Sådan overføres dit websted til WebHostingHub

Kan jeg overføre mit websted til WebHostingHub?

WebHostingHub-hostingfirmaet understøtter og tillader webstedsoverførsler, så svaret er bestemt ja. Ja, du kan overføre dit websted til WebHostingHub. Faktisk er det en nem proces at overføre dit websted til WebHostingHub. Først skal vi dog klart definere, hvad du har brug for at overføre, uanset om det kun er selve webstedet og ikke domænet, eller hvis du vil overføre dit domæne til WebHostingHub. Teknisk set er der en grundlæggende forskel mellem bare at overføre dit websted til en ny vært og at overføre dit domæne. Selvom dette for nogle lyder måske det samme, er det faktisk ikke.


Du kan se, forskellen er, at dybest set domænenavnsregistrering og domænehosting, også kendt som webstedshosting, som to forskellige ting. Domænenavnsregistrering er dit ejerskab af et domænenavn, bortset fra de indstillinger, du foretager i registratorens kontrolpanel, ikke har meget at gøre med din faktiske hosting, mens Domain Hosting er det firma, der ejer den server, hvor du placerer din hjemmeside, inklusive dine filer og mapper. Din webhost behøver ikke være det samme firma, hvor du registrerede dit domæne.

Den følgende diskussion fokuserer på spørgsmålet om overførsel af et websted og ikke domænet.

Er der en nem måde at overføre mit websted til WebHostingHub?

En af de nemmeste måder at overføre dit websted, der tidligere er vært af en anden vært til WebHostingHub, er ved hjælp af cPanel. Det er selvfølgelig, hvis din tidligere vært bruger cPanel. Hvis dette er tilfældet, skal overførslen af ​​dit websted være meget lettere. Hvad du skal gøre først er at generere en cPanel Backup hos det firma, der i øjeblikket er vært for dit websted. Når du har genereret sikkerhedskopien, skal du downloade den til dit skrivebord ved hjælp af FTP eller fra et downloadlink, der er tilgængeligt i din vært’s cPanel. Når du er færdig med download, skal du uploade den igen ved hjælp af FTP til / home-biblioteket på din nye WebHostingHub-konto. Naturligvis betyder det, at du tidligere skulle have en konto hos WebHostingHub, før du begynder at overføre dit websted. Når uploaden er afsluttet, skal du anmode WebHostingHub om at gendanne din sikkerhedskopi for dig. Til dette formål skal du informere det firma, hvor du uploadede sikkerhedskopien. Virksomheden kan også bede dig om at angive dit kodeord eller de sidste fire cifre på dit kreditkort til verificeringsformål.

Når cPanel-sikkerhedskopien er gendannet, skal du teste dit websted ved hjælp af den midlertidige URL, der findes i din velkomst-e-mail. Efter at have testet og fundet ud af, at webstedet fungerer, kan du nu ændre DNS-indstillingerne for dit domæne ved at pege det til WebHostingHub-serverne. Dette kan gøres ved at logge ind på registraren for domænet og ændre navneservere til ns1.webhostinghub.com og ns2webhostinghub.com. Når ændringen er udført, skal du vente i ca. 4 – 24 timer, før ændringerne træder i kraft.

Hvad skal jeg gøre for at overføre mit domæne?

Hvis du vil migrere dit websted til WebHostingHub, skal du følge de følgende trin:

 •  Download først filerne på dit websted til dit skrivebord ved hjælp af FTP-klienten. Bemærk, at FTP ikke vil kunne få adgang til MySQL-databaser, så hvis din tidligere vært tilbyder phpMyAdmin til styring af databaser, skal du muligvis eksportere databasen i phpMyAdmin.
 •  Når overførslen er afsluttet, skal du uploade filerne til WebHostingHub-databasen igen ved hjælp af FTP-klienten. Denne gang vil du dog oprette forbindelse til din hostingudbyder, som er WebHostingHub. Hvis dit websted imidlertid bruger en database, skal du først oprette en database i cPanel og derefter importere databasen vha. PhpMyAdmin.
 •  Når du har uploadet og placeret filerne på det rigtige sted, er det tid til at teste, om dit websted fungerer. For at teste dit websted skal du bruge den midlertidige URL, der findes i den e-mail, du har modtaget. Det er vigtigt at bemærke, at for den nye WebHostingHub-konto skal den nye standardmappe være public_html.
 •  Når testen er afsluttet, skal du pege dit domæne til WebHostingHubs navneservere ved at logge ind på registratorens domænestyringsgrænseflade og ændre navneservere til ns1.webhostinghub.com og ns2.webhosting.com.
 •  Vent mindst 4 timer til så længe som 24 timer, før ændringerne får fuld virkning, men det anbefales, at du med jævne mellemrum.  

Hvordan eksporterer jeg en MySQL-database i phpMyAdmin?

Da FTP ikke kan få adgang til databaser, kan der være et behov for dig at eksportere din MySQL-database i phpMyAdmin. Dette giver dig mulighed for at lave en sikkerhedskopi af din database, som kan bruges til at overføre databasen til en anden server eller blot til sikker opbevaring. For at eksportere din MySQL-database skal du følge de følgende trin:

 •  Først skal du logge ind på cPanel.
 •  Klik derefter på phpMyAdmin-ikonet, som kan findes under databaserne.
 • Fra listen i venstre menu skal du vælge den database, du vil eksportere, ved at klikke på databasenavnet.
 • Klik derefter på fanen Eksporter.
 • Sørg for, at alle tabeller og SQL-indstillingen er valgt.
 •  Under “Struktur” skal du derefter aktivere indstillingen “Tilføj DROP TABEL / VIS / PROCEDURE / FUNCTION.”
 • Hvis din database er stor, kan du komprimere filerne ved at vælge “zippet” eller “gzippet”. Sørg for, at “Gem som fil” er valgt.
 •  Klik derefter på knappen Go, der findes i den nederste del af skærmen.
 •  Hvis du vil hente databaseeksporten til dit lokale skrivebord, skal du vælge “Gem”, når du bliver bedt om at åbne eller gemme filen. Sørg for, at du noterer filnavnet fuldt ud og det sted, hvor sikkerhedskopien gemmes.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map