Sådan konfigureres konstant kontakt og OptinMonster

Hvis du læser min Sådan genereres kundeemner til din virksomhed ved hjælp af WordPress artikel, er du sandsynligvis her, fordi du vil konfigurere konstant kontakt og OptinMonster til dit websted.


fantastisk.

Nedenfor er en enkel trin-for-trin-proces til at indstille begge værktøjer på under fem minutter.

Opsætning af konstant kontakt

Du skal først tilmelde dig Constant Contact ved at klikke her (de tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode).

Efter oprettelse af din gratis konto bliver du sendt til dashboardet, hvor du bliver nødt til at oprette din første e-mail-liste.

Klik på opsæt din første liste og der vises en pop-up, hvor du bliver bedt om at navngive din liste og indtaste mindst en e-mail-adresse.

Giv din liste et passende navn, og hvis du ikke har nogen e-mail-adresser at indsætte, skal du blot indtaste din egen e-mail-adresse. Klik på ‘Gem liste’, når først det er afsluttet.

Det næste trin er at tilføje din organisations oplysninger såsom webstedsadresse, forretningsadresse, stat, by, postnummer, land, den branche, der bedst beskriver din virksomhed og dit virksomheds logo.

Når du har gjort dette, skal du klikke på knappen ‘Gem’.

Hvis du i øjeblikket har oprettet din liste og indtastet dine kontaktoplysninger, skal du se følgende på dit skrivebord:

Konstant kontakt vil derefter bede dig om at sende din første e-mail nogensinde til din liste, som du ikke bør gøre.

Du vil konfigurere dine e-mails, så de automatiseres og sendes til dine nye kundeemner, uden at du behøver at gøre noget.

Nu vil jeg vise dig, hvordan du opretter dine egne automatiserede kampagner på få minutter.

tilbage til menu ↑

Sådan konfigureres automatiserede kampagner ved hjælp af Constant Contact

Gå til Kampagner overskriftmenu og klik på den store orange ‘opret’ knap i højre side:

Du får en liste over kampagnemuligheder for at komme i gang. Vælg ‘e-mail-automatisering’ og derefter ‘oprette’:

Du føres til en ny side, hvor du bliver bedt om at navngive din autoresponder og vælge den e-mail-liste, du vil forbinde den med:

Bemærk: Autoresponder er et e-mail-marketingværktøj, der sender din e-mail-liste en række e-mails baseret på en bestemt handling (dvs. tilmelding til din liste).

Vælg “oprettelse af en ny e-mail”, og tryk på knappen “fortsæt”.

På den følgende side bliver du bedt om at vælge en e-mail-skabelon. Vælg hvilken du kan lide bedst. Som eksempel i denne artikel har jeg valgt grundlæggende nyhedsbrev:


Bemærk:
Du kan købe mærket skabeloner til din virksomhed her.

Når du har valgt din skabelon, vil du blive ført til, hvad der ligner en ret skræmmende redigeringsside til din første e-mail:
Bare rolig, det ser skræmmere ud end det faktisk er.

Jeg har fremhævet de vigtigste dele af e-mailen i numrene ovenfor.

 1. Sektionen ‘fra’ skal indeholde navnet på din virksomhed og den e-mail, du ønsker at vise abonnenter
 2. Svarlinjen er, hvor e-mails sendes, hvis nogen svarer på dit nyhedsbrev
 3. Dette er emnelinjen i din e-mail
 4. Forheaderen er de første par tekstlinjer, der vises i en brugers indbakke, før de klikker på åbne din e-mail
 5. Dette er funktioner, du kan tilføje for at formatere dit nyhedsbrev
 6. Dette er det navn, du vil give denne e-mail. Dette er kun til interne formål (dine læsere kan ikke se det)

Det fantastiske ved konstant kontakt er, at hele skabelonen er træk og slip, hvilket betyder, at du ikke behøver nogen kodningsfærdigheder overhovedet.

Når du er færdig med at oprette din første e-mail, skal du klikke på knappen ‘Fortsæt’ i øverste højre hjørne og derefter på knappen ‘Gem ændringer’.

Når du besøger sektionen Kampagner igen, skal du se din nyoprettede e-mail markeret som ‘INAKTIV’:

Klik på Handlinger> Administrer og vælg din e-mail fra indstillingslisten. Vælg derefter ‘Planlæg’:

Du kan vælge at sende din første e-mail umiddelbart efter, at en kontakt er føjet til din liste, timer eller dage eller uger efter:

Jeg foreslår, at du sender din første e-mail lige efter, at de har tilmeldt sig for at have størst effekt. Når du har valgt din mulighed, skal du klikke på ‘gem’ og derefter på knappen ‘Aktivér’ i øverste højre hjørne.

Du får derefter en ‘Klar til at starte afsendelse’ sammen med muligheden for at sende den til alle, der aktuelt er på din liste. Hvis du vil sende den til din liste, skal du markere afkrydsningsfeltet og klikke på ‘Aktivér’.

Du skal nu se din velkomstmail som ‘AKTIV’:

Giv dig nu en virtuel high five!

For at tilføje flere e-mails til din automatiseringsserie skal du blot gentage instruktionerne ovenfor.

Er du ikke sikker på, hvilke e-mails du skal oprette til din velkomstserie? Læs derefter min Sådan genereres kundeemner til din virksomhed ved hjælp af WordPress artikel, da jeg giver et par forslag til, hvad jeg skal inkludere.

Du har nu oprettet konstant kontakt til at sende dine nye kundeemner automatiske e-mails; næste op er OptinMonster til WordPress.

tilbage til menu ↑

Sådan konfigureres OptinMonster til WordPress

For at komme i gang med OptinMonster skal du først oprette en konto der. Det kan du gøre ved at klikke her. OptinMonster leveres med en 14-dages gratis prøveperiode.

Efter tilmelding skal du klikke på ‘Integrationer’ i oversigtsmenuen og vælge ‘Konstant kontakt’ på listen:

Klik på knappen ‘Registrer konstant kontakt’, så bliver du bedt om at logge ind på din konstante kontakt-konto. Når du er logget ind, skal du give OptinMonster adgang til din konto:

Log derefter på dit WordPress-websted og gå til Plugins> Tilføj nyt og søg efter ‘OptinMonster’:

Et par muligheder vises. Vælg OptinMonster – Bedste WordPress Popup og Lead Generation Plugin og klik derefter på ‘Installer nu’ og ‘Aktivér’, når den er installeret.

For at komme i gang med at bruge OptinMonster skal du forbinde din nyoprettede konto til WordPress:

OptinMonster beder om dit API-brugernavn og API-nøgle. Disse kan begge findes ved at klikke på API-hovedmenuen og klikke på ‘Generer API-nøgle’ ​​i OptinMonster.

Kopier og indsæt dit API-brugernavn og nøgle i WordPress:

Nu har du med succes linket OptinMonster med WordPress.

tilbage til menu ↑

Designe din e-mail-formular

Klik på knappen “Opret ny optin” i OptinMonster-betjeningspanelet.

Du får præsenteret dusinvis af opt-in-formularer til brug sammen med at skulle angive navnet på det websted, du gerne vil oprette din opt-in til, og navnet på formularen:

På venstre side kan du vælge, hvilken type opt-in du vil oprette. Med henblik på denne artikel viser jeg dig, hvordan du opretter en sidefeltformular.

Når du har valgt sidepaneltypen og skabelonen, føres du til designafsnittet, hvor du kan vælge tekst og tilføje / fjerne funktioner til / fra din form.

Du har følgende muligheder:

Opsætning: Her giver du din form et navn og en webstedsadresse (den forhåndsudfylder det, du skrev i det sidste afsnit).

Tilmeld: Her kan du ændre farven på din form og tilføje flere felter til din opt-in form.

Ja Nej: Dette giver dig mulighed for at give folk muligheden for at vælge, om de vil tilmelde dig din form:

Succes: Det er den meddelelse, du vil have, at brugeren skal se, når de tilmelder sig. Du kan omdirigere brugere til en ny URL.

Vis regler: Det er her, du ønsker, at din form skal vises. Der er snesevis af indstillinger at vælge imellem, såsom at vises på bestemte sider, vise til mobil- eller desktopbrugere osv.

integrationer: Dette giver dig mulighed for at synkronisere din formular med andre e-mail-værktøjer såsom Constant Contact. Vælg Konstant kontakt som din e-mail-udbyder, og vælg din konto, så alle opt-ins sættes på din konstante kontakt e-mail-liste.

Analytics: Dette giver dig mulighed for at spore brugere, der tilmelder sig ved hjælp af Google Analytics. Klik blot på knappen “Generer godkendelseskode”, hvis du vil gøre det.

Når du har konfigureret alt, skal du gå til Kampagneoverskrift-menuen og indstille din form som ‘Live’. Klik derefter på ‘gem’:

Gå nu tilbage til WordPress, og klik på OptinMonster-tagget i sidebjælken.

Du skal nu se din nyoprettede opt-in bar i opt-in sektionen som deaktiveret:

Klik på knappen ‘Gå live’, så ændrer den status fra Deaktiveret til Live.

Da jeg oprettede en sidefeltformular, er jeg nødt til at gå til widget-sektionen på mit WordPress-sted og placere OptinMonster-widget’en i min sidebjælke.

Besøg dit websted for at sikre dig, at sidepanelet viser:

Og der har du det.

Okay, det tog lidt mere end fem minutter, men du har nu konfigureret din blygenereringsmaskine.

Test din tilmeldingsformular ved hjælp af en anden e-mail-adresse til den, du indtastede tidligere, når du opretter din e-mail-liste, og sørg for, at alt fungerer.

tilbage til menu ↑

Resumé

Du har nu konfigureret OptinMonster på dit WordPress-websted til at arbejde med Constant Contact. Hver gang en kunde tilmelder dig dit websted sendes de automatisk din velkomst-e-mail-serie, uden at du behøver at gøre noget.

Hvis du ønsker at sende dem flere e-mails i fremtiden, kan du oprette nyhedsbreve undervejs eller oprette flere autoresponders ved hjælp af den samme proces som ovenfor.

Det er virkelig så let.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map