Tilbyder eHost månedlig betaling?

eHost tilbød en månedlig betalingsmulighed indtil marts 2016, og derefter fjernede de den.


I 2017 lukker de ned, så jeg overlader bare denne side af SEO-grunde, så hvis nogen søger eHost, finder de sandheden om eHost på mit websted.

Hvor meget mere koster det at betale måned til måned dig imidlertid?

Jeg var nysgerrig, så jeg knuste tallene. Jeg sammenlignede eHosts priser med HostGator, en af ​​verdens største webhostudbydere.

Tjek nedenstående tabel for at se, hvad jeg opdagede …

Ubegrænsede websteder på 1 konto?
Special tilbud
$ 3.98 / måned ved hjælp af kuponkode BUILDPATH
Gratis domæne?
($ 12.95 / år)
WordPress
45-dages pengene-tilbage-garanti?
Månedlige betaling
Ingen betaling til måned til rådighed. $ 4,78 for den første måned. Fornyes ved $ 11,95 / mo
Ved udgangen af ​​dit første år vil du have betalt $ 136,23 i alt, hvis du valgte en månedlig betaling.
12 måneders rabat
Ikke længere tilgængelig. $ 57,36 ($ 4,78 x 12 måneder)
Spar 78,87 $ med denne plan!
24 måneders rabat
Ikke længere tilgængelig. $ 125,11 ($ 4,78 x 24 måneder)
Spar 154,52 $ med denne plan!
36 måneders rabat
Ikke længere tilgængelig. $ 163,27 ($ 3,98 x 36 måneder)
Spar $ 259,76 med denne plan!
Eventuelle kuponer?
Ikke længere tilgængelig. $ 3,98 / måned aktiveringslink
besøg hjemmeside
Ikke længere tilgængelig. Besøg HostGator

I betragtning af at begge virksomheder sikrer dit køb med en 45-dages pengene-tilbage-garanti, kan det være fornuftigt at få fat i en 12, 24 eller 36 måneders plan om at låse den stærkt nedsatte sats i tilfælde af at du beslutter at holde din konto.

Hvis du stadig foretrækker en indstilling fra måned til måned, selvom det koster mere på lang sigt, HostGator tilbyder en lidt billigere, overkommelig månedlig betalingsmulighed uden kontrakt. Plus, jeg har en eksklusiv kupon der giver dig 60% rabat!

Brug bare kuponkode BUILDPATH på whpg, så sparer du med det samme 60% på den normale prisfastsættelse.

Anbefalet til dig: Se denne gratis træningsvideo, hvor Steffany viser dig hvordan man laver et fantastisk websted trin for trin ved hjælp af WordPress på HostGator.

Endnu bedre hæder HostGator deres 45-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg kan forestille mig, at du foretrækker at købe noget, når du ved, at det er risikofrit. Sådan gør HostGator det risikofrit for dig:

En simpel, ægte 45-dages pengene-tilbage-garanti

Dit køb er beskyttet af deres 45-dages pengene-tilbage-garanti. Det dækker alle planer, de tilbyder.

Men er det virkelig så enkelt?

Hvis du er som mig, er du skeptisk, når du ser en sådan garanti. Du spekulerer måske på, om der er skjulte “behandlingsgebyrer” og andre gebyrer, så de ikke behøver at give dig 100% af dine penge tilbage.

Du vil være glad for at høre, at HostGators garanti ikke har skjulte gebyrer eller underlige betingelser:

Hvis du ikke er tilfreds med HostGator, giver vi dig dine penge tilbage. Ingen stillede spørgsmål. I løbet af de første 45 dage refunderer vi dine hostinggebyrer fuldt ud. Hvis du prøver os og beslutter, at HostGator bare ikke er noget for dig, synes vi, du skal få dine penge tilbage.

Hvis du ikke ønsker at beholde din konto af en eller anden grund, giver de dig alle dine penge tilbage uden at skulle hoppe igennem. Dette er noget, du ikke ser, at mange hostingudbydere gør. HostGator kan gøre dette, fordi sammenlignet med deres konkurrenter, holder flere af deres kunder rundt i længere tid. Et fantastisk produkt og service går langt i at fastholde kunderne, så HostGator kan levere massiv værdi for dig til meget overkommelige priser uden at tvinge dig til at købe et år eller mere foran.

Konklusion: eHost mod Hostgator månedlig betaling

Jeg ville ønske, at jeg kunne have sagt, “ja, eHost tilbyder en lav månedlig betaling”, men det tilbyder de ikke længere. De tvinger dig nu til at købe mindst 1 års hosting på forhånd. De er ikke længere en bæredygtig mulighed, hvis du foretrækker en månedlig betaling og ingen kontrakter.

Hvis eHost var villig til at være konkurrencedygtig og stå fast bag deres service, ville de tilbyde en månedlig betaling. På dette tidspunkt er det klart for mig, at eHost ikke er 100% sikker på, at du forbliver en kunde, hvis du betaler måned til måned. Så de vil låse dig inde i mindst 1 år i forvejen. For at være ærlig er dette standard praksis for 99% af de hostingfirmaer, jeg har gennemgået og testet, så jeg er ikke overrasket overhovedet. Jeg tror dog, at det faktum, at HostGator tilbyder måned-til-betaling uden kontrakter eller forpligtelser, siger alt. De er overbeviste om, at du forbliver en kunde, fordi de tilbyder god hosting og kundesupport.

Jeg bruger HostGator på flere af mine websteder og anbefaler dem stærkt for dig, så hvis du prøver HostGator, skal du huske at bruge kuponkode BUILDPATH hos HostGator for at få 60% rabat på din hosting.

Ønsker dig succes med dit websted,

Johnny
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map