Kan jeg betale BlueHost med betalingskort?

BlueHost accepterer alle større kredit- / betalingskort, PayPal-betalinger, indkøbsordrer, postanvisninger (kun USA) og cheques (kun USA). I skrivende stund accepterer de ikke ikke-genindlæste forudbetalte kreditkort, gavekort, betalinger via din PayPal-saldo og bankoverførsler.


Denne artikel forklarer, hvordan du kan betale BlueHost ved hjælp af dit betalingskort.

Sådan registreres du ved hjælp af et betalingskort som betalingsmetode

Her er hvad du skal gøre, hvis du planlægger at tilmelde dig BlueHost ved hjælp af dit betalingskort som din betalingsmetode:

 1. Gå til BlueHosts hjemmeside.
 2. Klik på Gå i gang nu knap, der leder dig til en ny side.
 1. Derfra skal du vælge en plan.
 1. Når du har valgt en plan, skal du registrere et nyt domænenavn eller tilmelde dig ved hjælp af et eksisterende domænenavn.
 1. Når du har indtastet dit domænenavn, skal du angive alle de krævede felter på Kontooplysninger. Dette inkluderer dit for- og efternavn, virksomhedsnavn (valgfrit), land, e-mail-adresse osv.
 1. Under Pakkeinformation, Vælg din ønskede plan og eventuelle tilføjelsesprodukter.
 1. Udfyld de nødvendige oplysninger som fakturainformation, f.eks. Dit betalingskortnummer, udløbsdato og din signatur / CVV2-kode..

Når du er færdig, skal du klikke på Indsend knap. Du ledes derefter til en betalingsbekræftelsesside.

Med BlueHost handler alt om kundetilfredshed og -komfort. Du kan også følge de samme trin, hvis du foretrækker at bruge et kreditkort eller PayPal.

Med det stigende antal webhostingfirmaer i disse dage, kan du have svært ved at se efter den bedst mulige vært til dit websted. Hvorfor har dit websted alligevel brug for en vært? Det er fordi du skal vise dit websted til så mange mennesker som muligt og gøre det tilgængeligt af andre computere overalt i verden. En webhost kan gøre netop det.

Når du vælger den rigtige webhostingudbyder til dit websted, ønsker du måske at tage hensyn til følgende faktorer:

 • Beviste registreringer af pålidelighed og pålidelighed
 • Ikke-kontraktmæssige planer, hvor du kan vælge at afslutte din konto, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester
 • Money-back-garanti
 • Ubegrænsede serverressourcer
 • Supportgruppe tilgængelighed
 • Praktiske betalingsmetoder

Hvorfor vælge BlueHost?

Når det kommer til webhosting og oprettelse af websteder foretrækker mange mennesker de tjenester, der leveres af BlueHost. De har været i webhostingbranchen siden 2003 og er kendt for at levere tjenester af høj kvalitet til en rimelig pris.

Her er de vigtigste grunde til at du skal vælge BlueHost til at være vært for dit websted:

 • BlueHosts ultimative mål er at være i stand til at holde deres kunder glade og tilfredse med deres tjenester. For yderligere bekvemmelighed er der ingen forpligtelser, der giver dig adgang til deres tjenester. Betydning, hvis du ikke længere er tilfreds med de tjenester, de leverer, kan du vælge at afslutte din BlueHost-konto når som helst du ønsker. Du får endda en forholdsmæssig tilbagebetaling, hvis du vælger at annullere din konto 30 dage efter tilmelding. Som med domæner, der er registreret via Bluehost, er der ingen måde for dig at få domæneafgiften tilbage. I stedet for kan du have dit domænenavn på en hvilken som helst måde, du kan lide, f.eks. Overføre det til en anden hostingudbyder efter eget valg. På en måde kan du stadig beholde ejerskabet til dit domæne, selvom du ikke længere er tilknyttet BlueHost, indtil dens registreringsperiode udløber.
 • Bluehosts supportsystem er åbent 24/7, så du kan være sikker på, at du når som helst når som helst og tale med nogen, hvis du støder på hosting eller tekniske problemer. Du kan nå dem via telefon, e-mail eller live chat. Du kan også finde online supportressourcer på deres websted, herunder en omfattende vidensbase og et fællesskabsforum.
 • At have dit eget websted er vigtigt i dag, især hvis du driver en virksomhed online. BlueHost har du dækket. De tilbyder forskellige webstedsbyggere (f.eks. WordPress, Weebly) med en brugervenlig grænseflade, der er perfekt til den gennemsnitlige computerbruger. Disse værktøjer understøtter også e-handel med indkøbsvogne, der giver dig mulighed for at sælge produkter online.
 • BlueHost tilbyder pålidelige webhostefunktioner og -værktøjer med ubegrænset diskplads og båndbredde, der giver dig mulighed for at gemme data og overføre store mængder data og filer. Desuden giver det dig mulighed for at have flere domæner på en enkelt konto.
 • Optimal online sikkerhed.
 • Praktiske betalingsmetoder gennem PayPal, kredit- og betalingskort.

Hvis du stadig er ved hegnet omkring BlueHost, skal du huske at gøre det Tjek min BlueHost-anmeldelse med FULL detaljer og vigtige tip til at få mest muligt ud af din BlueHost-konto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map