Sådan designes / oprettes et logo


Sådan designes et logo (til et websted)


At designe dit logo er en stor virksomhed, da logoer er vigtige for din virksomheds brand og dit websteds overordnede design. Det kan være en skræmmende proces, hvis du aldrig har designet et logo før.

Hvis du ønsker at lære at designe et logo, er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor er en 7-trins guide til en typisk logo-designproces. Hvert trin giver detaljerede råd om, hvordan man tænker kreativt for at designe dit logo. Der er også en hurtig oversigt over at bruge et gratis online designværktøj og uploade dit logo til dit WordPress-websted.

Hurtig statistik og indholdsoversigt:

 1. Find den rigtige inspiration
 2. Identificer tre farver, der reflekterer dit websted
 3. Vælg dit logo designstil
 4. Find den rigtige skrifttype
 5. Opret dit logo på en gratis designplatform
 6. Føj det til din hjemmeside
 7. Det kan tage et par forsøg

1. Find den rette inspiration

At designe et logo er meget enklere, hvis du har taget tid til at lede efter inspiration som dit første skridt. På denne måde tager du dig tid til at samle forskellige ideer, og du ved mere klart, hvilke ideer du kan lide, og hvilke du ikke gør. Når du tager dig tid til at lede efter inspiration, får du en bedre fornemmelse for, hvilken retning du skal gå med dit logo-design.

Den gode nyhed er, at der er masser af logo-design derude, der brændstof til dine inspirationbehov. At finde gode eksempler på logo-design er let, hvis du ved, hvor du skal kigge efter. Du ønsker at samle mindst tre designeksempler, som du er mest trukket til.

Tjek et websted som Under Construction’s splinterny, som består af et stort udvalg af redesign af virksomhedsmærker. Splinterny indeholder mange af de velkendte mærker som Staples og Pandora. Og deres samling går mange, mange år tilbage.

Der er også websteder som Kreativt marked, som indeholder en masse billig grafik og præ-made logo prøver. Du behøver ikke at købe nogen af ​​dem, medmindre du virkelig vil. Målet her er at gennemse alle de forskellige aktiver, der er til salg i Creative Market for at få en idé om kreative muligheder i logo-design og blive inspireret.

Dribbble
Billedkredit: Dribb.

Endelig kan du gennemse websteder som Dribbble, der også har et stort udvalg af design og mange smukke eksempler på logo design.

Disse to websteder er offentlige porteføljer, så du har adgang til utallige logo-design i alle slags stilarter.

Hvis du tager dig tid til at sætte dig ind i forskellige design og grafiske koncepter, kan du starte dit logo-designproces på højre fod og i en stærk retning. Du vil være i stand til at skabe noget, der ligner ens uden at føle dig frustreret, uinspireret eller forvirret over, hvor du skal starte. Glem ikke at samle mindst tre vidunderlige eksempler, der taler til dig.

2. Identificer tre farver, der reflekterer dit websted

At vælge farverne til dit logo-design behøver ikke at være hårdt. Hvis du har din retningslinjer for brand Brug allerede disse farver til dit logo allerede defineret. Du skal muligvis finjustere farverne lidt, når du udvikler logoets design, men disse mærkefarver er det sted, hvor du vil begynde.

Hvis du ikke allerede har foruddefinerede branding-retningslinjer eller webstedsfarver at arbejde med, skal du ikke bekymre dig. Det, du i stedet vil gøre, er at tage lidt tid til undersøge passende farver til din niche, industri og målgruppe. Så hvis din virksomhed er i bilindustrien, der er målrettet mod ældre mænd, vil du vælge farver, der måske er mørkere eller rigere i tone. Men hvis du er i skønhedsindustrien og målretter mod et yngre, feminint publikum, så går du efter lysere farver, måske måske endda metal er et bedre opkald.

pinterest
Billedkredit: Pinterest.

Overvej din målgruppe alvorligt inden for nichen.

For eksempel, hvis du er i bilindustrien, men du målretter mod unge voksne, går med en mørkere, mere maskulin palet muligvis ikke så godt som et lysere, mere livligt farveudvalg.

Det handler ikke kun om branchen. Det handler om hele billedet, som også inkluderer din niche og målgruppe.

Et andet eksempel er, hvis du er i skønhedsindustrien, men er rettet mod mænd. I dette tilfælde kan lyserisser eller gule muligvis ikke gøre det. Foretag din research, og vælg dine farver i overensstemmelse hermed.

Du kan bruge de websteder, der er nævnt i det første trin til din farveundersøgelse. Alternativt er Pinterest en fremragende kilde til farveinspiration og nicheforskning.

Prøv desuden at tænke mere over dine farver, hvilket betyder, hvordan disse farver kunne bruges på dit overordnede websted og ikke kun inden for dit logo-design. Det skyldes, at dit logo-design bliver en del af dit overordnede brand.

Som du sandsynligvis vil bemærke, når du leder efter inspiration, kommer logoer i en lang række stilarter. Der er mange forskellige logo kategorier eller typer. Men de to vigtigste for dig ville være tekstbaserede logoer som Disney eller Google og symbolbaserede logoer som Instagram eller Nike.

Der er også tilfælde, hvor et logo kombinerer de to, såsom Domino’s eller Target. Vælg og vælg en logo-designtype, der passer bedst til dig.

Derudover er der forskellige visuelle designstilarter, såsom retro-logo-design. Der er også ultramoderne, minimale, klassiske stilarter og masser af forskellige former også.

Behance
Billedkredit: Behance.

Lad os tale først om logoformer. Runde logoer er fantastiske, især som fristående symboler. De er store som avatarer på sociale medier og fungerer godt sammen med andre grafiske elementer. Cirkler er sammenhængende og inkluderende former. De har et centralt fokus og kan være let på øjnene. Rektangulære logoer er lige så effektive. Den rektangulære form betragtes ofte som solid og stærk, hvilket giver logoet en følelse af styrke eller stabilitet.

Du skal også være opmærksom på de forskellige designformater, logoer kommer ind, såsom minimale eller klassiske. For at vælge den rigtige stil skal du anerkende to ting.

Først, overvej din niche, forretning og målgruppe. I lighed med farveundersøgelsen har du muligvis brug for noget tid på at finde ud af, hvilken slags visuel stil der passer godt til dit websteds niche. Hvis du vil sælge moderne soveværelsesmøbler, skal du overveje et moderne logo-design snarere end en retro.

Anden, overvej din præference. Selvfølgelig skal du også lide logoet. Tag inspiration fra de stykker, du har samlet i trin 1, og følg i retning af de logo-design, du har ønsket.

4. Find den rigtige skrifttype

Hvis du designer et logo med et tekstelement, bliver du nødt til at vælge den rigtige skrifttype til det.

Der er ingen mangel på steder, hvor du kan finde den perfekte skrifttype. Hvis du leder efter en gratis mulighed, kan du starte med Google-skrifttyper. Ulempen er, at deres skriftsamling er stærkt brugt af mange websteder, virksomheder og designere.

Hvis du vil have en unik skrifttype til dit logo, kan du overveje at købe en billig font fra et sted som Creative Market. De har en række fantastiske brugerdefinerede skrifttyper, der ikke vil bryde dit budget. Et andet alternativ er at skure et websted som Behance, som har en masse tilpassede skrifttyper til download. Nogle af dem vil blive betalt, men mange af dem er gratis og er lavet af meget talentfulde designere.

Kreativt marked
Billedkredit: Kreativt marked.

Når du leder efter dit logo’s skrifttype, skal du være opmærksom på din skrifts stil. Skrifttypen skal matche det samlede udseende og præg af dit logo. Hvis du går med en ultramodern logo-designstil, skal du vælge en skrifttype, der også er ultramodern i stil. Ellers vil dit logo have et uoverensstemmende look og vil ikke ende med at se godt ud. Hvis du kæmper for at vælge den rigtige skrifttype, skal du se tilbage på dit inspirerende logo-design og prøve at matche deres skrifttype.

5. Opret dit logo på en gratis designplatform

I dag er der så mange forskellige ressourcer, som du kan bruge til at designe et logo. Selvfølgelig bliver nogle af dem betalt, såsom Photoshop. Der er dog også et godt antal gratis kvalitetsværktøjer af høj kvalitet. Nogle af dem er virkelig gode og har ikke en stejl indlæringskurve.

Shopify’s Hatchful er et fantastisk værktøj, hvis du er helt fast eller usikker på, hvordan du går videre. Det vil stille dig et par spørgsmål om dit logo-behov og give dig mange forskellige muligheder at vælge imellem til dit logo’s basedesign. Imens, Squarespace’s Logo Maker er perfekt til at skabe et minimalistisk logo.

Canva
Billedkredit: Canva.

Så er der Canva. Det er et meget roset gratis online designværktøj, og det er godt til design af logoer. Lad os undersøge, hvordan du bruger Canva til at designe dit logo. Når du har oprettet din konto eller logget ind, bliver du mødt med et tomt lærred og et stort udvalg af skabeloner. Gennemse dem, hvis du ønsker det.

Canva
Billedkredit: Canva.

Ellers kan du gå foran og springe ind på fanen Elementer, der har en bred vifte af grafik og ikoner. Brug din tid på at finde de rigtige til dit design. Du kan ændre farver, placering og opacitet for dine valgte grafiske elementer efter behov.

Canva
Billedkredit: Canva.

Hvis dit logo kræver tekst, skal du gå til fanen Tekst. I denne fane finder du forskellige tekstkompositioner. Det er sjovt, fordi de lader dig forhåndsvise og lege med forskellige skrifttypekombinationer og hierarkier. Hvis du har en god idé om din tekstkomposition, skal du blot tilføje en overskrift til dit tegnebræt og få styling.

Canva
Billedkredit: Canva.

Hvert typografielement i Canva har et par forskellige tilpasningsfunktioner, såsom farve og tekststørrelse. Det vigtigste er, at Canva har et stort udvalg af skrifttyper at vælge imellem. Men appen giver dig også mulighed for at uploade dine skrifttyper (via et tekstlink nederst på rulle med fontlisten).

Canva
Billedkredit: Canva.

Når du er klar til at eksportere, kan du gøre det med knappen Download i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg din filtype, og du er klar.

6. Føj det til dit websted

Det er ikke en vanskelig proces at tilføje et logo til dit WordPress-websted. Hvad du først vil gøre, er naturligvis at logge ind på dit websteds WordPress-konto. I menuen til venstre skal du vælge Udseende og derefter Tilpasse. Du føres til dit temas tilpasningsområde.

Sådan føjes et logo til dit WordPress-sted

Hvert WordPress-tema kan have et par forskellige indstillinger her, og det er okay. For tiden er vi kun interesseret i fanen Site Identity. Når du klikker på det, ser du et par forskellige webstedsindstillinger, herunder dit websteds logo og et område, der skal uploades eller uploade et nyt.

Upload dit nye logo, klik på den blå Udgiv-knap øverst, og dit nye logo vises direkte på dit websted!

7. Det kan tage nogle få forsøg

Desværre kan det tage nogle få forsøg at få det perfekte logo. Især så hvis du designer et logo for allerførste gang.

Som med de fleste færdigheder tager det tid og praksis at blive god til det. Så hvis du ikke er tilfreds med dit første forsøg, er det okay. Du skal blot prøve igen.

De fleste professionelle designere får heller ikke det rigtige logo på deres første forsøg design er en helt iterativ proces. Så bliv ikke for modløs.

Hvis du ikke er tilfreds med dit logo-design, har du to muligheder:

 1. Den første er at gentage dit design.
 2. Det andet er at starte forfra og prøve igen fra bunden.

Når du gentager et design, skal du sigte mod at foretage et par små ændringer ad gangen. Skift måske farvepaletten eller skrifttypen. Eksperimenter med forskellige former, eller prøv et andet designværktøj helt. Når vi taler om, har designværktøjer ofte forskellige foruddefinerede aktiver, og en af ​​dem kan være nøglen til at få logoet design helt rigtigt.

Eller bare starte forfra. Vælg et nyt sæt inspirerende design og kør gennem hele processen beskrevet i denne artikel igen. Hver gang du gentager logo-designprocessen, kommer du ikke kun tættere på dit perfekte logo, men du vil også blive bedre til at designe det.

Bliv ikke frustreret, fortsæt. Du har det her!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map