compute (VC2) kan du tilføje flere IPv4-adresser til hver virtuel privat server, etablere isolerede regionale private netværk til dine instanser og aktivere IPv6-forbindelse.
 • Distributionsautomation – Du kan nemt automatisere dine implementeringer ved hjælp af Vultrs første-opstart-scripts og snapshot-funktioner. Du kan bruge disse funktioner direkte fra Vultrs tilpassede API.

Dette er en anbefalet mulighed, hvis du kommer i gang med forhåndshosting.

Bare metal forenklet

Denne mulighed er designet til brugere med ressourceintensive websteder og applikationer. Den bedste måde at beskrive Bare Metal Simplified er at tænke på tilpasset dedikeret serverhosting. En af de største fordele ved denne hostingplan er, at den giver dig mulighed for at implementere på få minutter.

Hvis dine webkrav stiger på et givet tidspunkt, kan du nemt spinde yderligere serverressourcer ved hjælp af automatisering. Det dedikerede hostingfunktioner i denne plan giver du fuld kontrol over dit hostingmiljø og ubegrænset adgang til al den fysiske hardware, der understøtter dine webressourcer.

Dedikerede tilfælde

Dette er et innovativt alternativ til Bare Metal Simplified-planen. I denne mulighed giver Vultr dig mulighed for at leje brøkdele af en dedikeret server. Tag et eksempel, hvor du kun ønsker, at 50% af en dedikeret server skal være vært for dit websted. Dette er muligt med dedikerede tilfælde takket være dens fleksibilitet.

Ideelt set er brugere, der synes, at cloud computing-planen er lidt restriktive og Bare Mental Simplified-planen for meget til deres behov, bedst tjent med dedikerede instanser.

Blokering af opbevaring

Dette er ikke en hostingløsning, snarere en lagringstjeneste. Ved at levere Block Storage-tjenesten ønsker Vultr at oprette udvidelige lagringsvolumener, som du kan bruge til enhver af deres planer. I øjeblikket er Block Storage begrænset til New Jersey Cloud Center og er derfor ikke tilgængeligt i de andre 14 datacentre.

Hver blokopbevaring replikeres i 3 kopier og opbevares i en meget tilgængelig klynge. På denne måde kan du altid have en sikkerhedskopi i tilfælde af serverfejl eller andre tekniske problemer.

Med hensyn til ydelse og pålidelighed vurderes Block Storage højt. Det understøttes af NVMe Enterprise SSD, som er en højhastigheds-hostcontrollergrænseflade designet til virksomheder, klientsystemer og datacentre. Det giver mulighed for høj hastighedsdataomstrømning på op til 1.200 MB pr. Sekund.

Vultr Block Storage faktureres per time. Den laveste pakke er 10 GB SSD til $ 1 pr. Måned og den højeste er 10.000 GB SSD-lagerplads til $ 1.000 pr. Måned.

Fordele for Vultr

Vultr har investeret meget i at forbedre deres hostinginfrastruktur fra Cloud Compute (VC2) til Bare Metal Simplified. Der er mange åbenlyse fordele for slutbrugere, der følger med dette. Nedenfor er en oversigt over de bedste fordele, du garanteres at nyde.

Frihed til at implementere fra ethvert sted

Vultr giver dig muligheden for at udvikle dig lokalt og implementere globalt. De har et af de største netværk af datacenterplaceringer fra Nordamerika til Østasien. Det samlede antal placeringer er i øjeblikket 15. Med dette brede udvalg kan du placere et datacenter tættere på din målgruppe..

Et funktionsrige kontrolpanel

Vultrs intuitive kontrolpanel giver dig mulighed for at installere en højtydende sky-server med det samme. Kontrolpanelet giver dig adgang til serverforekomster, snapshots, ISO, SSH-nøgler, firewalls, opstart-scripts og reserverede IP’er alt fra et dashboard.

Dette gør det lettere for dig at overvåge blandt andet din servers sundhed gennem parametre som båndbredde og CPU-brug.

Fleksible operativsystemer

Du kan spin op en ny instans med dit valg af operativsystem på få sekunder. Blandt de operativsystemer, man kan vælge imellem, inkluderer CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu og Windows. Du kan også uploade dit eget operativsystem.

Sikrede faciliteter

Alle datacentre er sikre og placeret i diskrete miljøer. Den fysiske adgang er begrænset til kun at tillade relevant personale. I tilfælde af fejl, opsamler backup-systemet temmelig hurtigt for at gendanne alt tilbage til sin oprindelige tilstand.

Kunde support

Du kan kontakte kundeserviceteamet via billettering, sociale medier eller e-mail. Alternativt kan du benytte dig af det væld af viden, der leveres af Vultrs pulserende online community på discuss.vultr.com. Der er også nyttige guider, ofte stillede spørgsmål og andre ressourcer, du kan gennemgå.

Ulemper

Spar ved et par mindre ulemper, Vultr er en stor vært. Imidlertid synes mange kunder at betale den første i måneden lidt begrænsende. Den gode nyhed er, at du får værdi for hver krone du bruger.

Udviklere kan støde på tekniske problemer som blokeret SMTP. Dette afhjælpes dog hurtigt ved at komme i kontakt med supportteamet.

Konklusion

Brug af skyen kan give dig kilometertal foran dine konkurrenter. Hosting af dine webressourcer på en pålidelig infrastruktur med rootadministratoradgang, 100% Intel-kerner og et uendeligt antal OS-kombinationer, garanterer dig og dine kunders weboplevelse af høj kvalitet.

9.6 Samlet bedømmelse
Høj ydelse, sikkert og optimeret hostingmiljø

Vultr bringer om bord en af ​​de mest effektive og pålidelige hostingløsninger til lancering af lynrige hurtige sky-servere. SSD-serverne har en global tilstedeværelse gennem 15 datacentre. Dette betyder, at du kan starte dit websted fra en af ​​disse regioner for at hjælpe dig med at få dine tjenester tættere på dit publikum. De CPU’er, som Vultr bruger, er den nyeste generation af Intel-kerner. Dette sikrer dig hurtige behandlingstider og hurtig implementering. Deres priser er konkurrencedygtige og med så lidt som $ 2,50 pr. Måned kan du få en cloud-hostingplan.

PROS
 • Frihed til at implementere fra ethvert sted
 • Et funktionsrige kontrolpanel
 • Fleksible operativsystemer
 • Sikker infrastruktur
 • Fremragende kundesupport
ULEMPER
 • Forudbetaling i den første måned lidt begrænsende
 • Udviklere kan støde på tekniske problemer som blokeret SMTP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map