Heart Inetrnet UK web hosting anmeldelse

Heart Internet kom til toppen af ​​vores britiske webhosting-oversigtsdiagram af flere grunde. De er 100% UK-baseret hostingfirma, hvilket betyder, at du får alle fordelene ved det – UK-baseret datacenter til hurtig indholdslevering og inhouse teknisk support klar til at løse eventuelle problemer 24×7. Mere om Heart Internet i anmeldelsen nedenfor.


Hjertet Internet
OPPETID
999
HASTIGHED
994
SUPPORT
982
PRIS
938
FUNKTIONER
983
GRØN
940
INNOVATIVE
988

Top notch teknologi. Heart Internets servere hostes i avancerede britiske datacentre. Det sikrer en meget lav ping og hurtig levering til dit britiske publikum. Deres hostingplatform er fuldt belastet afbalanceret, hvilket betyder, at andre websteder aldrig er afhængige af en enkelt server og ikke bremses af med pigge i trafikken. Oppetiderne er også virkelig imponerende ifølge statistikken fra Netcraft, Heart Interent har 100% oppetid i den sidste måned og 99,98% i det forløbne år med 99,82% succesrige anmodninger.

Heart Internet tilbyder alle slags hosting-planer fra delt hosting til virtuelle private servere og dedikerede servere. Derfor er det meget skalerbart, og hvis din blog eller butik bliver stor, kan du nemt flytte til en større server glat. Du kan se de delte hostingplaner her. Vi anbefaler Home Pro-planen, da den giver dig mere plads til at betjene. Det leveres med ubegrænset plads, båndbredde, databaser og ftp-konti. Det giver også adgang til alle e-handelsfunktioner og 1-klik-installationer af applikationer som WordPress, Joomla eller Magento, som er gode til begyndere. Du kan sammenligne alle de delte hostingfunktioner, som Heart Internet tilbyder her.

Støtten er en af ​​de vigtigste funktioner, når du vælger en hosting, og Heart Internet har stor support. Det er 100% baseret britisk teknologisk personale, der kan løse eventuelle problemer. De har en Live Chat-mulighed, britisk telefonnummer og et Support Ticket-system. Den fås 24x7x365, og den leveres gratis med enhver hostingplan, du vælger. Supporten migrerer endda dit indhold gratis fra din gamle hosting (undtagen på Starter Pro-hosting, der koster £ 9,99)

Hvad angår prisen, kan Heartinternet være lidt dyrt. For £ 2,99 / m kan du få Starter Pro, som er ok, og med den fik du alle fordelene ved tech og support fra Heart Internet, men det har også en masse begrænsninger. For at opleve al den frihed og de gode funktioner, denne hosting-udbyder giver, anbefaler vi Home Pro-planen, som er £ 9,00 / m, men den har ubegrænset plads og båndbredde, så du behøver aldrig at bekymre dig om det. Du kan teste tjenesten og se, om du kan lide den, da alle de delte hostingplaner leveres med 30 dages pengene tilbage-garanti.

Et andet kriterium, som vi bruger til at evaluere hostingfirmaerne, er deres kundevurderinger. Heart Internet har PC Pro Awards bedste webhost – 2013-pris, og 97% af deres læsere vil anbefale denne vært til deres venner. Du kan også fortsætte Twitter og tjek hvad rigtige mennesker siger om Heart Internet.

BESØG hjerte logo OG FÅ ET PLAN MED RABAT

hjerte internet

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Gratis opsætning og overførsel (med Home Pro-plan og nyere)
 • Ubegrænset trafik, e-mails, DB’er (med Home Pro-plan og derover)
 • UK-baseret datacenter
 • Udvidet kontrolpanel
 • Nye hurtige servere med god ydelse
 • Kun 400 MB postkasser, større tilgængelige mod ekstra omkostninger
 • Start Pro (den mest basale plan) hostingplan mangler meget af de tekniske specifikationer, så sørg for at gennemgå den før køb og være sikker på, at den opfylder dine behov.

Support

 • UK-baseret inhouse tech team
 • UK telefonsupport og Live Chat
 • SysAdmins til at pleje dine billetter på 1 time i arbejdstiden og maksimalt 24 timer.
 • Supporten er stor, ingen nedture her.

Prisfastsættelse

 • 30 dages pengene tilbage-garanti
 • Fleksible planer
 • Har en grundlæggende plan, der er rimelig billig
 • Start fra 2,99 £ / mo.
 • Planen, der leveres med alle funktioner, er 9,00 £

Backend anmeldelse

Heart Internet har et brugerdefineret kontrolpanel, der også er tilgængeligt for mobile enheder, så du kan administrere dine websteder på farten. En masse apps med 1 klik til hurtige installationer og et væld af gratis skabeloner og grafik, der skal bruges, når du bygger dit websted. Der er også en webstedsbygger og en specieliste over alle de teknologier, du kan se i sammenligningstabellen for hostingplaner her.

Og her er nogle af de webstedshostingstjenester, vi har gennemgået, og vi vil anbefale til dig:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

og her kan du læse de bedste UK webhosting anmeldelser og vores Top WordPress hosting i England

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map