Magento tutorial

E-handelswebsted med MagentoDet kan være en udfordring at vælge en e-handelsplatform, der passer perfekt til din virksomhed. Der er flere muligheder at overveje – herunder Magento og Shopify – såvel som flere faktorer, der kan have indflydelse på din beslutning.


Som en af ​​de førende e-handelsplatforme på markedet i dag tilbyder Magento en omfattende løsning til internetforhandlere. Faktisk, over 180.000 online butikker Brug det til at vise og sælge deres produkter. Der er flere muligheder, når det kommer til prisfastsættelse, herunder nogle, der er afhængige af din årlige indtægt.

I denne trin-for-trin-guide forklarer vi forskellene mellem Magentos variationer. Vi vil også diskutere alt hvad du har brug for at vide for at lancere en online butik med denne platform, herunder valg af en passende webhostingplan. Lad os komme lige til det!

Hvad du skal vide om Magento, inden du starter dit e-handelswebsted

Magento er en del af Adobe Experience Cloud. At blive bakket op af en af ​​de største softwareudviklere i verden er et vidnesbyrd om dens stabilitet. Det er et populært valg for dem, der ønsker at starte en online butik, placering nummer tre blandt de øverste millioner websteder, der bruger en eCommerce-løsning:

Magento's e-handelsplatforms hjemmeside.

Nogle af dens popularitet kan delvis skyldes dens forskellige tilbud. Magento fungerer lidt anderledes end platforme som WordPress. I stedet for en enkelt løsning for alle brugere har den specifikke pakker til små virksomheder, websteder på virksomhedsniveau og dem der falder i mellem.

Derudover er der flere versioner af platformen tilgængelig på forskellige prispunkter og forskellige forvaltningsniveauer. Vi diskuterer disse mere detaljeret inden længe.

Den første installationsproces for Magento bør kun tage dig cirka fem minutter at gennemføre. Det er dog lidt vanskeligere at estimere, hvor lang tid du har brug for at tilføje alle dine produktsider og konfigurere dit tema. Det afhænger af, hvor stort dit katalog er, og hvor kompliceret dine indstillinger skal være.

Når det er sagt, er der nogle værdifulde funktioner, der skal tjekkes, når dit e-handelswebsted er i gang. For eksempel har du adgang til integrerede marketingløsninger, der dækker flere kanaler. Dette går hånd i hånd med Magentos tilgang til problemfri integration af fysiske og digitale shoppingoplevelser.

Forståelse af Magentos familie af webudviklingsprodukter

Hvis du leder efter en dedikeret e-handelsløsning, har Magento meget at tilbyde. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne platform findes i tre forskellige variationer, herunder:

 • Magento Open Source. Denne udgave er gratis at bruge, men du skal selv være vært for dit nye eCommerce-websted. Dette betyder normalt, at man betaler for en hostingplan. Selvom denne version har færre funktioner, er der stadig mange fordele ved at bruge den.
 • Magento Commerce. Tidligere kaldet Magento Enterprise, denne version tilbyder flere funktioner, f.eks Progressive Web Application (PWA) studio og en drag-and-drop-sidebygger. Du skal stadig vælge en hostingudbyder, men du har adgang til professionel support.
 • Magento Commerce Cloud. Den seneste variant af Magentos primære produkt ligner meget den foregående mulighed. Den bruger imidlertid en underliggende Amazon Web Services (AWS) skyinfrastruktur, der kan forbedre webstedsydelsen, såvel som andre praktiske funktioner.

Hvis du lige starter dit brand eller på anden måde har et meget stramt budget, vil du sandsynligvis vælge den open source-version af platformen. For dem, der har lidt mere fleksibilitet med hensyn til pris, vil den primære beslutning være, om du er tilfreds med Magentos AWS-hosting, eller om du vil søge en anden udbyder.

Med hensyn til omkostninger bestemmes, hvor meget du vil bruge til at bruge Magento Commerce eller Magento Commerce Cloud af din årlige salgsindtægt. Små butikker, der arbejder på at opbygge et kundegrundlag, kan drage fordel af dette system. Når det er sagt, kan det blive ret dyrt.

Magento tilbyder også flere ekstra produkter, såsom Business Intelligence platform. Det indeholder avanceret tracking og dataanalyse, mens Ordrebehandling værktøj giver dig mulighed for at jonglere med flere butikker fra et betjeningspanel. Der er mange tredjepartsudvidelser, du kan prøve, uanset hvilken version du bruger.

Sådan oprettes et e-handelswebsted med Magento Open Source (i 11 trin)

Magento kan virke lidt skræmmende i starten, men vi har neddelt installationsprocessen for dig. Vi dækker de trin, du har brug for til at oprette og lancere et websted med open source-versionen af ​​platformen.

Før du begynder, er det bedst, hvis du gør det opret en gratis Magento-konto. Dette er en separat portal fra det websted, du opretter, men du kan nemt flytte fra den ene til den anden. Din brugerside giver dig oplysninger om de produkter, du har købt, fakturering og mere.

Trin 1: Gennemgå Magentos serverkrav

Som de fleste webstedsudviklingsplatforme har Magento visse krav, der skal opfyldes af enhver server, der vil være vært for platformen. Du vil notere dem, før du begynder at shoppe efter en hostingudbyder, så du kan sikre dig, at dit websted kører korrekt.

For at bruge Magento skal du sørge for, at du har følgende:

 • Operativ system. Linux x86-64 og andre Linux-distributioner som Rød hat eller Ubuntu. Du kan også udvikle lokalt på Mac eller Windows OS med virtualiseringer eller MAMP applikationer.
 • Webserver.  Du kan bruge enten Apache eller nginx som din webserver. Hvis du vælger Apache, anbefales det, at du gennemgår Magentos Apache-dokumentation til specifikke modulindstillinger.
 • Hukommelse. Når alt er sagt og gjort, kræver din Magento-opsætning sandsynligvis 2 GB Random Access Memory (RAM) eller mere.
 • Database. Magento er kompatibel med MySQL version 5.6 og 5.7.
 • PHP: Magento anbefaler at bruge PHP 7.3. Derudover er der specifikke instruktioner i deres PHP-installationsvejledning, der leder dig gennem at sikre, at de nødvendige udvidelser er inkluderet. Denne dokumentation vil også fremhæve andre indstillinger, der hjælper din Magento-installation med at køre glat, f.eks. Aktivering af OPcache.
 • Sikkerhed: Secure Sockets Layer (SSL) -certifikater anbefales til sikker dataoverførsel og integration med PayPal.

At forstå disse krav, før du går videre til næste trin, kan spare dig for tid og potentiel hjertesorg. Du ønsker ikke at bruge penge på at tilmelde dig en hostingplan kun for at indse, at den ikke tilbyder nok hukommelse, eller at virksomheden f.eks. Bruger Windows-servere.

Trin 2: Vælg en webhost og domænenavn

Dernæst skal du tage din liste over systemkrav og gå ud for at lede efter en webhost. De fleste vil tilbyde det udstyr og de værktøjer, du har brug for for at køre Magento. Alligevel er det klogt at spille det sikkert og vælge en udbyder, der inkluderer support specifikt til den platform, du vil bruge.

Nogle populære værter, der tilbyder installationsmuligheder med et klik for Magento inkluderer:

 • Bluehost
 • Hostinger
 • DreamHost

Ud over at se på priserne for hver af disse selskabers planer, er det klogt at overveje faktorer som ydeevne, sikkerhed, og om der er nogle yderligere funktioner, du kan tackle på din konto.

Et vigtigt element for at sikre den rigtige vært til din Magento-butik er at sikre, at den plan, du har valgt, indeholder et SSL-certifikat. De fleste af dem gør det. Hvis du agter at integrere dit eCommerce-sted med populære betalingsportaler, er dette en vigtig del af din sikkerhedsstrategi.

Mens du er ved det, er det en smart idé at sikre et domænenavn også på dette tidspunkt. Dette vil fungere som dit websteds adresse og være en vigtig del af dit brand, så du vil vælge klogt.

Mange udbydere tilbyder registrering af domænenavne som en del af din hosting-pakke. Hvis den valgte plan ikke gør det, skal du kigge andre steder for at gennemføre dette trin.

Trin 3: Download og installer Magento Open Source

Når du har købt en plan fra en hostingudbyder og konfigureret din konto, kan du installere Magento Open Source ved at gå over til produktsiden og klikke på Kom igang knap:

Magento Open Source-e-handelsplatforms hjemmeside.

Derefter kan du gennemgå et funktionssammenligningskort over open source-platformen og Magento Commerce. Klik på nederst i diagrammet Download Open Source:

Magento-produkter har sammenligningsdiagram.

Dette fører dig til siden Magento Tech Resources. Her har du flere muligheder med hensyn til download af Magento Open Source. Udviklerne anbefaler at bruge komponist, selvom du kan vælge at vælge et andet format.

Du kan også bestemme, om platformen skal downloades med eller uden eksempeldata. Til denne Magento-tutorial vil vi vælge den mest opdaterede fulde udgivelse med eksempeldata inkluderet:

Magento Tech Resources-downloadsiden.

Hvis du installerer platformen manuelt på din webhostingkonto, skal du mødes flere forudsætninger. Faktisk, hvis du overvejer denne rute, anbefaler vi, at du gennemgår Magentos køreplan for installation.

Begyndere kan stadig få Magento Open Source i gang med en installationsproces med et klik, hvis din vært tilbyder en. For at gøre dette i cPanel skal du navigere til cPanel > Autoinstallers:

Magento-autoinstallationsprogrammet i cPanel.

Når du klikker på Magento-ikonet, har du muligheden for at starte installationsprocessen ved at konfigurere dine administrationsindstillinger.

Trin 4: Konfigurer dine administrationsindstillinger

Inden du installerer Magento, skal du tilpasse dit admin-brugernavn og -adgangskode. Du bliver bedt om at gøre det, før installationen udføres.

Derefter skal du specificere, hvor din Magento-installation vil bo på din server, og hvad du vil have, at URL-stien til din administrator-login-side skal være. Når du er færdig med at tilpasse disse indstillinger, skal du klikke på Installere. Når processen er afsluttet, modtager du en bekræftelsesmeddelelse:

Magento-installationens succesmeddelelse.

Nu kan du klikke på Administrativ URL og log ind med det brugernavn og adgangskode, du oprettede under installationsprocessen. Dette fører dig til dit nye Magento-dashboard, hvor du kan begynde at bygge din nye eCommerce-webside.

Trin 5: Vælg og installer et tema til din butik

En af de første ting, du måske ønsker at gøre, er at vælge et tema til din butik. Dette bestemmer udseendet på dit websted. I mange tilfælde kan du ændre den, du vælger, for at matche din branding.

For at downloade og installere temaer fra Magento Marketplace, skal du først hente dine adgangsnøgler. Du kan finde disse på din brugerkonto (som vi anbefalede, at du opretter, før du starter trin 1) ved at navigere til Markedsplads> Mine produkter> Adgangstaster:

Generering af Magento-adgangstaster.

På den Adgangstaster side, bliver du bedt om at generere nye taster og tildele dem hvert navn. Når du har gennemført dette trin, skal du kopiere dine offentlige og private nøgler. Tilbage i dit Magento-dashboard kan du nu navigere til Indstilling> Guiden Webopsætning> Extension Manager:

Indstillinger for Magento-installationsguide.

Når du klikker på Extension Manager, bliver du bedt om at indtaste de adgangstaster, du lige har oprettet. Når du har tilsluttet dine Magento Marketplace-nøgler til dit administrationspanel på webstedet, vises alle temaer eller udvidelser, du køber og installerer i, i din Extension Manager liste:

Magento Extension Manager.

Hvis du f.eks. Besøger markedet og søger efter et gratis tema, kan du tilføje det til din indkøbsvogn og tjekke for at integrere det med dit websted. Når du klikker på Installere, det vil blive føjet til Extension Manager i dit websteds kontrolpanel.

Du bliver nødt til at gå tilbage til dit administratorpanel og navigere til Indstillinger> Guiden Webopsætning> Extension Manager> Gennemgang og installation. Dette viser en liste over eventuelle udvidelser eller temaer, der er klar til installation.

Naviger gennem din liste til det tema, du vil bruge. Marker boksen til venstre for filen, og klik derefter på Installere til højre for at begynde processen. Efter dette bliver du ført gennem en Beredskabskontrol for at sikre, at dit websted er kompatibelt. Hvis ikke, skal du afhjælpe problemet, før du fortsætter.

Trin 6: Tilpas dit tema

Når dit nye tema er installeret, kan du få adgang til det ved at gå til Indhold> Konfiguration. Derefter kan du begynde at ændre dens indstillinger ved at vælge det webstedsopsætning, du vil tilpasse. Det er her du finder grænsefladen til ændring eller upload af et logo og andre elementer til din online butik:

Indstillinger for tilpasning af Magento-websted.

Derudover kan du bruge Indhold> Elementer for at redigere dit websteds sider og widgets, såvel som de blokke, der udgør strukturen på webstedet.

For eksempel, hvis du vælger sider ser du en liste over dit nuværende indhold, der er tilgængeligt til redigering, samt det layout og det tema, hver side skal bruge:

Valg af en side til redigering i Magento.

Der er flere gode funktioner inkluderet i Magento-indholdsredigeringsgrænsefladen. Især inkluderer det en Søgemaskine optimering (SEO) -panel for hver enkelt side, som kan hjælpe dig med at forbedre dit websteds synlighed.

Forståelse af Magento-indholdshierarkiet

Det er værd at tage et øjeblik at dykke lidt dybere i, hvordan Magento organiserer indhold. Der er et hierarki, når det kommer til de forskellige elementer, du skal bruge til:

 • websteder. Når du installerer Magento, starter du automatisk med et websted. Dette kaldes dit Hovedwebsted. Du kan også oprette yderligere websteder ved hjælp af den samme installation.
 • butikker. Du kan oprette flere butikker på et enkelt websted. Hver kan have sin egen hovedmenu. Selvom alle butikker på et websted deler et katalog, kan de indeholde forskellige produkter.
 • Store visninger. Dette er en anden måde, du kan tilbyde dine kunder en fleksibel oplevelse. Dine Magento-butikker kan have flere visninger. For eksempel kan du bruge denne funktion til at rumme forskellige sprog. I dette scenarie vil dine kunder være i stand til at vælge et sprog fra forsiden for at ændre butiksvisningen.

Magento-udviklere omtaler alle disse elementer som ‘scopes’. Dette element giver dig mulighed for at anvende indstillinger inden for en bestemt sammenhæng, hvilket betyder ved globalinternet sidebutik, eller butiksvisning niveau.

Du kan nemt se omfanget af en funktion i dit Magento-instrumentbræt – det vil blive udpeget med parenteser. F.eks [internet side] omfang vises ved siden af ​​indstillinger, der gælder for alt inden for webstedets hierarki-niveau.

Trin 7: Udforsk udvidelser med tilføjet funktion

Magento Marketplace er også hvor du finder udvidelser, der kan tilføje funktionalitet til din butik. Dette inkluderer alt fra Instagram-widgets til kassemuligheder:

Magento Marketplace-udvidelser.

For at tilføje en udvidelse til dit butikside kan du følge de samme trin, som vi skitserede for at tilføje et nyt tema. Du kan filtrere udvidelserne på markedet efter et antal parametre, inklusive pris. Når du har valgt en og tjek, vil du kunne downloade og installere den.

Når det kommer til hvilke udvidelser du skal bruge, er valget virkelig op til dig. Det hele afhænger af dine mål for dit e-handelswebsted. Nogle generelle kategorier, du muligvis forfølger, inkluderer:

 • Sikkerhed. Der er en række sikkerhedsrelaterede Magento-udvidelser, inklusive dem, der kan tilføje en Google reCAPTCHA til din kasseside for at afskrække bots.
 • Marketing. Afhængig af din strategi, ønsker du måske at undersøge Beeketing til salg og krydssalg eller a blogudvidelse til indholdsmarkedsføring.
 • Analytics-sporing. Overvågning af kundeadfærd kan hjælpe dig med at tage informerede beslutninger om at forbedre dit websted. En udvidelse til at indsamle data og oprette rapporter kan være nyttig.
 • Betalingsportaler. For at kunder skal kunne foretage køb på dit websted, har du brug for en betalingsgateway. Populære som PayPal og Stripe hjælper din butik med at fremstå mere pålidelige og give kunderne brugervenlighed.
 • Forsendelse. Hvis du sælger fysiske produkter, er det smart at tilføje funktioner til dit websted for at hjælpe kunder med at spore forsendelsesfremskridt. Der er også udvidelser, der kan hjælpe dig med ordestyring.

Du har muligvis ikke nødvendigvis brug for eller vil have udvidelser fra alle disse kategorier, men de er tilgængelige for dig på forskellige prispoint, hvis du gør.

Trin 8: Rediger dine butiksindstillinger

Den sidste ting, du vil tackle, inden du begynder at tilføje produkter til din butik, er at tilpasse indstillingerne på dit eCommerce-websted. For at gøre dette skal du navigere til Butikker> Indstillinger> Konfiguration:

Sådan konfigureres butiksindstillinger i Magento.

Der er mange muligheder at overveje her, men nogle højdepunkter, som du gerne vil ramme, inkluderer:

 • Placering, tidszone og valutaindstillinger
 • Den e-mail-adresse, der skal bruges til transaktionsmeddelelser
 • Om prisomfanget skal være [global] eller [internet side]
 • Indstillinger for kundekonto
 • Forsendelses- og betalingsmuligheder

Eventuelle udvidelser, du tilføjer, med indstillinger, du muligvis skal justere, vises også på denne liste over mulige konfigurationer. Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på Gem konfig for at få virkning.

Trin 9: Konfigurer dine produktsider med priser og billeder

Opsætning af produkter til din Magento-butik tager kun et par skridt. Hvis du går til Katalog> Produkter ser du en liste over dine eksisterende varer og Tilføj produkt knap:

Sådan tilføjes nye produkter i Magento.

Hvis du klikker på det, kan du vælge den type produkt, du vil tilføje, i rullemenuen:

 • Enkle produkter: Et fysisk standardprodukt.
 • Konfigurerbare produkter: Enkle produkter, der findes i flere varianter.
 • Grupperede produkter: En samling enkle produkter, der kan købes enkeltvis eller sammen.
 • Virtuelle produkter: Tjenester, onlinekurser eller andre ‘produkter’, der ikke kræver levering eller download.
 • Bundle-produkter: En samling af varer, der ikke kan købes separat.
 • Produkter, der kan downloades: Digitale produkter, der kan downloades, f.eks. E-bøger.

Hvilken produkttype du vælger bestemmer den skabelon, du vil bruge til at oprette den tilsvarende side. Du skal altid inkludere et navn, pris og lagerbeholdningsenhed (SKU) -nummer. Valgfri information inkluderer vægt og dimensioner, lagermængde og en beskrivelse.

Dernæst kan du vælge at uploade et billede eller en video af din vare. Dette er klogt, da de fleste mennesker vil se, hvordan en vare ser ud, før de køber den. Selv hvis du sælger virtuelle eller downloadbare produkter, kan du tilføje et foto eller grafik, der repræsenterer din service eller digitale varer.

Når du er færdig, skal du klikke på Gemme knappen i øverste højre hjørne. Hvis du er klar til, at dit produkt kommer live på dit websted, skal du sørge for, at Produkt online afbryderen er også slået til. Det er dog undertiden bedst at vente, indtil alle dine varer er klar til kunder, inden de offentliggør dem.

Trin 10: Vælg dine betalings- og forsendelsesmuligheder

Betalings- og forsendelsesmuligheder har ofte stor indflydelse på, om en kunde gennemfører et køb online eller ej. Heldigvis har du med Magento en bred vifte af muligheder for begge disse elementer.

Som vi kort nævnte i trin 8, finder du disse indstillinger ved at gå til Butikker> Indstillinger> Konfigurationer. Derefter, Betalingsmetoder vil blive opført under Salg i den sammenklappelige menu i venstre sidepanel:

Sådan konfigureres betalingsmetoder.

Det er her du kan konfigurere de betalingsmetoder, der følger med Magento. Hvis du beslutter at bruge udvidelser til at udvide mulighederne for dine kunder, kan det tage lidt tid, da du bliver nødt til at konfigurere flere platforme.

Hver tilgængelige betalingsgateway har en Konfigurer kan du klikke på for at åbne den komplette liste over indstillinger. Derefter skal du tilføje oplysninger, f.eks. Hvilke korttyper du tillader, og om du skal gemme kreditkortoplysninger til fremtidige køb.

Desværre er Magentos indbyggede forsendelsesplatform lukket fra september 2019. Du kan stadig nemt konfigurere en løsning til levering af dine produkter ved hjælp af en udvidelse. Da indstillingerne varierer afhængigt af hvilken du vælger, skal du tjekke dit værktøjs dokumentation for yderligere instruktioner.

Trin 11: Vis og start dit websted

Redigering af et live site kan være forvirrende for besøgende, der finder det, mens det stadig er i gang, samt forårsage andre potentielle problemer. Af disse grunde er det altid bedst at bruge en iscenesættelsesmiljø eller udvikle lokalt og derefter skubbe dine ændringer til din server.

Hvis du har udviklet dit sted lokalt, er det sidste trin at skubbe alle dine Magento-filer til din webserver. Du kan gøre dette gennem din lokale udviklingsapplikation eller med en FTP-klient (File Transfer Protocol). Dette vil offentliggøre dit websted på internettet, så brugerne kan finde og nyde:

Forhåndsvisning af et demo-websted lavet med Magento.

I sidste ende har Magento lidt for næsten enhver der ønsker at starte en online butik. Mens læringskurven muligvis er stejlere end andre populære e-handelsplatforme eller plugins, er Magento et top-of-the-line valg for internetforhandlere.

Konklusion

Magento er en af ​​flere e-handelsplatforme, der vokser i popularitet. Mange webstedsudbydere tilbyder endda installationsmuligheder med et enkelt klik til opsætning af det online. Det kan stadig tage lidt tid at få din nye online butik sat op og arbejde som du vil.

Du skal have tilstrækkelig information fra denne tutorial til at flytte processen hurtigere. Alligevel kan du opleve, at du ønsker mere information for at tage tingene et skridt videre. Heldigvis er der nogle nyttige ressourcer tilgængelige online, herunder:

Som andre større open source-udviklingsprojekter er Magento-udviklerfællesskabet ganske nyttigt.

Er du klar til at starte din eCommerce-webside med Magento? Del eventuelle spørgsmål, du har om installationsprocessen, med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map