Kan jeg overføre mit websted væk fra InMotion?

Hvis du vil overføre dit InMotion-hostede websted til en anden web-hosting-udbyder, men er i tvivl om overførslen er mulig, er svaret på dit spørgsmål ja. Ja, du kan bestemt overføre dit websted, der nu i øjeblikket er vært hos InMotion til en anden webhost.
Skønt overførslen er meget mulig, skal det gøres klart, uanset om det er overførsel, du ønsker, eller blot annullering af dit abonnement hos InMotion hosting. Selvom ingen hostingudbyder ville elske ideen om, at deres klienter overføres til en anden hostingudbyder, giver næsten alle hostingudbydere dig friheden til at overføre væk fra deres hostingtjeneste og endda hjælpe dig, hvor de kan. Med hensyn til spørgsmålet om, hvorvidt du kan annullere dit nuværende og aktive abonnement, er det vigtigt at bemærke, at enhver klient, der ønsker at annullere sit abonnement, kan gøre det når som helst, han ønsker, ved blot at informere kundeservice om det. Faktisk refunderer hostingfirmaer endda deres klienter underlagt deres underskrevne aftale, og i henhold til hvor lang tid webstedet er vært.
Det er også vigtigt at forstå, at din domæneregistrering / -administration ikke er den samme og atskilt fra din hostingtjeneste, og overførsel af domænestyringsrettighederne ikke på nogen måde vil påvirke din hostingkonto, der skal forblive aktiv. Den eneste måde at deaktivere hosting-kontoen vil være gennem annullering.


Hvad skal jeg gøre for at overføre mit websted væk fra InMotion Hosting?

For at starte annulleringsprocessen eller for at begynde processen med at overføre dit domæne væk fra InMotion-hosting kræver firmapolitik, at du indsender en anmodning om, at dit domæne frigives. Anmodningen skal komme i form af en e-mail og sendes til [email protected] Den samme anmodning skulle leveres med din kontobekræftelse såvel som din administrator-e-mail. Brevanmodningen vil starte domæneregistreringsprocessen, da disse er nødvendige for virksomheden for at låse dit domæne op for dig. Før noget andet er det dog vigtigt, at du er nødt til at fjerne domænefortroligheden fra dit domæne for at påvirke oplåsningsprocessen.

Så snart domænet er frigivet, og du allerede har fået en tilladelseskode, som du skal modtage via din administrator-e-mail, kan du gå videre til din nye domæneregistrator og starte domæneoverførselsprocessen.
Det vil typisk tage mellem 7-10 dage, før overførslen er afsluttet, skønt tidspunktet for færdiggørelsen varierer afhængigt af registratoren. Det er også vigtigt, at du ved, at hver gang DNS-ændringer foretages eller domæner overføres, observeres en DNS-udbredelsesperiode, der varer fra ca. 7-24 timer, mens skifteren opstår.

Hvilke trin skal jeg følge før og under overførselsprocessen?

At finde en ny vært til dit websted og overføre til en ny webhost kan enten være et godt skridt fremad for dit websted eller et kæmpe skridt bagud. For at sikre, at du ikke synes at være ked af og fortryde det skridt, du lige har gjort, skal du sørge for, at det, du skal gøre, er, hvad dit websted har brug for. Her er et par grundlæggende anbefalinger, som klienter skal gøre før og under overførselsprocessen. Disse er:

 •  Først og før noget andet skal du vælge den bedst egnede webhostingudbyder ved at sammenligne dem med din nuværende udbyder. Overvejelserne bør omfatte:
 •  Operativsystemet brugt; er det kompatibelt med kravene på dit websted;
 •  Diskpladsbehovene; og
 •  Båndbredden;
 •  Du skal lave en sikkerhedskopi af alle filerne på dit eksisterende websted ved at downloade alle dine gamle kontofiler. Du kan bruge FTP Access eller eksportere den ved hjælp af phpMyAdmin, afhængigt af hvilke der fungerer. Se som regel end en undtagelse efter en vært, der tilbyder FTP-adgang.
 •  Sørg for, at du kan modtage e-mails ved korrekt at kontrollere, om dine e-mails stadig fungerer og er aktive.
 •  Det anbefales stærkt, at du sikrer dig, at dit websted og dine domæne-e-mail-konti kører igennem overførselsprocessen ved at holde din eksisterende webhostingkonto åben, indtil processen er afsluttet.
 •  Når alt er afsluttet, skal du ikke glemme at annullere din konto hos InMotion-hosting.

Hvad er de sædvanlige grunde til, at folk flytter væk fra deres hostingfirma?

Der er lige så mange grunde som der er så mange enkeltpersoner eller virksomheder, hvorfor de vil flytte væk fra deres nuværende webhostingfirma. Det varierer fra de meget enkle til de mest komplekse årsager. Blandt disse grunde er følgende:

 •  Klienten kunne blive skuffet og utilfreds med tjenesten.
 •  Virksomheden har muligvis behov for flere ressourcer såsom opbevaringsplads og båndbredde samt behovet for flere applikationer, noget som deres tidligere vært kan give.
 •  Klienten kan have fundet det svært at opretholde størrelsen af ​​de månedlige regninger og kan have fundet en bedre pakke til en bedre pris et eller andet sted.
 •  Klienten kan være utilfreds med kundeservicen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map