Sådan behandles kreditkortbetalinger på InMotion

Kan jeg bruge mit kreditkort til at betale InMotion Hosting?

Alle hostingfirmaer accepterer større kreditkortbetalinger for alle deres tjenester. Dette kommer som en standard hostingprotokol, der er designet til at gøre processen med at betale deres regninger og andre tjenester meget mere praktisk og hurtigere, både for klienten og virksomheden. En anden plusfaktor ved at kunne bruge et kreditkort er, at du ikke behøver at have kontanter med dig, når du foretager dit køb, og at du kan foretage dine køb eller betalinger uden kontanter, når som helst og hvor som helst i verden.


InMotion er blandt de virksomheder, der understøtter betaling med kreditkort. Så svaret på spørgsmålet er bestemt ja. Inmotion accepterer kreditkortbetalinger for alle deres hosting-tjenester. Hvad mere er, at InMotion er velkendt for sine hosting-løsninger til e-handel og dets kraftfulde og nyttige e-handelsværktøjer, hvilket betyder, at InMotion har de nødvendige værktøjer, der er nødvendige for at behandle og acceptere kreditkortbetalinger.

Hvordan kan jeg behandle min kreditkortbetaling på InMotion?

Behandling af dine kreditkortbetalinger på InMotion-hosting er en ganske enkel proces. Alt hvad du skal gøre er at bruge InMotion’s Account Management Panel eller AMP. AMP er dybest set et administrationspanel og en lanceringsplade rullet ind i et, der kan bruges til at få adgang til alle de andre værktøjer, du har brug for i forhold til din InMotion hosting-konto. Blandt de vigtigste anvendelser af AMP er administrationen af ​​fakturering og domænestyringsaspekter på din konto.
Det er vigtigt at huske, at dit valg til tilstandbetaling allerede blev bestemt af dig under den første registreringsproces med InMotion, i det tidsrum, hvor du udfyldte oplysningerne på faktureringssiden. Behandlingen af ​​dine kreditkortbetalinger begyndte faktisk under registreringsprocessen, da du blev bedt om at angive din betalingsmetode og dens detaljer.
Så når det er tid for dig at betale dine regninger ved hjælp af dit kreditkort på InMotion hosting, er alt hvad du behøver at gøre at kontakte faktureringsafdelingen, og de kan starte processen ved at sende dig en betalingsanmodning.

Hvad jeg har brug for at vide om online kreditkortbehandling?

Når du foretager onlinekøb eller onlinebetalinger, er det vigtigt at huske, at der faktisk er et antal individuelle komponenter, som du kan bruge, og at alt hvad du skal gøre er blot at kontrollere, om dette understøttes af webstedet. Disse er:

 •  Du kan bruge kreditkort eller betalingskort, en af ​​de mest anvendte processer over internettet.
 •  Du kan bruge indkøbsvognen – Næsten alle hostingudbydere, især InMotion, understøtter eller leverer et antal indkøbsvogne i deres hostingpakker. Disse vogne indsamler de krævede ordreoplysninger sammen med dit kredit- eller betalingskort som betalingsmetode.
 •  Du kan bruge Payment Gateway – Betalingsgateways, såsom PayPal og AcceptSafe, bruges også vidt på internettet.
 •  Du kan bruge Internet Merchant Account – Internet Merchant Account involverer fondsverifikation af dit kredit- eller betalingskort. Når fondens tilgængelighed er verificeret, godkendes transaktioner.
 •  De godkendte kontrolkonto-godkendte transaktioner placeres i Kontrolkonto, som kan trækkes tilbage når som helst via Automate Teller Machines eller ATM.

Hvordan kan jeg opdatere mine fakturerings- og kontaktoplysninger?

Du kan opdatere dine fakturerings- og kontaktoplysninger via dit kontoadministrationspanel. Grundlæggende anbefales det at holde informationerne opdateret, da de er meget vigtige for levering af problemfri, uafbrudt service, især når det kommer til fornyelse af konti, og når virksomheden har brug for at sende vigtige underretninger til deres klient. For at opdatere dine fakturerings- og kontaktoplysninger skal du:

 •  Først skal du logge ind på din AMP.
 •  Når du er logget ind, skal du navigere gennem hovedskærmen og se efter afsnittet Administrer min konto, hvor du skal finde flere ikoner. Se efter ikonet Kontaktoplysninger, og vælg det ved at klikke på.
 •  Klik på ikonet bringer dig til en anden side, hvor du kan se dine aktuelle kontaktoplysninger. Hvis du finder nogle oplysninger, der allerede er irrelevante, kan du redigere oplysningerne ved at klikke på knappen Rediger kontaktoplysninger.
 •  På skærmen kan du derefter redigere alle de oplysninger, der findes i informationsfelterne, der skal redigeres. Rediger og ændr alle data, du har brug for at ændre, og klik derefter på knappen Gem ændringer. Denne handling skal effektivt opdatere dine fakturerings- og kontaktoplysninger.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map