Konvertering af HTML til WordPress (trin for trin)


Konvertering af HTML til WordPressVejen fra websteder bygget med ren HTML til WordPress var ikke en kort vej. Fra en teksttekstoplevelse er webdesign flyttet til en meget interaktiv webtilstedeværelse. Derudover er vi ikke længere nødt til at skrive markering selv, men kan lade indholdsstyringssystemer udføre de tunge løft.


Det betyder dog ikke, at statiske HTML-websteder ikke findes mere. Faktisk er HTML5, den seneste iteration af markeringssproget, meget kraftig og giver dig mulighed for at opbygge kvalitetswebsteder uden et CMS bag dem..

Alligevel viser den voksende markedsandel for WordPress, at flere og flere mennesker skifter til platformen.

WordPress markedsandel i 2019

For nogle af dem betyder det at flytte fra statisk HTML til WordPress. Dette kan være en skræmmende opgave, men dette indlæg vil forsøge at forklare, hvordan man gør det på et par enkle måder.

Nedenfor viser vi dig flere måder, hvordan du konverterer fra HTML til WordPress. Først lærer du, hvad de forskellige muligheder er såvel som deres fordele og ulemper. Derefter viser vi dig, hvordan du udfører hver af dem trin for trin.

Lad os komme afsted.

De 3 måder at flytte fra statisk HTML til WordPress

For at flytte fra HTML til WordPress skal du omdanne dit HTML-design til et WordPress-tema. Et tema styrer udseendet og følelsen af ​​et WordPress-websted, mens funktionaliteten leveres af selve CMS samt yderligere plugins.

For at skifte, har du flere muligheder. Hvilken der er den rigtige for dig afhænger af faktorer som den tid og penge, du er i stand til og villig til at investere, dine kodningsevner og personlige præferencer. Følgende er de vigtigste muligheder.

A) Konverter HTML manuelt til et WordPress-tema

Den første mulighed er også den mest tekniske. Hvis du går denne rute, tager du din eksisterende kode og bruger den som et udgangspunkt for at oprette WordPress-temafiler.

Det er ikke for kompliceret, især hvis du har kodningserfaring. Du kan trække det ud med en smule viden om HTML, CSS og noget PHP. Meget af det er kopiere og indsætte.

Ulempen: mens du ender med et fungerende WordPress-tema, har det ikke alle de muligheder, som WordPress har at tilbyde. F.eks. Medmindre du bygger det ind efter faktum, vil dit websted være uden widgetområder eller muligheden for at ændre din menu fra WordPress-backend.

Mens dit websted gør sit job, kan du ikke administrere det fuldstændigt via WordPress. Af den grund foretrækker vi personligt den næste mulighed.

B) HTML til WordPress via WordPress Child Theme

Efter vores mening er dette sandsynligvis den letteste og mest rimelige vej med hensyn til indsats og monetære investeringer. I stedet for at bruge dit nuværende sted som springpunkt, bruger du i stedet et færdigt WordPress-tema. Derefter justerer du kun dens design, så det minder om dit gamle websted.

Hvis du gør det, kan du udnytte WordPress fuldt ud, mens du stadig bevarer det gamle websteds udseende. Du behøver heller ikke at tilføje WordPress-funktioner bagefter. I stedet kan du bygge videre på et eksisterende tema – noget WordPress-platformen eksplicit er lavet til.

C) Importer indhold fra HTML til WordPress ved hjælp af plugin

Selvfølgelig, hvis du ikke insisterer på at bruge dit nuværende design og er åben for at ændre det, bliver tingene endnu lettere. I dette tilfælde skal du bare oprette et websted, installere temaet og importere dit HTML-indhold. Som du vil se nedenfor, er dette en meget hurtig og smertefri proces.

A) Sådan manuelt konverteres HTML til et WordPress-tema

Hvis dit mål er at starte fra bunden og oprette dit eget WordPress-tema, der ligner dit eksisterende HTML-websted, skal du starte herfra.

Bare rolig, hvis det lyder skræmmende, vil du se, at det er alt andet end. Bare et par filer og mapper, samt nogle kopier og indsæt, er alt hvad det kræver.

1. Opret en temamappe og basisfiler

Den første ting, du skal gøre, er at oprette en ny temamappe. Du kan gøre det på dit skrivebord, som du ville gøre for et bibliotek på din computer. Navngiv det, hvad du vil, dit tema skal kaldes.

Gå derefter til kodeditoren og opret et antal tekstfiler. Giv dem følgende navn:

 • style.css
 • index.php
 • header.php
 • sidebar.php
 • footer.php

Gør ikke noget med dem endnu, hold filerne åbne i editoren. Du har brug for dem snart.

2. Kopier eksisterende CSS til WordPress Style Sheet

Nu er det tid til at forberede WordPress-stilarket (filenstyle.css du lige har oprettet) for at kopiere dit gamle websteds CSS til det. Åbn for det, og indsæt følgende:

/ *
Tema Navn: Tyve Tretten
Tema URI: http://wordpress.org/themes/twentythirteen
Forfatter: WordPress-teamet
Forfatter URI: http://wordpress.org/
Beskrivelse: Temaet for WordPress fra 2013 bringer os tilbage til bloggen med et komplet udvalg af postformater, der hver vises smukt på deres egen unikke måde. Designdetaljer bugner, startende med et pulserende farveskema og matchende headerbilleder, smuk typografi og ikoner og et fleksibelt layout, der ser godt ud på enhver enhed, stor eller lille.
Version: 1.0
Licens: GNU General Public License v2 eller nyere
Licens URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html
Mærker: sort, brun, orange, tan, hvid, gul, lys, en-søjle, to-kolonner, højre-sidebjælke, fleksibel bredde, brugerdefineret header, brugerdefineret menu, redaktørstil, featured billeder, mikroformater, post-formater, rtl-sprog-support, sticky-post, oversættelse klar
Tekst domæne: tyve

* /

Dette er den såkaldte stilarkhoved (Vigtigt: forlad ikke kommentaren/*...*/ mærker ud!). Udfyld hver del sådan:

 • Tema Navn – Her går navnet på dit tema. Det kan være hvad du vil, men det er normalt det samme som navnet på din temamappe.
 • Tema URI – Du lægger normalt temaets hjemmeside her, men du kan bruge din egen webstedsadresse.
 • Forfatter – Det er dig. Læg dit eget navn her, eller hvad du vil blive kaldt.
 • Forfatter URI – Et link til din startside. Det kan være den, du bygger, eller hvad der giver mening.
 • Beskrivelse – En valgfri beskrivelse af dit tema. Dette vises i WordPress-backend.
 • Version – Versionen af ​​dit tema. Da du ikke offentliggør det, betyder det ikke rigtig noget. Vi lægger normalt 1,0 her.
 • Licens, licens URI, tags – Disse ting er kun vigtige, hvis du planlægger at sende dit tema til WordPress temakatalog. Du kan udelade dem ude i dette tilfælde, vi inkluderede dem bare med henblik på færdiggørelse.

Efter overskriften skal du kopiere og indsætte det eksisterende CSS fra dit statiske HTML-websted. Gem derefter filen i din nye temamappe, og luk den. Tid til at flytte til resten.

3. Adskil din eksisterende HTML

For den næste del skal du forstå, at WordPress normalt bruger PHP til at hente oplysninger fra sin database. Af den grund er du nødt til at hugge op din eksisterende HTML i forskellige stykker, så CMS kan sammensætte dem korrekt.

Selvom dette lyder kompliceret, betyder det alt, at du kopierer og indsætter dele af dit HTML-dokument i flere PHP-filer. For at demonstrere dette bedre har vi sammensat en simpel eksempel side, som du kan se nedenfor.

HTML til WordPress eksempel side

Som du kan se, er det meget en standard HTML-skabelon, der indeholder et header, indholdsområde, en sidebjælke og en sidefod. Den ledsagende kode er denne:

Webstitets titelWebstitets titel

 • nav vare nr. 1
 • nav vare nr. 2
 • nav vare nr. 3

Artikel Titel

Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam sodales urna non odio egestas midlertidigt. Nunc vel vehicula ante. Etiam bibendum iaculis libero, eget molestie nisl pharetra i. I semper consequat est, eu porta velit mollis nec.

pos

Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam sodales urna non odio egestas midlertidigt. Nunc vel vehicula ante. Etiam bibendum iaculis libero, eget molestie nisl pharetra i. I semper consequat est, eu porta velit mollis nec. Curabitur posuere enim eget turpis feugiat temporært. Etiam ullamcorper lorem dapibus velit suscipit ultrices. Proin i est sed erat facilisis pharetra.

pos

Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam sodales urna non odio egestas midlertidigt. Nunc vel vehicula ante. Etiam bibendum iaculis libero, eget molestie nisl pharetra i. I semper consequat est, eu porta velit mollis nec. Curabitur posuere enim eget turpis feugiat temporært. Etiam ullamcorper lorem dapibus velit suscipit ultrices. Proin i est sed erat facilisis pharetra.

Hvis dit design er anderledes, er du muligvis nødt til at justere trinene nedenfor noget. Den overordnede proces forbliver imidlertid den samme.

Åbn først din nuværende index.html (dit HTML-websteds hovedfil). Gå derefter igennem dine nyoprettede WordPress-filer og kopier følgende til dem (eksemplerne nedenfor er min markering):

header.php

Alt fra begyndelsen af ​​din HTML-fil til hovedindholdsområdet (normalt angivet med

eller

) går ind i denne fil. Derudover lige før hvor det står, kopiere og indsætte . Dette er afgørende for, at mange WordPress-plugins fungerer korrekt.
Webstitets titel


Webstitets titel

 • nav vare nr. 1
 • nav vare nr. 2
 • nav vare nr. 3

sidebar.php

Alt, der hører til sektionen

Derefter er du færdig med index.html og kan lukke det. Gem alle andre filer i din temamappe, og luk dem undtagen header.php og index.php. Du har noget mere arbejde at gøre med dem.

4. “WordPressify” Header.php og Index.php

For overskriften er det eneste, der er tilbage, at ændre opkaldet til stilarket fra HTML til WordPress-format. For at gøre dette skal du kigge efter et eksisterende link i afsnit. Det ser måske sådan ud:

Udskift det med dette:

Cool, nu kan du gemme og lukke header.php. Drej derefter til index.php. Det skal være tomt i øjeblikket. Så kopier og indsæt først disse kodelinjer:
Dette er opkaldene til de andre filer, der indeholder resten af ​​dit websted. Du vil muligvis bemærke afstanden mellem opkaldet til header og sidebjælken. Det er her du vil tilføje Sløjfen.

Sidstnævnte er den del af WordPress, hvor CMS udsender indhold oprettet i backend. Det er vigtigt, hvis du vil have WordPress til at føje indhold dynamisk til dine sider, som du senere vil importere. Til dette formål indsættes dette her lige efter :


Gem nu index.php arkiver og luk den. Godt klaret! Dit grundlæggende tema er klar. Nu kan du tilføje det til dit nye WordPress-sted.

5. Opret et skærmbillede og upload tema

Nu tilføjer du et temaskærmbillede, der sammen med oplysningerne fra din stilarkhoved fungerer som en forhåndsvisning af dit websted i WordPress-backend.

For at gøre det skal du åbne dit eksisterende websted i en browser og tage et skærmbillede med din foretrukne metode. Åbn derefter det valgte billedredigeringssoftware og beskær det til 880 × 660 pixels. Gem det som screenshot.png og tilføj det til din temamappe. Nu er du klar til at uploade dit tema.

For at få det nye tema til dit WordPress-sted har du flere muligheder. Forudsætningen er imidlertid, at alle filer er inde i din temamappe.

Den første mulighed er at oprette en zip-fil ud af den. Gå derefter til dit WordPress-sted og derefter til Udseende> Temaer. Klik her Tilføj ny øverst og derefter Upload tema.

upload konverteret tema

I den kommende menu skal du bruge knappen til at gennemse placeringen af ​​din zip-fil. Marker det, og klik Åben, derefter Installer nu. Når det er gjort, skal du aktivere temaet.

Alternativt kan du oprette forbindelse til din server via FTP (eller bare gå til det lokale bibliotek på din harddisk) og navigere til wp-content / temaer. Upload derefter din (udpakkede) temamappe der. Derefter skal du aktivere temaet fra det samme sted som før.

Pæn! Det nye websteds frontend skal nu ligne dit gamle sted. Alt, hvad der er tilbage for at afslutte overgangen fra HTML til WordPress, er at importere dit eksisterende indhold. Vi vil dække dette yderligere nedenfor, når vi taler om at bruge et eksisterende WordPress-tema.

Vær dog opmærksom på, at selvom det grundlæggende tema fungerer nu, er der flere ting, du kan gøre for at integrere din HTML bedre med WordPress. Dette inkluderer gør din blogtitel og beskrivelse redigerbar, tilføje widgetområder, kommentarer og meget mere. Du skal muligvis også tilføje CSS-markering, fordi indholdet ikke er en del af dit originale design som billeder.

Da det er meget arbejde, bruger vi personligt en løsning, der allerede har al den funktionalitet og kun har brug for en designændring. Det er det, vi viser dig næste.

B) HTML til WordPress via WordPress Child Theme

Hvis ovenstående virker for intens for dig, kan den næste metode muligvis være mere håndterbar. Det giver dig mulighed for at drage fordel af tusinder af eksisterende WordPress-temaer, mens du stadig beholder dit originale design.

Det er ved at bruge et såkaldt barnetema. Disse temaer er bygget oven på et andet tema (overordnede), der ikke står på deres egen, men blot ændrer overordnet tema, så det passer til dine behov. Let nok at gøre, selvom det kræver lidt detektivarbejde.

1. Vælg et passende tema

Det første trin er at vælge et passende tema at basere dit design på. Til det hjælper det med at finde et tema, der er tæt på dit nuværende design eller bruge en temaramme eller et starttema, som begge er lavet til at fungere som en base for brugerdefinerede temaer.

Tjek WordPress temakatalog, vores liste over fantastiske temaer eller se nærmere på premium-temaer at finde en passende kandidat. Efter nogle søgninger besluttede vi, at Tyve Tolv tema ville være et godt udgangspunkt for min flytning fra HTML til WordPress. Normalt ville vi vælge noget mere opdateret, men det går godt med det enkle design, vi arbejder med.

Når du har valgt, skal du installere temaet på dit WordPress-websted, som du ville installere ethvert tema. Ingen grund til at aktivere det. Som nævnt er det bare der for at skabe en base for dig at arbejde med. Resten sker i barnets tema.

2. Opret en ny mappe

På samme måde som den tidligere metode, for underordnet tema, skal du oprette en temamappe. Her kan du placere alle de filer, der hører til den.

Når du opretter underordnede temaer, er det almindeligt at kalde mappen det samme navn som overordnet tema plus -barn. Så da vores børnetema er baseret på Twenty Twelve-temaet, kalder vi dets bibliotek twentytwelve-barn.

Uanset hvilket navn du vælger, skal du bare sørge for ikke at medtage nogen mellemrum, da det ikke fungerer på den måde.

3. Indstil stilarket

Barnets tema har også brug for et typografiark. Denne fungerer næsten det samme som det stilark, der er oprettet ovenfor. Den har dog en lidt anden overskrift og vil indeholde mindre kode.

Vi kommer til den anden del senere. For nu skal du oprette det sædvanlige style.css og placer det i temamappen. Tilføj derefter følgende:

/ *
Tema Navn: Twenty Fifteen Child
Tema URI: http://eksempel.com/twenty-fifteen-child/
Beskrivelse: Twenty Fifteen Child Theme
Forfatter: John Doe
Forfatter URI: http://eksempel.com
Skabelon: twentyfifteen
Version: 1.0.0
Licens: GNU General Public License v2 eller nyere
Licens URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html
Mærker: lys, mørk, to-kolonner, højre sidebjælke, responsivt layout, klar til tilgængelighed
Tekstdomæne: Femogtyve-barn
* /

Som du kan se, ligner det meget den stilarkoverskrift, du brugte før med en undtagelse: den indeholder Skabelon tag.

I dette afsnit skal du placere navnet på det tema, der fungerer som overordnet. Uden det fungerer barnets tema ikke. For at undgå dette, indtast mappenavnet på overordnet. Så for Twenty Twelve ville det være det Skabelon: twentytwelve.

4. Opret Functions.php og inherit overordnede stilarter

Med bare stilarket og mappen er det allerede muligt at aktivere underordnet tema. Det ville dog ikke gøre meget godt, da netop nu ser dit websted ud som en HTML-side uden nogen styling.

For at ændre det skal du først arve forældrenes stilarter, og til det har du brug for det functions.php. Denne fil er en vigtig del af enhver WordPress-installation og giver dig mulighed for at foretage gennemgribende ændringer på dit websted.

I dette tilfælde vil du dog kun bruge det til at kalde forældres styling. For at oprette en ny fil og kalde den functions.php. Den første ting, du tilføjer helt i begyndelsen, er denne:

Med et åbende PHP-tag er filen teoretisk klar, men den gør ikke noget endnu. Så derudover skal du indtaste dette:

funktion child_theme_enqueue_style () {

$ parent_style = 'parent-style';

wp_enqueue_style ($ parent_style, get_template_directory_uri (). '/style.css');
wp_enqueue_style ('barnestil',
get_styleheet_directory_uri (). '/Style.css',
array ($ parent_style),
wp_get_theme () -> get ( 'Version')
);
}
add_action ('wp_enqueue_scripts', 'child_theme_enqueue_style');

Dette stykke kode fortæller WordPress at gå til skabelonbiblioteket (alias overordnet tema) og bruge de typografier, der er inkluderet der. Det gør det også muligt at ændre temaet via dit barn-tema (mere om det senere).

5. Aktivér temaet Børn

På dette tidspunkt er barnets tema klar til at blive aktiveret.

Du kan tilføje et skærmbillede til det som i instruktionerne ovenfor, hvis du vil. Bortset fra det kan du enten zip det op og tilføje det til WordPress via Udseende> Temaer> Tilføj nyt> Upload tema eller ved blot at tilføje mappen, som den er til wp-content / temaer.

I begge tilfælde, når du aktiverer temaet, skal dit websted nu se nøjagtigt ud som dets overordnede.

6. Juster designet

Her begynder det førnævnte detektivarbejde. Det er nu tid til at ændre designet på det eksisterende tema, så det minder om dit originale HTML-sted.

For eksempel er en af ​​de første ting, der skiller sig ud, at vores WordPress-tema tilføjer plads over overskriften og under sidefoden, som vores HTML-websted ikke har.

html til wordpress via eksempeleksempel for underordnet tema

For at afhjælpe dette kan vi se på HTML-stedet med vores browserudviklerværktøjer at finde markeringen ansvarlig. Når vi gør det, støder vi på dette:

krop {
margen: 0;
}

Derefter gør vi det samme med mit nye WordPress-tema, hvor vi finder disse stilarter:

krop .site {
margin-top: 48px;
margin-top: 3.428571429rem;
margin-bund: 48px;
margin-bund: 3.428571429rem;
}

Mit mål er nu at anvende stylingen fra HTML-stedet til WordPress-temaet. I dette tilfælde kan vi opnå dette ved blot at tilføje følgende til mit barns tema style.css:

krop .site {
margin: 0 auto;
}

Når du har gemt, har WordPress-temaet de nye stilarter anvendt til det:

html til wordpress via redigeret eksempel side med underordnet tema

Det skyldes, at alt, hvad du tilføjer til barnets tematype, overskrider typografierne i dets overordnede. Resten af ​​markeringen forbliver imidlertid intakt, så du kun er i stand til at ændre de ting, der er relevante.

Plus, hvis du bruger en HTML5-skabelon som en starter og et moderne WordPress-tema som din forælder, vil mange af de grundlæggende markeringer svare til, hvilket gør dit liv meget lettere.

Der er meget mere, du kan gøre med børnetemaer, som du kan lære her. Når du er færdig med at justere designet, er det tid til at importere dit indhold. Lad os komme til det nu.

C) Importer indhold fra HTML til WordPress ved hjælp af plugin

Til sidst bruger listen et eksisterende tema som det er på listen over at flytte fra HTML til WordPress og blot flytte dit indhold fra dit HTML-sted ind i det. Dette er den enkleste måde - alt hvad du skal gøre er at installere og aktivere det valgte tema (vi antager, at du ved, hvordan du gør det nu) og følg derefter trinnene herunder.

Selvom denne proces ikke er superhård, er der for øvrigt ting, der kan gå galt. Af den grund skal du sørge for at tage backup af dit WordPress-sted, før du går igennem med det.

1. Installer import-plugin

Den første ting, du skal gøre, er at installere plugin HTML-import 2. Den nemmeste måde at opnå dette på er at gå til Plugins> Tilføj nyt og søg efter det ved navn. Når du finder det på listen (det kan være længere nede i bunden), skal du klikke på Installer nu. Aktivér det, når det er gjort.

html til wordpress import plugin

2. Forbered importen

For at importere flere sider på én gang skal du uploade dem til den samme server som din WordPress-installation. Plugin vil foreslå noget lignende html-filer-til-import  mappenavnet, men du kan vælge, hvad du vil. Bare sørg for at huske stienavnet.

Som du vil se i det følgende, kan du også importere enkelte sider én efter én. Gå til WordPress og for begge metoder Indstillinger> HTML-import. Vi vil gennemgå de mest basale indstillinger nu. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis noget er uklart, henvises til officiel brugervejledning.

Filer

html til wordpress importfiler

Konfigurer denne skærm som følger:

 • Katalog til import - Indtast den sti, som du lige kopierede dine eksisterende filer til.
 • Gammel webadresse - Bruges til omdirigeringer. Indtast din gamle URL. Vi behandler dette igen senere i denne artikel.
 • Standardfil — Standardfilen for mapper på det gamle websted, normalt index.html.
 • Filendelser, der skal inkluderes - Udvidelserne af filer, du vil importere.
 • Kataloger, der skal udelukkes - Hvis du har nogen mapper på det gamle sted, som du ikke ønsker at importere, skal du indtaste dem her.
 • Bevar filnavne - For at få plugin automatisk til at bruge dine filnavne som den nye URL, skal du markere dette felt. Dette giver mening, hvis dine titler er meget lange, fordi importøren normalt bruger dem til at oprette sneglen.

Indhold

Under indhold skal du konfigurere HTML-tagget, der indeholder dit webstedsindhold.

html til wordpress importindhold

Vælg det for at gøre det HTML-tag på toppen. Konfigurer derefter tagget i de følgende tre felter. For eksempel, hvis dit indhold er indeholdt i et kaldet mærke

, de oplysninger, du indtaster, ville være div, id og vigtigste.

De andre indstillinger på denne side skal være selvforklarende og give dig mulighed for at importere billeder, dokumenter, opdatere interne links og mere.

Titel og metadata

html til wordpress importtitel og metadata

Denne del ligner indholdsdelen før. Det drejer sig dog om sidetitler. I starten skal du fortælle plugin, hvordan titler er markeret i din HTML-skabelon, så det kan importere dem til det rigtige sted.

Derudover er du i stand til at filtrere overflødige ting som webstitlen, som det ofte vises af WordPress-temaer som standard. Hvis dine titler er inde i indholdet, kan du også bede importøren om at slette dem, så de ikke er inkluderet to gange.

Det, der er vigtigt, er, at du beslutter dig for, om du vil importere dit gamle indhold som poster eller sider. Resten er ret selvforklarende og lader dig konfigurere WordPress-indstillinger til nye sider.

Brugerdefinerede felter

html til wordpress importere brugerdefinerede felter

Hvis du har data, der skal importeres til brugerdefinerede felter, kan du konfigurere dette her.

Kategorier & tags

html til wordpress importkategorier og tags

Her kan du tildele kategorier, tags og postformater til dit importerede indhold. Plugin viser den nuværende taksonomi på dit websted for at gøre dette trin lettere.

Værktøj

html til wordpress importværktøjer

Denne skærm viser en række nyttige værktøjer til succesfuld import fra HTML til WordPress.

3. Start import

Når du er færdig, skal du gemme indstillingerne. Dette vil aktivere Importer filer knap. Klik på det for at komme i gang.

html til wordpress import

(Bemærk: du kan også komme hit via Værktøjer> Import og derefter pluk Kør importør under HTML mulighed.)

Vælg derefter, om du vil importere et bibliotek med filer eller en enkelt fil (du er nødt til at gennemse den) og derefter trykke på Indsend. Plugin går derefter på arbejde.

Når det er gjort, skal du have alt eksisterende indhold på dit WordPress-sted og formateres af det nye tema. Eller, hvis du gik en af ​​de andre ruter, skal dit websted grundlæggende se det samme som dit tidligere HTML-websted. Godt gjort!

Yderligere trin

Hvis du planlægger at implementere WordPress-stedet på det samme sted, som det statiske HTML-websted tidligere var, er der et par flere ting at gøre, før du er færdig.

Den første er at kontrollere webadresserne på dine nyligt importerede indlæg og sider for at sikre, at de er søgemaskinevenlige (dvs. medtage de nøgleord, du vil rangere efter). Det er meget enkelt - bare gå til en side eller et indlæg og se på URL'en under titlen.

tjek permalinks efter html til wordpress import

Klik på for at ændre det Redigere til højre skal du skifte til URL til dit valg og trykke på Okay.

En anden ting er at implementere omdirigeringer fra de gamle URL'er til de nye. På den måde mister du ikke den eksisterende SEO-værdi.

Hvis du har udfyldt den gamle webstedsadresse i HTML-pluginet, opretter den omdirigeringskoden til dig. Du kan kopiere og indsætte dette i filen.htaccess der findes på din server (normalt i rodmappen).

Du får adgang til den via FTP, men du er muligvis nødt til at aktivere at se skjulte filer, da de ikke er synlige som standard. Rediger derefter .htaccess og indtast reglerne.

Vær opmærksom på, at det kun fungerer, hvis du har forladt webadresserne uændrede. Hvis du ikke har brug for at indstille tilpassede omdirigeringer, skal du bruge Omdirigeringsplugin. Det er en meget behagelig løsning, der også sporer, når nogen lander på en ikke-eksisterende URL på dit websted. På den måde kan du også implementere omdirigeringer til disse links.

Flyttede du succes fra HTML til WordPress?

Og det er det. Du lærte lige, hvordan du konverterer et statisk HTML-sted til WordPress. Som en konsekvens er du blevet en del af et af de største samfund på nettet og fået adgang til tusinder af ressourcer for at gøre dit websted endnu bedre.

Afhængig af hvilken løsning du valgte ovenfor, har du allerede fået et indtryk af, hvordan WordPress fungerer. Herfra er det ganske let at forgrene sig og dykke dybere ind i at oprette websteder med WordPress-platformen. Hvis du har brug for yderligere hjælp på dette område, har dette websted masser af det. Du kan lære at:

 • Tilpas WordPress trin for trin
 • Flyt dit websted fra HTTP til HTTPS
 • Føj tilpassede skrifttyper til WordPress
 • Fremskynde dit WordPress-websted
 • Føj en kontaktformular til dit WordPress-sted

Bortset fra det ønsker vi dig held og lykke med dit nyligt præciserede WordPress-websted. Vi håber du kan lide at arbejde med WordPress så meget som vi gør.

Flyttede du dit websted fra HTML til WordPress? Hvordan var din oplevelse? Nogle tip at tilføje? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map