InMotion pengene-tilbage-garanti (detaljer)

Hvad betyder pengene-tilbage-garanti?

Som en måde at bevise over for deres klienter, at virksomheden kan yde en tilfredsstillende garanteret hosting-service, tilbyder hostingfirmaer pengene-tilbage-garantier som et ”tillidsbånd” til deres klienter. Faktisk er denne garanti en af ​​de marketingstrategier, der anvendes af de fleste virksomheder, især dem, der sælger deres tjenester til kunder. Tilbagebetalingsgarantien, mere passende kaldet “tilfredshedsgarantien”, er beregnet som et segl af kundetilfredshed og løfte om levering af service af høj kvalitet. Det betyder dybest set, at virksomheden forsikrer klienten om, at han modtager service af højeste kvalitet og total servicetilfredshed, ellers giver de dine penge tilbage.


Tilbagebetalingsgarantier varierer fra virksomhed til virksomhed, nogle tilbyder en lav 15-dages pengene-tilbage-garanti til så høje som en 90-dages pengene-tilbage-garanti. Denne garanti kan håndhæves, når klienten af ​​en eller anden grund annullerer sit abonnement hos hostingfirmaet inden udløbet af den periode, der er angivet i aftalen. Dette betyder dog ikke, at klienten ikke modtager noget fra virksomheden, når aflysningen sker efter den aftalte tilbagebetalingsgarantiperiode, da nogle virksomheder også accepterer at tilbagebetale deres klienter et pro-rateret beløb afhængigt af den tid, der er gået før aflysningen trådte i kraft.

Hvad skal jeg vide om InMotion’s pengene-tilbage-garanti?

InMotion-hosting tilbyder en 90-dages Money Back-garanti for alle deres hosting-tjenester. Dette er virksomhedens måde at forsikre deres kunder om, at virksomheden er sikker på, at den kan levere en service af høj kvalitet, tilfredshed, garanteret til deres kunder. Denne garanti betyder, at hvis kunden uanset af hvilken grund beslutter at annullere sit hostingabonnement hos InMotion, inden perioden er udløbet, skal virksomheden tilbagebetale klienten fuldt ud for hostingtjenestens størrelse, uden spørgsmål.
Selvom klienter har al ret til at annullere deres hosting-konto når som helst, det betyder ikke nødvendigvis, at du også er fri til at gøre det i henhold til dine ønsker og behov. Som anført i Servicevilkårene, selvom klienten kan annullere sin konto når som helst, har afbestillingspolitikken gjort det klart, at klienten kan gøre det “med korrekt varsel til virksomheden, inden udgangen af ​​den indledende periode eller en hvilken som helst periode derefter ”(Servicevilkår, brugeraftale 2.c).
Også inkluderet i Servicevilkårene, Brugeraftale 2.c.i-iii, at den ene er klienten forpligtet til at betale alle gebyrer og omkostninger, der er påløbet før perioden, hvor aflysningen træder i kraft; to, at virksomheden kan, men ikke er forpligtet til at betale eller tilbagebetale klienten for alle forudbetalte gebyrer for de grundlæggende hostingtjenester i de fulde måneder, der er tilbage efter aflysningen, og tre, at klienten er forpligtet til at betale fuldt ud for alle andre tjenester undtagen det grundlæggende hostinggebyr for hver måned af den resterende periode.
Annulleringen træder normalt i kraft 30 dage efter den rette meddelelse om aflysning, skal den officielle formular for annulleringsanmodning være modtaget af virksomheden.

Hvad menes med InMotion’s 90-dages Money Back-garanti?

InMotion’s 90-dages Money Back-garanti er garantien for en fuld refusion af alle gebyrer, der er betalt af klienten i forbindelse med hostingtjenesten, inden de 90 dage efter, at den oprindelige begyndelsesperiode er udløbet. Imidlertid betyder udtrykket “fuld refusion” ikke nødvendigvis, at det skal omfatte betalte gebyrer, der ikke er forbundet med den grundlæggende hostingtjeneste og anses for ikke-refunderbar. Dette menes med udtrykket “i forbindelse med hostingtjenesten”. Disse ikke-refunderbare tjenester er, men ikke begrænset til:

 Gratis domænenavne:

 •  Hvis klienten har registreret et domænenavn under kampagnen “Gratis domænenavn” under registreringsprocessen, trækkes refusionen på et beløb på $ 11,99 pr. År plus et administrationsgebyr på $ 5. Klienten får dog beholde ejerskabet og kontrollen med sit domænenavn.
 •  Kunder, der har købt en dedikeret IP-adresse, tilbagebetales til en forholdsmæssig sats, hvilket betyder, at det beløb, der skal tilbagebetales, skal baseres på den periode, der er gået mellem registreringsdatoen og datoen for annullering og servicevilkår..
 •  Andre ikke-refunderbare gebyrer, som f.eks. Det betalte beløb for SSL-tjenester og domænefortrolighed.

Hvad skal der ske, hvis jeg annullerer min InMotion-konto, efter at perioden på 90 dage er udløbet?

Hvis og når afbestillingen finder sted efter 90-dages periode, refunderes klienter på følgende betingelser:

 •  Klienten modtager en tilbagebetalt refusion for de gebyrer, der er betalt i forbindelse med hostingtjenesten, med forbehold af $ 11,99 fradrag pr. Domænenavn, hvis klienten har registreret et domænenavn under promo “Gratis domænenavn”.
 •  Klienten refunderes ikke de betalte gebyrer for de ikke-refunderbare gebyrer;
 •  Klienten får ikke refunderet installationsgebyrerne, som automatisk refunderes ikke efter 90 kalenderdage.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map