Kan jeg betale inMotion med betalingskort?

En af fordelene ved at være vært for dit websted med InMotion er, at virksomheden giver dig mulighed for at foretage dine betalinger på en række måder, enten gennem kreditkort, betalingskort eller cheques. Denne funktion giver dig mulighed for at betale dine regninger uden besværet med at føre kontanter og skulle stå på en linje, bare for at foretage dine betalinger, som det var den almindelige procedure for årtier siden. Denne InMotion-betalingsfunktion giver en nem og problemfri hostingoplevelse for deres klienter, et stort plusfaktor faktisk, da det giver klienter mulighed for at betale deres tilbagevendende regninger uden behov for konstant at huske det og manuelt foretage betalingen.
Betalingskort, også kendt som bankkort, er plastkort, der udstedes af finansielle institutioner såsom banker og accepteres som betalingsmåde i stedet for kontanter. Når kortet bruges som betaling, giver betalingsmodtageren mulighed for at trække sig ud af brugerens udpegede bankkonto. Selvom betalingskort og kreditkort deler den samme brug og funktion, er de forskellige, hvor betalingsmodtageren trækker denne betaling. Mens betalingskort tillader betaling ved at trække penge fra en udpeget bankkonto, trækker kreditkort penge fra en kreditlinje, der er tildelt kortbrugeren.


Hvordan fungerer InMotion’s betalingskortbetaling?

Betalingskortbetalinger for dine InMotion-regninger betyder, at du tillader InMotion at automatisk trække det nødvendige beløb fra den bankkonto, du har udpeget. Dette betyder endvidere, at når virksomheden først har fået tilladelse til at foretage tilbagetrækning, behøver ingen yderligere tilladelse fra dig til de efterfølgende månedlige betalinger. Du kan bruge denne proces til at betale for alle dine InMotion-regninger inklusive alle de tilføjelsestjenester, du muligvis senere skal købe. Denne bestemmelse fremgår tydeligt under InMotion Hosting’s Servicevilkår Afsnit 6.l.
InMotion accepterer kort fra alle større bankinstitutioner samt kreditkort under Discover, MasterCard, Visa og American Express.

Hvilke skridt skal jeg tage for at kunne betale InMotion med mit betalingskort?

Det er så let at bruge dit betalingskort til at betale InMotion-regninger. Grundlæggende tages valget under tilmeldingsprocessen, og med henblik på denne diskussion vil vi fokusere på tilmeldingsprocessen. Hvad du skal gøre er at følge disse få enkle trin:

 •  Besøg InMotion’s hjemmeside med URL www.inmotionhosting.com;
 •  Hold markøren over “WEB HOSTING” på den øverste menulinje, og vælg derefter din foretrukne hostingløsning ved at klikke på den fra rullemenuen;
 •  Hvis du klikker på den, kommer du til en side, hvor du får præsenteret de pakker, der tilbydes, sammen med de tilhørende funktioner og priser. Under hver pakke findes en blå fane “Bestil nu”. Klik på et, der svarer til dit valg;
 •  Du bliver derefter bedt om at vælge en pakke med en tilsvarende betalingsmåde. Vælg ved at klikke på knappen, og klik derefter på “Fortsæt”;
 •  Du bliver nu bedt om at vælge Indstillinger for domænenavn. Det er vigtigt, at du angiver dit domænenavn i det viste felt og derefter klikker på “Fortsæt”;
 •  På den næste side får du besked om domænenavnet stadig er tilgængeligt eller ej. Klik på fanen “Fortsæt” i nederste højre hjørne.
 •  Hvis du klikker på knappen “Fortsæt”, kommer du til faktureringssiden. Du skal angive alle de nødvendige oplysninger på de medfølgende felter. I den nederste del af siden er boksen Betalingsoplysninger underoverskrift. Her kommer du til at beslutte, hvordan du vil betale for dine InMotion-regninger. Betalingsmuligheder beder dig om at vælge mellem de korttyper, du vil bruge.
 •  Angiv de nødvendige kortoplysninger som kortnummeret, udløbsdatoen og signaturkoden. Underskriftskoden er det 3- eller firecifrede nummer, der findes på bagsiden af ​​dit kort.
 •  Når indtastningen af ​​oplysninger er afsluttet, skal du sætte et afkrydsningsfelt på “Jeg accepterer” under aftalen under aftalen og derefter klikke på “Køb konto”. Det er vigtigt, at du kun klikker på fanen en gang, da du klikker på den et antal gange, kan angive det antal gange, du ønsker at købe den.

Hvad er fordelene ved at bruge betalingskort til at betale dine InMotion-regninger?

Fakturering af betaling via dine betalingskort og / eller kreditkort bringer en masse fordele for både dig og hostingfirmaet. Nedenfor er nogle af de mest almindelige fordele ved at bruge dit betalingskort til at betale dine regninger.

 •  Betaling sker automatisk, hvilket betyder, at der ikke er nogen chance for, at du glemmer at betale din månedlige hosting-regning med virksomheden.
 •  Det er ikke nødvendigt at gennemgå besværet med at lette den månedlige betaling af regninger.
 •  Betalingskort tilbyder bedre sikkerhedsindstillinger, da du ikke behøver gentagne gange at indsende dine kreditkortoplysninger over nettet, hvilket beskytter din konto mod mulig tyveri og andre kriminelle aktiviteter.
 •  Du kan bruge kort fra alle større bankinstitutioner og finansielle institutioner som Visa, American Express, Discover og MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map