Trek – Responsive WordPress Tour / Rejsetema In-Depth Review

Som du ved er WordPress let et – hvis ikke det bedste – publiceringsplatform og content management system (CMS) til let at opbygge enhver form for hjemmeside, uanset niveauet for teknisk viden og dygtighed, som en bruger har. Med WordPress har du fuld frihed til at oprette og administrere dit websted, selv uden tredjeparts support. Hvis du søger at oprette en rejseblog eller et websted til et hotel eller et rejsebureau, er WordPress den ideelle platform til det, især hvis du søger at have en stærk online forretningsmæssig tilstedeværelse.


Alle elsker at rejse, og derfor er mange mennesker på udkig efter nye rejsedestinationer online. Rejsebureauer eller enhver med en turrelateret virksomhed bør drage fordel af dette ved at have deres eget websted. WordPress-temaer giver dig mulighed for at opbygge et fuldt funktionelt og smukt websted til ethvert budget og uden stor indsats. Den bedste tur / rejse WordPress-temaer er fyldt med masser af funktioner, der bringer alle de gode kvaliteter ud og hjælper med at skalere din virksomhed til en ny højde. Ikke kun vil det være i stand til at hjælpe dig med at oprette en smuk rejseside, det kan også hjælpe dig med at oprette forbindelse til dine kunder og kundeemner let. Et sådant tema, som tusinder af webstedsejere og -udviklere har tillid til, er Trek – Responsive WordPress Tour / Rejsetema.

I dag vil vi se nærmere på Trek, som mange mennesker betragter som et rejsebureau-tema skal have. Er det på grund af designet? Kan det være de funktioner og indstillinger, der følger med pakken? Hvad er de mulige fordele og ulemper ved at købe dette tema? Alle disse vil blive besvaret i denne Trek – Responsive WordPress Tour / Rejsetema grundig gennemgang.

Lad os hoppe lige ind!

Oversigt

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme er et af de bedst sælgende og bedst bedømte WordPress-temaer på ThemeForest, under kategorien Rejser. Det er oprettet af Elite Forfatter, PixelGrapes, et webudviklings- og designbureau, der er kendt for at give brugerne kvalitetsprodukter og overkommelige premium e-handelsrelaterede produkter.

Trek er bygget på den kraftige Twitter Bootstrap-ramme med et fuldt responsivt design, der er ideelt til bogrejser og ture. Det gas også en blog, hvor du kan vise forskellige seværdigheder og rejse placeringer. Det unikke ved dette tema er en gallerissideside og et FAQ-afsnit, hvor klienter og besøgende på siden kan finde mere information om dine tjenester, samt betalinger og særlige tilbud, du måtte have. Trek har også mange tilpassede kortkoder og widgets, som du kan bruge og integrere på dit websted, så du kan give dine kunder en glat oplevelse. Temaet er skræddersyet til rejse- og rejsefirmaer, der ønsker at præsentere deres forretning online på en fremragende måde. Men med et par justeringer her og der, kan du bruge dette tema til enhver form for hjemmeside eller blog, hvad enten det er en personlig blog, online portefølje, virksomhedssite osv..

Design

Trek – Responsive WordPress Tour / Rejsetema har et rent, minimalistisk og moderne design, der fokuserer på det vigtigste aspekt af dit websted: indhold. Det gør stor brug af hvidt rum og sports et stort slideshow på hjemmesiden, hvor du kan vise dine bedste tjenester og fremhævede rejsedestinationer. Udover standardlayoutet er der masser af flere forbyggede hjemmesidestrukturer, som du kan bruge ud af boksen, hvilket sparer dig enorme mængder tid på at tilpasse temaet, især hvis standardstrukturen ikke er nok til at støtte din virksomhed.

Hvis nogen af ​​de forudbyggede sidelayouter ikke passer til dine behov, giver Trek dig også muligheden for at tilpasse din egen side via temadministratorpanelet. Du kan tilpasse alt fra farveskemaet ned til skrifttyperne. Det har endda et live tilpasningspanel, hvor du kan se de ændringer, du har foretaget til temaet, i realtid.

Trek giver dig også mulighed for at tilføje en blogsektion til dit websted, hvor du kan vælge mellem to forskellige layouts: Classic og Grid. Temaet har også en unik galleri-visningsside til visning af billeder af populære rejsedestinationer, samt et FAQ-afsnit og Kontakt os-side. Andre sider, der er unikke for dette tema, inkluderer en Site Map og en Tours-side. PixelGrapes gjorde det også til et punkt at tilføje brugerdefinerede kortkoder til yderligere at udvide dit websteds funktionalitet, herunder en til attester, ikoner, nylige indlæg, knapper og feeds, faner og akkordeoner, kolonner og underretninger.

Trek er 100% lydhør, hvilket betyder, at det kan ses på de fleste internet- og mobile enheder, fra pc’er til smartphones. Det giver dig også mulighed for at vise videobaggrund på dit websted, hvilket giver det en bedre visuel appel.

Nøglefunktioner

På nuværende tidspunkt har du betragtet Trek – responsivt WordPress Tour / Rejsetema som dit top valg for dit websted. Der er mange grunde til at elske dette tema. Se den fulde liste over funktioner nedenfor:

 • Fuld lydhør. Trek er bygget på den bundsolid Twitter Bootstrap-ramme med et adaptivt design, der får det til at fungere problemfrit på enhver enhed.
 • Tematilpasning med live preview. Dette tema bringer din WordPress-oplevelse op ad et hak ved at tilføje et live tilpasningspanel, der giver dig mulighed for at give temaet et look, der er helt unikt for din virksomhed eller brand..
 • Ubegrænsede farver. Vælg ethvert højdepunkt fra tematilpasseren, og få Trek til at se ud, som du vil have det.
 • Over 600 Google Web-skrifttyper. Vælg mellem hundredvis af smukke skrifttypeindstillinger.
 • Ubegrænset sidebjælker. Temaet inkluderer dynamiske sidepaneler, der giver dig mulighed for at oprette en ny sidepanel til ethvert indlæg eller side for maksimal fleksibilitet.
 • kortkoder. Trek er fyldt med brugervenlige kortkoder, som du kan bruge ud af boksen til at udvide temaets funktionalitet og give en glat oplevelse til dine kunder.
 • Tour side. En brugerdefineret turside er inkluderet i temaet til at fremvise dine torpakker og andre specialtilbud.
 • Oversættelse klar. Trek inkluderer .mo- og .po-sprogfiler, så dit websted kan oversættes til mange forskellige sprog, så du kan imødekomme et globalt publikum.
 • Accepter betaling. Trek er integreret med PayPal-betalingsmuligheden, så du nemt og sikkert kan samle betalinger eller indbetalinger. Temaet understøtter 11 forskellige valutaer.
 • A + support. Support er aldrig langt væk, da PixelGrapes giver hurtig og professionel hjælp til temabrugere. Desuden understøttes temaet af et stort samfund af medbrugere og udviklere, der mere end glade for at løse ethvert problem, du måtte støde på, mens du bruger temaet.
Fordele og ulemper

På trods af det faktum, at der er et stort antal gratis WordPress-temaer, du kan prøve, bliver premium-temaer som Trek – Responsive WordPress Tour / Travel-tema i stigende grad populære. Hvis du undrer dig over, hvorfor nogle mennesker ville betale for et tema, når der er så meget gratis tilgængeligt, kan du overveje følgende fordele og ulemper ved at vælge et premium WordPress-tema:

Fordele
 • Trek leveres med avanceret funktionalitet, som et brugervenligt administrationspanel til at foretage tilpasninger og generel site-konfiguration.
 • Premium-temaer leveres med fortsat support og hyppige opdateringer. Dette er vigtigt for ethvert tema, da WordPress opdateres så ofte, at nogle med temaer kan stoppe med at fungere, medmindre det er opdateret. Gratis temaer opdateres stadig til tider, men uden det presserende spørgsmål om betalte brugere, der venter på dem, tager opdateringer meget længere tid. Værre er det, at nogle forfattere mister interessen eller har simpelthen ikke tid til at arbejde på et gratis tema længere.
 • Premium-temaer som Trek har normalt meget højere kvalitet end deres gratis kolleger, simpelthen fordi forfatteren genererer penge for at gøre det bedre for brugerne. Dette skaber en positiv feedback-loop, hvor temaet fortsætter med at blive bedre, når flere og flere bruger det.
 • Trek leveres med brugervenlige funktioner, værktøjer og indstillinger, der giver brugeren mulighed for at tilpasse et antal elementer til temaet. Mens et gratis tema normalt leveres med farveindstillinger og layout, har premium-temaer et endnu større udvalg af tilpasningsmuligheder at vælge imellem, som muligheden for at tilpasse skrifttypen og farveskemaet, tilføje ekstra sidebjælker, ændre navigationsmenuen osv..
Ulemper
 • Premium-temaer koster naturligvis dig, og der er ikke noget at komme omkring det. Et premium-tema koster typisk overalt mellem $ 30 og $ 300, især dem med en udviklerlicens.
 • Med bedst sælgende temaer som Trek er der en chance for, at dit websted vil se ud som alle andres. Dette er mindre af et problem, hvis du vælger et tema med mere fleksible tilpasningsmuligheder.
 • Flere funktioner betyder ikke nødvendigvis, at et tema er bedre end det andet. Når alt kommer til alt kan flere funktioner betyde, at der er mere at lære. Selvom de fleste temaforfattere i disse dage prøver at gøre deres produkter så begyndervenlige som muligt, er dette ikke altid muligt, når du overvejer temaets muligheder.

Som du kan se, er der ikke et klart svar på, om du skal gå til et premium WordPress-tema eller ej. Selvfølgelig kan de være pebret, men de kan også ses som en værdig investering, der til sidst vil betale for sig selv. I slutningen af ​​dagen er det kun du, der kan beslutte, om et betalt tema er det værd for din tur / rejsevirksomhed, baseret på fordelene ved at eje temaet og de funktioner, der følger med det. Så sørg for at afveje alle dine websteds behov, og have en kreativ vision for, hvordan du kunne lide det skal fungere. Hvis du støder på et problem med Trek eller med et hvilket som helst andet WordPress-tema, du bruger, er der omfattende dokumentation og tutorials til at guide dig såvel som community support for at få dig gennem næsten ethvert problem, du måtte støde på.

Endelig dom – Det perfekte tema til alle typer rejser / ture-websteder

Uden tvivl Trek – Responsive WordPress Tour / Rejsetema er et af de bedste valg til at opbygge et websted eller en blog til rejsearrangørvirksomheder og chartertjenester. Det er et omhyggeligt udformet, brugervenligt og funktionelt pakket premium-tema, der gør det nemt for enhver at oprette et websted, uanset om de har viden og færdigheder inden for webudvikling og design. Alle, der er seriøse med at udvide sin tur / rejsevirksomhed online, bør overveje at købe dette tema. Med en pris på kun $ 49 er det en temmelig billig og pålidelig løsning, der hjælper dig med at skabe den næste store ting i rejsebranchen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map