Offshore hosting – Hvad er det og fordele?


Offshore Hosting er en slags nicheshosting. Offshore Hosting fungerer ligesom traditionel hosting. Men det kommer med en vri. Lad os bare kende twist, inden vi går til den komplette Offshore Hosting guide.

Offshore hosting, lære mere

Vridningen er, at i Offshore Hosting er dit websted placeret i en datacentre langt væk fra din placering. Årsagerne til, at man ville vælge Offshore Hosting, er mange. At have ophavsretligt beskyttet indhold, DMCA-indhold, websteder for voksne, hackingwebsteder og er et par vigtige grunde. Denne mulighed foretrækkes af dem, der ikke ønsker at få deres websted lukket gjort lovligt og er sværere at spore eller kontakte.

Hvad er de vigtigste punkter i Offshore Hosting?

Serveren skal være placeret et fjernt sted

Dette er det vigtigste krav, der definerer Offshore Hosting. Teknisk set, hver gang et websted, der er vært hos en udenlandsk webhostingudbyder, er det Offshore Hosting, men formålet er anderledes. Ikke alle hostingudbydere lader dig være vært for sådanne websteder. Meget ofte overholder disse hostingudbydere de internationale love.

Ingen overholdelse af DMCA

DMCA er en amerikansk lov om ophavsret. DMCA står for Digital Millennium Copyright Act. Selvom dette er en amerikansk lov, overholder de fleste af de udenlandske webhostudbydere denne lov. Bare fordi du er vært for dit websted hos en udenlandsk webhostingudbyder, betyder det ikke, at du kan være vært for det indhold, der er i strid med loven. Fordi, hvis en web-hosting-udbyder overholder DMCA, kan der iværksættes juridiske forholdsregler mod dig. Sørg derfor for, at du vælger en webhostingudbyder, der ikke overholder DMCA-normerne, hvis du vil være vært for noget copyright-indhold eller andet indhold, der er i strid med loven.

Ikke alt er tilladt i Offshore Hosting

Bare fordi Offshore Hosting kan bruges til at tackle DCMA og andre love, betyder det ikke, at du kan gøre noget, du vil. DDoS-scripts, Brute Force-aktiviteter, der lader en få adgang til andres system og udføre ondsindede aktiviteter.

Hvilken type Offshore Hosting skal du vælge?

At vælge typen Offshore Hosting er ligesom at vælge normale webhostingtyper. Derfor afhænger typen af ​​webhosting af det websted eller webapplikation, du ønsker at køre, og de specifikke krav. Ligesom traditionel webhosting, afhænger valg af offshore-hosting også af flere faktorer som lagerplads, du har brug for, båndbredde, trafik på dit websted osv. Hvis du lige er i gang, har du brug for Offshore Shared Hosting. Når dine krav stiger, kan du vælge avancerede indstillinger som Offshore VPS eller Offshore Dedikeret hosting.

Bedste offshore webhosts

Nu hvor du ved, hvad Offshore hosting er, og dets fordele i forhold til normal webhosting. Det næste trin, der følger, er at vælge en god webhost, der tilbyder Offshore hosting service og planer.

Når det drejer sig om at køre et websted, der serverer et fortroligt indhold, er hostingkravene lidt forskellige sammenlignet med normal hosting.

Offshore-webværter skal give dig mulighed for at være vært for det forbudte indhold. Sig, du bor i Indien, og du vil have et websted med pokerspil. Da poker og casino er forbudt i Indien og andre asiatiske lande, er der ingen måde at være vært for dit websted på en asiatisk server. Det er her Offshore Hosting er meget nyttig.

Offshore webhost kommer med en følelse af anonymitet. Fordi de fleste Offshore Hosting-udbydere normalt tilbyder mange typer betalingsmuligheder. Og du kan vælge den betalingsmulighed, der kan reducere chancerne for, at din identitet bliver udsat.

Da dit websted er vært på en udenlandsk server, vil chancerne for global eksponering helt sikkert se en stigning. Og dette er den bedste mulighed, hvis du bor i et land, hvor du debiterer meget for webhosting. Du kan skifte til enhver udenlandsk webhostingudbyder, der leverer webhosting til en meget billig pris.

Derudover inkluderer andre vigtige aspekter, der skal overvejes, når du vælger en god Offshore-vært:

 • God oppetid og ydeevne

Sørg for, at hvis webhosten er kabel til at levere god oppetid og ydeevne, som du altid har ønsket at køre dit websted hurtigt og ikke mister trafik på grund af nedetid eller dårlig ydelse.

 • Pålidelig teknisk support

De gode Offshore-webværter tilbyder en lang række supportmetoder, såsom live chat, telefon og e-mail. Sørg for at tjekke ud for webværter, der vides at tilbyde hurtige responstider.

 • Sikre servere

Endelig er det meget vigtigt at være vært for dine websteder på sikrede servere. Sørg for at kontrollere for værter, der tilbyder firewall-beskyttelse, antivirus-software, sikkerhedskopiering af websteder og andre sikkerhedsfunktioner, der giver beskyttelse mod hackere, systemnedbrud, malware og utilsigtet tab af data.

Lad os se nogle af de bedste webhosts, der tilbyder offshore hosting service. Nedenfor er de mest populære og pålidelige offshore-webhosts, mens du husker de faktorer, der er nævnt ovenfor.

1. Hostinger

Hostinger Billig Offshore-hosting

Hostinger tilbyder en række hosting-planer, der også understøtter offshore-hosting. Da de har servere i flere datacentre over hele verden, er det muligt at overføre din konto til nogle andre datacentre som en, når det er nødvendigt.

Så hvis du vil vælge en offshore-hostingplan, delt hosting, VPS eller Cloud, tilbyder Hostinger det! og vi garanterer, at du vil være i gode hænder med Hostinger.

LÆS HOSTINGER anmeldelse

2. Flaunt7

Flaunt7 bedste offshore hosting

Flaunt7 er den bedste DMCA Ignorerede Hosting- og Offshore-hosting-udbyder, og det er i vores top 2. anbefalingsliste under de bedste Offshore-hosting-udbydere. Flaunt7 er en indisk hosting-tjenesteudbyder, der tilbyder forskellige web-hosting-planer til at være vært for dine WordPress-blogs, billedgallerier og endda e-handelswebsted. Virksomheden tilbyder en af ​​de bedste og overkommelige DMCA-ignorerede webhosting i verden og er også specialiseret i at yde ytringsfrihed / presse.

Flaunt7 tilbyder 5 omfattende pakker, der passer til hosting-krav i næsten enhver form for online-forretning. Offshore Shared Hosting fra $ 0,99 pr. Måned går op til $ 137 / måned, der inkluderer overordnede ressourcer og ypperste ydeevne.

LÆS FLAUNT7 ANMELDELSE

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map