Sådan overføres dit websted til eHost

Opdatering til 2017: eHost blev solgt til ny ledelse og forværredes hurtigt, som du kan se afspejlet i min opdaterede eHost-gennemgang. De lukker ned i 2017, så guiden nedenfor bør kun ses som generisk vejledning til overførsel af websteder.


Som du måske allerede ved, accepterer eHost ikke i øjeblikket indgående domæneoverførsler.

Med andre ord, hvis du f.eks. Har dit domæne registreret hos FatCow, og du vil overføre dit websted til en anden vært som BlueHost (vores øverste valg), skal du opbevare dit domænenavn et andet sted og pege det på dit eHost-konto ved hjælp af DNS-indstillinger hos din registrator.

For mange mennesker lyder det sandsynligvis så forvirrende. Lad os gøre det lettere, trin for trin:

Her er hvad du har brug for:

 • adgang til din eksisterende hosting-konto hos en anden vært.
 • en cPanel Hosting-konto (ikke længere tilgængelig på eHost)
 • Har muligvis brug for en konto hos en domæneregistrator som f.eks NameCheap (kuponer her)

Lad os komme igang!

Trin 1 – Download webstedsfiler

Opret forbindelse til den gamle hosting-hosting-konto via FTP og download alle dine filer.

Trin 2 – Download database (hvis relevant)

Download sikkerhedskopier af din (e) database (r) fra din gamle hosting-konto. Dette kan gøres ved at logge ind på phpMyAdmin, vælge den database, du vil tage backup af, og derefter eksportere den, som vil downloade en .sql-fil til din computer.

Trin 3 – Upload filer til din eHost-konto

Opret forbindelse til din eHost-konto via FTP og upload alle de filer, du sikkerhedskopierede i trin 1.

Trin 4 – Importer din database (r) til din eHost-konto (hvis relevant)

 • Log ind på din eHost cPanel-konto, og find “Guiden til oprettelse af databaser”
 • Følg trinnene for at oprette en ny database og en ny databasebruger, og give brugeren alle standardtilladelser.
 • Sørg for at gemme det brugernavn og det adgangskode, du opretter til denne nye database, da du har brug for dem senere.
 • Gå tilbage til cPanel, og find phpMyAdmin. Gå til phpMyAdmin, og vælg den database, du lige har oprettet. Gå derefter til “Import” og klik på Vælg fil. I det vindue, der dukker op, skal du vælge den database-sikkerhedskopifil, du downloadede tidligere i trin 2
 • Det skal importeres med succes, og du er færdig.

Trin 5 – Kontroller konfigurationsfiler for databasebrugere / adgangskoder

Hvis dit websted bruger en database, har den næsten helt sikkert en konfigurationsfil et eller andet sted. På WordPress-websteder er det f.eks. Wp-config.php i hovedmappen på dit websted. Åbn filen, og kontroller for omtale af databasens navn, databasebruger og databasebrugeradgangskode. Skift dem for at matche navn og legitimationsoplysninger for den database, du oprettede i en del af trin 4.

Trin 6 – Bestem om du har brug for at overføre dit domæne

Hvis din gamle hosting-udbyder tillader dig at annullere din hosting-konto, men fortsat kun betale for din domænenavnsregistrering, kan du gå til trin 7.

Hvis din gamle hostingudbyder ikke tillader dig at beholde dit domænenavn, medmindre du også betaler for en hostingplan, skal du overføre dit domænenavn til en anden registrator som NameCheap, som jeg anbefalede i afsnittet “Hvad du har brug for” øverst på denne side.

Trin 7 – Indstil dit domænes DNS (domænenavnservere) til at pege på eHost

Da du tilmeldte dig eHost, skulle du have modtaget og e-mailet fra eHost, der bekræfter dine kontooplysninger og fortæller dig de navneservere, du har brug for at henvise dit domæne til. De ser måske ud som ….

“Ns1.ehost.com” og “ns2.ehost.com” for eksempel. Men de kunne være forskellige. Hvis du ikke har den originale e-mail af en eller anden grund, skal du følge nedenstående trin:

 • Log ind på din eHost-konto, og klik på Mine sider i menuen til venstre.
 • Find den cPanel-konto, du vil pege dit domænenavn til, og klik på knappen Administrer
 • Fra cPanel skal du finde og klikke på linket “Serverinformation” i panelet til venstre. Hvis du ikke kan se det, skal du klikke på “Udvid statistik” for at vise det.
 • Her finder du dit servernavn.
 • Gå til denne side (ny fane) og skriv / indsæt dit servernavn i tabellen. Det viser dig dine navneservere.
 • Notér disse navneservere.

Gå nu til dit domænenavnsregistrator og rediger DNS-indstillingerne for dit domænenavn. Skift navneservere til dem, du har fået fra eHost.

Tip: Vent cirka 24 timer, før du udfører noget arbejde på dit websted. Det kan tage op til 24 timer, før navneserverændringerne spreder sig gennem alle internetudbydere overalt i verden. Årsagen til at jeg understreger dette er, at selvom du ændrede dine navneservere, tjener det muligvis stadig dit websted fra din gamle hosting-konto, når du besøger i din browser, så alle redigeringer, du foretog, ville forsvinde, når DNS udbredes fuldt ud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map