Site5 anmeldelse

Site5 er en veteran inden for webhostingbranchen, da de blev grundlagt allerede i 1999. Målet med det indledende managementteam var at opbygge deres webhostingtjenester omkring at være sjove, lette, tilgængelige, pålidelige og brugervenlige. De ville have noget, der ikke ville forvirre den gennemsnitlige websteejer, og som ikke var smertefuld at bruge.


Samlet set ser det ud til, at de fem byggesten er forblevet som deres fundament i dag. Fra i dag er Site5 en af ​​de bedst vurderede brugervurderede webværter, som du finder. De har titusinder af glade brugere og har virkelig arbejdet hårdt for at skabe et af de bedre omdømme, som du finder.


Men hvad er det med Site5, der gør dem forskellige fra enhver anden webhost? Lad os se på nogle af de funktioner, de tilbyder:

Funktioner og fordele, du måske kan lide

De funktioner, der tilbydes på Site5, vil bestemt ikke sprænge dig væk. Det betyder dog ikke, at de ikke har meget imponerende ting at tilbyde deres brugere.

Mulighed for at vælge serverplacering

Den mest unikke ting ved Site5 er måske, at du har muligheden for at vælge en serverplacering, der fungerer bedst for den fysiske placering af dig og dit målmarked. De har godt over et dusin byer at vælge imellem, og du kan finde en server på fire forskellige kontinenter. For amerikanske brugere har de tjenester på begge kyster og giver dig endda mulighed for at vælge områder i Canada.

Siteadmin

SiteAdmin er det kontrolpanel, som Site5 bruger. De gik lidt ud på et lem, da dette kontrolpanel blev udviklet internt af deres helt eget ingeniørteam. De nævner, at det er baseret på cPanel og er designet til at arbejde for at gøre tingene lettere med de andre unikke funktioner på deres websted. Der er meget få webstedsværter derude, som ville forsøge at gå væk fra at bruge cPanel som deres flagskibskontrolpanel, men Site5 ser ud til at have nogen klager over det indtil dette tidspunkt.

Pålidelighed

Site5 har flyttet deres servere 3-4 gange siden starten af ​​virksomheden, hvilket har ført til et par meget små pletter af uoverensstemmelse med deres pålidelighed. Ledelsesteamet, der overtog i 2008, har imidlertid virkelig taget deres pålidelighed til et andet niveau og gjort dem til en af ​​de mest pålidelige webhosts der er tilgængelig. Og baseret på nogle oplysninger hentet fra fora ser det ud til, at ledelse tager deres brugers privatliv og sikkerhed så alvorligt, som du vil finde.

Gratis migrationsservice

Meget få webstedsværter tilbyder gratis migrationstjenester til deres kunder. Dette skyldes mest, hvor tidskrævende og vanskelig denne proces kan være, da den generelt kræver, at uddannede eksperter skal gennemføre. Site5 tilbyder dog det og markedsfører det klogt som en mulighed for at opbygge et gensidigt tillidsfuldt forhold mellem værtsbrugeren og værtsudbyderen.

Kunde support

Det er blevet sædvanligt i webhostingbranchen, at enhver vært hævder, at de leverer den “bedst mulige kundesupport til deres brugere!”

Site5 er ikke anderledes, fordi de også hævder at tilbyde fremragende kundeservice. De giver den typiske 24/7 support via live chat, e-mail eller telefon og har også et supportcenter, hvor du straks kan søge efter svar på dine spørgsmål.

En af de unikke ting ved kundesupportteamet på Site5 er, at de alle er vokset med teamet internt. De outsourcerer ikke nogen af ​​supportmedarbejderne og er stolte af at være ligefremme med deres kunder om deres problemer og løsninger.

Ulemper

Selvom du helt sikkert kan finde en hel del dårlige anmeldelser i de tidlige faser af virksomheden, har deres gennemgangsrekord været krystalrens, lige siden det nye managementteam overtog i 2008. Der er dog et par ulemper forbundet med deres tjenester.

Fokus på udviklere og webdesignere

Holdet på Site5 har sagt tidligere, at deres hovedmål er at blive et øverste valg blandt udviklere. Dette betyder, at mange af deres kontrolpanelindstillinger og -muligheder er baseret på de behov og ønsker hos udviklerne, de målretter mod. Det betyder også, at de muligvis ikke er den bedste mulighed for en ikke-teknisk erfaren virksomhedsejer, der ønsker at udvide deres produktbaserede forretning online.

Sidehastighed

Selvom de har et ry for pålidelighed, er en af ​​deres tjenester under den gennemsnitlige indlæsningshastighed for deres basaltjenester. De er lidt under den nuværende standard for ilastningshastighed, selvom det ikke ser ud til at være et stort forskel.

Begrænsede muligheder

Et af de største greb omkring Site5 har at gøre med deres mangel på muligheder og tilføjelser. Dette er noget, de imidlertid stolte over, da de er fuldt ud forpligtet til at være en websted vært med fokus på enkelhed og brugervenlighed.

Prisfastsættelse

Prisstrukturen, der tilbydes af Site5, er omtrent så enkel som den bliver. De har tre planer, der inkluderer:

 1. hostBasic – $ 5,95 / måned x 12 måneder foran. Desværre tilbyder de ikke en måned til måned betalingsmulighed med hostBasic.
 2. hostPro – $ 10,95 / måned eller $ 9,95 / måned x 12 måneder foran
 3. hostPro + Turbo – $ 13,95 / måned eller $ 12,95 / måned x 12 måneder foran.

Den største forskel for “Turbo” -muligheden er, at du vil have en dedikeret IP-adresse og har muligheden for at give hvert websted, du opretter sit eget kontrolpanel.

Den bedste værdi, de har, er deres 24-måneders plan, der er $ 4,95 / måned for hostBasic, $ 8,95 / måned for hostPro og $ 11,95 / måned for hostPro + Turbo.

Der er også en 45 dages pengene tilbage-garanti tilbydes til alle brugere.

Det sidste ord

Generelt er det faktisk noget overraskende, at Site5 ikke er mere populær end det er i dag. Mens de fleste mennesker, der er bekendt med branchen, i det mindste vil genkende navnet, ser det ud til, at de skal have en bredere tilstedeværelse og blive bedre værdsat inden for webstedets hosting-community.

En af de mest spændende ting ved deres forretning er, at deres managementteam er meget hænderne på, når de håndterer forskellige spørgsmål og besvarer spørgsmål fra brugere. Du vil ofte se deres top execs besvare spørgsmål og hjælpe folk ud gennem fora og forskellige sociale medier platforme. De er meget ligetil hvad de tilbyder, og stolte over at fortælle dig, at de aldrig vil forsøge at bedrag dig gennem skjulte gebyrer.

Hvis du leder efter noget, der kan hjælpe dig med at udvikle en produktbaseret virksomhed, er Site5 sandsynligvis ikke din bedste chance. For servicebaserede virksomheder skal du dog bestemt give dem et skud. Med deres pengene-tilbage-garanti er der virkelig ingen risiko for at gøre det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map