Lader InMotion dig eje dit websted?

Lader InMotion dig eje dit websted?

For mange af os, især for nybegynder på webstedet, kan spørgsmålet om ejerskab af websteder virke absurd. Mange af os ville tro, at da du har brugt betydelige mængder af penge, og da du betalte for de tjenester, der kræves for at drifte webstedet, er du ejer af dit websted, og det bliver latterligt at blive spurgt, hvem der ejer webstedet. Dog er du virkelig ejeren af ​​dit websted? Du kan med det samme sige ja til dette spørgsmål, men det er ikke altid tilfældet. Medmindre kontrakten udtrykkeligt angiver, at du ejer dit websted teknisk set, er du aldrig dens ejer.


For en bedre forståelse af denne diskussion er det vigtigt, at vi først forstår betydningen af ​​udtrykket ”egen”. Teknisk set er domæneejerskab ligesom at være ejer af dit hjemmetelefonnummer, som du aldrig faktisk har ejet, men lejer det fra telefonselskabet.
Dette spørgsmål er imidlertid ganske vanskeligt, da ikke alle hostingfirmaer tillader dig at eje dit websted. I henhold til InMotion’s Servicevilkår / Brugeraftale og Privatlivspolitik, del 4.ai, er “Kunden ejer eller gyldig licensindehaver af Kundens indhold og hvert element deraf, og Kunden har sikret alle nødvendige licenser, samtykke, tilladelser, undtagelser og frigivelser til brug af kundeindholdet og hvert element deraf, herunder uden begrænsning, alle varemærker, logoer, navne og ligheder indeholdt deri, uden nogen forpligtelse fra selskabet til at betale gebyrer, rester, guildbetalinger eller anden kompensation af enhver art til nogen person eller enhed; ” (Www.inmotionhosting.com/terms-of-service). Denne bestemmelse betyder, at klienten ejer hele indholdet af webstedet, men ikke selve webstedet, da det kun lejes til klienten.

Hvorfor kan jeg ikke eje på min hjemmeside?

Kort sagt, du kan ikke eje dit websted så meget, som dit websted faktisk består af mange dele, hvoraf nogle du ejer, og mens andre bare lejer du fra hostingudbyderen. Her er en enkel guide til, hvad du ejer, og du lejer blot.

 •  Du ejer ikke webserveren.
 •  Webserveren er computeren, der kører serverplatformen, der er vært for dit websted. Normalt ejer datacentret webserveren og lejer den til dig. Det er indlysende, at du ikke ejer dit websted, medmindre du køber en til dig selv.
 •  Du ejer ikke webserverplatformen.
 •  Eksempler på dette inkluderer Linux, Apache, MySQL, PHP (LAMP), ASP.NET, Windows IIS + og Microsoft SQL Server.
 •  Du ejer ikke Content Management System (CMS) som WordPress, Joomla og Drupal.
 •  Du kan have dit eget CMS, hvis du forfatter en kildekode, og at du selv skrev den. Ejeren af ​​CMS er dets skaber, og du har kun licens til at bruge det.
 •  Du ejer ikke databasesoftwaren såsom MySQL.
 •  At aldrig eje databasesoftware betyder også, at du ikke ejer den egentlige database, men at du ejer webstedets data og indhold, der er gemt i databasen, forudsat at du forfatter det.
 •  Du ejer typisk ikke webstedets kildekode, medmindre du forfatter det selv.
 •  En kildekode er et program oprettet på webserverplatformens sprog, der indeholder stik til anden software og bruges også til at kommunikere med eksterne systemservere. Det bruges til at generere HTML / CSS / Java-scriptet, så browseren fungerer på din skærm.
 •  Du ejer ikke browseren, du har kun licens til at bruge den.
 •  Det mest overraskende ejer du ikke dit domænenavn.
 •  Nu kan dette komme som en overraskelse, men du ejer faktisk ikke domænenavnet, selvom du er dens registrerede domænenavneejer. Du leaser kun det.

Hvad får jeg da til at eje?

At være “ejer” af dit websted betyder simpelthen, at du får ejet følgende:

 •  Du er ejer af HTML / CSS / Java-script-sprog, byggestenene på dit websted og de sprog, som browsere forstår.
 •  Du ejer Visual Design af dit websted.
 •  Dette inkluderer layoutet og de grafiske aktiver såsom farver, typografi, fotografering, der bruges til at oprette brugergrænsefladen, det læsbare indhold på webstedet og de billeder og videoer, det indeholder.
 •  Du ejer tekstindholdet på dit websted.
 •  Dette inkluderer al den læsbare, formaterede, kan kopieres og indsættes såvel som kan indekseres i søgemaskinens webstedstekst, der kan gengives i din browser. Dette betyder, at du skal være forfatteren af ​​tekstindholdet for at gøre det til dit eget.
 •  Du ejer fotos af dit websted.
 •  Denne betingelse er sandt, hvis og kun hvis du selv har taget billederne, ellers hvis du bare kopierede det et eller andet sted, er billedet bare licenseret til dig.

Hvad skal jeg forstå for lovligheden af ​​ejerskab af websteder?

Du kan blive overrasket over at høre, at du ikke er ejeren af ​​dit websted. Det lyder måske latterligt, at når du har brugt tid og penge til dit websted, bliver du informeret om, at du ikke rent faktisk ejer det.
Følgende er de vigtige kendsgerninger, som du har brug for at forstå om den juridiske virkelighed ved ejerskabet af dit websted. For det første skal du huske, at du aldrig lovligt kan eje webserverplatformen, dit domænenavn, webplatformen, databasesoftwaren, CMS og endda det sprog, der bruges til at oprette dit websted. For det andet vil du aldrig komme til at eje den server, der er vært for dit websted, og at du kun tildeles licens til at bruge den intellektuelle ejendom for skaberen af ​​webstedet og den platform, der bruges til at bygge det. Dog ejer du lovligt indholdet på dit websted, hvis og kun hvis du har skrevet i dig selv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map