Sådan tilføjes en e-mail-nyhedsbrev-abonnement til dit websted

Sådan tilføjes et e-mail-nyhedsbrev


Hvis du vil vide, hvordan du tilføjer et e-mail-nyhedsbrevabonnement til dit websted, så har vi nogle trinvise instruktioner til dig her.

Det følgende er a nybegyndervenlig tutorial om, hvordan du tilføjer et godt abonnementsfelt til dit WordPress-websted, og hvordan du forbinder det til en e-mail-marketingtjeneste. Bedst af alt, dette koster dig ikke en krone.

De ting, du har brug for, før du kan tilføje en e-mail-nyhedsbrev-abonnement på dit websted

Den gode nyhed her; du har stort set ikke brug for noget oven på det, du allerede har, hvilket er:

 • et fungerende WordPress-websted
 • en admin-konto på det websted
 • cirka 15 minutter af din tid

Der er kun tre trin til hele processen:

 1. �� Tilmeld dig med konstant kontakt
 2. �� Opret en formular til tilmelding af nyhedsbrev
 3. �� Føj formularen til dit websted

Sådan kommer du igennem dem alle (kræver ingen kodningsevner).

Trin 1: �� Tilmeld dig med konstant kontakt

“Hvad er konstant kontakt?” – vi hører dig spørge. For at sige det enkelt, Constant Contact er et værktøj, der tager sig af dine nyhedsbrevabonnenter og leverer dine e-mail-beskeder til dem.

”Okay, men hvorfor kan jeg ikke bare sende mine nyhedsbreve fra Gmail?” Dette er et almindeligt spørgsmål. Og med rette – det er en intuitiv ting at spørge.

Nå, lige så meget som Gmail fungerer fint når du sender en e-mail til en person (en klassisk sag om personlig brug), fungerer tingene ikke lige så godt, når du begynder at sende den samme besked til flere modtagere – som du ville med et nyhedsbrev.

Efter et stykke tid, når du gør det, markeres dine e-mails som spam og stopper med at blive leveret til dine modtagere helt. Dette er grunden til, at du ønsker, at en anden skal tage sig af den faktiske afsendelse af e-mails. Ideelt set bør dette være et firma, der har et godt omdømme og ikke får markeret dine meddelelser.

Det er her konstant kontakt spiller ind.

Dette er, hvad du skal vide om konstant kontakt, når du bruger det til at håndtere dit websteds integration af e-mail-nyhedsbrev:

 • Der er en 30-dages gratis prøveperiode, så du kan teste platformen og se, hvordan du kan lide den.
 • Det giver dig mulighed for at udforme dine e-mails i en visuel grænseflade ved hjælp af træk og slip-funktionalitet.
 • Det har avancerede e-mail-marketingautomatiseringsfunktioner, der hjælper dig med at interagere med dine abonnenter mere effektivt.
 • Konstant kontakt vil sørge for at holde din liste over abonnenter i sikkerhed og i overensstemmelse med de internationale databeskyttelseslove.
 • Konstant kontakt vil også håndtere nye abonnementer, der kommer, og sørge for, at alle, der har valgt at modtage nyhedsbreve fra dig, faktisk modtager dem.
 • Konstant kontakt kan let integreres med dit websted.
 • Du får yderligere sociale medieværktøjer (til udgivelse af nye opdateringer) og endda en webstedsbygger gratis.

Konstant kontakt starter fra $ 20 / måned. For den pris kan du sende et ubegrænset antal e-mails til en liste med 500 abonnenter.

For at komme i gang med konstant kontakt skal du gå til ConstantContact.com og klikke på knappen mærket TILMELD DIG NU.

Konstant kontakt tilmelding

Under tilmeldingsprocessen skal du give dine personlige oplysninger og også indtaste oplysningerne om din betalingsmetode (du bliver ikke debiteret i løbet af de første 30 dage).

Hvis alt går godt, modtager du en bekræftelses-e-mail og vil være i stand til at logge ind på dit brugerpanel.

Som standard opretter konstant kontakt en primær liste over kontakter til dig og sætter din egen e-mail i den – så du er din første abonnent. Det er også her, alle dine faktiske abonnenter får tildelt, når de tilmelder sig at modtage dine nyhedsbreve. Du kan finde den liste over kontakter ved at klikke på Kontakter fra hovedmenuen.

Kontakter med konstant kontakt

Bare for at give dig en idé om, hvad Constant Contact kan gøre for dig, her er de andre sektioner tilgængelige via hovedmenuen på instrumentbrættet:

 • Kampagner – det er her du kommer til at sende nye nyhedsbreve
 • Rapportering – når du først har sendt et par nyhedsbreve, er det her, du kan se rapporter om effektiviteten af ​​dine kampagner, klik, åbner og mere
 • Tilmeldingsformularer – det er her du kan oprette nye tilmeldingsformularer for derefter at tilføje dem til dit websted
 • Bibliotek – Konstant kontakt giver dig adgang til stockfotografering i samarbejde med Shutterstock
 • Social – dette er konstant kontakts bonusfunktion, så du kan sende opdateringer direkte til dine sociale mediaprofiler
 • integrationer – et katalog over mulige integrationer med tredjepartsværktøjer og -tjenester
 • Internet side – en fuldt udstyret webstedsbygger.

Trin 2: �� Opret en formular til tilmelding af nyhedsbrev

Et fremragende sted at starte dit faktiske arbejde med konstant kontakt er ved at oprette en ny tilmeldingsformular – dvs. den form, som folk bruger til at komme ind på din nyhedsbrevliste.

Klik på for at begynde Tilmeldingsformularer i øverste menu.

Konstant Kontakt ny form

Klik derefter på Opret tilmeldingsformular knap. Konstant kontakt giver dig et valg mellem fire forskellige former for former:

Konstante kontaktformularer

Da vi diskuterer i dag, hvordan man tilføjer et e-mail-nyhedsbrev / abonnement på dit websted, vil du sandsynligvis være interesseret i enten en Pop op eller en Inline form. Vi går med det sidstnævnte.

Lige ud af porten viser Constant Contact dig en grundlæggende version af formularen:

Konstant kontaktformular

Du kan tilpasse denne formular, uanset hvor du ønsker det, ved at klikke på de tilgængelige indstillinger i sidefeltet, skrive din egen kopi, justere baggrunden, tilmeldingsknappen og også vælge det sæt felter, du vil lægge på formularen (går med bare e-mail vil normalt lande dig flere abonnenter – tilmelding vil være mindre besværligt for dem).

Når vi taler om at skrive en effektiv kopi, er det noget, du skal finde ud af på egen hånd. Du skal tænke over, hvordan du gør din besked unik for dit websted og den type publikum, du vil nå ud til.

Når du er færdig med at arbejde på din formular, skal du klikke på Offentliggøre knappen i øverste højre hjørne.

Du får vist en succesmeddelelse sammen med nogle instruktioner om, hvad du skal gøre næste.

Konstant kontaktforms succes

 • Klik på Inline-kode link (se på skærmbilledet ovenfor) og kopier og indsæt det et eller andet sted praktisk – som i en ny fil på dit skrivebord.
 • Gør det samme med Universal Code.

Konstant kontakt inline-kode

Trin 3: �� Tilføj tilmeldingsformular til nyhedsbrev til dit websted

Den sidste ting at gøre er at tilføje din formular til tilmelding af nyhedsbrev til dit websted.

Konstant kontakt begrænser ikke, hvad du kan gøre her på nogen måde. Du kan effektivt inkludere formularen hvor som helst, du vil – i sidefeltet, under dine blogindlæg, på hjemmesiden, bogstaveligt talt hvor som helst.

Dette gøres alt ved hjælp af de to kodestykker, som du fik i det foregående trin: Universal Code og Inline-kode.

Vi gør det Universal Code først.

Konstant kontakt universel kode

Konstant kontakt instruerer dig om at indsætte det lige før lukningen tag med dit websteds kildekode. Men rolig, hvis du ikke er helt sikker på, hvad det betyder. I praksis er der en praktisk løsning, som vi kan bruge her.

Vi bruger vores websted widgets at håndtere Universal Code inklusion. Da widgets normalt findes på alle undersider på et WordPress-websted, fungerer tilføjelse af et stykke kode til en widget lige så godt som at tilføje det inden lukningen tag.

Gå til dit WordPress-dashboard Udseende → Widgets. Grib den Tilpasset HTML widget og træk den til et af de widgetområder, du har til rådighed – helst et område i sidefoden. Indsæt din Universal Code der. Ligesom:

widget i sidefod

Klik på Gemme.

På dette tidspunkt er du halvvejs i at tilføje abonnementsformularen til nyhedsbrevet til dit websted!

Nu skal du tage din Inline Code og indsæt det nøjagtigt, hvor du ønsker, at din abonnementsformular skal vises.

To populære muligheder:

 • (a) Placering af abonnementsformularen under blogindlæg
 • (b) Placering af abonnementsformularen i sidefeltet eller i et andet widget-område

(a) Placering af abonnementsformularen under blogindlæg

Når du arbejder på et blogindlæg, skal du klikke på ”+” for at tilføje en ny blok, og vælg Tilpasset HTML blokere fra listen.

brugerdefineret html

Indsæt din Inline-kode ind i blokken. Ligesom:

kode i blok

Når du gemmer indlægget, vises din abonnementsformular på det nøjagtige sted, hvor du placerede den tilpassede HTML-blok.

(b) Placering af abonnementsformularen i sidefeltet eller i et andet widget-område

Tilføjelse af en abonnementsformular til sidepanelet på webstedet eller i et andet widget-område er sandsynligvis den mest populære tilgang, som de fleste mennesker tager.

For at gøre det, bare gå til Udseende → Widgets i dit WordPress-dashboard. Vælg et widget-område (dit sidebjælke, for eksempel) og tilføj Tilpasset HTML widget til det – det er den samme type widget, vi brugte til Universal Code et par trin ovenfor.

Denne gang skal du indsætte din Inline-kode der og klik på Gemme.

På dette tidspunkt er din nyhedsbrev tilmeldingsformular føjet til et widget-område, og det er fuldt operationelt. Alle, der besøger dit websted, kan se det!

Udført og færdig! ��

Det er det; Vi har lige formået at tilføje et e-mail-nyhedsbrevabonnement til dit websted. Er du tilfreds med, hvordan din tilmeldingsformular har vist sig? Er der noget andet, vi kan hjælpe dig med?

Hvis du vil lære mere om opbygning af et WordPress-websted og hvordan du bruger det til markedsføring af din virksomhed, har vi mere info på webstedet:

 • Sådan opretter du e-mail-konti til dit domænenavn
 • Sådan oprettes et websted
 • Sådan starter du en online butik
 • Sådan starter du en blog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map