Top 10 premium WordPress-temaer til kunstnere og annoncer

Leder du efter et tema, der vil hjælpe dig med effektivt at vise dine bedste værker? Hvis du er en kunstner, fotograf eller en kreativ professionel, har du brug for et pænt porteføljetema. Det er her denne temasamling kommer ind.


Med et smukt udformet og godt designet WordPress-tema kan du fremhæve dit bedste og nyeste mesterværk på en stilfuld og professionel måde, der virkelig vil fange dit publikum. Jeg har kun valgt det bedste, så du ved, at du kommer til at få et fantastisk tema.

Så uden yderligere problemer er her de top 10 premium WordPress-temaer for kunstnere og annoncer. Se hvad der fungerer bedst for dig.

Persona

Persona er et WordPress-blogtema, der vil gøre din blog til en social mediekanal. Uanset om det er en tweet på Twitter, et foto på Instagram eller et indlæg på Facebook, vil dette tema samle alt det, du har sendt online, organisere dem og bringe dem i fokus. Dine indlæg vil blive vist på en stilfuld måde, hvor du visuelt reklamerer for ethvert foto eller video i dit indlæg. Det er det perfekte tema til produktudstillingsvinduer, forretnings- og portfoliowebsteder.

Persona er et underordnet tema i det magtfulde Backbone Theme Framework, så du hurtigt og nemt kan bygge dit websted.

Et lykketræf

Dette premium WordPress-fotograferingstema på fuld skærm kommer med over 500 Google Web-skrifttyper, brugerdefinerede kortkoder, avanceret admin-panel, video- og skyderbaggrund, ubegrænset sidebjælker, mere end 200 ikoner, der er klar til nethinden, og mere. Med alle disse funktioner i ét tema kan intet forhindre dig i at opbygge et fantastisk fotograferingssted!

Everest

Everest er et dejligt og rent premium WordPress-tema, der er perfekt til kunstnere og annoncer. Det er et fleksibelt og lydhørt tema, der er bygget med de nyeste HTML5- og CSS3-teknologier. Med dets magtfulde adminpanel er det en leg at oprette et professionelt drevet websted. Du kan let ændre alle farver og billeder til tekst, inklusive links, indstille side / header, sidefodsbaggrund osv. Så hvis du har brug for et tema, der perfekt tilpasser sig dine eksisterende mærkefarver, er Everest det perfekte valg for dig!

Tilbageførsel

Dette elegante og minimalistiske en-siders porteføljetema til WordPress er perfekt til kreative fagfolk og bureauer. Det leveres med en valgfri struktur på en side med fantastiske side-til-side-rulleovergange. Det er et fuldt responsivt tema, der er optimeret til alle moderne enheder. Det anvender komprimering af al CSS / JavaScript, hvilket sikrer lynhurtig sideindlæsningstid, så dine besøgende kan få det, de vil med det samme.

Bomuld

Bomuld er et premium WordPress-tema, der er designet med brugervenlighed og tilpassbarhed i tankerne. Det leveres med alle de funktioner og muligheder, du har brug for for at justere det tema, som du vil.

Core

Dette minimalistiske WordPress-tema er perfekt til portefølje, fotografering og personlige websteder / blogs. Det er bygget med de nyeste WordPress-funktioner og standarder, herunder tilpasset posttype, billedoverfører og mere.

Apollo

Apollo er et kraftfuldt, rent og responsivt premium WordPress-tema til at fremvise dit indhold på en stor og dristig måde. Det leveres med meget tilpassede layouts, ubegrænsede farvevalg, et smukt design med to søjler, beredskabs-lysbilledshows, arbejdskontaktformularer, Google Maps-integration, kortkoder og mere. Alt hvad du har brug for for at vise dit mesterværk er lige her i en enkelt temapakke.

Kamera 7

Dette rene og minimalistiske premium WordPress-tema er ideelt til kunstnere og kreative fagfolk. Det er et fotograferingstema, der er omhyggeligt udformet med nøje opmærksomhed på detaljer. Det kommer med et enkelt design kombineret med fantastiske visuelle effekter. Det er let at bruge og administrere med fantastiske og nyttige funktioner, der giver dig mulighed for at opbygge dit eget websted eller blog på få minutter. Inkluderet i temaet er 5 forskellige galleriudstillingsskabeloner, ubegrænsede farveindstillinger, lydhør layout og mere.

Fineliner

Fineliner er et smukt udformet lydhøre WordPress-tema, der er bedst egnet til opbygning af porteføljer eller forretningswebsteder. Det har 6 accentfarver, som du nemt kan justere ved hjælp af modulet Style Customizer. Det leveres også med det kraftige Visual Composer sidebygger plugin. Det har også premium LayerSlider-plugin til styring af smukke skyder. samt WPML-plugin til oprettelse af et flersproget websted. Hvis du planlægger at oprette et eCommerce-sted, er Fineliner også bygget med WooCommerce-plugin, så det er enkelt og nemt at oprette en online shop!

Slash WP

Dette premium WordPress-tema er perfekt til kunstnere og annoncer. Det har et unikt og moderne design såvel som kraftfuld og robust funktionalitet. Det er oprettet med portefølje-, fotograferings- og blogsider i tankerne. Det er det perfekte tema til at fremvise dine bedste værker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map