Sådan sikkerhedskopieres & gendannes WordPress

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes WordPressUanset om du driver et forretningswebsted, en online butik eller en hobbyblog; en ting er sikkert: du skal implementere en regelmæssig backup-plan. Sikkerhedskopiering af dit websted er afgørende, da det giver dig ro i sindet og sikrer, at du nemt kan gendanne dit websted, hvis det værste sker.


En sikkerhedskopi beskytter dig mod hackere, malware og utilsigtede serverafbrydelser, der ellers kan gøre dit websted ubrugeligt eller få dig til at genopbygge dit websted fra bunden.

Heldigvis er sikkerhedskopiering af dit websted ikke svært, og det kan gøres gratis takket være et antal WordPress-backup-plugins. Nogle af disse plugins gør det endda nemt at gendanne dit websted fra en sikkerhedskopi gratis, og i denne artikel viser vi dig, hvordan du gør det.

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes dit WordPress-websted med Backup Guard

En af de nemmeste måder at tage backup af dit WordPress-websted på er gratis Backup Guard plugin.

Backup Guard

Oversigt over Backup Guard Plugin

Backup Guard er et gratis plugin med mere end 70000 aktive installationer og en 4,5-stjerneklassificering. Det er et af de få sjældne plugins, der tilbyder både backup og gendannelsesindstillinger gratis. Det er også meget nemt at bruge. De vigtigste funktioner inkluderer:

 • Manuelt sikkerhedskopierer dit websted så mange gange, som du vil
 • Vælg mellem sikkerhedskopiering af filer, database eller begge dele
 • Download sikkerhedskopier til din computer, eller gem dem i din Dropbox
 • Gendan dit websted fra en sikkerhedskopi med et enkelt klik
 • Annuller sikkerhedskopieringsprocessen
 • Support til installationer af flere websteder

Nu hvor du ved, hvad alt er inkluderet, så lad os se på, hvordan du bruger Backup Guard-pluginet til at sikkerhedskopiere og gendanne dit WordPress-websted.

1. Installation af sikkerhedskopi

Det første trin er at installere Backup Guard-plugin. Gå til dit WordPress-dashboard Plugins> Tilføj nyt. Søg efter Backup Guard, og download og installer derefter plugin. Når det er installeret, skal du klikke på Aktiver knap. Du er nu klar til at starte sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted.

Installation af Backup Guard

2. Sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted med Backup Guard

Gå til til at tage backup af dit websted med Backup Guard Backup Guard> Sikkerhedskopier. Alt hvad du skal gøre nu er at trykke på backup-knappen. Plugin giver dig mulighed for at navngive din sikkerhedskopi og vælge, om du vil have en fuld sikkerhedskopi eller en brugerdefineret.

Backup med Backup Guard

Hvis du vælger den tilpassede mulighed, kan du vælge, om du vil tage backup af dine filer eller din database. Du kan også vælge at uploade din sikkerhedskopi til skyen, men du skal først oprette forbindelse til din Dropbox-konto. Gå videre til Backup Guard> Cloud og skift kontakten til .

Du bliver derefter omdirigeret til Dropbox’s websted, hvor du bliver nødt til at godkende plugin-forbindelsen. Klik blot på Bemyndige og du vil blive omdirigeret tilbage til dit WordPress-dashboard, hvor du kan se, at din Dropbox-konto er blevet tilsluttet.

Backup Guard Dropbox-forbindelse

Til denne tutorial har vi valgt indstillingen Fuld sikkerhedskopi og navngivet min sikkerhedskopi af testtest. Du kan bruge måneds- og års navnekonventionen, så du nemt kan holde styr på dine sikkerhedskopier.

Når du har konfigureret din sikkerhedskopi, skal du blot trykke på Backup knappen, og vent på, at sikkerhedskopien er færdig. Du kan derefter downloade sikkerhedskopien og gemme den på din computer eller en ekstern harddisk.

3. Planlægning af sikkerhedskopier

Manuel sikkerhedskopiering af dit websted er let, men det kan være kedeligt at holde styr på, sidste gang du sikkerhedskopierede dit websted. Derfor er evnen til at planlægge sikkerhedskopier og få dem til at ske regelmæssigt en stor funktion.

Gå til for at planlægge sikkerhedskopier med Backup Guard Backup Guard> Planlæg. Først skal du skifte til kontakten og indtast derefter navnet på din backupplan. Til denne tutorial har vi navngivet det Ugentlige sikkerhedskopier.

Planlægning af sikkerhedskopier med Backup Guard

Den næste mulighed er at vælge sikkerhedskopieringsfrekvensen. Du kan vælge mellem backup, time, dagligt, ugentligt eller månedligt. Vi har indstillet mine til ugentlig.

Til sidst kan du indstille, om du vil udføre den fulde eller brugerdefinerede sikkerhedskopi, som du gjorde med den manuelle indstilling. Vi har valgt den fulde sikkerhedskopi, og det eneste, der er tilbage at gøre nu, er at klikke på Gemme knap.

4. Gendannelse af en sikkerhedskopi med sikkerhedskopi

Gå til for at gendanne en sikkerhedskopi med Backup Guard Backup Guard> Sikkerhedskopier. Du vil se en liste over alle sikkerhedskopier, der udføres på dit websted. Hvis du vil gendanne dit websted fra enhver sikkerhedskopi, skal du klikke på det grønne gendannelsesikon og derefter vente på, at processen er afsluttet.

gendannelse af en backup-sikkerhedskopi

Når det er gjort, kan du tjekke dit websted og sikre dig, at alt fungerer som det skal.

Backup Guard Pro

Det er værd at nævne, at Backup Guard Pro har en premium version hvis du har brug for flere funktioner. Pro-versionen inkluderer følgende:

 • Mere kontrol over backupindstillingerne, såsom muligheden for at inkludere eller ekskludere bestemte filer og mapper
 • E-mail-meddelelser til vellykkede sikkerhedskopier
 • Muligheden for at migrere dit websted fra et domæne til et andet
 • Flere planlagte sikkerhedskopier
 • Og mere

Betalte planer starter ved $ 25 og inkluderer et års support og opdateringer.

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes dit WordPress-websted med UpdraftPlus

Backup Guard er et godt valg at tage backup af dit websted, hvis du vil have en hurtig og enkel løsning. Det er dog noget begrænset på en gratis plan, især når det kommer til lagringsmuligheder til backup. Hvis du gerne vil have et mere robust plugin, er UpdraftPlus et andet solidt valg.

UpdraftPlus

Oversigt over UpdraftPlus-plugin

UpdraftPlus har over 2 millioner aktive installationer og en 5-stjernet vurdering. Ligesom Backup Guard er det et af de få sjældne gratis backup-plugins, der tilbyder både backup og gendannelsesfunktioner. Den gratis plan tilbyder lidt flere funktioner, der inkluderer:

 • Udfør manuelle eller planlagte sikkerhedskopier
 • Muligheden for at sikkerhedskopiere filer og database separat
 • Gem sikkerhedskopier i Dropbox, Amazon S3 og Rackspace
 • Kan opdele dit websted i flere arkiver
 • Genoptager og gentager automatisk mislykkede uploads automatisk
 • Gendan nemt dit websted fra en sikkerhedskopi

Med det sagt, lad os se på, hvordan du kan bruge UpdraftPlus til at sikkerhedskopiere og gendanne dit WordPress-websted.

1. Installation af UpdraftPlus

For at installere UpdraftPlus skal du gå til dit websteds betjeningspanel og klikke på Plugins> Tilføj nyt. Søg efter UpdraftPlus, klik Installere, og klik derefter på Aktiver når plugin er installeret. Plugin giver dig derefter en kort rundvisning i indstillingerne og indstillingerne.

Installation af UpdraftPlus

2. Sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted med UpdraftPlus

Gå til. For at tage backup af dit WordPress-websted med UpdraftPlus Indstillinger> UpdraftPlus-sikkerhedskopier. Ved at klikke på den blå backup-knap kan du udføre din første manuelle sikkerhedskopi.

Sikkerhedskopier med UpdraftPlus

Du kan vælge, om du vil tage backup af dine filer, din database eller begge dele, og derefter trykke på knappen Sikkerhedskopier nu.

3. Planlægning af sikkerhedskopier

UpdraftPlus giver dig mulighed for at planlægge sikkerhedskopier. Klik på knappen for at oprette din backupplan Indstillinger fanen i UpdraftPlus. Der vil du være i stand til at oprette en tidsplan for fil-sikkerhedskopi såvel som til databasebackups.

Du kan indstille dem til sikkerhedskopiering på samme tid, eller du kan indstille din database til at blive sikkerhedskopieret dagligt og indstille dine filer til at blive sikkerhedskopieret ugentligt, afhængigt af hvor ofte du offentliggør nye indlæg eller foretager andre ændringer på dit websted.

Når du har angivet din tidsplan, skal du forbinde UpdraftPlus til en lagerplads. Vælg din lagringsindstilling, vælg hvilke filer der skal inkluderes i sikkerhedskopien, og gem derefter ændringerne. Du bliver derefter nødt til at følge de instruktioner, der vises i popup-vinduer for at autorisere forbindelsen.

UpdraftPlus Dropbox-forbindelse

Når godkendelsesprocessen er afsluttet, sikkerhedskopieres dit websted automatisk i henhold til din tidsplan.

4. Gendannelse af en sikkerhedskopi med UpdraftPlus

Gendannelse af et websted med UpdraftPlus er lige så let som at tage backup af det. Gå over til Backup / Restore fane under Indstillinger> UpdraftPlus-sikkerhedskopier. Du vil se en liste over alle de sikkerhedskopier, der blev taget af dit websted.

Klik på knappen Gendan for at gendanne dit websted. Derefter skal du vælge, hvad du vil gendanne. Dette inkluderer filer, database, temaer, plugins og andre elementer på dit websted.

Vælg de ønskede elementer, og tryk på Gendan-knappen. Plugin gendanner derefter driften og giver dig mulighed for at vende tilbage til dit instrumentbord. Du kan også downloade logfilen, hvis du har brug for at kontakte plugin’s supportteam.

Restaurering Successul UpdraftPlus

UpdraftPlus Premium

UpdraftPlus har en premium version, som tilbyder endnu flere funktioner. Disse inkluderer:

 • Trinvise sikkerhedskopier
 • Du kan let kopiere eller migrere websteder (med Migrator)
 • Multisite / multi-netværk kompatibel
 • Sikkerhedskopier ikke-WP-filer og databaser til flere eksterne destinationer
 • Endnu flere lagerdestinationer, der inkluderer OneDrive BackBlaze, Azure og SFTP.
 • Databasekryptering
 • Avanceret rapportering
 • Og mere

Premium-planer starter ved $ 87,50 for 2 websteder og et års opdateringer og support.

UpdraftPlus eller Backup Guard: Hvilket plugin skal du vælge?

Begge plugins, der er nævnt i denne tutorial, er en fremragende mulighed for sikkerhedskopiering og gendannelse af dit WordPress-sted gratis. Hvis du spekulerer på, hvilken mulighed du skal vælge, er det her, du har brug for at vide.

Hvis du vil have en enkel, nem og uden dikkedarer løsning, skal du gå med Backup Guard. Dette plugin er et godt valg, hvis du har et simpelt websted, der ikke offentliggør indhold ofte.

Hvis du imidlertid ønsker flere lagringsindstillinger og muligheden for at planlægge forskellige sikkerhedskopieringsplaner til din database og filer gratis, skal du gå med UpdraftPlus. Dette plugin er et godt valg, hvis du har et websted, der udgiver meget indhold, eller hvis du vil have mere kontrol over dine backupindstillinger.

Afsluttende tanker

Sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted er nødvendigt, hvis du vil sikre dig, at dit websted forbliver sikkert. Det giver dig ro i sindet, at du nemt kan gendanne dit websted og fortsætte med at gøre forretninger som sædvanligt i stedet for at lide nedetid, mens du genopbygger dit websted.

Du ved nu, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner dit WordPress-websted gratis, så der er ingen undskyldning for at forsinke. Download en af ​​de plugins, der er nævnt i denne tutorial, og opsæt din backup-plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map