FatCow anmeldelse

FatCow er en af ​​de mest populære overkommelige hostingudbydere til enkeltpersoner og små virksomheder.


Siden 1998 har virksomheden arbejdet hårdt for at dyrke et klientvenligt omdømme og har gennemgået en hel del for at få deres hostingplan til at passe til deres kunders behov så perfekt som muligt.

Det er ingen overraskelse, at FatCow konsekvent vises blandt listerne over de ti bedste hostingfirmaer på nettet.

De har 2 stærke datacentre med base i Massachusetts. Disse datacentre huser over otte hundrede servere.

FatCow-funktioner på delt hostingplan kendt som det originale fatcow. Denne plan tilbyder den sædvanlige række ubegrænsede funktioner såsom: Båndbredde, e-mail-konti, diskplads, FTP-konti og underbrugere, huse.

Du får alle disse plus mere for bare $ 3,15 / måned, og hvis du ikke kan lide det, er der en pengene tilbage-garanti, og du kan annullere når som helst.

Vær opmærksom på, at dette er en salgsfremmende pris. Prisen falder jo længere tid du vælger.

Du får kraftfulde funktioner, og det er let at bruge

Her er nogle af de andre funktioner, der følger med den originale FatCow-plan:

Brug af deres grundlæggende webstedsbygger gratis
Peg-og-klik-builder kan bruges af mennesker, der absolut ikke har nogen uddannelse i webstedsudvikling. Det tilbyder temaer og professionelt udseende skabeloner, som du kan bruge som base for dit websted.

Support til mysql-databaser og php 5
Hvis du vil bruge PHP 5-scripting eller mySQL til at oprette dit websteds database, kan du være sikker på, at hostingplanen fuldt ud understøtter dem.

Grøn hosting
FatCow bruger vindenergi til at drive deres datacentre. Dette er en af ​​grundene til, at virksomheden er så populær blandt folk, der ikke ønsker at skade miljøet yderligere med deres computerbrug.

Brug af installationsguider
Du bliver bestemt nødt til at bruge applikationer for at oprette og holde dit websted kørende. Med FatCow-planen behøver du kun at klikke på et par knapper, og blogging, fotosoftware og mange andre programmer vil blive installeret til dig.

Brug af salgs- og onlinebutikværktøjer
Hvis du ønsker at sælge dine produkter online, har FatCow en række forskellige værktøjer, der kan gøre oprettelse og drift af en online butik lettere end at drive en fysisk butik. Du kan tilføje indkøbsvogne, oprette kataloger, bruge salgs- eller kuponoptioner og endda integrere en PayPal-betalingsmulighed.

Regelmæssige rapporter om dit websteds synlighed
Hvis du er en webmaster, der ønsker at etablere en solid tilstedeværelse på nettet, er det et must for dig at se din statistik. FatCow tilbyder denne integrerede service med den originale plan.

Hvordan opretholder FatCow pålideligheden?

FatCow udfører server-sikkerhedskopier dagligt. Dette kombineret med virksomhedens belastningsafbalancerede forbindelsesplatform og et system med sikkerhedskopieringsgeneratorer sikrer, at deres klienter får multi-gigabit og uafbrudt forbindelser. Deres besætning er klar til at overvåge systemerne, så ethvert problem kan løses, så snart det opstår.

Kunde og teknisk support

FatCows supportingeniører er tilgængelige til at hjælpe dig 24/7 via chat, telefon og e-mail. Hvis du er mere DIY-typen, vedligeholder de et nyttigt bibliotek med tutorials og how-toos. FatCow sværger ved deres ”kvægedre”. Dette betyder, at deres supportpersonale er besvarelse af kundeopkald på to minutter eller mindre. Derudover medfører eeden, at virksomheden holder sig til en frist, når det gælder løsning af ethvert problem.

Min personlige oplevelse ved hjælp af FatCow (I dybdeanalyse)

Jeg har opbevaret en FatCow-hosting-konto til test, siden jeg først fik kendskab til deres firma for næsten 10 år siden.

Jeg prøver hele tiden masser af nye værter og mange forskellige planer til gennemgang af formålet, hvilket betyder, at jeg ikke er en regelmæssig på nogen af ​​disse værter, uanset hvor tilfreds jeg er med deres tjenester.

Da jeg kom tilbage til FatCow, var det navnet og maskotten, der fik min opmærksomhed først.

Årsagen til et sådant ikke-teknisk navn er med deres egne ord at gøre det mindre teknisk og mere kundevenligt. De mener (og med rette) at i stedet for at prøve at imponere kunderne med masser af teknisk gibberish, skulle de holde det enkelt og fokusere på at give kunderne det, de virkelig har brug for dvs.. en hosting service i verdensklasse til rimelige priser.

Men lykkes de med det?

Når man ser på antallet af klienter og websteder, der er vært på deres servere, ser det ud til, at de gør et ret godt stykke arbejde. Men da jeg er en sand skeptiker og ikke den, der let bliver buget af tal, har jeg besluttet at analysere FatCow, mens jeg tager de grundlæggende overvejelser til valg af en webhost i tankerne.

Planer og pakker

Den originale FatCow-plan

I modsætning til mange andre hostingfirmaer, der tilbyder mange forskellige delte hosting-pakker og forsøger at forvirre kunderne med masser af teknisk jargon, har FatCow holdt det enkelt med en grundlæggende plan.

Tanken er at skære ned på valgene og redde deres klienter fra besværet med at vælge den rigtige.

Du kan måske synes, at dette valg er en god ting, men at være brutalt ærlig, delte hostingplaner med forskellige lagerplads, båndbredde, antal databaser og RAM er ikke nyttigt for brugeren på basisniveau, der lige er begyndt. Og det inkluderer håbefulde bloggere, små virksomheder og enhver anden type nyt websted. Medmindre du har midler til at kaste bort, eller du er helt sikker på at gøre det stort i dine første par måneder, er der ingen grund til at vælge fancy hosting-planer.

Forskellige hostingplaner passer til brugere på forhåndniveau, der leder efter VPS eller dedikeret hosting. Det er her, det er fornuftigt at vælge mellem forskellige pakker.

Den oprindelige FatCow-plan er prissat til $ 3,15 / mo, og her er hvad du får:

 • Gratis domæneregistrering
 • Gratis webstedsbygger
 • Scriptinstallatør
 • Indkøbsvogne
 • SSl Secure Server
 • Ubegrænset postkasse
 • Tilstrækkelig diskplads og båndbredde
 • 1 GB Cloud Storage

Og i de fleste tilfælde er det alt hvad du har brug for i dit første år eller deromkring. Derfor er FatCow en af ​​mine foretrukne værter til overkommelige priser.

Denne hosting-plan har også let 1-kliks WordPress-opsætning, og jeg er en stor fortaler (og bruger) af WordPress.

Jeg elsker absolut, hvordan du kan gøre noget med dit WordPress-drevne websted, mens du bruger et plugin eller specialbygget tema. Jeg har med succes brugt WordPress til blogs, e-handel butikker, websteder til små virksomheder, foto blogs og endda opslagstavler.

Men det er virkelig vigtigt at finde en pålidelig vært til dit WordPress-drevne websted. Fordi WordPress kan være et mål for hacking eller phishing-angreb, eller du kan komme ind i noget teknisk problem, og i alle disse scenarier, har du brug for din vært for at få dig ud af besværet.

FatCow har en dedikeret hostingplan lavet specifikt med WordPress-brugere i tankerne. Bortset fra de grundlæggende funktioner er her, hvad du udelukkende får med denne pakke.

Fordel nr. 1: Hastighedsoptimering: Når du bruger WordPress, er det givet, at du vil offentliggøre nye indlæg og bruge billeder i alle disse indlæg. Derefter er der temaer eller sidebygere, der bruger en masse Java-script og designelementer. Og alle disse problemer kan kombineres for at ødelægge dit websteds indlæsningshastighed, hvilket er et stort problem.

Der er tutorials og plugins, der kan hjælpe, men ved hjælp af en tilfældig plugin til at minimere CSS eller JS kan nogle gange rodet hele dit websted eller blog.

FatCow giver dig indholdsleveringsnetværk, cachelag og adaptiv teknologi til at tage sig af hastighedsfaktoren, hvilket er en stor lettelse, da langsom sideindlæsning alvorligt kan hæmme dit websteds placering og konverteringschancer.

Fordel nr. 2: Sikkerhed: Når det kommer til sikkerhed, kan WordPress-popularitet og mainstream-brug være dens egen nemesis. Ikke at det er mere risikabelt eller mere sårbart end dets kolleger, men det faktum, at det bruges af millioner af brugere, betyder, at hackere vil søge at målrette mod mennesker, der bruger denne platform (især fordi de fleste af dem ikke er gode til at identificere sikkerhedssløjferne eller let udnyttelse i deres webstedsindstillinger).

FatCow-forbedrede sikkerhedsarrangementer inkluderer en firewall og en daglig scanning af sårbarheder, der automatisk fjerner de potentielle trusler. Du er stadig nødt til at bruge plugins og temaer med omhu, men et ekstra lag af sikkerhed kan virkelig hjælpe.

Fordel nr. 3: Administreret hosting: Der er mange hostingudbydere på markedet, som specialiserer sig i WordPress-hosting. Nu er de fleste af dem virkelig gode til, hvad de gør, men deres gebyrer er ret på den højere side.

Wp-Essential koster en brøkdel af disse tjenester (dvs. $ 6,95 / måned) og FatCow har personaliseret supportpersonale til WordPress-brugere, der er dygtige til alt, hvad der vedrører WordPress.

Derudover er der nogle rigtig seje temaer og forudinstallerede plugins, hvilket gør det lettere for dig at opsætte og starte dit websted på en jippy. Derudover tilpasses Kontrolpanel til WordPress-brugere.

Fordel nr. 4: VPS & dedikeret hosting: Du starter måske i det små, men FatCow vokser med dig.

Så snart du er vokset til en etableret virksomhed, og du begynder at føle dig selvsikker på din fremtidige vækst, giver det perfekt mening, hvis det første du gør er at opgradere din hostingplan og gå videre til VPS eller dedikeret vært.

FatCow har forskellige planer for VPS og dedikeret hosting, og du kan vælge en i henhold til dine behov og krav

Fordel nr. 5: Parkering af domæner:

I tilfælde af at du er interesseret tilbyder FatCow også domæneparkeringsservice (kaldet MiniMoo). For kun $ 5 / år kan du have en side under konstruktion på dit domæne og en fungerende e-mail-konto.

Site Builders & Scripts

 • Weebly: Weebly er en Drag and Drop-webstedsbygger. Som navnet antyder, kan du blot trække de ønskede elementer og slippe, hvor du vil have dem til at være på dit websted. Du kan designe hele websitet netop sådan, og ingen teknisk viden er påkrævet (undtagen at vide, hvordan man gør det Træk og slip).
 • WordPress: Du behøver ikke nødvendigvis at vælge WP-Essential hostingplan for at bruge WordPress. Brug en hvilken som helst af deres hostingplan, og du kan installere og bruge WordPress til at køre dit websted.
 • Joomla: Joomla er en anden populær CMS som WordPress. Jeg personligt foretrækker WordPress, men Joomla har sine egne stærke punkter. I tilfælde af at du vil køre dit websted på Joomla, kan du installere og bruge det med samme lethed.
 • Drupal: En anden frontløber i løbet af gratis CMS. Drupal er faktisk det mest teknisk fremskridt og kraftfulde af alle tre. Og ligesom WordPress eller Joomla, kan Drupal let installeres fra dit kontrolpanel.
 • E-handel butik: Du kan bruge Ecwid til at tilføje indkøbsvogn til dit websted (det er ikke gratis, men koster heller ikke meget). Ved hjælp af Ecwid kan du nemt integrere PayPal og bruge Secure Socket Layer-certifikat til sikkerhedsmæssigt formål. Hvis dit websted drives af WordPress, kan du blot bruge et plugin som Woocommerce eller bruge e-handelsspecifikke platforme som Magento.
 • Mobilwebsteder: FatCow har samarbejdet med goMobi, der giver dig mulighed for at oprette en mobilvenlig version af dit websted, som er hurtig, enkel og nem at navigere fra mobile enheder (hvis dit websted reagerer, behøver du ikke det).

Dette er bare de mere populære muligheder.

Du kan oprette en hvilken som helst type websted, mens du bruger WordPress, Joomla eller Drupal, og FatCow har teknologien og ekspertisen til at støtte alle tre af dem. Der er også andre muligheder, som SiteDelux, b2evolution osv., Men disse er forældede, og jeg kan ikke se nogen grund til, at nogen gerne vil gå efter dem. WordPress er den bedste og mest populære i verden, så jeg anbefaler, at du bruger WordPress med FatCow.

Vil mit websted være hurtigt? Hvordan er præstation?

Det er skærmbillede i de sidste 30 dage af hosting, og det har været stort set det samme gennem tiden. Der var nogle tilfælde, hvor mine websteder var nede, men de var hurtige til at svare, og problemerne blev løst ganske hurtigt.

Husk, at der er tidspunkter, hvor nogle servere er nede på grund af vedligeholdelse, men de vil holde dig informeret, så længe du har aktiveret kundeadvarsel fra dit kontrolpanel.

Hvordan er deres kundeservice?

Du vil finde nogle mennesker, der klager over de lange forsinkelser og ventetid, når de prøver at nå teknisk support fyre på telefon. Men for mig er det ikke noget problem. Årsagen til at det er praktisk taget ikke muligt for hostingfirmaer at tilbyde delt hosting til snavs-billige priser og samtidig arrangere teknisk supportpersonale, der kan rumme millioner af brugere.

Hvis du virkelig ønsker mere lydhør kundesupport, skal du gå efter en af ​​disse avancerede hostingplaner. For en delt hostingplan skal du strides, hvis dine support tickers får svaret inden for 24 timer.

Personligt har jeg meget sjældent følt behovet for at komme i kontakt med deres kundesupport (fordi jeg kan ordne WordPress-relaterede fejl alene) men et par tilfælde, da jeg havde brug for hjælp, var det rimeligt godt.

Det gode ved deres supportpersonale er, at de er gode til at identificere grundårsagen. Så du får ikke en “undskyld, men problemet er ved din ende” -type. De holder øje med nye udviklinger, og ligesom kunder advarer om servernedetid, vil de fortælle dig om alle nye udviklinger, der kan påvirke dit websted på en negativ måde.

Tag dette som et eksempel.

På det tidspunkt, hvor dette indlæg blev skrevet, har Google for nylig annonceret en ny opdatering, der vil målrette mod websteder, der ikke er mobilvenlige. De fleste ejere af websteder eller blogg kender normalt en Google-straf, efter at det er begyndt at skabe kaos i søgeresultaterne og deres websteder er blevet ramt.

Men det bedste tidspunkt at redde dit websted fra en straf er, før Google ruller ud en ny opdatering i deres algoritme.

Da han vidste, at der er en straf rundt om hjørnet, der kan skade et antal af deres klienter, offentliggjorde FatCow straks et nyt indlæg på deres blog, hvor de advarede deres klienter og tilbyder hjælp til dem, der vil redde deres websteder fra straffen.

Nu opkræver de muligvis for denne service, men der bør gives kredit for at bringe den ind i kundernes viden. Så hvis du er en FatCow-kunde, og du følger deres blog, får du rettidig heads-up, og du kan tage forholdsregler.

Konklusion:

FatCow hævder, at de fokuserer på at levere den bedste værdi og kundeserviceoplevelse til små virksomheder. Og de har helt ret.

De er ikke kun et hostingfirma, der virker helvede for at få flere websteder, der er vært på deres hjemmeside og derefter forsøger at opkræve dem for alle mulige tilføjelser og funktioner (endda FatCow forsøger at op-sælge en gang imellem, men derefter er det en almindelig praksis for alle typer virksomheder).

Alt i alt har FatCow formået at holde det enkelt og kundevenligt. De har oprettet en altomfattende plan, der går ud over hosting og leverer stort set alt, hvad et helt nyt websted har brug for.

Min anbefaling – gå til FatCow, hvis du lige er på udkig efter en god, overkommelig hosting plan.

Klik for at aktivere kupon
Få det for bare $ 3,15 / mo med dette begrænsede tilbud.

INDLØS NU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map