Midway – responsiv rejse WP-tema detaljeret gennemgang

Rejsebranchen er nu en af ​​de største og hurtigst voksende industrier i verden med milliarder af dollars i månedlige transaktioner over hele verden. Det giver kun mening for enkeltpersoner og virksomheder at omfavne denne mulighed for at indbetale og generere gode indtægter gennem rejserelaterede virksomheder som rejsebureauer, hoteller, resorts, spa osv..


Der er lastbiler med fantastiske WordPress-rejsetemaer derude, og brugere – især de nye – kan nemt forveksle, hvilken der skal vælges. Heldig for dig, du er landet på det rigtige sted, for i dag vil vi gøre søgningen let for dig ved at præsentere nogle af de bedste premium rejsetemaer, der er perfekte til din valgte niche. Et af de mest solgte WordPress-temaer på ThemeForest-markedet er Midway – responsiv rejse WP-tema. Lige nu har det endda en 4,5-stjerneklassificering! Så hvad gør det til et slankt WordPress-tema til rejse- og livsstilswebsteder? Lad os finde ud af i denne detaljerede gennemgang af Midway – Responsive Travel WP Theme!

Oversigt

The Midway – Responsive Travel WP Theme er et smukt lavet premium WordPress rejsetema med et pixel-perfekt design, der er ideelt til enhver rejsebaseret blog eller websted. Det er et topsælgende tema udviklet og designet af ThemeForest Elite forfatter, Themex. Det er et brugervenligt tema med masser af tilpasningsmuligheder og leveres fyldt med kraftfulde værktøjer til oprettelse og styring af et websted for rejse eller booking. Temaet er 100% lydhør, komplet med 4 tilpassede indlægstype og skyderindstillinger for at gøre dit websted til at se endnu mere professionelt ud.

Midway er oprettet med rejsrelaterede blogs og websteder i tankerne. Det leveres med en reservationsformular og betalingsfunktion, som hoteller og resorts finder særligt nyttige, såvel som brugerdefinerede posttyper, som hver har sine egne felter og redigeringsværktøjer. Der er en praktisk gallery manager, destinationsbaserede kategorifilter til ture og meget mere. Nu er det kun et barns spil at administrere vigtige rejsefunktioner som tourpakker, incitamenter, billedgallerier, kundevurderinger og lysbilledshow.!

Design

Det Midway – responsiv rejse WP-tema kombinerer nemt enhver form for medie og tekstindhold i en pakke. Det er specielt designet til rejsebureauer, rejsefirmaer samt all inclusive-selskaber, inklusive hoteller og resorts. Det pixel-perfekte design og den måde, det fremhæver dit indhold, inspirerer eventyr for alle dine kunder og besøgende på stedet. De fremhævede billeder vises i en polaroid-stil, der på en eller anden måde minder dig om de gamle dage, da rejsebillederne blev værdsatte som familiebesøg. I mellemtiden er hjemmesiden pænt opdelt i sektioner med god brug af hvid plads til at fremhæve dit indholdsområde. Du kan også tilføje et forfriskende baggrundsbillede, der ikke kun tilføjer en dejlig visuel appel til dit websted, men også gør det ser let ud at navigere.

Med en smuk hjemmeside, der kombinerer form og funktion, er Midway din nøgle til at blive det bedste valg for rejsende og turister. Du kan være let på tekstindhold, men tunge på salgsfremmende værdi og prale af ikke kun fantastiske billeder af forskellige rejsedestinationer, men også en widget til fly- og overnatningsreservation og en blogsektion. Med en lang række designs kan du nemt organisere dit indhold, tourpakker og særlige tilbud. Hvis du vil tilføje nye destinationer, kan du gøre det nemt med fotos i fuld størrelse og skabeloner til tekstindhold. Disse giver dig mulighed for at vise dine bedste tilbud på forhånd og giver dine kunder og besøgende nemt mulighed for at klikke på de oplysninger, de har brug for til bestemte destinationer.

Midway leveres også med en side med Featured Posts, hvor dit bedste indhold vises i mellemstørrelse med miniatureliste. Hvert indlæg leveres med et stort billede og et videoindlægshoved sammen med et stort tekstindholdsområde. Temaet er widget- og sidepanel klar, med nogle forudbyggede widgetområder som nyhedsbrev, sociale medier og valgte indlæg, blandt andre.

Men mens Midways forte ligger i dets stærke salgsfremmende design, kommer det også med en blogafdeling for dem, der elsker at dele deres oplevelser og eventyr. Det har et rent og enkelt hvidt layout oven på rich media-integration, hvilket gør det til det ideelle tema for en interaktiv rejseblog eller et online-samfund for rejsende. Blogs er vigtige i disse dage, især for rejsefirmaer, da det mest sandsynligt er, hvor du vil tilføje klientbilleder og deres historier sammen med udtalelser og anmeldelser af de forskellige ture og destinationer. Vi vil meget gerne se flere blogindstillinger og funktioner for at tilføje mere personlighed til temaet, men samlet set er det velegnet til dem, der ikke overvejer at gøre blogsektionen til et omdrejningspunkt på deres site.

Samlet set er Midway lige så stilfuld som den er funktionel. Tilføjelse af dine bedste tjenester eller dine mest lokkende salgsfremmende billeder og opbygning af et high-profit online hub til tourpakker er lige inden for din rækkevidde med dette fantastiske tema!

Nøglefunktioner

Med Midway – Responsive Travel WP Temas omfattende tilpasningsmuligheder kan du nemt oprette din egen rejse- og livsstilswebsite. Et af de vigtigste salgssteder er det indbyggede panel af temaindstillinger, hvor du fuldt ud kan tilpasse og ændre skrifttyper, farver, baggrunde, skyderindstillinger, sidelayout, oprette sidebjælker med mere. Kort sagt kan du ændre stort set alt i dette tema for at gøre det til dit eget!

Du kan også bruge de indbyggede brugerdefinerede indlægstyper til gallerier, skydere, udtalelser og ture. Hver af disse tilpassede posttyper leveres med egne værktøjer og felter. For eksempel giver Tours-posttypen dig mulighed for at tilføje information om destinationens tur, varighed og varighed af en turnépakke, herunder en mere detaljeret dagsplan, en Køb nu-knap osv. Med dette er det nemt for dig at opbygge en funktionelt og professionelt websted.

Vil du vide hvad Midway ellers har i vente til dig? Her er en komplet liste over funktioner:

 • Fuld lydhør
 • Panelindstillinger for temaindstillinger
 • 4 brugerdefinerede indlægstyper
 • Tur-side (Rist, liste eller dropdown)
 • 3 forudbyggede sidelayouts
 • Slides
 • 2 skydertyper (Simple eller Motion)
 • Slide Links
 • Indlejret video
 • Gallerier
 • Udtalelser
 • 4 brugerdefinerede brugerformularer (Søg, booking, spørgsmål, kontakt)
 • 3 brugerdefinerede widgets (nyhedsbrev, Twitter-feed, valgte indlæg)
 • Booking og betalinger
 • Ubegrænset sidebjælker
 • Shortcodes editor
 • Brugerformularbuilder
 • Google Analytics-integration
 • Demoindhold inkluderet
 • Oversættelse klar

Themex giver naturligvis kvalitetssupport til alle deres premium-temaer, inklusive Midway. Så hvis du støder på et problem med temaet, kan du bare gå til supportforumet, bruge din købskode til at registrere og bede om hjælp fra temaforfatteren. Vi anbefaler, at du først læser eksisterende supportbilletter og dokumentation, før du indsender en billet.

Fordele og ulemper

Hvis du leder efter et WordPress-tema, der ikke kun har et forbløffende design og et markant look, men også har meget tilpassede indstillinger og top-notch support, kan du ikke gå galt med Midway – Responsive Travel WP-tema. Men før noget andet, find ud af fordele og ulemper ved at bruge et betalt rejsetema som Midway.

Fordele
 • Premium-temaer som Midway leveres også med premium support via forum, e-mail, telefon osv.
 • Premium-temaer opdateres oftere end deres gratis kolleger, og beskytter dermed dit websted mod sikkerhedstrusler og fejl.
 • Midway leveres med masser af forudbyggede og klar til brug sidelayout, som du kan bruge ud af boksen til at udvide dit websteds funktionalitet.
 • Midway er meget tilpasselig, så du nemt kan skabe et unikt udseende og fornemmelse for din valgte forretningsniche.
 • Premium-temaer leveres med fantastiske plugins og masser af indbyggede funktionaliteter såsom glider, billedgallerier, portefølje, blogsektion og mere.
Ulemper
 • Premium-temaer kommer til en pris, så du er nødt til at bruge penge for at få dem, hvilket muligvis ikke passer til dem med begrænset budget.
 • Nogle premium-temaer gennemgår ikke WordPress ‘officielle gennemgangsproces, i modsætning til gratis temaer. Værre er det, at nogle betalte optioner ignorerer og overholder ikke WordPress ‘udviklingsstandard.
 • Med målet om at blive det mest alsidige premium-tema, er nogle temaer indlæst med masser af funktioner og tilføjelser, der muligvis ikke er nødvendige for nogle brugere, hvilket gør temaet tungt og oppustet.

Nu, hvor du kender de mulige fordele og ulemper ved at bruge et betalt tema som Midway, er det i sidste ende din beslutning om du ikke vil gå efter det eller bare nøjes med et gratis tema. For det første, hvis du har et stramt budget, og du bare vil opbygge et grundlæggende websted eller ønsker at oprette en blog som en hobby, kan det at vælge et gratis tema være en bedre mulighed. Før du vælger et WordPress-tema, er det bedst at tjekke dets funktioner og funktionaliteter først og finde ud af, om det imødekommer dine behov eller ej. Find også et tema, der er let at bruge og tilpasse. Og selvfølgelig skal temaet være kompatibelt med den nyeste WordPress-version og skal fungere problemfrit med plugins. Med disse i tankerne kan du nemt indsnævre dine muligheder og finde det perfekte tema til din rejse- og livsstilswebsted!

Endelig dom – et elegant og funktionspakket tema til rejse- og fritidssteder

Det Midway – responsiv rejse WP-tema er tydeligt designet til rejse- og livsstilswebsteder. Det har en godt designet hjemmeside, der giver dig mulighed for at vise maleriske destinationer for at konvertere besøgende til kunder. Det er fuldt lydhør og let at tilpasse, og det er fyldt med lige de rigtige værktøjer til styring, booking og søgning af ture. Selvom det har et meget simpelt layout med sin standardversion, er der meget potentiale i betragtning af de rigtige tilpasninger. Det er svært at finde fejl med dette tema, og det er sandsynligvis grunden til, at mange brugere vælger det frem for ethvert andet WordPress-rejsetema på markedet. Så hvis du søger højt og lavt efter et slankt WordPress-tema til rejse- og livsstilswebsteder, er Midway – Responsive Travel WP-tema muligvis bare dit svar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map