Tilbyder InMotion webstedsskabeloner?

Inkluderet i hver InMotion-hostingpakke er to gratis, men alligevel magtfulde webstedsbyggere, der kan bruges af klienter til at oprette og bygge deres websteder. Disse webstedsbyggere, nemlig Premium Web Builder og PowerWebBuilder, er applikationer, der er fyldt med funktioner, der er vigtige og nyttige i opgaven med at opbygge dit websted. Blandt disse webstedsbyggeres funktioner er et galleri med hundreder af gratis webstedsskabeloner, der er klar til at blive brugt af klienten, når som helst det er nødvendigt.
Men før du først og fremmest kan bruge nogen af ​​deres gratis skabeloner til dit websted, skal du installere en Website Builder.


Hvordan kan jeg installere Premium Web Builder på min hjemmeside?

Alle InMotion-hostingpakker leveres sammen med et gratis Premium Web Builder-program; softwaren leveres dog ikke forudinstalleret med pakken. Dette betyder, at inden du kan bruge det, skal du installere det på dit websted via AMP’s Account Management Panel.
For at installere din Premium Web Builder er alt hvad du skal gøre, at følge et par enkle trin.

 •  Det første trin er at logge ind på dit kontoadministrationspanel (AMP);
 •  Når du er logget ind, skal du klikke på linket “Installer populær software”;
 •  På den efterfølgende side skal du rulle ned og derefter vælge “Install Premium Web Builder” ved at klikke på den;
 •  Klik derefter på fanen “Anmod om webstedsbygger” og indtast derefter navnet på det domæne, hvor du vil installere Premium Web Builder, og klik derefter på “Næste”;
 •  Hvis du installerer din første Premium Web Builder-konto, skal du kontrollere og bekræfte oplysningerne, før du klikker på knappen “Send”. Hvis du installerer en ekstra webbyggerkonto, skal du dog betale $ 12 pr. Domæne pr. År for den ekstra licens.
 •  Hvis du klikker på knappen “Send”, startes installationsprocessen, og du skal have din Premium Web Builder installeret på dit domæne inden for få sekunder. Vent på meddelelsen om bekræftelse af installationen, og så kan du, så snart den er modtaget, bruge siden til at logge ind på Premium Website Builder ved at klikke på login-linket og begynde at opbygge dit helt eget websted.

Kan jeg vælge en hvilken som helst skabelon til alle de websteder, jeg opretter?

Som ejer af webstedet med en Web Builder installeret, enten Premium Web Builder eller PowerWebBuilder, har du ret til at vælge og bruge nogen af ​​de mere end 500 gratis skabeloner, der kan findes i Web Builder’s galleri. Det er dog vigtigt at huske, at du skal vælge den rigtige skabelon, der passer godt og passer til den type websted, du bygger, og de tjenester og produkter, som dit websted tilbyder.

Hvilken retningslinje skal jeg bruge for at vælge webstedsskabeloner?

Selvom valg af webstedsskabeloner er et spørgsmål om din egen smag og humør, er det altid nyttigt for dit websted at have en skabelon, der passer godt til typen, service og produkt på dit websted samt smagen af ​​dine fremtidige besøgende på websitet.

Den første retningslinje for at vælge din foretrukne skabelon skal være den type websted, du opretter. Typisk hjælper din webbygger-applikation dig med denne opgave. Når du starter byggeprocessen ved at klikke på knappen Start, får du muligheden for at vælge, hvilken type websted du vil bygge, hvad enten det er et almindeligt websted, et fotogalleri eller en blog. Når valget er valgt, bruger Builder informationen og anbefaler flere sider med funktioner og funktionelle forudindstillinger, som du muligvis vil have til dit websted. Hvis du ikke er sikker på eller ikke kan lide de præsenterede indstillinger, kan du blot vælge en og derefter ændre dem på et senere tidspunkt. Når du har foretaget det foretrukne valg, skal du klikke på næste knap, som kan findes nederst til højre på siden.
For at vælge en skabelon skal du gå til Design-siden ved at klikke på knappen Design, der findes øverst til højre i værktøjslinjen. På Design-siden finder du et antal skabeloner, der kan tilpasses. Der er faktisk tre forskellige måder at søge skabeloner på:

 •  Den ene er gennem kategori efter kategori, hvor du kan vælge skabeloner, der matcher den kategori, der kan findes i rullemenuen;
 •  Det andet er gennem søgemetoden, hvor du søger skabeloner ved hjælp af nøgleord til bestemte typer skabeloner; og
 •  Ved manuelt at gennemse skabeloner pr. Side, hvilket kan bruge tid men kan være mere effektivt.
 • Når du først er i stand til at vælge din foretrukne skabelon, skal du blot vælge den ved at klikke på den.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map