Sådan genereres kundeemner til din virksomhed ved hjælp af WordPress

Der er kun tre måder at vokse din virksomhed på:


 • Find nye kunder
 • Få de nuværende kunder til at bruge mere
 • Forøg din pris

Uanset om du administrerer en mursten og mørtelbutik, der sælger mad, driver din egen veterinærpraksis eller driver en e-handelsbutik for at generere flere indtægter, har du brug for at gribe ind over for et eller alt af ovenstående.

At hæve din pris er den lavthængende frugt, da den ikke kræver nogen indsats, men det kommer med to problemer:

 • Du kan forhindre nye kunder i at bruge din service og skubbe de nuværende kunder væk
 • Det er ikke en skalerbar eller bæredygtig løsning til kontinuerlig vækst

Så det efterlader dig med nr. 1 og # 2.

I løbet af de næste seks minutter vil jeg vise dig en trinvis vejledning om, hvordan du genererer kundeemner gennem WordPress, som enhver virksomhedsejer eller intern marketing kan følge.

I slutningen af ​​de seks minutter lærer du:

 • Hvilke plugins og e-mail-værktøjer, der skal bruges til WordPress (du har kun brug for to)
 • Sådan opretter du det rigtige indhold til at generere kundeemner
 • Sådan køres fører til dit websted
 • Sådan sættes hele leadgenerationsprocessen i autopilot
 • Sådan får du sikre, at dine nye kunder fortsat bruger penge med din virksomhed
 • De fire største fejl, som små virksomhedsejere begår med blygenerering

Værktøjer, du har brug for for at komme i gang

Du har kun brug for to værktøjer for at komme i gang; de tager kun få minutter at konfigurere, og jeg har forklaret hele installationsprocessen i min blog, Sådan konfigureres konstant kontakt og OptinMonster til WordPress.

Værktøj 1 – OptinMonster

Det første værktøj, du har brug for, er en form for form, der giver webstedets besøgende mulighed for at give dig deres detaljer (e-mail-adresse).

En lead per definition er som følger:

”I markedsføring er blygenerering indledning af forbrugernes interesse eller undersøgelse af produkter eller tjenester i en virksomhed. Leads kan oprettes til formål såsom listeopbygning, erhvervelse af e-nyhedsbrevlister eller til salgsprotokoller. ” – Wikipedia

Du skal kun nogensinde bede om en leads navn og email adresse højest. Du tænker måske:

”Blæ, er ikke deres telefonnummer bedre?”

Jo, det kan være, hvis du sælger varer med høj billet, men du kan ikke automatisere din leadgenerationsproces ved at få mobilnumre. Du kan også bede om deres telefonnummer senere via e-mail, når du har varmet føringen op lidt mere.

Som virksomhedsejer ved jeg, at du ikke ønsker at bruge timer hver dag på at generere kundeemner, og det er derfor, at e-mail er den bedste mulighed.

Og det er her OptinMonster kommer ind.

Det fungerer lige uden for boksen med WordPress, kræver ingen kodningsoplevelse og har en meget let at bruge interface til at konfigurere dine formularer.

OptinMonster viser dine besøgende på en webside en formular, der giver dem mulighed for at indtaste deres detaljer, og de gemmes på din liste. Det fungerer også med snesevis af e-mail-tjenester, som derefter kan sende dine kundeemner automatiserede e-mails, uden at du behøver at gøre noget (forklaret nærmere i denne artikel).

OptinMonster sender ikke dine kundeemails – det er kun et værktøj til at indsamle kundeemner.

Værktøj 2 – Konstant kontakt

OptinMonster vises på forsiden af ​​dit WordPress-websted; alle kan se det, og dets primære mål er at samle e-mails.

Konstant kontakt kører på bagende på dit websted og er det værktøj, der behandler alle dine kundeemner, placerer dem i forskellige segmenter og sender dem automatiserede e-mails.

Det er bedst egnet til små virksomheder, og det er utroligt nemt at oprette.

Dette er de eneste to værktøjer, du har brug for for at generere snesevis af kundeemner om dagen.

Klik her for at lære at konfigurere OptinMonster og Constant Contact på dit WordPress-websted.

tilbage til menu ↑

Sådan opretter du det rigtige indhold til at generere kundeemner

Så når du først har optimeret dit websted til at være i stand til at modtage kundeemner, skal du nu oprette (eller outsource) indhold for at køre folk til dit websted for at samle deres e-mails.

Indhold er alle tekst-, visuelle eller orale elementer på en side. For eksempel er dette blogindlæg, jeg skriver nu, indhold i form af tekst og billeder.

For at generere kvalitetsledere skal du give dem en grund for at besøge din hjemmeside og udlevere deres detaljer. Ingen udleverer deres e-mail-adresse, fordi de kan lide at modtage salgsfremmende e-mails.

Hvilken type indhold skal du oprette?

Hvis du er en dyrlæge, kan du måske oprette indhold på måder, kæledyrsejere kan bruse deres hunde på for at mindske chancerne for at få lus.

Hvis du er en ejendomsmægler, kan du oprette en kort video eller e-bog, der lader første gang huskøbere vide, hvad de skal tænke på, når de køber en ejendom.

Hvis du administrerer en butik med mursten og mørtel, kan du oprette et visuelt blogindlæg, der viser dine bedst sælgende varer eller en kort video, der viser forskellige opskrifter.

Det målet for dit indhold er simpelt: at give læseren værdi og indprente et indtryk af tillid og troværdighed med din virksomhed i deres sind.

Her er et eksempel på, at HubSpot opretter et gratis blogindlæg i kvalitet 6 trin til at transformere dine agentursledere til konsekvente indholdsskabere, og i bunden har de en tilmeldingsform, der lader dig modtage mere indhold, som det kommer.

Du skal gøre nøjagtigt det samme med din virksomhed.

Du har kun brug for 2-4 stykker kvalitetsindhold.

Gå ikke i fælden med at skrive snesevis af blogindlæg om måneden; behøver du virkelig ikke gøre det, før dit websted begynder at bringe tusinder af nye besøgende om dagen, eller du prøver at forbedre dit websteds SEO.

Oprettelse af en blymagnet til dit indhold

Nogle gange er det muligvis ikke nok at bruge en OptinMonster-form til at sikre dit bly.

Forbrugerne ved, at de vil modtage snesevis af e-mails, hvis de giver deres e-mail-adresse, og som et resultat ikke give den op let.

Derfor har du brug for downloadbart indhold (kaldet en blymagnet), der er forbundet til dit indhold som en sikkerhedskopi. F.eks. Tilbyder HubSpot-blogindlægget, jeg linkede til tidligere, også deres besøgende et gratis socialt mediestrategiskit.

Når du klikker på billedet, beder de om din e-mail-adresse for at sende dig den gratis guide-download.

Her er endnu et af deres blogindlæg med titlen Sådan oprettes Facebook-hovedannoncer: En begynderguide, men denne gang brugte de en anden blymagnet:

Overvej en blymagnet som en udvidelse af dit indhold.

Hvis du for eksempel leverer førstegangs huskøbere måder til at få det bedste pantelån, kan du tilbyde en gratis realkreditregnemaskine eller et regneark, der kan hjælpe dem med bedre at forstå de rigtige omkostninger ved at købe et hus ved at kunne downloade det.

At vise dem en rapport om de bedste steder at købe en tidsdelings- eller luksusvilla ville være irrelevant for deres behov, og de ville ikke have nogen grund til at downloade den.

Her er et blogindlæg fra Elements ejendom viser ejendomsmæglere, hvordan man kan tage bedre fotos. I bunden tilbyder de dem en GRATIS eBook-guide til fotografering, der kan downloades.

Deres indhold og blymagnet afspiller hinanden og vil have en høj konverteringsfrekvens for at samle kundeemner.

tilbage til menu ↑

Sådan køres fører til dit websted

Hvis du læser denne vejledning, vil jeg gætte, at dit WordPress-websted ikke får for mange unikke visninger om dagen.

Jeg vil ikke kede dig med måder at generere gratis trafik på, såsom at kommentere fora, organiske sociale medieopslag eller SEO, fordi det vil tage måneder og en meget af din tid – tid, du sandsynligvis ikke har.

I stedet vil jeg fortælle dig, hvad du allerede ved, men ikke gør.

Gå til en af ​​de største online trafikbutikker, og køb dig selv supermålrettet webstedstrafik. Jeg elsker at bruge:

 • Facebook
 • Google

På Facebook kan du bruge deres detaljerede målretningsmuligheder til at segmentere dine kundeemner efter alder, køn, placering, stat, by, postnummer og interesser.

Når du spiller med indstillingerne og nedsænker dit målmarked, kan du få dig en konstant strøm af målrettet trafik hver dag.

Facebook er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at indtaste oplysninger om din ideelle kunde, og det vil den også kun Vis dine annoncer til denne gruppe.

Google på den anden side giver dig mulighed for at målrette søgeord og placere dit websted på den første side af søgningen efter relaterede nøgleord.

Google og Facebook vil være de hurtigste og mest effektive måder for dig at føre trafik til dit indhold.

Du kan begynde at annoncere på begge platforme fra så lidt som $ 5 pr. Dag.

tilbage til menu ↑

Sådan sættes hele leadgenerationsprocessen i autopilot

I øjeblikket skulle du have gjort følgende ting:

 • Indstil dit websted for at indsamle kundeemner
 • Oprettet værdifuldt indhold for at vise din webstedstrafik
 • Brugte Google eller Facebook til at skabe trafik til dit indhold

Den sidste del af din leadgenerationstragt er at skrive (eller outsource) en række e-mails, der sendes til dine kundeemner, så snart de tilmelder dig din liste automatisk.

Ved hjælp af konstant kontakt skal du kun skrive disse e-mails én gang, og den vil automatisk sende dem til hver ny kundeemne over en periode, som du kan indstille.

Din e-mail-serie ser måske sådan ud:

E-mail 1 (sendt så snart de tilmelder sig) – Dette er velkomstmailen. Hvis du tilbyder en blymagnet, er dette den e-mail, hvor de skal modtage den.

E-mail 2 (24 timer senere) – Dette kan være et link til andre blogindlæg, yderligere tip eller kundevurderinger. Målet i e-mail 2 er at opbygge tillid og troværdighed.

E-mail 3 (48 timer senere) – Dette er salgsbanen. Du kan sende dem en rabatkupon til at indløse i din butik (kuponer fungerer også som gode blymagneter), et link til at købe dit kerneprodukt, eller bede dem om et telefonnummer, hvis du sælger varer med høj billet (ejendom eller dyre SaaS ).

Disse e-mails skal kun skrives én gang, og gennem konstant kontakt kan de være 100% automatiserede, hvilket jeg har vist i min guide her.

Her er et ægte eksempel på, hvad jeg lige har forklaret fra Agora Pulse.

Først serverer de mig en annonce til et blogindlæg, ikke et af deres produkter.

Deres annonce bliver vist for mig, fordi de prøver at nå ud til folk, der har interesse i markedsføring på sociale medier.

Da jeg handler om at markedsføre sociale medier, klikker jeg på deres annonce, og de fører mig til et blogindlæg.

Med det samme på højre side kan du se deres tilmeldingsformular. Da jeg skrev denne sætning, blev de meget aggressive og viste mig derefter også en pop-up-form.

Jeg gik videre og tilmeldte mig deres e-mail-liste, og inden for få sekunder efter tilmeldingen sendte de mig en velkomstmail.

Et par dage senere fik jeg en anden e-mail.

Og der har du det. Ved hjælp af OptinMonster, Constant Contact, indhold og enten Facebook eller Google kan du sætte hele din blygenerering på autopilot lige som Agora Pulse.

Sådan får du nye kunder til at fortsætte med at bruge penge til din virksomhed

Dette er den nemmeste del.

Når du konverterer en kundeemne til en kunde, er alt hvad du skal gøre for at holde dem bruge penge at sende flere e-mails.

For hver $ 1, der blev brugt på e-mail-marketing i 2016, genererede virksomheder $ 38 i salgsindtægter, med e-mail-marketing, der blev valgt som den kanal nr. 1 for ROI.

Ved hjælp af konstant kontakt kan du konfigurere yderligere e-mail-serier, der sendes til dine kunder for at sikre, at de fortsætter med at bruge med din virksomhed, som alt sammen foregår på autopilot.

tilbage til menu ↑

Fire fejl, som små virksomhedsejere laver med blygenerering

Før du begynder at implementere denne vejledning til din lille virksomhed, skal du ikke foretage nogen af ​​disse fejl, da det vil koste dig for meget tid eller penge.
Test for meget Stil ikke dig selv spørgsmål som dette, før du kører hundreder af besøgende til dit websted hver dag:

 • Ville en rullebjælke fungere bedre end en pop-up?
 • Skal jeg ændre farven på min opt-in form?
 • Ville et andet billede på min e-bog generere flere kundeemner?

Spild ikke tid på at teste forskellige elementer for at øge konverteringerne, indtil du har nok trafik og en rentabel leadgenerationstragt. Jeg har set virksomhedsejere bruge timer hver dag på at teste mikroelementer, der kan øge blyproduktionen med 1-2%.

Fokuser på at få det grundlæggende til at fungere, før du beslutter dig for at optimere noget.

At skrive dit eget indhold, hvis du ikke er forfatter – Hvis du ikke er god til at skrive indhold, oprette blymagneter eller køre Facebook-annoncer, skal du outsource det til en der er. Der er tusinder af freelancere på websteder som Upwork og Freelancer, som du kan ansætte efter behov for at hjælpe dig med alt, hvad jeg har nævnt.

Brug ikke 10 timer på at skrive en e-bog, når du kan outsource opgaven til $ 80, da jeg er sikker på, at 10 timer på din dag er værd mere end $ 80.

Brug af billige værktøjer – Alle gode e-mail-tjenesteudbydere har normalt et lille månedligt gebyr for at bruge deres tjenester. Jeg har brugt de fleste af de gratis e-mail-tjenester under solen … og de alle sutter.

De fleste af de gratis tjenester har dårlig e-mail-levering, manglende automatisering, og mange fungerer ikke med WordPress-plugins som OptinMonster.

Jeg foreslår enten konstant kontakt (bedst til små virksomheder) eller få svar (for virksomheder på virksomhedsniveau); begge arbejder med OptinMonster.

Giv op for tidligt – Første gang du opretter en blymagnetragt, er der en god chance for, at du vil mislykkes og begå en fejl ved hvert trin.

Og det er okay, det gør alle.

Generering af kundeemner og vækst af din virksomhed er ikke en lineær proces. Mens de grundlæggende trin for alle virksomheder er de samme, vil du støde på mini-vejblokke, når du opsætter annoncer eller finder den rigtige meddelelse i e-mails.

Du finder måske ud, at du er nødt til at stramme op din målretning eller tilføje en ekstra e-mail i sekvensen for at øge konverteringer. Det er alt sammen en del af spillet.

Er din WordPress blygenerering på autopilot?

Leadgenerering er svært, når du ikke ved, hvor du skal starte, eller hvordan man genererer kundeemner.

Leadgenerering er let, når du kender de værktøjer, du skal bruge, og hvordan du opsætter din tragt.

I denne vejledning har jeg beskrevet en enkel, men effektiv blygenereringstragt, der bruges af virksomheder i alle størrelser i et antal nicher, som du kan anvende til din virksomhed i dag.

For at udvide din virksomhed og generere kundeemner gennem WordPress, skal du bare udføre hvert trin eller outsource det til nogen, der kan.

Er du klar til at starte trin 1? Se min trinvise vejledning om, hvordan du opsætter OptinMonster og Constant Contact på fem minutter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map