GoDaddy anmeldelse

Så overvejer du i øjeblikket GoDaddy som en mulighed for din webhostingudbyder.


Måske håber du endda, at ved at bruge GoDaddy’s service, vil du være lige så heldig som Walter på GoDaddy’s Superbowl 2013 Commercial, hvor han kysste Bar Rafaeli hahaha …

I det mindste med resten af ​​GoDaddys funktioner kan du have meget realistiske og positive forventninger – bare ikke at en.

I sidste ende er GoDaddy en tjeneste, der praktiserer sine kunder med attraktiv webhosting med flere muligheder. Det er ekstremt effektivt for personer, der er begyndere eller erfarne webstedspecialister.

For at sikre dig, at du tager den rigtige beslutning med hensyn til dine behov for webhosting, er nedenfor en oversigt over GoDaddy, og hvad du kan forvente, når du bruger denne service.

GoDaddy og webhosting – En brancheafspiller

GoDaddy har været en fremtrædende spiller i webhostingbranchen. I årenes løb har det været i stand til at samle over 13 millioner kunder på grund af dens konsekvente kundepleje og dens ekspansive domænenavnsregistrator. De, der tilslutter sig GoDaddy kan forvente mange funktioner, men frem for alt er web-hosting af høj kvalitet til en rimelig pris det mest anvendelige.

Sådan fungerer GoDaddy’s webhosting

For at afgøre, om en webhostetjeneste er kompatibel med dit websted, er det vigtigt at forstå, hvordan en bestemt tjeneste fungerer. Når du har købt en hostingplan med GoDaddy, gemmes dit websted derefter på deres servicer i en unik DNS. DNS-serveren giver folk over hele verden adgang til dit websted og se det. Når du har afgjort de foreløbige krav, kan du også overveje den type webhostepakke, du bruger. De pakker, som GoDaddy tilbyder, vil være tilgængelige i mere detaljeret nedenfor.

Husk, at de, der er interesseret i at købe webhosting gennem GoDaddy, skal bruge enten Linux eller Windows-hosting. Begge systemer er gode, bare det valg, du foretager, afhænger af formålet med dit websted. Alt i alt en af ​​de vigtigste funktioner i GoDaddy er, at det giver dig ensartede kvalitetstjenester og kundesupport gennem hele processen. Hvis der er et problem, kan du kontakte deres kundesupportpersonale og få dine spørgsmål næsten øjeblikkeligt besvaret.

Dashboardindstillinger

Det er ikke altid nemt at bruge en webhostetjeneste. Nogle tjenester har et forvirrende kontrolpanel og instrumentbræt, hvilket gør hele din oplevelse meget mere frustrerende det nødvendige. Heldigvis stræber GoDaddy efter at give dig ekstremt funktionelle funktioner, når det kommer til kontrolpanelet.

GoDaddy bruger cPanel version 11.40.1, som er meget enkel at bruge.

Alt er baseret på visuel kontekst, så bare ved at kigge på panelet, vil du være i stand til at finde nøjagtigt, hvad du leder efter. Derudover er panelet tilgængeligt for alle brugere, uanset deres plan.

Det er dog vigtigt at nævne, at selvom alle har kontrolpanelet til rådighed for dem, ikke alle planer har alle de avancerede funktioner, der er tilgængelige for andre på kontrolpanelet. F.eks. Har økonomiplanen meget færre funktioner end præmieplanen.

Den eneste ulempe med hensyn til kontrolpanelet er, at det kan tage nogen tid, før dine kontrolpanelfunktioner vises, hvis du foretager ændringer. Normalt er tidsrammen 24 timer.

Et sikkert system

GoDaddy er et af de mest bedømte virksomheder med hensyn til sikkerhed. I modsætning til andre webhosting-servere afslører GoDaddy ikke økonomiplanen fra grundlæggende sikkerhedsfunktioner, bare fordi den er på det mest basale niveau.

De, der er en del af økonomiplanen, kan forvente spam-registrering til e-mail-konti og shell-registrering. Med disse funktioner og andre, hvis du har en premium-konto, kan du føle dig sikker på, at dit websted er på en sikker og håndterbar vært.

Meget WordPress-venligt

I disse dage henvender sig millioner af mennesker til WordPress for deres webstedsudvikling. GoDaddy genkender dette og forsøger at gøre overgangen lettere for dig, hvis du har en WordPress-konto.

Dem med WordPress-konti finder ud af, at GoDaddy leverer automatisk installation af programmet. Når du installerer programmet, finder du også, at alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner er intakt.

I slutningen af ​​dagen betyder det derfor mindre arbejde for dig og en lettere tid at få dit WordPress-websted oprettet via GoDaddys webhostingserver.

Ekstremt sjældent nedetid

Nedetid er en alvorlig bekymring for de fleste webstedsejere, især når det kommer til at vælge en webhostingtjeneste, som de ikke kender.

Når det kommer til GoDaddy, behøver du ikke at bekymre dig om nedetid, fordi med denne webhostingtjeneste vil dit websted være online 99,9% af tiden, garanteret af dem.

Forskellen på én procent skyldes uheld og andre uforudsete problemer, der måtte opstå. Men generelt er GoDaddy lige der oppe med de bedste tjenester.

Prisplanen

Det er tid til at tale prissætning, men du kan godt lide det, du skal læse – så fortsæt.

Økonomiplanen ($ 4.99 / mo.)

Økonomiplanen er ideel til enkeltpersoner, der lige er kommet i gang med at få deres eget websted lanceret. Med økonomiplanen kan du opbygge et websted og få 100 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 100 e-mail-adresser, et gratis domæne med en årlig plan og muligheden for at registrere dig til sikkerhedskopiering af webstedet og gendannelse, hvilket er en betalt mulighed.

Deluxe plan ($ 5.99 / mo.)

Med deluxe-planen har du ubegrænset websteder, opbevaring, båndbredde og 500 e-mail-adresser. Denne plan leveres også med et gratis domæne, når du køber en årlig plan. Endelig er der også sikkerhedskopiering og gendannelse af webstedet, hvis du vælger den betalte mulighed.

Den ultimative plan ($ 7,99 / mo.)

Endelig er den ultimative plan ekstremt omfattende. Med denne plan har du ubegrænset websted, opbevaring, båndbredde, 1.000 e-mail-adresser, gratis domæne med en årlig plan, sikkerhedskopiering af websted og gendannelse som en betalt mulighed, 2X-behandling og strøm med en Linux og cPanel, Premium DNS, 1-års SSL og certifikat for at sikre kundedata og øge søgerangeringer.

Planen efter dit valg afhænger af dine behov. Ultimate planer er mere udbredt til forretningsformål og enkeltpersoner, der ser på den iværksætter side af webdesign og styring.

Resumé

Generelt er GoDaddy en førsteklasses mulighed for enten dem, der starter, eller som er meget erfarne inden for webstedsudvikling. Når det kommer til det, tilbyder GoDaddy kunderne en førsteklasses webhostingoplevelse med få problemer og konsekvent kundesupport, når det er nødvendigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map