InMotion Privat WHOIS-guide

Hvad menes med Privat WHOIS?

Alle kontaktoplysninger, som du indtastede under registreringsprocessen for domænenavn, gemmes automatisk i WHOIS-databasen, en offentlig database, der indeholder alle kontakt- og registreringsoplysninger og oplysninger for hvert domæne, der er registreret hos en bestemt registrator. Disse oplysninger er offentligt tilgængelige og kan fås adgang til dem af enhver, der ønsker det. Da informationen stilles til rådighed for offentligheden, betyder det, at den er ubeskyttet.
Der er dog en måde at beskytte dine oplysninger, der er gemt i WHOIS-databasen. Denne WHOIS-databeskyttelsesproces kaldes den private WHOIS, også kendt som Domain Privacy. Domænesikkerhed hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger ved at skjule dem for offentlighedens nysgerrige øjne, som igen hjælper med at beskytte dig mod spammere, telemarketers og andre skrupelløse individer fra at få adgang til dine personlige oplysninger.


Tilbyder InMotion privat WHOIS, og hvordan fungerer det?

Som en del af InMotion’s forpligtelse til at levere en sikker og sund hostingoplevelse til sine klienter, tilbyder InMotion Domain Privacy-tjenester til sine kunder. Tjenesten er dog ikke en standardfunktion i dens hostingpakke, men tilbydes snarere som en tilføjelsestjeneste. Som en tilføjelsestjeneste betyder det, at tjenesten tilbydes til en pris, som i øjeblikket kan købes til en pris af $ 9,99 pr. År pr. Domæne. Selvom omkostningerne kan betragtes som en smule dyre, opvejer fordelen, det giver dem, der ønsker at beskytte deres private oplysninger, langt større end omkostningerne.

Så snart klienten køber domænefortrolighed, erstatter InMotion de offentlige informationsposter for domænenavnet med InMotion’s egne oplysninger. Udskiftede oplysninger vil omfatte e-mail-adresse, telefonnummer og den fysiske adresse undtagen organisationsnavnet, da det er den juridiske ejer af domænet.
Privat WHOIS eller domæneprivatliv er tilgængeligt for alle domæner bortset fra dem med en .us-udvidelse.

Hvordan kan jeg hente InMotion’s Domain Privacy-service?

Det er ret let at få dine WHOIS-oplysninger beskyttet af InMotion’s domæneprivatitet. Følg blot de efterfølgende trin:

 •  Først skal du logge ind på dit kontoadministrationspanel eller AMP;
 •  Så snart du er logget ind, skal du markere over “Domæner” og derefter klikke på “Administrer domæner”;
 •  Derefter bringes du til en side, hvor du vil se dine domæner anført. På højre side af dine domæner er et link “Tilføj privatliv”, klik på det, der svarer til det domæne, du ønskede at være privat.
 •  Hvis du klikker på knappen, kommer du til en faktureringsside, hvor du kan handle med InMotion’s Billing-afdeling om din nye service. Du kan vælge at bruge dine eksisterende kreditkortoplysninger, der er gemt i deres system, eller du kan tilføje en ny. Det er vigtigt, at du accepterer deres servicevilkår ved at læse det omhyggeligt og derefter, når du først har forstået og aftalt det, skal du klikke på Send. Det er vigtigt at bemærke, at selvom privatlivstjenesten blev føjet til dit domæne, efter at du klikkede på “Send”, kan det tage op til 24 timer, før andre mennesker kan se opdateringerne WHOIS-oplysninger.

Nuværende kunder kan e-mail [email protected] eller ringe 888-321-4678 eller 757-416-6575 (for internationale kunder), mens nye kunder eller dem, der ikke har InMotion-hostingkonti endnu, kan du kontakte [email protected] eller ringe til de ovenfor angivne numre.

Vil jeg stadig være i stand til at ændre eller opdatere mine WHOIS-oplysninger?

Du kan nemt ændre eller ændre dine WHOIS-oplysninger ved at ændre dine registreringsoplysninger. Registreringsoplysninger kan ændres via dit kontoadministrationspanel. Dette er hvad du skal gøre.

 •  Log ind på dit kontoadministrationspanel (AMP);
 •  Hold markøren over domænerne i topmenuen, og klik derefter på Administrer domæner;
 •  Klik på det domæne, hvor du vil foretage en ændring fra en liste over de præsenterede domæner;
 •  Dette bringer dig til en side, hvor du vil se en liste over links, finde og klikke på linket “Gennemse eller ændre dine registreringsoplysninger”;
 •  På det efterfølgende skærmbillede skal du klikke på knappen “Rediger” ud for de detaljer, du vil ændre;
 •  Når informationen er tilføjet, skal du gennemgå den omhyggeligt og derefter klikke på “Indsend”. Dine oplysninger skal ændres nu, men det tager normalt op til 24 timer, før der er tilgængelige ændringer på WHOIS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map