Lader WebHostingHub dig eje dit websted?

Lader WebHostingHub dig eje dit websted?

For de fleste mennesker synes spørgsmålet om, hvem der ejer deres websted, absurd. Nogle ville tro, at når de har brugt nok penge og har betalt for de tjenester, der kræves for at drifte webstedet, gav dem retten til at eje deres websted. Dette er dog ikke altid tilfældet. Ikke medmindre kontrakten udtrykkeligt specificerer, at du ejer dit websted, er du aldrig dens ejer. For at gøre det meget lettere at forstå, er vi nødt til at definere udtrykket “eget” først. At eje dit domæne er som at eje dit telefonnummer derhjemme, som du faktisk aldrig ejer, men bare leaser det fra virksomheden.


Dette spørgsmål er ganske vanskeligt. Ikke alle hostingfirmaer giver dig mulighed for at eje dit websted. Med WebHostingHub er det klart angivet i del 4.ai i deres servicevilkår / brugeraftale, at “Kunden er ejer eller gyldig licensindehaver af kundeindholdet og hvert element deraf, og Kunden har sikret alle nødvendige licenser, samtykke, tilladelser, afkald og frigivelser til brug af kundeindholdet og hvert element deraf, herunder uden begrænsning, alle varemærker, logoer, navne og ligheder indeholdt deri, uden nogen forpligtelse fra selskabet til at betale gebyrer, rester, guildbetalinger eller anden kompensation af enhver art til enhver person eller enhed; “(Citeret fra WebHostingHubs servicevilkår / brugeraftale), hvilket betyder, at klienten kun får ejet indholdet på webstedet, men virksomheden lejer simpelthen webstedet til kunden.

Teknisk set hvad kan jeg ikke eje på min hjemmeside?

For at gøre det klart og enkelt, ejer du ikke rigtig dit websted, så meget som dit websted faktisk består af mange dele, hvoraf nogle du ejer og andre, du bare lejer. Her er en enkel guide til, hvad du ejer, og du lejer blot.

 • Du ejer ikke webserveren. Webserveren er computeren, der kører serverplatformen, der er vært for dit websted. Normalt ejer datacentret webserveren og lejer den til dig. Det er indlysende, at du ikke ejer dit websted, medmindre du køber en til dig selv.
 •  Du ejer ikke webserverplatformen, virksomheden ejer dette. Eksempler herpå inkluderer Linux Apache MySQL PHP (LAMP), ASP.NET, Windows IIS + og Microsoft SQL Server.
 •  Du ejer ikke Content Management System (CMS) som WordPress, Joomla og Drupal. Du kan have dit eget CMS, hvis du forfatter en kildekode, og at du selv skrev den. Ejeren af ​​CMS er dens skaber; du har kun licens til at bruge det.
 •  Du ejer ikke databasesoftwaren såsom MySQL. At aldrig eje databasesoftware betyder også, at du ikke ejer den egentlige database, men at du ejer webstedets data og indhold, der er gemt i databasen, forudsat at du forfatter det.
 •  Du ejer typisk ikke webstedets kildekode, medmindre du forfatter det selv. En kildekode er et program oprettet på webserverplatformens sprog, der indeholder stik til anden software og bruges også til at kommunikere med eksterne systemservere. Det bruges til at generere HTML / CSS / JavaScript, så browseren fungerer på din skærm.
 •  Du ejer ikke browseren; du har kun licens til at bruge det.
 •  Det mest overraskende ejer du ikke dit domænenavn. Overrasket? Faktisk ejer du ikke domænenavnet, selvom du er den registrerede domænenavneejer. Du leaser kun det.

Hvad får jeg da til at eje?

Som “ejer” af dit websted og som forfatter af dets indhold, får du følgende:

 •  Du skal være ejer af HTML / CSS / JavaScript /. Dette er byggestenene på dit websted og er de sprog, som browsere forstår.
 •  Du skal være ejer af det visuelle design på dit websted. Dette inkluderer layoutet og de grafiske aktiver såsom farver, typografi, fotografering, der bruges til at oprette brugergrænsefladen, det læsbare indhold på webstedet og de billeder og videoer, det indeholder.
 • Du skal eje tekstindholdet på dit websted. Dette inkluderer al den læsbare, formaterede, kan kopieres og indsættes såvel som kan indekseres i søgemaskinens webstedstekst, der kan gengives i din browser. Dette betyder, at du skal være forfatteren af ​​tekstindholdet for at gøre det til dit eget.
 •  Du ejede billederne af dit websted, det vil sige hvis du selv tog billederne, ellers hvis du bare kopierede det fra et sted det, er billedet bare licenseret til dig.

Hvad er den juridiske virkelighed ved ejerskab af websteder?

Det kan komme ganske overraskende, at når du har brugt tid og penge på webstedet, bliver du informeret om, at du ikke rent faktisk ejer det. Dette er følgende kendsgerninger, som du skal huske på den retlige virkelighed ved ejerskabet til dit websted. . For det første skal du huske, at du aldrig lovligt kan eje webserverplatformen, dit domænenavn, webplatformen, databasesoftwaren, CMS og endda det sprog, der bruges til at oprette dit websted. Du vil heller aldrig komme til at eje den server, der er vært for dit websted, og at du kun tildeles licens til at bruge den intellektuelle ejendom for skaberen af ​​webstedet og den platform, der bruges til at bygge det.

Du kan kun eje kildekoden til webstedet, hvis du selv har oprettet programmet eller har nogen “arbejder til leje” under dig. Dog får du eje indholdet af dit websted og det visuelle design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map