Fungerer WebHostingHub på iPhone og iPad?

Arbejder WebHostingHub på iPhone og iPad?

Mange mennesker tager nu deres forretninger med sig, når de er på farten. Dette betyder, at de er nødt til at få adgang til deres websteder, online butikker og ganske enkelt, men endnu vigtigere, deres e-mails, mens de er langt fra deres kontor. Den gode nyhed er, at de fleste webhostingvirksomheder nu understøtter kompatibilitet med mobilenheder, hvilket dybest set betyder, at virksomheder nu kan bringes hen, hvor webmastere, klienter og kunder går.
For et par år tilbage betyder det, at forretningsfolk har brug for at finde computerterminaler på deres hoteller, hvor de kan komme ind i deres virtuelle forretningsverden gennem deres stationære computere. Stadig få år senere fik mobilitet en anden betydning, da stationære computere gav plads til bærbare computere, hvilket bragte flere fordele end deres desktop-kolleger, da bærbare computere er mere mobile og har trådløs forbindelsesfunktioner. Imidlertid har alderen for mobil computing og mobil forretning nu en mere passende betydning, da mobil computing er blevet mere mobil end nogensinde før, det vil sige med ankomsten af ​​smarttelefoner og dens kolleger.


WebHostingHub er blandt antallet af webhostingfirmaer, der understøtter og har mobilenhedskompatibilitet, især med iPhone og iPad. Ja, du hørte mig rigtigt, WebHostingHub er kompatibel med iPhone og iPad og andre iOS-baserede enheder.

Hvordan konfigurerer jeg min iPhone og iPad til at modtage e-mails via WebHostingHub?

Hvis du er ejer af en iPad eller en iPhone, kan du kontrollere og læse dine e-mails via din mobile enhed. For at din enhed skal modtage dine e-mails, skal du dog konfigurere og konfigurere din enhed. Følgende vejledning er til opsætning af iOS-enheder som iPhone og iPad.

 •  På din enheds startskærm skal du kigge efter ikonet Indstillinger, der typisk er repræsenteret af et ikon med tre gear, og vælg det ved at klikke på.
 •  Når du er inde i indstillingsskærmen, skal du kigge efter mails, kontakter, kalendere og igen vælge det ved at klikke på.
 •  Klik på Tilføj konto, der skal føre dig til en skærm med et antal e-mail-tjenester at vælge imellem på skærmen Mails, Kontakter, kalendere. Vælg fanen Andet, der skal findes i bunden af ​​skærmen.
 •  Vælg derefter Tilføj mail-konto under afsnittet Mail.
 •  Udfyld de nødvendige og krævede oplysninger på boksene, der er angivet i afsnittet Ny konto. Adressen skal være din fulde e-mail-adresse, og adgangskoden skal være den tilsvarende adgangskode for den e-mail-konto.
 •  Så snart informationerne er indsendt, skal din iPhone eller iPad se op for kontoen og behandle indstillingerne, så de automatisk skal føre dig til næste skærm.
 •  Derefter bliver du bedt om at vælge mellem IMAP eller POP, men som en mobil enhed, anbefales det, at du vælger IMAP. Årsagen til dette er, at e-mails ikke gemmes på iPhone / iPad.
 •  Indtast de påkrævede oplysninger i afsnittet Indgående mailserver. Værtsnavn skal have følgende form: sikker ##. Webhosting.com. ## skal repræsenteres af servernummeret. Servernummeret kan findes i dit værtsnavn. F.eks. Er dit værtsnavn ehub25.webhostinghub.com, dit servernummer er derefter 25. Brugernavn skal være din fulde e-mail-adresse og adgangskoden den tilsvarende adgangskode til den konto.
 •  Derefter skal du under den indgående mailserver endnu en gang indtaste de samme oplysninger, som du indtastede før.
 •  Klik på Gem knappen, som skal findes i øverste højre hjørne af skærmen.
 •  Når du har klikket på Gem, skal din iOS-enhed behandle oplysningerne, og når den er behandlet, skal din enhed nu være klar til at modtage e-mails.

Er min iPhone eller iPad kompatibel til at køre en online butik?

Absolut Ja! Din iPhone eller iPad er kompatibel til at køre en online ved hjælp af PrestaShop Mobile Store. Det er faktisk ikke nødvendigt at have en separat PrestaShop Mobile Store-version for at køre den på dine iOS-enheder.

Hvad skal jeg vide om Mobile PrestaShop?

Mobile PrestaShop er et program, der tilbyder de samme PrestaShop-muligheder, der bruges til styring af dit websted eller online forretning. Denne Mobile PrestaShop-applikation gør det muligt for virksomheder at administreres nemt og på farten og giver mulighed for oprettelse af applikationer til din PrestaShop Mobile Store. Blandt de andre funktioner, som Mobile PrestaShop tilbyder, er:

 •  Mobile PrestaShop Admin – dette er et program, der bruges til at administrere din PrestaShop-butik ud fra din iPhone eller iPad. Yderligere tilgængelige er ekstra mobilapplikationer, der giver administratorer mulighed for at se rapporter og ordrer.
 •  MobiCart – MobiCart er en tjeneste, der giver mulighed for oprettelse af både iOS og Android-applikationer til Mobile PrestaShop-butikken.

Hvilke andre fordele kan jeg få fra PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile har også en mobil temaskift, som giver dig mulighed for at ændre temaer, mens du er på farten. Disse inkluderer moduler og temaer, der er let tilgængelige. Programmer, der skal gøre det muligt for dig at gøre dette, er følgende:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile skabelon; og
 •  DevilMobile-tema
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map