Sådan fremskyndes WordPress

Sådan fremskyndes WordPress med 300% eller mere gratis


Der er mange tip derude om benchmarking af webstedshastighed, og hvordan man udfører en Google-webstedshastighedstest for at finde ud af, hvordan man gør WordPress-optimering og fremskynder WordPress. Men det er lettere sagt end gjort.

Nogle WordPress-optimeringsstrategier fungerer godt på nogle websteder, men ikke på andre.

Oven i det er det nemt at udføre en Google-webstedshastighedstest, men at gøre det med nøjagtige resultater er en anden sag.

Det er vigtigt at fremskynde WordPress, fordi Google anbefaler at dit websted indlæser mindst 90% af sit visuelle indhold på ca. 100 ms. Ellers rangerer din side ikke godt, og din trafik falder.

Så her er en praktisk trin-for-trin vejledning til at fremskynde WordPress ved at udføre en nøjagtig Google-webstedshastighedstest og derefter udføre nogle WordPress-optimering, der vil fremskynde dit websted tredobbelt, hvis ikke mere.

Hvis du gerne vil hoppe foran til sektioner, der er relevante for dig, er du velkommen til at gøre det:

 1. Benchmarking af webstedshastighed med en Google Site Speed ​​Test
 2. Grundlæggende strategier til at fremskynde WordPress
 3. WordPress-optimering for at fremskynde WordPress
 4. Sådan fremskyndes WordPress med tre gange eller mere
 5. Fremskyndede WordPress-optimeringen WordPress med 300%?

Contents

Trin 1: Benchmarking af webstedshastighed med en Google Site Speed ​​Test


Inden du kan fremskynde WordPress gennem WordPress-optimeringsstrategier, skal du benchmark dit websted. Dette betyder at finde ud af, hvor hurtigt dit websted i øjeblikket indlæses. På den måde kan du sammenligne dit websted før og efter anvendelse af WordPress-optimeringsstrategier.

Du kan gøre dette med en Google-webstedshastighedstest og andre værktøjer til at oprette en webstedshastighedstest.

Benchmarking-webstedstest med et eksempelsted

Med henblik på at demonstrere processen med benchmarking af webstedshastighed for dit WordPress-websted er nedenstående detaljer om et eksempel på webstedets specifikationer. Du kan følge med på dit eget sted eller oprette et websted med de samme legitimationsoplysninger for at teste denne proces.

Husk, at hvis du vælger at genskabe dette testwebsted og du er i stand til at fremskynde WordPress med strategierne senere for WordPress-optimering, betyder det ikke nødvendigvis, at der er noget iboende galt med nogen af ​​plugins, temaer og billeder der blev brugt.

Årsagen til dette er simpelthen, at jo mere du føjer til et websted, desto flere ressourcer bruger du på din server. Dette er ikke en dårlig ting, men det kan også forbedres med WordPress-optimering for at fremskynde WordPress.

I slutningen af ​​dagen, hvis du har mulighed for at fremskynde WordPress, f.eks. Med nedenstående trin, hvorfor ikke gå videre med det?

Eksemplet på webstedets specifikationer

Eksempelstedet har:

Teststedet har alle de nævnte plugins aktiveret, men ikke fuldstændigt konfigureret.

Der blev også oprettet et blogindlæg til dette eksempelwebsted til Google-webstedets hastighedstest såvel som webstedshastighedstesten med de andre værktøjer.

Artiklen indeholder følgende:

 • Dette foto af Ilya Pavlov på Unsplash i et blogindlæg, stor størrelse
 • Et foto af WebFactory Ltd på Unsplash som det viste billede
 • Et 3000-ord uddrag af Lorem Ipsum-teksten
 • Ovennævnte duplikatside-plugin blev brugt til at kopiere blogindlægget 50 gange

Derudover blev en side oprettet og blev også kopieret 25 gange med følgende:

Grundlæggende rengøring

Når dit websted er klar til at blive benchmarket, skal du sørge for at tage backup af hele dit websted. Dette vil sikre, at hvis noget går galt under WordPress-optimeringsprocessen, ikke mister du dit websted.

Senere dækkes sammenkædning og udsættelse af JavaScript som WordPress-optimeringsstrategier for at fremskynde WordPress. Nogle gange kan disse få dit websted til at gå i stykker.

Når du har en sikkerhedskopi, kan du gendanne dit websted og prøve at fremskynde WordPress igen.

Bare sørg for at teste din sikkerhedskopi på forhånd såvel for at sikre, at du har en fungerende sikkerhedskopi, der er fejlfri.

Hvis du ikke ønsker at bruge det duplikator-plugin, der blev brugt på det eksempel på testwebstedet, skal du sørge for at bruge et alternativt backup-plugin.

For detaljer, se Sådan sikkerhedskopieres og gendannes WordPress.

Sådan opretter du en Google Site Speed ​​Test

Du kan køre en Google-webstedshastighedstest ved hjælp af gratis Google Pagespeed-indsigt værktøj til benchmarking af webstedshastighed.

Kopier først dit websteds URL fra adresselinjen, efter at du har besøgt dit websted. Klik på URL’en for at fremhæve den. Højreklik derefter på det og vælg Kopier på rullelisten, der vises.

Eksempel teststed til benchmarking af webstedshastighed
Kopier dit websteds adresse, så du kan køre en Google-webstedshastighedstest.

Gå til værktøjet Google Pagespeed Insights, og indsæt din webstedsadresse i URL-feltet. Klik derefter på knappen Analyser for at starte benchmarking af webstedshastighed.

Googles hastighedstest til benchmarking af webstedshastighed
Indtast dit websteds URL for at køre en Google-webstedshastighedstest.

Vent et øjeblik på, at dataene behandles, og se dine resultater.

Den første score, du ser, er for den mobile version af dit websted. Det er ud af hundrede. Jo højere det er, jo bedre er dit websteds hastighed.

Når du klikker på fanen Skrivebord, ser du din score for skrivebordsversionen af ​​dit websted.

Der er også informative detaljer under partituret såvel som den tid det tager for indhold at indlæse.

Eksempel Google-hastighedstest for benchmarking af webstedshastighed
Den mobile Google-websted hastighedstest score til venstre og desktop score til højre.

Teststedet scorede en 74/100 for mobil og en 95/100 for desktops. Dette er ikke de værste score, men de kan bestemt forbedres.

Hvorfor skal du benchmark med flere webstedshastighedstestværktøjer

I stedet for kun at køre en Google-webstedshastighedstest med Pagespeed Insights, kan du diversificere dit websteds hastighedstest. Gør dette giver mere nøjagtige resultater, fordi det giver dig et bredere kig på, hvordan dit websteds hastighed faktisk klarer sig.

De største grunde til dette er, hvis du ser nogen af ​​disse meddelelser, når du har fået resultaterne af dit Google-websted hastighedstest:

 • Feldata – Chrome brugeroplevelsesrapporten har ikke tilstrækkelige hastighedsdata i den virkelige verden til denne side. ”
 • Oprindelsesoversigt – Chrome-brugeroplevelsesrapporten har ikke tilstrækkelige hastighedsdata i den virkelige verden til denne oprindelse. ”

“Feldata” -meddelelsen vedrører det faktum, at en Google-webstedshastighedstest kun scorer dit websted baseret på, hvordan beskedne enheder ville få adgang til dit websted. Dette betyder, at nogle brugere kan opleve dit websteds hastighed som værre eller bedre end det, som din score viser.

Meddelelsen om “oprindelsesresume” refererer til det faktum, at Google-webstedets hastighedstest vil forsøge at kontrollere dit websteds webstedshastighed over for virkelige brugere og data. Men nogle gange kommer den tom op og kan ikke udarbejde en rapport med disse detaljer.

Uanset om du ser disse meddelelser eller ikke, er det en god ide at teste dit websteds hastighed med flere webstedshastighedstestværktøjer. Men det er især vigtigt, hvis du ser en af ​​disse meddelelser i resultaterne af dit Google-websted hastighedstest.

Kør en webstedshastighedstest flere gange

Et af punkterne med webstedshastighedstest, der ofte overses andet end at bruge flere værktøjer, er, at du er nødt til at analysere dit websted flere gange, og gennemsnit derefter resultaterne.

Dette er tilfældet, uanset om du beslutter at køre en Google-hastighedstest eller hvis du kører en webstedshastighedstest med andre værktøjer.

Det er ikke tilstrækkeligt at køre en test, fordi dit websteds ydelse kan variere fra minut til minut og sekund til sekund.

For eksempel, hvis du pludselig får en tilstrømning af trafik, vil resultaterne af dit websteds hastighedstest variere meget.

Derfor er det vigtigt ikke kun at bruge flere eller robuste webstedshastighedstestværktøjer, men det er også vigtigt at teste et websted mindst 10 gange, hvis ikke mere. Gennemsnit derefter resultaterne for et mere nøjagtigt billede af dit websteds ydelse til webstedshastighed.

Hvis et værktøj til test af webstedshastighed, du bruger, også har evnen til at teste dit webstedshastighed fra flere serverplaceringer, skal du gentage testene flere gange fra hver tilgængelig server.

Dette hjælper dig med at se, hvordan dit websted fungerer overalt i verden, og ikke kun hvor din server er placeret. Dit websteds hastighed bliver næsten altid hurtigere, når du tester tættere på din server. Derfor er det vigtigt at også teste fra flere steder, hvis du kan.

Så tag dig tid nu til at køre flere Google-hastighedstest på Google og gennemsnit dem, før du fortsætter.

Eksemplet på teststedet har en gennemsnitlig hastighed på stedet for 78,21 for mobil og 96,17 for desktops.

Benchmarking af webstedshastighed med flere webstedshastighedstestværktøjer

Der er mange premiumværktøjer til rådighed til at oprette en dybtgående webstedshastighedstest. Men du kan også bruge Pingdom og GTmetrix gratis webstedshastighedstestværktøjer.

Begge gratis værktøjer har deres begrænsninger, men det er derfor, at det kan være yderst nyttigt at bruge begge disse webstedshastighedstestværktøjer sammen med en Google-webstedshastighedstest.

Hvis du har adgang til et premium, robust webstedshastighedstestværktøj, skal du gå videre og bruge det i stedet. Ellers kan du fortsætte med at bruge disse gratis indstillinger.

Benchmarking-websidehastighed med Pingdom

Kopier dit WordPress-websteds URL som beskrevet tidligere og gå til Pingdom site hastighed test værktøj.

Hvis du vil starte benchmarking af webstedshastighed, skal du indsætte dit websteds adresse i URL , vælg en serverplacering, du vil starte testen fra, og klik på Start test.

Pingdom-webstedets hastighedstestværktøj til benchmarking af webstedshastighed, før du anvender WordPress-optimeringsstrategier
Indtast din URL og start webstedshastighedstesten.

Vent et øjeblik på, at resultaterne indlæses. Noter scoringen, og kør derefter en anden test. Når du har testet dit websted fra forskellige serverplaceringer mindst 10 gange hver, skal du gennemsnit hastighederne fra hvert sted.

I resultaterne for webstedshastighedstest ser du en samlet score på 100% sammen med en tilsvarende bogstavkarakter.

Det efterfølges af den samlede sidestørrelse, der blev indlæst, indlæsningstiden og antallet af anmodninger, der blev fremsat.

Der er også mere specifikke detaljer, der er anført nedenfor, i resuméet af dit testresultat for benchmarking-webstedets hastighed.

Eksempel på resultater af testhastighed for benchmarking af webstedshastighed
Gennemsnit dit Pingdom-webstedets hastighedstestresultater for benchmarking af webstedets hastighed.

Eksemplet på testwebstedets hastighed inden WordPress-optimering varierede fra 1,5 s fra en lokal serverplacering op til 3,3 s for servere på den anden side af kloden.

Benchmarking af webstedshastighed med GTmetrix

Nu, hvor du har gennemsnittet af Pingdom-webstedets hastighedstestresultater, kan du gå videre til benchmarking af webstedshastighed med GTmetrix. Det er en anden gratis mulighed.

Gå til GTmetrix-webstedets hastighedstestside, og indtast din URL i det tilsvarende felt. Klik derefter på Test dit websted knap.

GTmetrix-websted til benchmarking af webstedshastighed, før WordPress-optimeringsstrategier anvendes
Indsæt dit websteds adresse i URL-feltet, og start webstedshastighedstesten.

Efter få øjeblikke vises resultaterne for benchmarking af webstedshastighed. Du vil se to bogstavkarakterer parret med procenter, den tid det tog at indlæse siden fuldt ud, den samlede sidestørrelse og antallet af anmodninger, der blev kaldt.

Når du ruller ned, opdeles disse detaljer yderligere. Du kan bruge disse data til yderligere fejlfinding af specifikke fokusområder for at fremskynde WordPress med WordPress-optimeringstaktik.

GTmetrix webstedshastighedstestværktøjsresultat før WordPress-optimering
Når resultaterne af dit websteds hastighedstest vises, kan du se flere detaljer.

Glem ikke at køre dette websteds hastighedstest flere gange og gennemsnit derefter hastighedsresultaterne for et mere præcist resultat.

Eksempelwebstedet gennemsnitede en sidehastighed på 2,6 sekunder for den fulde tid.

Trin 2: Grundlæggende strategier til at fremskynde WordPress


Nu, hvor du har benchmarket din webstedshastighed, kan du følge nedenstående trin for at fremskynde WordPress med WordPress-optimeringsstrategier.

Det er vigtigt at bemærke, at afhængig af din vært, kan dine benchmarkingwebsite-tests se anderledes ud end resultaterne af webstedshastighedstesten vist ovenfor.

Apropos hosting, der er mange grundlæggende faktorer, der påvirker dit WordPress-websteds indlæsningstid. Nedenfor er andre grundlæggende faktorer for webstedshastighed.

1) Pålidelig hosting

Hosting er det, hvor din hjemmeside findes. Dit husets møbler er som dit websted, og dit hus er som din hostingplan. Hvis dit hus ikke er bygget på et solidt fundament med pålidelige materialer, kan dine møbler falde lige gennem gulvet. Den samme idé gælder for hosting.

At få pålidelig hosting er en af ​​de grundlæggende faktorer, der kan bestemme dit websteds hastighed.

Ingen to værter er ens. Nogle er bedre end andre, når det kommer til præstationer.

2) Tilgængelige hostingressourcer

Når du finder en pålidelig hostingudbyder, skal du være sikker på, at du også vælger en tilstrækkelig plan, der indeholder ressourcer nok til dit websted.

Hvis dit websted er for stort til din plan, vil dit websted have intermitterende strømafbrydelser. Det kan også føre til et dramatisk fald i dit websteds hastighed.

Som en generel tommelfingerregel, hvis dit websted konsekvent bruger cirka 90% af din server’s ressourcer til enhver tid, er det tid til at opgradere din hostingplan.

Eller gør noget fejlfinding, eller find en mere pålidelig vært, hvis dit websted ikke er stort nok til at garantere sådanne langsomme hastigheder. Årsagen er, at dette er en indikator på dårlig serverydelse.

3) Antallet af anvendte plugins

Jo flere plugins du har installeret på dit WordPress-sted, jo mere fører det til, at dit websted bliver oppustet. Dette skyldes, at flere af din hostingplans ressourcer bruges til at køre dit websted, når du overbelaster dit websted med plugins.

Mindre er dog mere, men en pålidelig hostingudbyder kan forbedre ydelsen markant til det punkt, at du komfortabelt kunne have installeret mere end 10 plugins.

Hvis du bruger delt hosting på samme tid, er 10 plugins absolut for mange plugins. På den anden side, hvis du har pålidelig sky, VPS eller dedikeret hosting, er 10 plugins ikke så skadelige.

Hvis du har mere end ti plugins, kan du prøve at fjerne nogle. Hvis du har installeret plugins eller temaer, der ikke er aktiveret, og du ikke har planer om at bruge, skal du fjerne dem.

Eller find alternativer, der kan tage sig af en ekstra opgave, hvor du oprindeligt brugte et andet plugin. Bare sørg for, at disse plugins er kodet rent.

4) Afinstaller oppustede temaer og plugins

Apropos ren kode er det vigtigt, at de plugins og temaer, du bruger, er kodet rent. Hvis de ikke er det, vil det føre til et oppustet sted og et fald i dit websteds hastighed.

Hvis du ikke er bekendt med kode, og du ikke ved, hvordan du fortæller, om et plugin eller tema er rent kodet, kan du prøve at se på anmeldelser og feedback. De kan undertiden være nyttige.

Du kan også søge efter anbefalinger fra pålidelige blogs, der underviser i WordPress-emner.

Hvis du finder ud af, at du bruger et tema eller plugins, der er oppustet, skal du fjerne dem.

5) Databaseoptimering

I samme ånd skal du også rydde op i din database fra gamle postrevisioner og spam-kommentarer, som du ikke længere har brug for. Har du nogensinde brug for spam?

Store gratis muligheder for at optimere din database inkluderer: Optimer databasen, WP-Optimize, og Advanced Database Cleaner.

6) Fjern ringe og ineffektiv kode eller scripts

Hvis du installerede nogle scripts eller tilføjet kode, der er ineffektiv eller oppustet, skal du fjerne dem på samme linjer. Hvis du har brug for dem, skal du søge efter bedre alternativer.

For at kontrollere, om koden er ren, er det første trin validering af den. Du kan validere din kode gratis ved hjælp af gratis W3C Markup Validation Service.

7) Antal API-opkald

Hvis du bruger en masse plugins, der foretager tredjeparts API-opkald, kan de tynge dit websted ned og bruge for mange ressourcer. Dette fører til et fald i webstedshastighed.

Disse typer plugins ligner dem, der f.eks. Viser dine sociale mediefeeds.

Du kan afinstallere alle plugins og scripts, der foretager en masse API-opkald. Alternativt kan du bruge WordPress Transients API til cache-API’er, hvis du ikke er bange for at røre kode. I de fleste tilfælde kan denne form for cache udføres sikkert.

8) Optimer billeder og cache

Når du uploader billeder til dit WordPress-sted, skal du være sikker på, at du bruger den rigtige størrelse, som dit tema bruger til at vise dem. Hvis dine billeder er større end de krævede dimensioner, skal billedet ændres, når siden indlæses.

Dette bruger flere af din servers ressourcer og bremser dit websteds hastighed. Tilføjelse af sidecache og et Content Delivery Network (CDN) til dit websted vil reducere skaden markant. Men det er endnu bedre at bruge de korrekte billedstørrelser, du har brug for.

Mens du er ved det, skal du sørge for, at dine billeder er korrekt komprimeret. Du kan bruge et billedeoptimeringsplugin. Men hvis du gemmer dine billedfiler korrekt, kan du påvirke dit websteds hastighed desto mere.

Gem en almindelig tommelfingerregel i dine .JPG-format til fotos og. PNG-format til illustrationer og skærmbilleder af websteder. Du kan se en reduktion i filstørrelse. Dette betyder, at det er mindre for dit websted at skulle indlæse eller cache, hvilket kan hjælpe med dit websteds hastighed.

Målet er at reducere billedets filstørrelse. Så hvis du for eksempel gemmer et skærmbillede som en .JPG, giver du bedre resultater, så gør det i stedet.

For detaljer, se Sådan fremskyndes WordPress.

9) Opdater og sikker WordPress

DSoS og angreb fra brute force sender begge uønsket trafik til dit websted fra hackere. De bruger din hostingplanes båndbredde. Dette påvirker igen dit websteds hastighed negativt og kan endda slå dit websted og server offline.

At holde dine plugins, temaer, scripts og WordPress-kernen regelmæssigt opdateret hjælper med at bekæmpe disse og andre sikkerhedstrusler, der undergraver dit websteds hastighed. For ikke at nævne den generelle sikkerhed på dit websted.

Ud over det, skal du sørge for, at du har en solid sikkerhedsplugin installeret for yderligere at reducere belastningen på dit websted såvel som at sikre det.

Tjek Sådan sikres WordPress (2020) for detaljer.

10) Brug ikke WordPress-søgefunktionen

Et almindeligt aspekt af webstedshastighed, der ofte går upåaktet hen, er den indbyggede WordPress-søgefunktion. Det er ikke effektivt og kan alvorligt nedvægte dit websted.

Hvis en søgning er en væsentlig del af dit websted, kan du fremskynde WordPress markant ved hjælp af et dedikeret søgeindeks. ElasticSearch eller Solr-søgning efter WordPress er begge fremragende muligheder.

Andre vigtige henstillinger

Der er utallige andre grundlæggende strategier til at fremskynde WordPress og til WordPress-optimering.

Et par af disse inkluderer opgradering til HTTP / 2, aktivering af Gzip-komprimering og deaktivering af hotlinking.

Trin 3: WordPress-optimering for at fremskynde WordPress


Det er også værd at nævne, at afhængig af størrelsen på dit websted, hjælper nogle strategier muligvis ikke så meget som andre.

For eksempel, hvis dit websted ikke har en masse billeder eller indhold, kan cache-cache og billedoptimering muligvis ikke påvirke dit websted så meget. Det betyder ikke, at det ikke vil gøre noget, bare ikke så meget som det ville gøre for et indholdstungt websted.

Tilsvarende, hvis du ikke får meget trafik, og dit websted er temmelig grundlæggende, vil en CDN ikke gøre for stor indflydelse på dit websteds hastighed.

Så prøv de WordPress optimeringsstrategier, som du tror vil hjælpe med at fremskynde WordPress mest for din specifikke situation.

Installation og konfiguration af W3 Total Cache

Nogle af de bedste metoder til WordPress-optimering til at fremskynde WordPress inkluderer at minimere og kombinere filer samt udskyde indlæsning af JavaScript og CSS-filer og anvendelse af flere typer cache.

Der er mange tilgængelige plugins, der kan udføre disse opgaver, hvis du ikke ønsker at røre kode. En af de bedste muligheder er at bruge gratis W3 Total Cache-plugin.

Installation af W3 Total Cache til WordPress Optimization

Hvis du vil installere det, skal du logge ind på dit selvhostede WordPress-sted. Gå derefter til Plugins> Tilføj nyt i menuen til venstre.

Indtast “W3 Total Cache” i søgefeltet mod øverste højre hjørne. Vent et øjeblik på, at plugin vises i resultaterne.

Klik derefter på Installere knappen ved siden af ​​plugin-navnet.

Siden med plugins
Installer W3 Total Cache-plugin.

Når den er installeret, skifter knappen til visning Aktiver eller Netværksaktivering hvis du har Multisite aktiveret. Klik på det.

Siden med plugins
Aktivér plugin for at starte WordPress-optimeringsprocessen.

Grundlæggende konfiguration for W3 Total Cache

Når W3 Total Cache er installeret og aktiveret, er det tid til at begynde at konfigurere det, så det er klar til at anvende WordPress optimeringsstrategier nedenfor for at fremskynde WordPress.

Gå til menuen i dit admin-dashboard Ydeevne> Generelle indstillinger.

Klik på betingelser for brug og fortrolighedspolitik link i admin-beskeden og læse igennem den. Hvis du har det godt med alt, skal du klikke på Acceptere knap.

Klik derefter på Aktiver knappen ved siden af Eksempelvisningstilstand under Generel afsnit. Det er en midlertidig foranstaltning til sikkert at teste indstillingerne. Skal du dog teste disse i et iscenesættelsesmiljø før dit live-site.

Indstillingssiden, før WordPress-optimering er startet
Accepter betingelserne, og aktiver eksempelvisningstilstand.

Når det er gjort, skal du vælge Aktiver boksen ved siden af Sidecache. Klik derefter på Gem alle indstillinger knap.

Vis og prøv dine ændringer

Nu skal du kontrollere, at dit websted stadig fungerer som forventet. For at gøre dette skal du klikke på Eksempel knappen i Generel afsnit.

Hvis alt ser godt ud, kan du fortsætte. Ellers skal du deaktivere indstillingen ved at fjerne markeringen af Aktiver og derefter gemme alle ændringer igen.

Side med generelle indstillinger
Forhåndsvis dine ændringer, før du fortsætter.

Trin 4: Sådan fremskyndes WordPress med tre gange eller mere


Her er forslag, der er cremen af ​​afgrøden, når det kommer til WordPress-optimering for at fremskynde WordPress ved hjælp af W3 Total Cache.

For ikke at sige, at du ikke bør anvende ovenstående råd, men dette er hurtige gevinster, der sandsynligvis vil have mest indflydelse på en bred vifte af webstørrelser og -typer.

Disse strategier alene kan øge dit websteds hastighed tredobbelt, hvis ikke mere.

Bemærk venligst: Hvis din hosting-udbyder allerede anvender nogle af disse WordPress-optimeringsstrategier for at fremskynde WordPress, skal du springe over de tilsvarende trin nedenfor.

Det kan også være vigtigt at bemærke, at du kan ændre disse indstillinger efter behov i din særlige situation. Bare sørg for at teste dem grundigt, før du implementerer dem på et live site.

1) Komprimer og sammenføj dine filer

Minificering og sammenkædning (kombination) af filer kan hjælpe med at fremskynde WordPress-sidetidstider.

Dette betyder at fjerne unødvendige mellemrum og tegn fra en fil for at minimere den. Fordi du fjerner strukturer, der er gavnlige til at organisere kode, så det er lettere for nogen at læse, behøver computere ikke det for at forstå og behandle det.

Så at fjerne disse tegn og mellemrum betyder, at det er mindre, der skal indlæses, når siden besøges.

Sammenkædning betyder at kombinere kompatible filer, der kaldes på en side. Dette reducerer antallet, så kun en eller nogle få filer skal indlæses i stedet for den større mængde filer, der oprindeligt blev kaldt.

Anvendelse af begge disse WordPress-optimeringsstrategier bruger færre ressourcer til at indlæse en side. Dette betyder, at du er i stand til at fremskynde WordPress.

For at gøre dette, gå til Ydeevne> Generelle indstillinger i dit admin-kontrolpanel.

Side med generelle indstillinger
Aktivér minifikation i generelle indstillinger.

Der vises en meddelelse, der beder dig om du accepterer at aktivere minifikation, fordi du er opmærksom på, at det kan ødelægge dit websted. Da du har forhåndsvisningstilstand aktiveret, kan dine filer testes, før du anvender ændringer. Gå videre og klik Jeg forstår risikoen.

Klik derefter på Gem alle indstillinger. Klik på Eksempel for at teste ændringerne.

Hvis noget går galt, skal du fjerne markeringen i aktiveringsfeltet og gemme indstillingerne. Hvis alt fungerer, skal du gå til Ydeevne> Minify.

Minimer indstillingssiden
Marker afkrydsningsfeltet for at aktivere HTML-minifikation.

Gå til HTML & XML og kontroller Aktiver , derefter på Gem alle indstillinger knap.

Gennemse ændringerne for at sikre, at alt fungerer. Deaktiver denne indstilling, hvis der er et problem. Ellers skal du fortsætte ved at klikke på Aktiver boks til CSS minificere indstillinger mulighed.

Komprimer siden
Aktivér indstillingen CSS-minifikation.

Gem, og forhåndsvis derefter dine ændringer for at sikre dig, at alt stadig fungerer.

2) Udskyd indlæsning af JavaScript

Når du kørte Googles hastighedstest eller webstedshastighedstest med de andre værktøjer, har du måske set et almindeligt forslag efter de første resultater.

Forslag som:

 • Fjern gengivelsesblokerende JavaScript
 • Udskyd parsing af JavaScript
 • Fjern ressourcer, der blokerer for render

Hvad disse har at gøre med er behovet for at udskyde parsing (eller indlæsning) af JavaScript.

Analysering tager menneskelig læseløs kode og oversætter den til et sprog, som serveren kan læse og forstå. I dette tilfælde taler vi om at analysere JavaScript.

Oftest indstilles JavaScript-filer til at indlæses mod starten af ​​processen, når en bruger besøger siden. Nogle filer er vigtige for at indlæse først, fordi de indeholder eller dirigerer kritiske elementer på siden.

Andre JavaScript-filer er ikke så vigtige og kan indlæses senere uden at fjerne hovedets indhold og funktionalitet på siden.

Disse mindre vigtige filer forsøger at indlæse mod begyndelsen af ​​processen og ender med at oprette et log-papir, der sænker webstedshastigheden. Men hvis du indstiller dem til at indlæse senere, kan du fremskynde WordPress.

Kort sagt er det, hvad det betyder at udskyde indlæsning eller parsning af JavaScript.

For at gøre dette, gå til Ydeevne> Minify i dit admin-kontrolpanel.

Under JS afsnit, tjek Aktiver boksen ved siden af JS minify indstillinger. Dette minimerer JavaScript-filer.

Klik på knappen for at udskyde dem Før drop-down boks. Vælg Ikke-blokerende ved hjælp af “async” mulighed.

Dette indlæser filerne asynkront. Begge JavaScript-filer indlæses og udføres på samme tid som resten af ​​siden.

Vælg derefter Ikke-blokerende ved hjælp af “udsættelse” i rullelisten for Efter mulighed.

Komprimer siden
Du kan udsætte JavaScript-filer, mens du mindsker dem.

Gem, eksempelvis og test dine ændringer, før du fortsætter.

3) Tilføjelse af ekstra typer cache

Der er også andre typer cache, som du kan anvende til dit websted med W3 Total Cache: objekt og database cache. Disse er ikke aktiveret som standard.

Objektcache

Objektcache opstår, når databaseforespørgsler kaldes, og resultaterne indlæses på en side, når det besøges. Resultaterne gemmes i en hukommelsescache.

Fordi WordPress har en tendens til at have en masse dynamisk indhold, der er afhængig af en masse databaseforespørgsler, der skal indlæses, kan det at få en masse trafik hurtigt bruge en masse serverressourcer. Cache dem kan væsentligt hjælpe med til at fremskynde WordPress til situationer med høj trafik.

Gå til for at aktivere cache-objekt med W3 Total Cache Ydeevne> Generelle indstillinger og rulle ned til Objektcache afsnit.

Tjek Aktiver æske til Objektcache, gem derefter dine ændringer, efterfulgt af preview og test dem.

Side med generelle indstillinger
W3 Total Cache inkluderer muligheder for objektcache.

Det kan også være vigtigt at bemærke, at du også kan installere memcached på din server og konfigurer den i W3 Total Cache.

Memcached er en type objektcache, og du kan vælge den i Objektcache-metode drop-down boksen når den er installeret. Skønt dette ligger uden for denne artikels rækkevidde.

Databasecachen

Du kan også aktivere caching af databaser. Dette er en fantastisk mulighed, hvis objektcache ikke fungerer til din specifikke situation. Det er også velegnet, hvis dit websted er større, da det dramatisk kan hjælpe dig med at nå dette mål om at fremskynde WordPress tredobbelt eller mere.

Database-cache lagrer databaseresultater i hukommelsen (en cache), så næste gang en side indlæses, og disse resultater er nødvendige, kan de serveres fra cachen. Dette er meget mere effektivt og kan spare dig for mange serverressourcer.

Som et resultat kan det fremskynde WordPress markant.

Gå til for at aktivere det Ydeevne> Generelle indstillinger i dit admin-kontrolpanel.

Under Databasecache, Tjek Aktiver boks til Databasecache mulighed.

Generelle indstillinger
Aktivering af database cache i generelle indstillinger for W3 Total Cache.

Husk at gemme dine ændringer, og forvis derefter dem og test dem.

4) Deaktivering af visningstilstand og implementering af ændringer

Når du har tilføjet alle WordPress-optimeringsstrategier, du vil hjælpe dig med at fremskynde WordPress, kan du deaktivere preview-tilstand og officielt anvende de ændringer, du har foretaget.

Gå til Ydeevne> Generelle indstillinger og under Generel, Klik på Deaktiver knap.

Side med generelle indstillinger
Deaktiver eksempelvisningstilstand.

Klik derefter på Gem alle ændringer knap.

Når det er gjort, skal du indtaste de samme indstillinger igen. Klik derefter på Gem indstillinger og rensecachen knappen på den anden side af Gem alle ændringer knap.

Fremskyndede WordPress-optimeringen WordPress med 300%?

Efter at have anvendt disse WordPress-optimeringsstrategier for at hjælpe med at fremskynde WordPress, skal du køre en anden Google-webstedshastighedstest og også en webstedshastighedstest med de andre nævnte værktøjer.

Kør testene flere gange, og gennemsnit dem ud.

Den endelige gennemsnitlige score for testwebstedet lovede med et gennemsnit på 98% for mobil og 99,5% for desktop-websteder med Google-webstedets hastighedstest.

Ny Google-hastighedstest efter anvendelse af WordPress-optimeringsstrategier
Et af resultaterne af Google-webstedets hastighedstest efter WordPress-optimering.

De øvrige webstedshastighedstestværktøjer gennemsnit med en samlet sidetid på 900 ms.

Nyt GTmetrix webstedshastighedstestværktøjsresultat efter WordPress-optimeringsstrategier blev anvendt
Et af resultaterne fra GTmetrix efter anvendelse af strategier for at fremskynde WordPress.

Samlet set havde teststedet et gennemsnit på tre gange stedets hastighed og nogle gange større.

Konklusion

Så der har du det. Du kan fremskynde dit websted mindst tre gange med disse afprøvede og rigtige tip. Dette er især vigtigt, da webstedshastighed er en faktor i rangeringen i resultaterne af søgemaskinerne.

Det hele starter med benchmarking af webstedshastighedsegenskaber, før du anvender sidehastighedsstrategier.

Fungerede benchmarkingwebstedets hastighed godt for dig? Var du i stand til at fremskynde dit websted? Hvor meget? Har du nogle spørgsmål? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map