Kan jeg annullere BlueHost når som helst?

Overvejer du at bruge BlueHost, og vil bare være sikker på, at du ikke er låst fast i noget?


Fantastisk – BlueHost er et klogt valg til webhosting. Du vil være glad for at vide, at alle BlueHost-planer kan annulleres når som helst.

BlueHost tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket gør investeringen bekymringsfri. Desuden tilbyder de tunge rabatter til 12 måneders, 24 måneders og 36 måneders planer.

Hvis du endnu ikke har en BlueHost-konto, skal du gå til www.BlueHost.com og klikke på knappen “Kom godt i gang nu”. Hvis du bruger dette link, får du også den laveste pris og et GRATIS domæne.

Det kan også være en god ide at sammenligne BlueHost’s tilbud til en topkonkurrent som HostGator:

Bedste pris
$ 2,95 / mo $ 5,95 / mo
Månedlige betaling
Månedlig pris
Ingen månedlig betalingsmulighed. $ 14,95 / mo
Dette koster dig $ 179,40 inden måned 12.
Ingen rabat tilgængelig.
12mo plan
$ 59,40 ($ 4,95 x 12 måneder) 95,40 $ (7,95 $ x 12 måneder)
Brug kuponkode GET60OFF ved kassen.
24mo plan
$ 94,80 ($ 3,95 x 24 måneder)
Spar $ 179 med denne plan!
$ 166,80 ($ 6,95 x 24 måneder)
Spar $ 24 ved hjælp af kuponkode GET60OFF ved kassen.
36mo plan
106,20 $ (2,95 $ x 36 måneder)
Spar 144 $ med denne plan!
214,20 $ (5,95 $ x 36 måneder)
Spar $ 72 ved hjælp af kuponkode GET60OFF ved kassen.
besøg hjemmeside
Besøg HostGator

Mere om BlueHosts annullerings- og refusionspolitikker

Som med enhver webhostingudbyder kan webstedsejere annullere deres konto i BlueHost når som helst inden for deres kontraktperiode. Restitutionsværdien til websteejeren vil dog være i forhold til proratbasis og udelukker visse webstedsudviklingsomkostninger, såsom registrering af domænenavn.

BlueHosts højeste prioritet er at levere tjenester af høj kvalitet til deres kunder, og de er overbeviste om, at du vil være tilfreds med deres tjenester. Men hvis du ikke er tilfreds med det, og du beslutter, at din konto ikke imødekommer dine behov, skal du vide, at du til enhver tid kan annullere for en refusion.

BlueHosts 30-dages pengene-tilbage-garanti

BlueHost tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at annullere din konto til enhver tid for refusion på baggrund af følgende betingelser:

 • Hvis du annullerer inden for 30 dage, modtager du en fuld refusion.
 • Hvis du annullerer efter 30 dage, modtager du en forholdsmæssig tilbagebetaling for resten af ​​din hostingperiode.
 • Et ikke-refunderbart domæneafgift er inkluderet, når du registrerer et domæne hos BlueHost. Dette dækker virksomhedens omkostninger og sikrer, at du ikke mister dit domænenavn. Du kan frit overføre den efter krævede låseperioder, eller du kan gøre hvad du vil med det, når det passer dig. Dette betyder, at du beholder ejerskabet af dit domæne indtil udgangen af ​​registreringsperioden, medmindre du ønsker at udvide det.
 • BlueHosts 30-dages pengene-tilbage-garanti gælder for alle deres web-hosting-planer, men er ikke relevant for de fleste af deres tilføjelsesprodukter. Dette inkluderer domæner.
 • BlueHost pålægger ikke skjulte gebyrer eller sanktioner for at afslutte din periode tidligt. Der er heller ingen tilknyttede forpligtelser tilknyttet din konto.

Metoder til afbestilling

Der er fire tilgængelige metoder til at annullere din BlueHost-konto, herunder:

 • Online chat
 • Indsendelse af en billet
 • Anmoder om en annulleringsformular til kontoen
 • Ringe til BlueHost kundeserviceteam ved hjælp af telefonnummeret (888) 401-4678 via lokalnummer nr. 4

Minimumskrav til aflysning af konto

Før du kan bruge en af ​​ovennævnte annulleringsmetoder, skal du først have følgende krav:

 • Aktiv e-mail-adresse, der er vist på din BlueHost-kontos profilside
 • De sidste fire tegn i din BlueHost-kontrolpanel-adgangskode

Hvis du allerede er en BlueHost-kontoindehaver, og du har glemt din adgangskontrol på kontrolpanelet, skal du ikke bekymre dig, fordi du kan sende en e-mail til anmodning om nulstilling af adgangskode til BlueHost. De sender dig automatisk en ny adgangskode.

E-mail-kode til nulstilling af adgangskode findes på siden Konto-login under linket Glemt adgangskode.

Trin til annullering af BlueHost-konto

BlueHost sender et annulleringslink via din angivne e-mail-adresse, efter at anmodningen om annullering af kontoen er godkendt. Du bliver derefter bedt om at logge ind på dit BlueHost-kontrolpanel for at bekræfte vigtige oplysninger, inden du lukker kontoen.

 • Du skal bekræfte, at du har alle de nødvendige sikkerhedskopier af dine filer, databaser og e-mails. Faktureringsafdelingen kan derefter fortsætte med at annullere og slette alt, der er knyttet til din konto fra BlueHost’s servere.
 • DNS-zoneændringer vil ikke være tilgængelige. For at modtage disse tjenester skal du henvise dine navneservere til en anden udbyder eller fornye din hosting-konto. Formålet med disse ændringer er at kontrollere, om dit websted allerede er overført til en anden webhost-udbyder. Hvis du ikke ændrede adressen på dit websted efter at have annulleret din BlueHost-konto, er BlueHost ikke længere ansvarlig for fejl eller tab.
 • Du skal bekræfte, at du forstår alle vilkår og betingelser ved annullering af din konto. BlueHost sletter derefter alle filer og websteder for alle domæner på din konto.
 • Du skal bekræfte dit for- og efternavn.
 • Det kræves, at du specificerer de ønskede fornyelsesindstillinger for de domænenavne, du har registreret hos BlueHost, samt for eventuelle relevante tilføjelsesprodukter.
 • Du skal angive din grund til annullering af din konto samt inkludere en kort kommentar om dit valg.

Når du har udfyldt annulleringsformularen, skal du blot klikke på Indsend knap findes i bunden af ​​formularen. Du vil derefter modtage en besked fra BlueHost, som takker dig for din indsendelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map