Årsager til, at din virksomhed skal flytte til sky fra delt hosting

sky-servere


Ud af tusinder af websteder, der er tilgængelige over internettet, betragtes den delte webhosting stadig for at være den mest anvendte hosting. Cloud-hosting og delt hosting har mange forskelle og er unikke på forskellige måder. Du skal vælge en af ​​dem baseret på dine krav.

Delt hosting er godt, for så vidt du er nybegynder. Delt hosting har sine ulemper ved ikke at kunne opfylde dine krav, når du opgraderer dine websteder. Der er mange chancer for mangel på ressourcer, nedetid og IP-sortlistning osv.

På den anden side er Cloud-hosting kendt for sin præstationshastighed. Cloud-hosting giver ressourcer såsom hukommelse, lagerplads osv. Fra et sæt servere (sky). Så med enkle ord er skyhosting kommet op som løsningen på ulemperne ved delt hosting.

I denne artikel diskuterer vi, om skyhosting virkelig er bedre end delt hosting eller ej.

Sådan fungerer delt webhosting?

Hvad er delt webhosting

Delt webhosting er den grundlæggende type webhosting, hvor en enkelt server vil gemme hundreder eller nogle gange tusinder af websteder. Det er som at dele et værelse med dine venner, hvor du vil dele et par ressourcer som vand, elektricitet og mad osv.

Det antages, at den delte hosting er den billigste hostingplatform. Hostingudbydere tilbyder delt hosting til forskellige priser afhængigt af mængden af ​​ressourcer som plads, båndbredde, MySQL-databaser, e-mail-konti og få andre.

Bedste 10 fælles planer for webhosting

Fordelene ved delt hosting

Omkostningseffektiv

Delt hosting er tilgængeligt til de billigste priser afhængigt af planerne og tilbudene. Da ressourcerne deles mellem brugere, fordeles prisen på hele serveren blandt dem.

Begyndervenlig

Delt hosting anses for at være det bedste for dem, der ønsker at komme ind i hostingmiljøet. Det foretrækkes meget for bloggere og små virksomheder.
Let at administrere dine websteder

Den delte hostingplatform giver brugervenlige kontrolpaneler som cPanel eller Plesk osv., Som er praktiske til styring af dit websted.
Intet behov for teknisk viden

Som delt hostingbruger skal du bare fokusere på dit websted. Serveren administreres, vedligeholdes og opdateres af hostingudbyderens tekniske personale.

Ulemper ved delt hosting

Ydeevne

Hvis der er et populært websted på en delt server med relativt høje trafikstifter, og det begynder at bruge flere ressourcer, vil ydelsen på dit websted bestemt blive langsommere.

Trussel om sortlistning

Da webstederne på den delte server bruger enkelt IP, vil tilstedeværelsen af ​​dårlige nabosider ødelægge dit websteds omdømme ved hjælp af IP-sortliste.
Ingen serverkontroller

Serveren administreres af hostingudbyderens personale. Ethvert problem på serveren vil føre dig til at være i midten af ​​intetsteds. Dette kan forårsage en konflikt mellem hostingudbyderen og webstedsejere. Forhold: Delt grundlæggende webhosting for begyndere

Sådan fungerer Cloud Hosting?

Et sæt servere er samlet til at fungere som et system, der kaldes en sky. En sky er vært for et sæt websteder og kan håndtere høj trafik og pigge. Dette følger Cloud Computing-teknologien.

Cloudhosting er meget tilgængelig i pris-pr-brug-modellen i webhostingmarkedet. Denne type hosting har evnen til at overvinde problemerne ved delt hosting og andre typer hosting.

Bedste 10 Cloud Hosting-planer

Hvorfor har skyhosting fået mere popularitet i den nylige fortid?

Som websteejer ønsker du, at det skal køre dag ind og dag ud. Der er chancer for, at serveren går ned eller en hardwarefejl i delt hosting-server på grund af få grunde. Men skyhostingen er en undtagelse. Sæt af servere arbejder sammen for at øge ydeevnen på dit websted, og da der er flere servere i en sky, påvirker svigt af en server ikke dit websted fra at fungere fint.

Fordele ved Cloud Hosting

Høj ydeevne

Ingen anden hostingplatform kan matche ydelsen til cloud-hosting. Dette skyldes, at sætet af servere eller en sky fungerer sammen og fungerer som en virtuel server.

Fejltolerance

Hvis den server, der er vært for dit websted i cloud-hosting tilfældigvis har nogen form for fiasko, fungerer den anden server i skyen som en erstatning og udføre hostingjobbet for dit websted. Derfor er det meget pålideligt.

Rimelig prisfastsættelse

Cloud-hosting bruger en betal-pr-brug-model. Du skal betale for det præcist, du bruger. Du kan endda få yderligere ressourcer i henhold til dine krav.

Ulemper ved Cloud Hosting

Teknisk viden er et must

Cloud-hosting er ganske forskellig fra de andre typer. Du skal vide, hvordan nøjagtigt fungerer, når du håndterer sky. Derfor foretrækkes det ikke for begyndere

Relativt dyrere

Selvom Cloud-hosting er tilgængelig til en pris pr. Forbrug, er den dyrere end den anden type hosting. Derfor er det ikke overkommeligt til opstart. Relateret: Hvad er Cloud Hosting? Hvordan fungerer det virkelig??

Konklusion:

Valget af delt hosting og cloud-hosting afhænger af mange faktorer som dit budget, typen af ​​websteder og mange andre.

Hvis du er nybegynder, eller hvis du har et websted til din lille virksomhed, er det altid bedre at have en delt hosting til dit websted. Når din virksomhed vokser, skal dit websted være i stand til at håndtere høj trafik og pigge. Så gå til cloud hosting, når du begynder at tjene anstændige penge.

Det er alt, hvad vi har til denne artikel. Vi håber, at du måtte lære noget nyt, og det hjalp dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map