Kinsta anmeldelse

8.3 Samlet bedømmelse
Avanceret teknologi, 24/7 ekspert support, administreret WordPress hosting

Kinsta er en administreret WordPress-hostingudbyder, der udnytter avanceret teknologi til at tilbyde startups og etablerede virksomheder top-of-the-range-tjenester. Selvom kraften i Google Cloud Platform er, forsikrer Kinsta dig om, at dine dataoverførsler er sikre og hurtige. Uanset hvor du er, dækker deres support 24 timer i døgnet dig.

PROS
 • Hurtigere hastigheder
 • Sikkert netværk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis webstedsmigrationer
 • Automatiske sikkerhedskopier
 • Fremragende støtte
ULEMPER
 • Prisfastsættelse
 • Begrænset serverarkitektur
 • Minimal kontrol
9.7 WordPress-vurdering

Pris
$ 30
Kom igang

Hvis du er en lille virksomhed eller har et websted med stor trafik, er det fornuftigt at få Kinstas administrerede WordPress-hosting. Når dit websted vokser, kan du nemt skalere uden at bekymre dig om oppetid, hastighed, sikkerhed og opdateringer. Nedenfor er de planer, som Kinsta tilbyder til WordPress-baserede websteder.

Forret

Denne plan er velegnet til virksomheder med månedlige besøg på ca. 20.000. Serverressourcerne giver mulighed for en WordPress-installation, men du får op til 3 GB SSD-lagerplads. SSD er et højtydende lager, der reducerer latens betydeligt og forbedrer belastningstider for dine besøgende.

I denne plan giver Kinsta dig gratis 50 GB CDN-lagerplads. Denne lagerplads fungerer som en erstatning for din normale server ved håndtering af statiske filer. Gennem CDN-lagring gemmer du dine serverressourcer ved at reducere antallet af anmodninger om serverbelastning. Dette er gavnligt, når du leverer store filer, såsom installationspakker og videoer.

Startplanen giver dig både daglige sikkerhedskopier og manuelle sikkerhedskopieringspunkter. Dette fungerer som en tilbagevenden, hvis dit websted bliver hacket, og dine ressourcer er beskadiget.

Andre fordele, der følger med denne $ 30 per måned plan inkluderer:

 • En sikkerhedskopiering af 14 dage
 • PHP 7 support
 • Gratis og importerede SSL-certifikater
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du finder løsningen upassende til dine ressourcebehov.

Pro

Hvis du har to websteder og leder efter hosting-løsning, er Kinsta Pro-planen passende for dig. Denne plan kan håndtere månedlige besøg på op til 40.000 og tilbyder dig SSD-opbevaring og gratis CDN-opbevaring på henholdsvis 6 GB og 100 GB.

Når du overfører dit websted fra en anden vært til Kinsta, giver denne plan dig en fri migration af hvid handske. Din webstedsmigration håndteres af Kinstas ekspertmigrationsteam fra begyndelse til slutning uden at involvere dig meget. Når de flytter dit websted, oplever du ingen nedetid, og dit websted tildeles et midlertidigt domæne, før det går i live.

En anden ting, som Pro-planen giver dig, som Starter-planen ikke er, er kloning af websteder. Med dette kan du oprette et nyt websted enten ved at ændre eller kopiere et eksisterende websted. Dette er en billigere måde at oprette websteder på, fordi det eliminerer behovet for at skrive scripts.

Omkostningerne ved denne plan er $ 60 pr. Måned, og du har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Forretning 1

Hvis du projicerer din webstedstrafik til at vokse til ca. 100.000 besøg pr. Måned, giver Business 1 dig nok båndbredde til at håndtere belastningsanmodninger. Du kan installere op til 3 WordPress-baserede websteder takket være 10 GB SSD-lagerplads og 200 GB gratis CDN, som Kinsta har tildelt denne plan.

En fordel ved Business 1 sammenlignet med både Starter- og Pro-planer er SSH-adgang. SSH henviser til Secure Socket Shell og giver dine administratorer en sikker adgang til eksterne computere. Kommunikation over internettet kan være usikker, hvilket udgør en risiko for dine operationer. Med SSH-adgang er du dog sikret stærk autentificering og sikker datakommunikation mellem computere. Alt dette kommer til en pris af $ 100 per måned.

Forretning 2

Når din virksomhed vokser, og antallet af websteder, du har, også vokser, skal du skalere op. Business 2-plan er målrettet mod sådanne virksomheder. Du kan være vært for op til 10 websteder og håndtere trafik uden problemer til en grænse på 250.000 besøg pr. Måned.

SSD-lagerpladsen til denne $ 200 pr. Måned plan er 20 GB, mens den gratis CDN-lagerplads er 300 GB. Dette sikrer, at dit websted indlæses meget hurtigt, og at din server ikke overbelastes. Business 2 giver dig to hvide handskefri migrationer, hvilket er en enorm omkostningsbesparelse.

PHP-medarbejderne pr. Websted i denne plan er 4. Dette betyder, at dit websted kan håndtere samtidige anmodninger uden at stille nogen i kø. For at begrænse den tid, det tager at behandle en anmodning på dit websted, skal du begrænse PHP-koden og altid sikre, at dit websted er meget optimeret.

Forretning 3

Denne plan håndterer det dobbelte af antallet af tilladte WordPress-installationer til Business 2. Til en pris på $ 300 pr. Måned giver Business 3 dig 30 GB SSD-lagerplads og 500 GB gratis CDN. Webstedstrafikgrænsen er 400.000 besøg pr. Måned, og du får op til 3 gratis webstedsmigrationer.

Opholdsretentionen udvides til 20 dage, hvilket giver dig mere tid til at få adgang til dine sikkerhedskopierede ressourcer.

Forretning 4

Denne løsning er skræddersyet til store virksomheder med op til 40 WordPress-installationer. Antallet af besøgende, du kan håndtere pr. Måned uden at anstrenge serverressourcerne, er 600.000. Mens den gratis CDN-lager forbliver den samme som i Business 3, får du 10 GB mere i SSD-lager.

PHP-medarbejderne pr. Webstedsmetric er på 6 samtidige anmodninger. Derudover får du 4 gratis webstedsmigrationer udført af ekspertmigrationsteamet.

Virksomhed 1

Hvis du har en trafik på 1 million besøg om måneden, er Enterprise 1 en løsning, der er bygget til dig. På denne plan kan du installere op til 60 WordPress-websteder, hvoraf 5 kvalificerer sig til gratis migration. SSD-lagring og CDN-lager er blevet skaleret op til henholdsvis 80 GB og 1000 GB.

Backupopbevaring er en måned, og du kan håndtere op til 8 samtidige anmodninger pr. Websted. Denne plan koster $ 600 per måned.

Enterprise 2

Dette er den højeste hostingplan, der tilbydes af Kinsta. Det giver dig tilstrækkelig plads til at installere op til 80 WordPress-websteder. Det kan også håndtere et af de højeste trafiknumre i hostingindustrien ved 1,5 millioner besøg om måneden.

CDN-lageret er på 1000 GB, mens SSD-lageret er på 120 GB. Hver anden funktion er som Enterprise 1 bortset fra antallet af PHP-ansatte pr. Websted, der ligger på 10 for denne $ 900 pr. Måned-plan.

 • Hurtigere hastigheder
 • Sikkert netværk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis webstedsmigrationer
 • Automatiske sikkerhedskopier
 • Fremragende støtte

Kom i gang med Kinsta nu.


Money-Back-garanti
30 dage
Diskplads
3 GB – 120 GB
Domænenavn
N / A
Se planer
www.Kinsta.com/wordpress/

Vi har endnu ikke gennemgået en VPS Hosting-mulighed for Kinsta, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.

Vi har endnu ikke gennemgået en dedikeret hostingindstilling til Kinsta, fordi de ikke i øjeblikket ser ud til at tilbyde denne type hosting.

Når du leder efter hosting-løsning, er der visse faktorer, der bør komme øverst på din liste, såsom teknologi, sikkerhed og support. Hostingfirmaer har planer, der integrerer disse aspekter, og det er op til dig at vælge det bedste afhængigt af dine behov.

Kinsta er en af ​​de bedst styrede WordPress-hosting med funktioner designet til både begyndere og avancerede udviklere. Den gode ting ved Kinsta er, at ethvert teknisk aspekt af WordPress styres af deres erfarne team. De har over 10 års kombineret erfaring, og deres supportteam er tilgængeligt 24/7.

Dette er en problemfri løsning for virksomheder og giver dig plads til at skalere op, efterhånden som dine behov vokser. Selv hvis du ikke er teknisk fortrolig med servere, og hvordan kontrolpaneler fungerer, kan Kinsta stadig arbejde for dig på grund af brugervenligheden af ​​deres funktioner. Administreret WordPress-hosting giver dig den ro i sindet, du har brug for for at koncentrere dig om din kernevirksomhed.

En oversigt over Kinsta

Kinsta WordPress-hosting er en løsning, der bruger kraften i Google Cloud Platform til at gøre dine webstedsressourcer tilgængelige online. Det faktum, at det administreres, betyder, at du vil have mindre arbejde med servervedligeholdelse, overvågning og andre tekniske bit. Dette øger din produktivitet indirekte, da det giver dig mere tid til at fokusere på din kernevirksomhed.

I tilfælde af at du spekulerer på, om du har kontrol over dit websted og andre ressourcer online, er svaret ja. Min Kinsta giver dig et betjeningspaneloversigt, hvor du kan se alt på ét sted. Herfra kan du spore båndbredde, oprette SSL-certifikater, se besøgendestatistikker og andre vigtige webanalyser.

Kinsta bruger de nyeste teknologier såsom PHP 7, Nginx, LXD softwarebeholder og Maria DB for at give dig hurtige indlæsningstider på serveren. På sikkerhedsfronten er dine webressourcer under 24/7 overvågning og overvågning. Dette er vigtigt for at afværge angreb og ondsindede hensigter.

Uanset din udviklingsstakke har Kinsta en serverhardware og softwareinfrastruktur, der sikrer, at dit websted kører problemfrit.

Kinstas administrerede WordPress-hostingplaner

Populariteten af ​​WordPress har gjort, at hostingudbydere er specialiserede og tilbyder administreret WordPress-hosting. Dette betyder blot, at alle dine tekniske aspekter ved styring af WordPress bliver taget op af din vært. Kinsta er en af ​​de berømte spillere i dette rum. De har flere hostingplaner til at imødekomme forskellige niveauer af forretningsbehov.

Det er vigtigt at nævne fra starten, at serverarkitektur af alle disse planer er specialiseret til WordPress. De styrede WordPress-planer, de tilbyder dig, er:

 • Forret – Dette giver mulighed for en WordPress-installation og op til 20.000 besøg pr. Måned. Til en pris af $ 30 pr. Måned får du 3 GB SSD-lagerplads og 50 GB CDN-lagerplads.
 • Pro – Denne plan giver dig 2 WordPress-installationer og kan rumme op til 40.000 besøg pr. Måned. Det koster $ 60 pr. Måned og tilbyder dig 6 GB SSD-lagerplads og 100 GB gratis CDN.
 • Forretning 1 – Denne pakke har slots til 3 WordPress-installationer, giver dig SSH-adgang, 10 GB SSD-lagerplads og 200 GB gratis CDN. Det er passende for websteder med besøg på op til 100.000 pr. Måned. Omkostningerne er $ 100 per måned.
 • Forretning 2 – Denne løsning tillader op til 10 WordPress-installationer og 250.000 besøg pr. Måned. Med henholdsvis 20 GB og 300 GB SSD- og CDN-lagring vil din server være tilbage med lidt at håndtere. Dette vil forbedre dens hastighed. Omkostningerne til denne plan er $ 200 per måned.
 • Forretning 3 – Dette er for forholdsvis store virksomheder med omtrentlige besøg på op til 400.000. Du kan installere 20 WordPress-websteder og nyde op til 500 GB CDN-lagerplads. Omkostningerne er $ 300 per måned.
 • Virksomhed 1 – Massive virksomheder med en million besøg pr. Måned kan vælge denne plan. Det giver mulighed for op til 60 WordPress-installationer og giver dig 80 GB SSD-lagerplads og 1000 GB CDN-lagerplads. Omkostningerne er $ 600 per måned.
 • Enterprise 2 – Dette er den højeste plan under Kinsta styrede WordPress-løsninger. Det giver dig plads til at installere op til 80 websteder og kan rumme op til 1,5 millioner besøg pr. Måned. SSD- og CDN-lagring er på henholdsvis 120 GB og 1000 GB. Dette koster dig $ 900 per måned.

Alle planerne giver dig mulighed for at vælge et datacenter ud af de 17 centre under Google skyplatform. Du er også sikret ekspertstøtte, meget sikkert og hurtigt netværk. Når du udvikler dit websted, tuning, test eller justering af det, kan du drage fordel af iscenesættelsesområderne. Den kraftige webstedsadministration gennem Kinsta-admin giver dig kraftfulde, men alligevel brugervenlige funktioner.

Fordele ved Kinsta Web Hosting

Kinsta har opbygget deres oplevelse over tid og i dag er de blandt de største WordPress-hostingudbydere i branchen. De har taget sig af de smertepunkter, de fleste virksomheder oplever, og pakket målrettede løsninger. Nedenfor er nogle af de vigtigste fordele, de bringer om bord.

Hurtigere hastigheder

Kinstas administrerede WordPress-hosting-servere er specielt konfigureret til WordPress. Arkitekturen er designet med teknologier som Nginx, LXD-softwarecontainer, PHP 7 og Maria DB. Disse teknologier sikrer hurtigere indlæsning af webstedsressourcer.

Desuden tildeler Kinsta gennem ressourceisolering CPU-belastning og hukommelseskvoter til specifikke processer. Dette betyder, at ethvert program, der kører på serveren, kun bruger de tildelte ressourcer og derfor ikke kan forstyrre andre processer. Dette beskytter serveren og fremskynder adgangstider til websteder.

Sikkert netværk

Sikkerhed er en høj prioritet til enhver hostingløsning. Fra Kinsta’s side har de både aktive og passive foranstaltninger, der er beregnet til at stoppe angreb og andre ondsindede aktiviteter. Supportteamet overvåger serverydelsen 24/7 og kan hurtigt registrere mistænkelige aktiviteter. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, de har truffet, inkluderer:

 • DDoS Attack Prevention – DDoS angreb er beregnet til at tage dine webstedsressourcer offline eller gøre dem ubrugelige. Kinsta drives af Google Cloud Platform, der giver dem adgang til deres 17 globale datacentre. Dette spreder organisationens aktiver inklusive dit websted, hvilket øger deres serverresiliens mod DDoS-angreb.
 • Softwarebaserede begrænsninger – Dette er foranstaltninger, der er indført for at forhindre, at uautoriserede programmer kører på din server eller computer. Dette sikrer, at dine webstedsressourcer er beskyttet mod sikkerhedstrusler og adgang fra hackere. Gennem driversignering sikrer de, at ethvert stykke software testes og fungerer korrekt, før de får lov til at køre på din server.
 • SSL Support – Eksperteamet hos Kinsta kan hjælpe dig med at oprette en SSL-certifikatsigneringsanmodning, certifikatinstallation, konfiguration og fornyelse. Dette sikrer dine besøgende, at deres oplysninger er sikre hos dig. Dette øger igen tilliden, øger returbesøgene og skubber op din konverteringsnål.
 • Hardware Firewall – Denne foranstaltning sikrer dit computernetværk ved at forhindre uautoriseret adgang og brug af webressourcer. Hardware-firewall forbruger ikke ressourcer, hvilket ikke påvirker serverens ydelse.
 • Uptime Monitoring – Du kan have ro i sindet ved at vide, at en ekspert holder øje med dit websted. Overvågningsteamet er i 17 forskellige lokationer og fungerer på tværs af alle kontinenter med oppetidskontrol af intervaller på et minut. Når dit websted er nede, eller der opdages en sikkerhedstrussel, får du en e-mail eller SMS-anmeldelse.

Google Cloud Platform

Kinsta udnytter Google Cloud Platform til at optimere dit sky-netværk til ydeevne. Tilmelding til den administrerede WordPress-hosting sætter dig automatisk på Premium Tier. Fordelen ved denne række er dens sikre og hurtige transport af data, samarbejde og produktivitet.

Google Cloud Platform har 17 globale datacentre der sikrer, at dine webstedsressourcer er sikre. Når din virksomhed vokser, giver platformen dig mulighed for at skalere dine ressourcer.

Gratis webstedsmigrationer

Når du flytter dit websted fra en anden vært til Kinsta, vil du ikke opleve nogen nedetid. Dette er især vigtigt, hvis din virksomhed har et stort antal besøg, da enhver nedetid kan koste dig.

Under migreringen tildeler teamet dit websted et midlertidigt domæne og bekræfter, at alt fungerer korrekt, før det tages live.

Automatiske sikkerhedskopier

På Kinsta sikkerhedskopieres dit websted dagligt. Dette betyder, at hvis det værste sker, vil der være en tilbagevenden, der hjælper dig med at genindføre dit websted. Uanset om dit websted er live eller iscenesat, vil du drage fordel af de automatiske sikkerhedskopieringer.

Ekstra sikkerhedskopier er også tilgængelige mod et ekstra gebyr. Dit websted kan sikkerhedskopieres hver time eller en gang hver 6. time. Hvis dit websted er meget dynamisk, eller hvis du foretager hyppige ændringer, kan dette være en værdifuld tilføjelse.

Fremragende støtte

Kinsta supportteam er tilgængeligt døgnet rundt og kan tjene dig uanset hvor du er i verden. Deres kommunikation er hurtig og klar. Gennem deres samlede kommunikationssystem overleverer supportpersonale, der bevæger sig mellem skift, problemfrit i afventende problemer. Det betyder, at du ikke behøver at gentage dig selv, hver gang din udleveres til et indgående personale.

Ulemper

Kinstas administrerede WordPress-hosting, selvom den er fremragende, har et par ulemper. De største bekymringsområder er omkring pris, grænser og kontrol.

Prisfastsættelse

Sammenlignet med delt hosting er den administrerede WordPress-hostingplan, som Kinsta tilbyder, meget dyre. Som en opstart kan du få delt hostingplan for så lidt som $ 3,95 pr. Måned, men på Kinsta er det mindst du kan få $ 30 pr. Måned.

Dog kører et stort WordPress-websted med en rimelig andel af de interne omkostninger inklusive løn til systemadministrationspersonalet. Hvis du indgår alt dette i, er administreret WordPress-hosting stadig en god mulighed.

Begrænset serverarkitektur

Alle planerne er baseret på en WordPress-serverarkitektur, og det betyder, at du kun er begrænset til at køre WordPress-websteder. Softwarebaserede begrænsninger implementeret af Kinsta begrænser nogle WordPress-plugins og begrænser således den fulde smag af WordPress-oplevelse.

Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at Kinsta kun blokerer plugins, der potentielt udsætter dit websted for sikkerhedstrusler eller bremser det. Derfor er begrænsningerne ikke helt en ulempe, hvis du har valgt at køre et WordPress-websted.

Minimal kontrol

Bortset fra My Kinsta, der giver dig et overblik over dine webressourcer og muligheden for at spore din båndbredde, har du ingen fuld kontrol over dit webstedsstyring. De tekniske aspekter styres af teamet hos Kinsta, hvilket efterlader dig lidt at håndtere.

Spørgsmålet om kontrol er ikke kun hos Kinsta, men det er en unik funktion med alt administreret WordPress-hosting. Faktisk er det deres vigtigste salgsargument for at minimere besværet for dig.

Konklusion

Administreret WordPress-hosting er en gennemførlig hostingløsning for både store og små virksomheder. Medmindre du bare kører en blog, i hvilket tilfælde du kan vælge en regelmæssig WordPress-hosting, giver administreret WordPress-hosting en masse forretningsmæssig mening.

Sørg som altid for, at du angiver alle dine behov og matcher dem med den rigtige plan. Hvis du ikke gør dette, kan du se, at du abonnerer på en højere plan med færre behov eller en lavere plan, men alligevel har du mange behov.

Forretningslandskabet ændrer sig hurtigt, og outsourcede tjenester bliver mere attraktive. Du har ikke råd til at holde øje med dine kerneaktiviteter endnu i den anden ende, du kæmper for at styre den tekniske bit af din virksomhed. Administreret WordPress-hosting er løsningen på dette, og Kinsta har du dækket gennem masser af planer fra Starter til Business til Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map