FrontPoint Security Review

Hej Johnny her.


Som jeg er sikker på, at du ved, har dette sted altid handlet om webhosting, webdesign og udvikling.

Så hvorfor skriver jeg om et DIY-hjemmesikkerhedssystem på mit websted for anmeldelse af webhosting?

Jeg synes, den seneste udvikling inden for sikkerhed i hjemmet og ”tingenes internet” (IOT) er virkelig cool.

I 2015 forbinder og styrer flere husejere enheder i vores hjem. Som en del af denne revolution har en ny race af hjemmesikkerhedsfirmaer revolutioneret hjemmets sikkerhed (undskyld, ADT). Når det er sagt, her er min anmeldelse af FrontPoints hjemmesikkerhedssystem:

Frontpoint Security System: Hvad du har brug for at vide

Din familie, ejendom og sikkerhed er nogle af de vigtigste ting, der er værd at beskytte. Når kriminalitetsraten i de fleste områder stiger, kan det imidlertid være en udfordring at yde den nødvendige beskyttelse – medmindre du har et højt kvalitetssikringssystem på højt niveau …

Markedet er i øjeblikket oversvømmet med sikkerhedssystemer, men ikke hvert system fungerer ens. Hvis du virkelig leder efter et hjemmesikkerhedssystem, der er værd at investere, er sikkerhedssystemer, der tilbydes af Frontpoint, den ideelle løsning. Nedenfor er en oversigt over systemets funktioner, fordelene ved systemet og alle andre relevante problemer.

Om Frontpoint

Før du investerer i et produkt, især et, du vil bruge til at beskytte dit hjem og din familie, er det altid nyttigt at forstå den type virksomhed, du tænker på at købe hos. Frontpoint er relativt nyt inden for forretningssikkerhed inden for hjemmet.

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af en gruppe eksperter inden for sikkerhed i hjemmet, som hver især ville implementere, hvad de troede ville være revolutionerende ændringer i hjemmesikkerhedsbranchen. Frontpoint’s succes afhænger meget af dens evne til at levere effektiv teknologi, kundeservice af høj kvalitet og opbygge forbrugertillid til mærket og i systemet.

Tre vigtigste sikkerhedsudstyrspakker at vælge imellem

Når du ser på Frontpoint-sikkerhed, vil du bemærke, at der er tre vigtigste sikkerhedsudstyrspakker at vælge imellem.

 • Standard pakke: For en investering på $ 99 kan du vælge Standardpakken. Standardpakken indeholder et trådløst kontrolpanel, der har en celle-uplink, en trådløs bevægelsessensor, en nøglering af fjernbetjeningen, et gårdstegn og fem vinduesmærkater og to trådløse døre- eller vinduesensorer.
 • Forbedret pakke: Den udvidede pakke koster $ 164, og med dette system får du et standard kontrolpanel, der inkluderer en celle-uplink, to trådløse døre- eller vinduesensorer, en trådløs bevægelsessensor, en røg- og varmedetektor, en nøglering fjernbetjening og gårdstegn og vindue mærkater.
 • Belysningspakke: Belysningspakken koster $ 199 og inkluderer det mest populære udstyr fra standard- og forbedrede pakker, kontroller til to lys i dit hjem. Med dette system får du et trådløst kontrolpanel med en celle uplink, to trådløse vinduesensorer, en bevægelsessensor, to kontrolelementer til trådløst lys, en nøglering med fjernbetjening og et værftetegn og fem vinduesmærkater.

Samlet set, mens omkostningerne ved selve sikkerhedssystemet varierer, er disse pakker engangsinvesteringer, som du kan købe, når du tilmelder dig Frontpoint’s sikkerhedssystem. Hvis dit hjem er stort, eller hvis det kræver ekstra sikkerhedsforholdsregler, kan du overveje enten den forbedrede eller lette version. Nedenfor er mange af de funktioner, som du kan forvente, når du investerer i et Frontpoint Security-system.

Hjemmeautomatiseringsudstyr

Frontpoint Security har mange funktioner, men en af ​​de mest praktiske for enhver husejere er det hjemmeautomatiseringssystem og udstyr, som virksomheden leverer.

Et hjemmeautomatiseringssystem er en form for teknologi, der giver dig mulighed for fjernbetjening til alt, hvad der har at gøre med dit hjem, såsom låse, døre, termostat, lys og så meget mere.

De, der tilslutter sig Frontpoint Security, kan kontrollere enheder i deres hjem via mobiltelefon, tablet eller laptop. Med hjemmeautomatiseringssystemet kan du ikke kun sikre dig, at dit hjem er beskyttet 24/7, men du kan beskytte administrere dit hjem, mens du er væk.

Geotjenester

Geotjenester er en teknologifunktion, som ikke mange hjemmesikkerhedsfirmaer giver deres kunder.

Frontpoint er unikt i denne henseende, og det lønner sig bestemt at drage fordel af denne funktion. Geotjenester er en type teknologi, der giver dig mulighed for at forbedre din forbindelse til dit hjem. Gennem systemet kan du oprette en “geofence” omkring dit hjemområde. Dette usynlige område, som du konfigurerer i Frontpoint’s applikation, er i det væsentlige et område, der er udpeget som fuldstændig sikkerhed.

Hvis du eller noget passerer gennem geo hegnet, vil de sikkerhedsregler, du har på plads, være gældende. Denne type indstillinger er en optimal funktion, hvis du ønsker at forstærke og overvåge sikkerheden i dit hjem. Et par af de mest almindelige indstillinger, som du kan anvende med Geo Service inkluderer:

 • Videooptagelse
 • Termostat automatisering
 • Alarmmeddelelse

Geo-servicesystemet og meget af Frontpoint’s applikationer er også kompatible med iOS- og Android-enheder, så du uanset hvad du har, kan du stadig overvåge og kontrollere dit hjemmes sikkerhed.

Overvågningsmuligheder

Meget få hjemmesikkerhedsfirmaer går i den længde, som Frontpoint gør for at beskytte dit hjem. De fleste hjemmesikkerhedssystemer vil kun give almindelige stand-still-kameraer til at overvåge dit hjem, mens du er væk.

Frontpoint går ud over ved at tilvejebringe kameraer, der har ekstremt nyttige funktioner såsom pan-and-tilt. Hvis du har brug for sikkerhed udenfor, men inden for din ejendoms parametre, har Frontpoint du dækket med deres udendørs linje med kameraer.

Overvågningspakker

Mangfoldighed og en række valg er altid en fordel, når du vælger et hjemmesikkerhedssystem.

Ud over de udstyrspakker, som Frontpoint har til rådighed, har virksomheden tre overvågningssystemer, som du kan vælge imellem …

 • Beskyttelsesovervågning
 • Interaktiv overvågning
 • Ultimate overvågning

Hvert af disse systemer tilbyder optimal beskyttelse, men den største forskel mellem de tre systemer er, at i modsætning til Protection Monitoring, som er det enkleste system, giver Interactive og Ultimate Monitoring dig øjeblikkelige advarsler om brand- og miljøtrusler.

Du har også et livssikkerhedsunderstøttelsessystem, professionel overvågning, der er på plads døgnet rundt, og mange interaktive funktioner som lysstyringer, fjernadgang og kontrol, e-mail- og tekstalarmer og advarsler om crash og smash. Overordnet set, hvis du leder efter noget mere avanceret end den grundlæggende beskyttelsesovervågningsplan, end interaktiv og ultimativ overvågning er de bedste valg.

Prisfastsættelse og risiko

Når du vælger et sikkerhedssystem til hjemmet, er en af ​​de første egenskaber, som mange enkeltpersoner tænker på, prisstrukturen – og det med rette.

Hjemmesikkerhedssystemer er en investering, men hvis du vil lægge pengene ned, kan du lige så godt gøre det hos et firma, som du har det godt med at arbejde med, og som giver dig de funktioner og muligheder, du leder efter i et sikkerhedssystem til hjemmet. Du kan forvente følgende med hensyn til Frontpoint’s prisfastsættelse:

 • Tre planer er tilgængelige, der starter ved $ 34.99 pr. Måned og op til $ 49.99 per måned
 • Der er en 30-dages risikofri prøveversion involveret – så hvis du ikke er tilfreds med det, du får, kan du returnere det uden omkostninger

Generelt, selvom Frontpoint kan virke en smule pricy sammenlignet med andre hjemmesikkerhedssystemer, er det vigtigt at forstå begrundelsen bag prisstrukturen.

I modsætning til andre sikkerhedssystemer, der kører på fastnet eller bredbånd, er Frontpoint et sikkerhedssystem, der er helt trådløst ved hjælp af cellulære systemer. Med trådløs teknologi får du et optimalt beskyttelsesniveau, hvilket er værd at den lidt opgraderede pris. Som nævnt tilbyder virksomheden desuden en 30-dages risikofri prøve. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere udstyret og få dine penge gratis tilbage.

Efter installation af Frontpoint

Frontpoint’s sikkerhedssystemer kan installeres af enten dig eller en professionel. Hvis du vælger den professionelle installation, er der et gebyr.

Hvis du beslutter at installere Frontpoint, har virksomheden en anden stor funktion, og det er dets konstante sikkerhedsforbedringer. Grundlæggende opgraderer Frontpoint altid sine teknologisystemer. F.eks. Er nuværende kunder, der bruger virksomhedens Simon ST-kontrolpanel, i stand til at opgradere til virksomhedens Qolsys ‘IQ-berøringsskærmskontrolpanel, som giver dem den meget avancerede hjemmesikkerhedsteknologi.

Bortset fra systemopgraderinger arbejder virksomheden også med opdatering af udstyr som sensorer, kameraer og så meget mere. Derfor med Frontpoint kan du være sikker på, at du får det nyeste og bedste, når det kommer til et sikkerhedssystem.

Ulemperne

Som helhed er Frontpoint den type sikkerhedssystem, der er en værd investering. Som alle sikkerhedssystemer er der imidlertid en række ulemper, som du måske ønsker at være opmærksom på.

 • Udstyret er ikke dækket af en livstidsgaranti. I stedet har alt udstyr en garantiperiode på tre år
 • Hvis du vælger at gøre det selv, kan installation af Frontpoint’s sikkerhedssystem på egen hånd være en udfordring, hvis du ikke har nogen DIY-oplevelse.
 • Virksomheden har 28 klager noteret mod det på Better Business Bureau. Men hvis du spørger, vil virksomheden sende dig et svar og forklare omstændighederne
 • FrontPoint er en relativt ny virksomhed inden for indenrigssikkerhedsindustrien (grundlagt 2007)

Den samlede anbefaling

For at opsummere det – selvom det ikke scorer et perfekt 10/10, er Frontpoint et kvalitetssikringssystem og overvågningstjeneste, som det er værd at investere i.

Generelt er kunderne meget tilfredse med det niveau af service og sikkerhed, som virksomheden leverer. De regelmæssige opgraderinger, udstyr af høj kvalitet, fjernadgang og trådløs teknologi gør Frontpoint til et sikkerhedssystem, der beskytter dit hjem på det bedst mulige niveau.

Derudover kan intet slå den 30-dages risikofri prøveversion, som virksomheden leverer. En sådan fleksibilitet og pleje af kunder er ubegrundet inden for branchen, så det er bedst at drage fordel af den, mens den er tilgængelig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map