TMDHosting anmeldelse

Hvordan kom TMD til toppen af ​​det britiske diagram over webhostingfirmaer? Tl; DR


Som du allerede ved, viser vi kun hæderlige virksomheder med den bedste hardware, der får dine projekter til at fungere problemfrit. Hvad der gør forskellen er, hvor seriøst en virksomhed tager support og sikkerhed.

TMDHosting-ny-logo-Sort-500px
OPPETID
995
HASTIGHED
998
SUPPORT
977
PRIS
982
FUNKTIONER
972
GRØN
970
INNOVATIVE
989

Hos TMDHosting tager de begge på hjertet. Du kan spørge hvad som helst i billetsystemet, der bliver besvaret i løbet af 15 minutter i gennemsnit. Supporten er internt sysadmin-personale, der er døgnet rundt, selv på helligdage. De har en sikkerhedskopi, der lagrer alle dine filer på en ekstern placering mindst en gang om ugen. Pingen til London fra det Amsterdam-placerede datacenter er kun 8,5 ms. Du får en CPanel og Softaculou, så du kan implementere dit projekt på 30 sekunder. Og oven på det har de en 60 dage pengene tilbage politik, så du kan teste tjenesten sikkert. Prøv det på www.tmdhosting.com og lad os vide, hvad du synes.

Oversigt

TMD-hosting er etableret i 2007 med 4 ansatte og i 7 år vokser de til mere end 70 ansatte og omkring 70 000 hostede websteder. Denne stadige vækst er en af ​​indikatorerne for en kvalitet i en hosting-service.

Virksomheden er etableret i Orlando, FL, men de er udvidet og har nu colocated hardware på topniveau i 4 datacentre, hvoraf den ene er i Amsterdam og har en hurtig responstid til England, og som vi ved, er placeringen af ​​dit projekt vigtigt både SEO og UX klogt.

Hosting er skalerbar, og du kan begynde i det små, og hvis du projekter vokser med tiden, har fyre ved TMD hosting styrken til at få dig på en bedre maskine. De tilbyder forskellige planer som delt webhosting, forhandler webhosting, dedikeret serverhosting, e-handel hosting.

Teknologi

Oppetiden for det sidste kalenderår er 99.9996%, og her er en ping-sonde fra en af ​​vores Amsterdam-baserede servere mod en GTMetrix-test-IP-adresse, der er baseret i London:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) byte af data.
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 tid = 8.53 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 tid = 8.45 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 tid = 8.48 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 tid = 8.44 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 tid = 8.49 ms

De bruger hardware på topniveau med SSD-drev, der ændres et par gange om året, og serverne er superhurtige. Du kan teste det ved at installere en WordPress eller Joomla og få det op og køre på 30 sekunder (inklusive klik).

Du får en cPanel så du får alle de nødvendige værktøjer til at migrere dit projekt til serveren på kort tid. Med Softaculou til din rådighed, kan du installere din foretrukne app og få den til at køre på 30 sekunder.

Support

De gode ting ved TMD-support er, at du får gratis migrering af dit eksisterende projekt. Supportpersonalet er erfarent, internt, beliggende i Europa, og med billetsystemet får du dine problemer løst i gennemsnit på 15 min. (I vores tilfælde blev begge billetter, vi postede under test, besvaret på 7 min)

Hvad vi kan lide ved TMDhosting er deres holdning til supporten, her er hvad de har svaret, da vi spurgte dem om det:

“Vi outsourcerer ikke en enkelt position uden for vores lokaler. At levere større kvalitet på hvert serviceniveau – infrastruktur, kundeservice og teknisk support – kræver en masse mennesker, der arbejder som en. Dette sker sjældent med outsourcede positioner, og vi ofrer aldrig kvalitet Vi har kundeservice, teknisk support og systemadministratorer tilgængelige døgnet rundt, selv på helligdage.

Forespørgsler serveres oprindeligt inden for 15 minutter, og vi bestræber os på at levere opløsning så hurtig som muligt, i gennemsnit ca. 20 minutter efter det første svar. Det afhænger dog meget af anmodningen, men de fleste bliver besvaret inden for de første 15 minutter efter deres indsendelse. Mere komplicerede tager 20 til 30 minutters toppe, og hvis noget er virkelig hårdt, kan det tage op til en time, men det er ret sjældent. “

Ulempen er, at der ikke er noget britisk telefonnummer til support, og vi kunne ikke finde en live chat-indstilling på brugerområdet (der er live chat på hjemmesiden, så hvis du har et presserende problem, kan du prøve dem, de var nyttigt, da vi testede tjenesten).

Tutorials-sektionen på webstedet er også forældet. Men det bliver kompenseret med den gratis migration og den hurtige støtte. Så husk – hvis du har spørgsmål – indsæt en supportbillet.

Datasikkerhed

Et af de vigtigste punkter i vurderingen af ​​de webhostingfirmaer, som vi viser til top5hosting, er, hvor alvorligt de tager datasikkerhed, og hvor sikre er dine data med dem. Datacentret i Amsterdam, hvor serverne er samlet, har sikkerhed i militær kvalitet. Dette er, hvad de sagde, da vi spurgte dem om, hvordan de håndterer dataene i virksomheden:

“Vi tager datasikkerhed meget alvorligt og har en streng backup-plan på tværs af alle vores platforme (delt, forhandler, VPS / Cloud, dedikeret) – vi tager billeder / mapper snapshot mindst en gang om ugen, mens vi laver kopier af MySQL og andet DB-relateret indhold på daglig basis, og bevar dem i op til 7 dage tilbage.

Processen er automatiseret, men vores systemadministratorer tjekker dagligt og sørger for, at snapshots er taget korrekt. Alle sikkerhedskopier gemmes på et fjerntliggende sted. I vores systemadministrators team har vi mennesker dedikeret til overvågning af eventuelle sikkerhedstrusler eller patch-frigivelser, der gælder for den software, vi bruger. Vi reagerer på sikkerhedstrusler og anvender programrettelser med vores “hurtigst muligt” -politik.

Vi har et tæt forhold til alle vores softwareleverandører, såsom CloudLinux og cPanel, og det er ikke sjældent at anvende en programrettelse, før den endda er annonceret til offentligheden. Vi har også flere bidragydere til disse projekter i vores team. “

Ting at huske, når du sing-up

Hold dine tilmeldings-e-mails sikre, DNS-oplysningerne og server-IP’en skal være der, hvis du leder efter det (da det ikke findes i brugerområdet). Hvis du har spørgsmål, skal du sende en supportbillet, de er meget hjælpsomme. Og du kan teste det selv på denne måde :)

Sørg for, at dit projekt er implementeret på Amsterdam-serveren. Hvis du ikke ved hvordan, skal du bede supporten om at flytte den. (Selvfølgelig, hvis du er målrettet mod Storbritannien og ikke mod USA eller Asien.)

For at opsummere det

TMDHosting er meget kendt for at levere avancerede teknologier til en overkommelig pris med fantastisk kundesupport, som er gratis. Det er godt for folk med ingen eller lidt teknisk viden, da de kan drage fordel af det og spare tid og penge på installation af applikationer, moduler osv. De har også en 2-måneders pengene-tilbage-politik, så vi anbefaler, at du tester TMDHosting og bliver med dem, hvis du kan lide tjenesten.

BESØG tmdhosting logo OG FÅ VORES 50% RABAT

Teknisk

  • 99,9% oppetidsgaranti
  • Gratis opsætning; Overførsel
  • Ubegrænset trafik, e-mails, DB’er
  • Gratis ugentlig sikkerhedskopi
  • cPanel
  • Gratis CloudFlare CDN
  • Bedste hjemmesideydelse med SuperCacher
  • Autoinstallatør For let start
  • Nye hurtige servere med god ydelse
  • Det nærmeste datacenter er i Amsterdam

Support

  • 24/7 Teknisk support
  • Gratis opsætning; Overførsel
  • 24/7 europæisk support
  • SysAdmins til at passe dine billetter på 15 minutter
  • De tilbyder ekspert applikationssupport bortset fra hosting (WordPress, Joomla, Magento)
  • Intet britisk telefonnummer til support
  • Ingen live chat i brugerområdet

Prisfastsættelse

  • Fleksible planer
  • Kan købes månedligt
  • Start fra 1,75 £ / mo.
  • 60 dages penge tilbage
  • Vi fandt ikke noget

Backend anmeldelse

Her giver vi dig nogle billeder af TMD-hosting-backend (cPanel), så du kan få en bedre idé om det intuitive brugerområde, du får, når du tilmelder dig.

Webhost-ydelse

tmdhosting testresultater

Pingdom test for hastighedsydelse fra deres Amsterdam-server.

Som du kan se, løb den standard WordPress-installation, vi lavede til testen, uden nogen cache-plugins eller hastighedsjusteringer 85% hurtigere end alle de testede websteder.

Webstedets indlæsningstid var 1,29 sek.

tmdhosting testresultater

En stresstest fra LoadImpact hjælper med at bestemme muligheden for at håndtere en bestemt mængde brugere (belastning) på dit websted. Målet er at se, hvordan dit websted vil fungere, når det udsættes for både en forventet og stressende mængde belastning.

Selv med 25 brugere, der gennemsøger vores websted fra Brasilien, er lastetiden gennemsnitligt 2 sekunder.

Dette er nogle meget gode indikationer.

Du kan også kontrollere de andre Top UK webhostingfirmaer, anmeldelser og sammenligninger her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map