One.com anmeldelse

Billig er ikke en af ​​de kvaliteter, webhostingstjenester er kendt for, men folkene på One.com vil gerne modbevise denne opfattelse. Anerkendt af Storbritannien som en af ​​de bedste budgetter for webhostingvirksomheder har One.com leveret overkommelige webhostingløsninger til både entry-level og fagfolk til at hjælpe dem med at oprette deres egne websteder og etablere deres online tilstedeværelse uden besværet med at gøre nogen egentlig kodning.


One.com-logo
OPPETID
975
HASTIGHED
965
SUPPORT
950
PRIS
988
FUNKTIONER
965
GRØN
945
INNOVATIVE
950

Gratis for det første år – One.com har lavet et navn for sig selv ved at tilbyde, hvad de fleste webhostingfirmaer ikke ville turde gøre – gratis webhosting i et år. Ved at tilmelde dig sin startpakke, kan du have dit helt eget websted. Pakken består af et domænenavn sammen med 15 GB lagerplads, en enkelt database, SSL til forbedret online sikkerhed og 512 MB RAM.

Mens Starter-planen muligvis ikke tillader, at dit websted har en enorm del af dynamisk indhold, er den i stand til at være vært for en blog eller et simpelt statisk websted, hvilket gør det til en god plan for webstedsejere og små virksomheder på entry-level.

Selvom du ikke betaler for nogen hosting- eller abonnementsgebyr for dette, opkræver One.com sit standardopsætningsgebyr på £ 10,80, men kun for det første år. Efterfølgende år kræver ikke, at du betaler et opstartsgebyr, selvom du beslutter at forny dit medlemskab hos webhostingfirmaet.

One.coms andre hostingplaner Selvom dens Starter Plan muligvis allerede kommer ud som en stjæle, kan One.coms andre web-hosting-planer øge ante ved at levere flere funktioner og løsninger, mens de stadig holder omkostningerne på et minimum:

 • Professionel – Til 1,94 pund om måneden blev One.coms Professional-pakke bygget til dem, der ønsker at have en bred vifte af interaktivt og dynamisk indhold integreret på deres websted. Da denne type indhold kræver plads og hastighed for at indlæse, tilbyder pakken 1 GB RAM og 100 GB lagerplads til at huse dine websteds filer. One.coms Professional-pakke, der tilbyder brugen af ​​et enkelt domæne, leveres også med flere databaser, SSH, forbedret SSL og en 2 x CPU til at fremskynde dit websteds funktioner og processer.
 • Professionel Plus – Anset for at være en storebror til One.coms Professional-hostingplan og tilbyder Professional Plus-pakken værktøjer og funktioner, der er egnede til dem, der ønsker at oprette deres egen WordPress-blog. Med en månedlig sats på £ 2.69 om måneden giver Professional Plus-planen dig 200 GB lagerplads, 2 GB RAM, brugen af ​​flere domæner og adskillige databaser. For at færdiggøre pakken leverer One.com også forbedrede SSL- og SSH-funktioner samt 4x CPU. Med disse værktøjer får du ikke kun muligheden for at oprette en WordPress-blog, du får også de nødvendige komponenter til at opretholde den også.
 • Forretning – Anset for at være One.coms mest avancerede hostingpakke, er forretningsplanen velegnet til virksomheder, der ønsker at oprette store og komplekse websteder. Pris til £ 4,64 om måneden, denne plan giver dig en enorm 500 GB lagerplads til dine filer, flere domæner, flere databaser, 4 GB RAM, 8x CPU, SSH og stram sikkerhed gennem dens SSL.

Opsætning af butik – Når en plan er valgt, er det næste trin at beslutte, hvilken type websted der skal oprettes. One.com tilbyder tre forskellige typer, som kunderne kan bygge, hvor hver enkelt har et unikt sæt værktøjer, der hjælper med at opsætte dem:

I kontrolpanelet har de mulighed for automatisk opdatering Joomla og WordPress, og jo mere opdateret dit CMS er, jo mindre er risikoen for at få ondsindet adgang til det. For at have et sikret websted skal du have en sikret server!

  • Hostet websted – Det grundlæggende blandt alle opsætningsmuligheder, et hostet websted kan være alt fra et virksomhedswebsted til et personligt websted. One.com har gjort oprettelsesprocessen enkel og let at forstå ved at have sine forskellige funktioner flisebelagt på skærmen og gennem dens træk-og-slip-interface. Det øverste venstre afsnit viser, hvor meget diskplads du kan arbejde med sammen med en mulighed til højre for at få mere ledig plads. Oprettelse af dit websted kan udføres, selv af en person, der ikke er bekendt med kodning, da One.coms webstedsbygger giver adgang til 45 foruddesignede og fire blanke webskabeloner. Når du har valgt en skabelon, du skal bruge, kan du begynde at oprette dine websider ved hjælp af One.coms avancerede indholdsredigeringsprogram. Indholdsredigeringsprogrammet indeholder også en række online-værktøjer, der kan integreres i dit websted, herunder opsætning af et gallerisektion, indlejring af YouTube-videoer, tilføjelse af sociale medier-links, uploade billeder og oprettelse af tabeller.
  • WordPress Blog Via sin 1-klik-WordPress-opsætningsfunktion kan WordPress-blogbrugere nu få deres blogs hostet og vedligeholdt af One.com. WordPress ‘1-klik-indstilling starter installationsguiden, hvor klienter vil være i stand til at oprette deres brugernavn og adgangskode. Når du har givet de nødvendige oplysninger, kan du integrere din WordPress-blog og få den hostet gennem One.com. Bortset fra let at konfigurere en, giver 1-klik-WordPress-funktionen også følgende værktøjer – tilpassbare webskabeloner, en indholdsstyringsfunktion med brugervenlige CMS-værktøjer, en bred vifte af plugins, forskellige WordPress-mobile apps og sociale medier integration.
  • Online butik For virksomheder, der ønsker at drage fordel af at have deres online butik, giver One.com muligheden for at opbygge en gennem manuel integration af et e-handelsindholdsstyringssystemer. Upload af et e-handelsindholdssystem skal udføres, da One.com ikke leverer sit e-handelsværktøj. Det giver kun kunder mulighed for at kombinere andre online shop-platforme for at oprette deres egne butikker. Det er ikke så let at opsætte en, som det ser ud, da du bliver bedt om at uploade hele e-handelspakken til dit websted via FTP og derefter foretage ændringerne ved hjælp af CMS ‘opsætningsguide.

Indbygget webstedsbygger – One.com understreger det faktum, at du kan bygge dit websted med dem uden at vide, hvordan du koder. Dette gøres muligt via deres webstedsbygger. Det tilbyder en ligetil og brugervenlig grænseflade, hvor du bare indsætter billeder og indtaster indhold efter at have valgt din foretrukne webskabelon. Det er så hurtigt og så let.

Omkostningseffektive planer – One.coms webhosteplaner er billigere sammenlignet med andre hostingplaner, hvilket gør det let for næsten enhver at tilmelde sig en. På trods af deres lave priser gennemsøger One.com ikke funktioner, så du stadig får de rigtige ressourcer, du har brug for for at få et websted op og for at køre den rigtige måde.

Hurtig hosting-oppetid – Mens du forventer, at One.com leverer meget dårlig oppetid på grund af deres lave priser, leverer One.com overraskende hurtig oppetid med en succesrate på mere end 99%. Som et resultat er du sikker på, at dit websted forbliver i drift hele tiden.

Fleksibilitet i planopgradering – Nogle webhostingfirmaer har en tendens til at få dig til at holde dig med din eksisterende plan. Det er ikke tilfældet med One.com. Virksomheden giver dig mulighed for at starte med en grundlæggende plan og derefter lade dig opgradere til en nyere, hvis du har brug for det på et senere tidspunkt ./p>

Hvorfor vi rangerede One.com som # 4

Alle One.com-planer leveres med en gratis webstedsbygger, så du behøver ikke rod med kodning eller programmeringssprog for at designe dit websted.

Et kig på One.coms webstedsbyggerpanel

One.com er stolte af, at deres webstedsbyggerpanel ikke kræver, at brugere foretager nogen kodning for at få et websted i gang. For at gøre dette arbejde designede virksomheden panelet på en sådan måde, at alt, hvad en bruger har brug for, let vises på skærmen.

Enkelt og ligetil er alle værktøjer anbragt i kasser komplet med billeder og en kort beskrivelse, så du kan vide, hvad hver enkelt gør. Mens nogle måske føler, at de tilgængelige værktøjer er begrænsede i forhold til hvad andre webhostingfirmaer har at tilbyde, er det denne enkelhed, der gør One.com populært for kunder, fordi de ikke behøver at bekymre sig om at finde ud af ting eller at skulle gå ind- dybde og forstå, hvad hvert værktøj gør.

Kunder kan starte tingene med Web Editor-værktøjet, hvor de kan vælge blandt de 45 foruddesignede webskabeloner, som de kan bruge til deres websted. Det tilbyder en træk-og-slip-grænseflade, der gør det nemt at tilføje tekst, indsætte billeder og endda integrere videoer. Editor-funktionen leveres også med en mobilvisningsfunktion, så du får se, hvordan dit websted vil se ud, når det først er vist på en mobilenhed. Det er også tilladt at sætte brugerdefinerede HTML-koder og JavaScript, hvilket giver udviklere mere spillerum til at opbygge deres websteder.

Et andet værktøj, der tilbydes af kontrolpanelet, er dets helt egen File Manager-funktion, der giver dig mulighed for at uploade og gemme de filer, du har brug for til dit websted. Filer kan uploades individuelt svarende til, hvordan du uploade filer i WordPress eller andre indholdsstyringssystemer.

One.com tilbyder også sit eget skylager i form af sit Bix-værktøj. Kunder skal bare tilmelde sig gratis, og de kan uploade og dele deres filer til download af andre mennesker.

BESØG ONE.com logo OG FÅ VORES 50% RABAT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-drev til alle planer
 • Perfekt til basale websteder, blogs og e-mail-hosting
 • Bruger Apps Autoupdates
 • One.com har 3 datacentre
 • cPanel & SSH Access
 • One.com har et tæt samarbejde med HP, IBM og Dell, der leverer alle servere til deres datacentre
 • One.com har ret til at suspendere en konto, hvis trafik til dette websted påvirker de andre kundesider. Begrundelsen bag dette er, at båndbredden, der optages af den høje trafik, kan påvirke ydeevnen på de andre websteder. Ulempen her er, at du ikke ved, om dit websted nærmer sig suspension, da One.com ikke giver en indstillet båndbredde, som du skal holde fast ved.

Support

 • 24/7 Teknisk support
 • Guider og ofte stillede spørgsmål
 • 24/7 europæisk support linje
 • 24/7 Chat Support
 • E-mail support med 24-timers svar vindue
 • Vi fandt ikke noget

Prisfastsættelse

 • Det er billigt, virkelig billigt
 • Fleksible planer
 • Kan købes månedligt
 • Mens One.com giver kunderne en pengene-tilbage-garanti, er det ikke så længe sammenlignet med andre webhostingfirmaer. Virksomhedens garanti varer kun 15 dage sammen med kravet om at afregne eventuelle opstartsgebyrer, i det øjeblik du beslutter at lukke din konto.

Backend anmeldelse

Her giver vi dig nogle billeder af One.com’s backend (brugerdefineret panel). Det er meget enkelt, den første login, der vises en popup, og du kan vælge mellem oprettelse af e-mail og websted. I panelet kan du gøre en masse ting, som:

 • Mailadministration
 • Aktivér virus- og spamfilter – Når aktiveret, analyserer One.com’s virus- og spamfilter indgående meddelelser for at identificere, om de er spam eller ej, og kontrollerer, om de indeholder en virus eller kan være skadelige på nogen måde.
 • Brug webstedsbyggeren
 • Opret en webshop – ved hjælp af One.coms værktøjer – Butikken er gratis i 14 dage. Du skal opgradere dit abonnement ved udgangen af ​​din prøveperiode for 10,00 pund om måneden.
 • Administrer dine filer
 • Se statistikker på webstedet
 • Administrer sikkerhedskopier og restaureringer
 • Administrer din DNS, PHP & MySQL, domænefortrolighed, diskbrug, SSL og osv.

Tilbage til det grundlæggende med One.com

Selvom det måske ikke er så produktivt med hensyn til værktøjer og funktioner, giver One.com et ligetil og let at forstå det system, der gør webstedsopbygning hurtig og problemfri til meget rimelige priser. Med sit grundlæggende webbygningspanel og omkostningseffektive planer kan enhver have et websted online på kort tid.

Webhost-ydelse

One.com testresultater

Det første og sandsynligvis vigtigste værktøj er Ping test:

Ping giver dig mulighed for at teste en hosts rækkevidde og måle rundrejsetiden for meddelelser sendt fra den oprindende vært til en destinationscomputer.

Resultater af check-host viser hurtig ping fra England – 20ms

One.com testresultater

Pingdom test for hastighedsydelse fra deres Amsterdam-server.

Som du kan se, indlæste det testede websted, som er fuldt funktionsdygtigt i årevis, 76% hurtigere end de andre testede websteder med 83/100 ydelseskvalitet.

Webstedets indlæsningstid var 1,80’erne.

One.com testresultater

En stresstest fra LoadImpact hjælper med at bestemme muligheden for at håndtere en bestemt mængde brugere (belastning) på dit websted. Målet er at se, hvordan dit websted vil fungere, når det udsættes for både en forventet og stressende mængde belastning.

Selv med 25 brugere, der gennemsøger vores websted, er belastningstiden lig (2,5s) for dem alle.

Dette er nogle meget gode indikationer.

Du kan også kontrollere de andre Top UK webhostingfirmaer, anmeldelser og sammenligninger her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map